Tack kära läsare!

Allmänt


Om jag kunde så skulle jag skicka blommor till er alla !

TACK!!…
 … så jätte mycket mina kära bloggläsare för er fantastiska feedback på mina inlägg! 🙂

Den senaste tiden har antal kommentarer ökat jätte mycket (i takt med antal bloggbesökare) och det gör mig GLAD för ni ger mig massor med inspiration i mitt bloggande.

Men –
baksidan är att jag inte alltid hinner svara på alla kommentarer och mejl 🙁  så – om jag missat någon fråga / något mejl etc som du väntar svar på så hoppas jag att du skriver till mig på nytt så lovar jag att göra mitt yttersta för att svara dig !

You make me happy!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Tack kära läsare!”

 1. Mathilda says:

  Du gör mig glad med dina fina och positiva inlägg! All lycka. 🙂

 2. Jenny says:

  Hej Anna-Stina! Jag har en fråga till dig, visst är det en ektorp schäslong du har? Vet du hur bred den är är? För jag kan inte hitta det på Ikeas hemsida 🙁 Tänkte eventuellt införskaffa en sådan att ha i vårt "läs" rum 🙂 Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram

 3. AnnaStina says:

  Mathilda-

  Tack snälla du ! 🙂 Önskar dig en flott kväll. Kram! 🙂

  Jenny-

  Våra sjeselonger kommer från R.O.O.M. så jag kan tyvärr inte hjälpa dig med måtten 🙁 Men står det inte mått på Ikeas hemsida? Tror du hittar den om du går in under soffan Ektorp för där tror jag alla produkterna i Ektorp serien ligger 🙂 Jag tycker absolut att ni ska köpa en sån för den är jätte jätte FIN ! 🙂 och den passar helt perfekt i ett "läs" rum. Trevlig kväll! Kram! 🙂

 4. Viktoria says:

  Du är värd all beröm du kan få, för du verkar så underbar och gör en så glad med dina uppmuntrande och mysiga inlägg!

  Tusen kramar till dig!

 5. Mary says:

  AnnaStina, det är du som ska ha tack! You´re the best, and you make me HAPPY ;-D Kram Johanna

 6. AnnaStina says:

  Viktoria & Mary-

  Tusen miljoner TACK! Nu blev jag ännu gladare efter att jag läst era kommentarer! Kramar till er båda ! 🙂

 7. Vackra blommor! Tack för en bra blogg! 🙂

 8. Jayleene says:

  Tack själv söta gizmolina! Dina rosa inlägg förgyller min dag=)

 9. Miikan says:

  Like your blogg!

  Det skulle vara kul om du hade veckans komentar! Ingen annan bloggare som jag har sätt har det det va bara en rolig ide!

  Kram Mikan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *