TACKSAM…!

Allmänt

 

Happy new week mina kära bloggvänner! 

Åh jag blir sååå glad när jag får så härlig positiv respons från er så från hjärtat: tuuusen miljoner TACK!!! För vissa dagar så kör jag fast lite i mitt bloggande nu då Johanna blivit äldre och det inte är lika naturligt att dela vad som händer i hennes liv (även fast jag så klart har suuuper lust att dela massor! men får hålla tillbaka…) för bloggen har till så stor del handlat om henne och mig, som en “enhet”. Så nu då jag ska stå lite mer på mina egna bloggben så behöver jag hitta den vägen framåt… Om du förstår vad jag menar? Därför blir jag extra glad då ni önskar inlägg! som nu då jag fått följande önskan: “dina bästa tips för att pigga upp en grå vardag”. Rent spontant: Romantisera livet! men hur gör man då det? Jag ska planera ihop ett inlägg om det men tyvärr så måste jag prioritera min tid nu då jag är kvar i Luleå för i morgon lyfter jag och Gizella mot Oslo igen så – det inlägget kommer i veckan! Ser fram emot att få dela för det bästa jag vet är att få tipsa er om saker!

Men nu: börja checka av min maxade to do list.

 

Min älskade vackra fantastiska dotter. Tänk att hon blir 18 år i augusti!  Vi knipsade den här bilden i en matbutik i Phuket (ganska otroligt hur många olika vatten det finns där…). Kjolen kommer från norska Love Lolita, toppen shoppade J i Phuket och väskan har jag köpt i Thailand för många år sedan… 

Det är så mycket som händer i J´s liv som jag som sagt önskar att jag kunde dela men ju äldre de blir desto mer känsligt blir det. Hon går i alla fall 2:a året på Oslo Handelsgymnasium och jag är så glad över att ha henne hemma igen efter höstterminen i England. Saknar henne sååå mycket varje gång som jag är uppe i Luleå men FaceTime är räddningen!

 

Fyll dina dagar med happiness, feelgood och positiv energi!  och tusen miljoner TACK igen för all positiv feedback som ni har strösslat över mig senaste dagarna. Jag är så tacksam!! för det är dialogen med er som får mig att fortsätta att blogga.

Önskar dig den allra bästa starten på veckan!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

77
Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “TACKSAM…!”

 1. Lena says:

  Ja vilken otroligt vacker dotter ni har.

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack Lena! Jag är så otroligt stolt över henne!

   Önskar dig en magisk dag! Kram! 🙂

 2. Lisa says:

  Önskar massor av inlägg om resor! Världen i allmänhet och Thailand i synnerhet Tycker att din blogg är superbra

 3. Pia says:

  Verkligen fin bild på din dotter. Du kan väl skriva hur du tänker om din egen framtid “utaar man n” dottern eftersom ni varit så tighta så förstår jag att det är en svår separation för dig men barn har man bara till låns. Önskar dig härliga vårdagar !

 4. Marie says:

  Jag har följt din blogg länge och uppskattar den mycket. Att dela med dig av din vardag och hur den förändras med en dotter som blir vuxen är ju en jättespännande resa, även om den inte är så bloggigt glamorös som en mamma-barnblogg kan verka. Jag står inför samma resa och så gör säkerligen många av dina andra följare. Jag har tur då jag jobbar med min passion, så jag jobbar mer som musiker nu när min son inte behöver mig längre, men jag är också så glad att få många år som heltidsmamma till honom. Dive into your passions är mitt råd! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *