TACK, NI ÄR BÄST!

Allmänt Påsk interiör & tips! Påsk-present-tips!

Happy lille lördag darlings! 

  Det känns så otroligt mysigt att sitta och blogga inne i köket så jag ångrar inte alls att jag flyttade in köksbordet hit.  Det är som att vi fått ett nytt rum!  eller två nya rum faktiskt eftersom rummet där matbordet tidigare stod blivit en soft lounge…  Och igår, när J hade en bästa vän med sig hem efter skolan så satte de sig där direkt innan de flyttade upp till J´s egna lounge en trappa upp. Sen hade J jazzdans innan vi åt grillad kyckling till middag. Alltså hur gott är inte det? Vi skulle kunna äta grillad kyckling varje dag om vi fick välja, så gott tycker vi att det är!

Och tusen miljoner TACK kära ni för all amazing feedback jag fått på den inspiration jag bjudit på sista tiden.  Det finns inget som peppar mig så mycket i mitt bloggande som då jag får höra att jag inspirerar så från djupet av mitt hjärta: T.A.C.K.!!!  Och på tal om det så måste jag berätta en sak… jag satt och tok googlade efter påskinspo igår, dukningar, lekar, gave-tips etc. men alltså jag hitatde sååå lite som inspirerade mig så till slut så googlade jag mig själv! ha, ha. Jag skrev helt enkelt gizmolinas påsk som sök och vips! så hittade jag exakt det jag sökte. Lite kul ändå när det blir så… ! 😉

 

Jag hittade bl.a. den här dukningen från en påsk i Oslo precis innan vi flyttade. Och som du ser så är bokstavskexen och ägg-ljusen som vanligt med och sen påmindes jag om hur vårfräscht godishalsbanden matchar påsken! så – ska köpa hem ett gäng av de nya suuuuper låååånga som kommit till årets påskägg. Har du sett de nya? Alltså de är typ 5 gånger så långa som de klassiska godishalsbanden. Tror jag hittade de hos Dollar Store om jag minns rätt. Sen är dessa assietter de finaste, de kommer från Meri Meri (finns bl.a. hos Sprell i Oslo).

Något år senare så såg dukningen ut så här… Alltså det är ju SÅ tacksamt att duka extra fint till både frukost, lunch & middag till våra skatter i tiden vi har nu fram till påsk. Så vänta inte! Sätt igång och krydda bordet med påskharar & kycklingar! glädjen ska spridas varje dag nu i, inte bara på påskafton.  Och att knyta ett gult band runt dricksflaskor / glas är ett super enkelt tips för att pimpa dukningen.

Och varsågoda: här är ett till påsk-present-tips!  Och nu finns den här fina påskchokladen från Lindt hos tex Åhléns och ICA Kvantum.  Jag fullkomligt älskar dessa klassiker och tycker att de är såå fina både att duka med och att ge bort som present., tex i ett påskägg så som jag gjort på bilden.  Och den ursöta påsk kalendern finns hos Lagerhaus i år igen. Wohoo!! Den måste ju bara var världens sötaste.  Kostar 29kr så inte jätte billig men såå tacksam att skicka i posten som en glad-påsk-hälsning till vänner som bor långt bort eftersom den är så liten. 

 

Det var dagens påskinspo.!  Ska bjuda er på måla-ägg-tips, påsk-lekar &  påsk-korg-present-tips en annan dag för oh yes, i år går jag all in med påsken som blivit min absoluta favorit högtid med sina fräscha färger och super söta detaljer!

Nu fångar vi dagen och fyller den med happiness!!! 🙂

P.S köp inte de tete-a-tete hos ICA Maxi som jag tipsade er om häromdagen för de jag köpte var super dålig kvalitet och har redan vissnat, innan de ens slagit ut…  De jag köpt hos Blomsterlandet däremot är super! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt, Påsk interiör & tips!, Påsk-present-tips! | 4 Comments

4 responses to “TACK, NI ÄR BÄST!”

 1. Frida says:

  Är så himla dålig på att kommentera, men går in och kikar här varje dag.
  Du inspirerar stort, i allt du gör!
  Längtar så efter att få pyssla inför påsk och andra helger.
  Just nu finns inte riktigt tiden. Har en dotter på 10 mån som säkert skulle bli stört förtjust i att förstöra mammas påskpyssel . Så det får vänta lite, i alla fall tills hon förstår att papper och fjädrar inte är så gott att äta.
  Men tack för all inspiration

 2. . says:

  Vore tacksam för större typsnitt på din blogg.

 3. Lena says:

  Åh vad fint och fräscht!! Som alltid.
  Ja nu rusar tiden mot påsk. Endast några veckor kvar. Jag hoppas och håller tummarna att vi kommer iväg på en tripp till fjällen.
  Ha en fin dag 🙂

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Underbart! Om du bara visste hur ofta jag googlar gizmolina och så vidare, så mycket inspo, typ när jag sitter och myser och äter, en miljon ggr heller än en tidning. Oftast gizmolina Thailand, så härliga bilder. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *