TACKSAM, RÖRD & GLAD!

Allmänt Julen 2016 Julklappstips!

15192533_10153982328155796_7527780992815681189_n

Dagens tänkvärda.

Happy torsdag sweeties! 

Jag är helt mållös av den helt f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.a. feedback som jag fått av er senaste dagarna…! SÅ fina ord, så mycket pepp, så många komplimanger, så mycket kärlek, så många förslag, och framförallt såååå fin bekräftelse på att den tid jag lägger ner på min älskade blogg i.n.t.e. är meningslös! Så från djupet av mitt hjärta: TUSEN, 1000 MILJOOOONER T.A.C.K.!!!  Jag önskar att jag kunde skicka en stor ballongbukett till var och en av er och krama om er och öga mot öga få visa min uppskattning men bloggen är ju vårt gemensamma universum så hoppas min tacksamhet går igenom skärmen till er!

Idag torsdag och jag har aldrig varit mer bloggpeppad! Känner mig så pigg och full av energi att jag  t.o.m. steg upp rekord tidigt på morgon. Bara en sån sak! Och det har jag DIG att tacka för! 🙂

15094331_10153980897495796_6779740793341977594_n

Igår tog jag en lång härlig promenad. Eller ja, jag gick in till stan, shoppade lite, och sen hämtade jag upp hjärtat på fritids på vägen hem. Men ändå, jag lät bilen stå! det var det viktigaste. Och krispig frisk luft var precis vad jag behövde!  Min fluffiga jacka shoppade jag föresten i L.A., på GAP. Love it!

15179095_10153982348315796_6538948421402044826_n

Nu är det snart dags att få iväg årets julkort. Något jag personligen brukar misslyckas totalt med, våra julkort brukar bli med till Thailand också tänker jag att jag ska skicka de därifrån men tiden går alltid så plötsligt inser jag att det får bli nyårskort istället men allt slutar oftast med  att det blir ett Vi önskar dig ett magiskt 2017 kort eftersom de ofta postas e.f.t.e.r. nyår… Hopplöst! Ha, ha. Men, i år ska jag förvåna alla och få i väg de i tid. Är planen…!  (det fina kortet på bilden postade jag till en kär vän igår som är lika glad i Hotel Diplomat som jag är).

15107291_10153982380070796_8594451380879473424_n

Hjärtat fullkomligt älskar sin jultröja + diadem och hon hade fått så många fina komplimanger för de i skolan igår. Det är sånt här som kryddar förjulstiden och – både tröjan + diademet passar dessutom perfekt till årets-julkorts-fotografering!  (du hittar båda hos Kapp Ahl,

349563_F

Bättre bild av den underbara tröjan som du hittar  HÄR !

Oj, nu ringde JIG om en sak som haster lite så got to go and fix…!  Men tusen 1000 T.A.C.K. igen för alla kommentarer både här på bloggen + instagram och för e-mail. Ni är världens absolut bästa bloggvänner!

Önskar dig en magisk, glittrig & helt fantastisk dag! 🙂

Varma kramar & xtra mycket kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Julen 2016, Julklappstips! | 4 Comments

4 responses to “TACKSAM, RÖRD & GLAD!”

 1. Vilken härlig julklädsel på Johanna.
  Har faktiskt köpt mig en kul tröja på Cubus ! Den är röd med härliga detaljer.
  Idag skiner solen i Umeå, äntligen.
  Bäst bege sig ut innan det blir mörkt!
  Ha en fin dag.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tusen tack Titti! Om Johanna fick välja så skulle hon ha på sig det här varje dag. She loooves it! Ha, ha. 🙂 Och så kul att du också shoppat en jultröja. Man blir glad av dom den här tiden på året! Men alltså vad t.i.d.i.g.t. det blir mörk nu… klockan är 14.30 och det är så mörkt att jag börjat gäspa…zzz… Hur galet som helst!!! så precis som du skriver så gäller det att passa på att ta tillvara ljuset!

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare! Kram!

 2. Jennie says:

  Ett tips är appen riktiga vykort, där väljer du bilder från ditt telefongalleri och lägger till text. Sen för 20kr skickas det som ett riktigt kort och kommer fram 1-2 dagar efter du skapat det. Perfekt att det funkar att knipsa härliga semesterbilder som faktiskt kommer hem medan du fortfarande är på semestern och inte en vecka efter att du kommit hem

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för tipset Jennie! 🙂 Ja, att fixa vykort via app´ar eller via Postens egna sida är verkligen smidigt. Men, jag har tyvärr en kärlek för att piffa till mina kort själv med glitterstjärnor, handskrivna hälsningar etc…. så det blir inte helt samma sak… Men – det vore absolut den bästa lösningen för mig ur ett praktiskt – komma fram i tid – perspektiv! 😉

   Önskar dig en magisk fredag och en underbar weekend! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *