TACK mina underbara blogg läsare!

Allmänt

168397-1428
Varsågod – den här boken är min present till dig!

Den 9 oktober var ni många som skrev hur fint som helst till mig efter att jag fått en del tråkiga inlägg på min blogg. Tyvärr har jag aldrig besvarat era FINA inlägg så därför väljer jag att TACKA er här och nu.!

Er jag vill tacka är:
Sanna N, Josefin, Zandra, Madde, Sofia i gbg men skåning 34, Sandra, Linda, Linda Bunn, Jenny, Lissan, Lisa, Karoline, Jenny, Jill, Angel, Amelie, Camilla, Lissan, Mini, Gittis, Josefine & Grombaben.

TACK snälla ni för era upp piggande, positiva, trevliga, snälla och glada inlägg. De gjorde mig enormt GLAD och jag uppskattar verkligen att ni skrev till mig då jag behövde det som mest.! 🙂

Jag vill även passa på att tacka ALLA  er andra som skriver till mig! Ni är underbara och ni lyser upp mina blogg-dagar. Också måste jag passa på att be så jätte mycket om ursäkt för att jag inte svarat på alla inlägg senaste tiden. Det har inte varit min mening. Jag lovar att göra vad jag kan för att svara er samma dag fr.o.m. nu.

Boken "Heja tjejer" har jag köpt som en present till er som läser min blogg 🙂 Ni kommer att få citat ur den OFTA med hopp om att de ska bidra till att lysa upp ERA dagar på samma sätt som ni lyser upp mina. Så – jag avslutar det här TACK-inlägget med ett citat ur er bok:

"Uppmuntrande väninnor får en att våga flyga högre." / Anne Swärd.

Kram på er alla! 🙂

P.S
Gabriella Tirsén: jag har shoppat skyltdockorna i Oslo men jag ska checka var du får tag i dem i Stockholm. Återkommer! 🙂 .
Josefine Södra Sverige: förlåt om jag missat att ge dig tips.. 🙁 eller är det nu till helgen du ska till Stockholm? Let me know!  När det gäller vita möbler & barn – inga problem! lägg ut en vit filt i soffan / över fotöljerna i veckan då ni inte har så mycket besök så håller de sig extra fina. Köp även möbler med tyg som du kan ta av och tvätta. Jag kör våra sofftyger i maskin och vips! så är soffan som ny 🙂 Kram! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “TACK mina underbara blogg läsare!”

 1. Angel says:

  Tihi åh så gulligt skrivet av dig,tack, du och lilla sessan förgyller varje vardag med bilder och trevlig läsning + massa underbara tips. Min absoluta favorit blogg och ett måste för mig att kolla flera ggr om om dagen. Tack för en superbra blogg.

 2. Zandra says:

  Tack själv! Du kan konsten att pigga upp en, när man har tråkiga, jobbiga dagar 🙂
  Njut av Sverige
  🙂 Kram Kram

 3. Tobias says:

  Go morgon på dig 😀

 4. AnnaStina says:

  Angel-
  Tack snällaste du! Jag är glad över att ha dig som läsare av min blogg! Önskar dig en flott dag. Kram! 🙂
  Zandra-
  Å, vad härligt att jag kan pigga upp tråkiga jobbdagar. Önskar dig en härlig dag! själv NJUTER jag verkligen av att vara i Sverige. Det är underbart! Kram 🙂
  Tobias-
  Godmorgon på dig också! 🙂

 5. Lissan says:

  Åååå, jag fick ‘tack’ två gånger! Fiiint! ; )
  Men du….Tack ska DU ha! För att du delar med dig av så MYCKET av ert liv! Så roligt att läsa!

 6. Sanna N says:

  …men vad gullig DU ÄR! Du ger mig glädje o fina tips på vardagen o jag älskar dina citat, du är en toppen bra tjej o det ska du få veta också inte bara du som ska ge fina ord…vi finns för dig också//kram Sanna N

 7. AnnaStina says:

  Lissan-
  Tack snälla du! 🙂
  Sanna N-
  Tusen miljoner TACK för dina fina ord! Du är underbar! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *