Tack så jätte mycket!


Mitt första blog award.!

Phuket kl. 23.30, lördag kväll.

Dagarna går så FORT här nere och jag är verkligen konstant dagvild så saker som det känns som att jag gjorde "igår" kan plötsligt vara veckor sedan…

En av de sakerna är att svara på era underbara kommentarer..jag tycker att det känns som att jag precis suttit och besvarat också säger det bara vips! så har jag missat många igen….  och jag får helt uppriktigt otroligt dåligt samvete då jag vet att jag missat, eller som nu – inte har haft tid att svara er. Så FÖRLÅT alla ni som väntar på svar på frågor etc. Det är verkligen inte min mening, om dygnet hade haft typ 89 timmar så hade jag hunnit . Era kommentarer gör mig i alla fall oerhört HAPPY och det är er feedback som formar min blogg! 🙂

I veckan som gått har jag fått en "utmärkelse" av Sanna  och jag blev så klart jätte glad så tusen TACK Sanna! 🙂 (bättre sent än aldrig..).  Så här skrev hon på sin blogg om mig:

Gizmolinas  Är en blogg om en fantastisk tjej som bor just nu i phuket med sin man
och dotter, och har tagit en paus i arbetslivet efter 24-timmarsarbetsdagar tidigare.
Vi får följa med på allt i denna personliga blogg, som småresor, shopping, barn & föräldrar,
tankar mm och är en stor inspiration för mig, och med säkerhet flera andra !
Du är värd denna för att du är en stor inpirationskälla!

Till sist så har jag några svar & tack till kommentarer jag missat att besvara:

 TACK till Sara – dagens positiva, nic, Anne, Carolina, KarolinaN och alla ni andra som skriver så fint till mig! 🙂  Och till Sandra : vi har massor med bonuskort! 🙂 Irene: mejla mig om du är intresserad av att hyra på gizmolinas@hotmail.com Matilda: vi har tyvärr rest hem till Oslo då du kommer till Phuket.

Köksbordet jag visade häromdagen kommer från "Skeidar" och det är verkligen hur fint som helst!

Och på sommarfesten då jag var höggravid så drack jag så klart alkoholfritt vin. Det är PERFEKT när man har en liten i magen 🙂 och jag blev överraskad över hur GOTT det faktiskt är! När jag var gravid och var ute på finare middagar så drack jag alltid det 🙂

TAAAAAAAAACK alla ni som skrev SÅ fina kommentarer till mitt "varför bloggar jag?" inlägg! Ni gjorde mig SÅ glad och övertygade mig om att fortsätta. Tack för det! 🙂

Kramar i mängder till er alla! Ni är världens bästa! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Tack så jätte mycket!”

  1. Tack själv för att du skriver så bra och inspirerar oss läsare! 🙂

  2. Vilket fint inlägg, det lyser verkligen igenom så man ser vilken härlig människa du är:)

    Nu håller vi snart tummarna för Charlotte:)!

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *