TACK SÅ JÄTTE, JÄTTE MYCKET!!

Allmänt

168397-1174
Det här kortet är till DIG!  Printa ut det och sätt upp det på en bra plats för jag vill att kortet ska påminna dig om hur underbar du är!

Idag vill jag tacka er underbara blogg läsare för att ni är just precis: UNDERBARA! 🙂

Era trevliga kommentarer gör mig verkligen  jätte,  jätte GLAD!!! Ni lyser upp mina dagar och ni får mig att tycka att det är fantastiskt roligt att blogga! 

När jag registrerade mig på "Bloggtoppen" (http://www.bloggtoppen.se ) den 19:e juli så var jag till min stora glädje på plats 14 i kategorin "personligt" och på plats 141 över alla bloggar.

Nu, idag, den 20:e september så ser det ut så här:
Jag är på plats 5 (!!) i kategorin "personligt" (totalt 2.309 bloggar).
Jag är på plats 56 totalt på alla bloggar (totalt 9.698 bloggar)

Ni är ca 11.000 som läser min blogg varje vecka och det är helt fantastiskt!!!! Det hade jag ALDRIG kunnat drömma om den dagen då jag startade min blogg för att min mamma, pappa, bror & övrig familj + vänner skulle kunna följa mitt och Johannas liv trots avståndet mellan Luleå – Oslo.

Så – TACK så jätte, jätte mycket  för att ni ger mig så mycket positiv feedback som "peppar" mig att fortsätta att blogga!! 

Jag har lust att ge er alla en present men eftersom det är totalt omöjligt så får ni kortet här uppe i stället. Printa ut det och sätt upp det på anslagstavlan eller på kylskåpet och tänk på hur fantastisk du är varje gång du tittar på det!

Puss & Kram! 🙂

P.S nu ska jag och min lilla darling gå ut så att hon får sova lite och så att jag får shoppa lite 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “TACK SÅ JÄTTE, JÄTTE MYCKET!!”

 1. Linda says:

  Tack så mycket!! You made my day like always!
  Hoppas ni snart blir krya igen! Kramar

 2. Linda says:

  det är du som ska ha ett stort TACK, Anna-Stina! för glad, peppande och inspirerande läsninga varje dag! som en solstråle i den trista, enkelspåriga bloggvärlden!

 3. drakar&demoner says:

  Det är bara för att man blir så glad varje gång man läser din blogg som du har så många läsare 😉

 4. Zandra says:

  Gud så roligt!
  Man blir alltid så glad och positiv när man har kikat in här, vilket jag gör många gånger om dagen ;0)
  Ha en underbar torsdag med hjärtat!
  Kram Z

 5. Amelie says:

  11.000 läsare wow! Det är du verkligen värd.Du skriver ju så underbart,inspirerande och glädjefullt! Hoppas att du bara får snälla kommentarer från oss och att inga elakingar har hittat hit. Det kan verkligen förstöra stämningen på en blogg tycker jag. Ha en bra shoppingdag!

 6. Emma says:

  Tack själv!! Snart ska du se att du ligger ETTA!!!
  Jag tycker du är fantastisk som delar med dig av allt! Det är jättekul att följa er rosa prinsessor på era äventyr.
  Nu till mitt egentliga ärende 😉
  I december ska jag bli gudmor, jag har själv inga barn ännu, jag vet inte om det blir en pojke eller flicka.. Jag skulle behöva lite bra tips på vad man kan ge sitt gudbarn dels i samband med födelsen men även då bebin ska få sitt namn, jag vill ju att det ska vara nåt speciellt. Så kom jag att tänka på dig, du har alltid de bästa tipsen. Hoppas du har tid, lust och ork att hjälpa!
  Jag önskar er en toppendag!
  /E

 7. ERICA says:

  ´gud va kul för dig 🙂

 8. Madde says:

  Tack så mycket! Jag älskar verkligen att läsa din blogg varje dag! Sen uppdaterar du den väldigt ofta och då står det ofta något nytt när man går in! kramkram Madde

 9. AnnaStina says:

  Tusen miljoner TACK snälla ni för era underbara inlägg! 🙂 Nu sitter jag här så där härligt GLAD igen! 🙂
  Emma- självklart ska du få tips av mig! Om du mejlar till mig på gizmolinas@hotmail.com så kan jag mejla dig tillbaka. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *