TACO DINNER.

11959994_10153034283140796_3000004207192077868_n

Dagens middag.

När jag ställde mig för att laga spaghetti & köttfärssås till middag så upptäckte jag att jag inte hade missat att köpa matfløte så – då fick det bli tacos istället och det är alltid lika gott tycker jag!  Sen, efter Idol, så hamnade jag i ett kreativt flow så jag har precis burit upp det stora skrivbordet Johanna hade på sitt rum i Oslo som sedan flytten stått i  TV-stuen ( som är a work in progress ). Tanken är att Johanna ska ha 2 rum, ett sovrum med sminkbord & läx-skrivbord och ett lek/pyssel rum med soffa & TV (hon fick en rosa i födelsedagspresent) och nu tok-längtar jag till allt är på plats så ska försöka orka packa upp några fler kartonger innan jag dyker i säng…zzz

Jag var föresten på skolan en stund på förmiddagen idag. Johanna ville ha mig där och eftersom prio 1 är att hon känner sig trygg med allt nytt så var jag där med glädje.  Sen, efter skolan, hade J med sig en klasskompis hem på playdate (det hade hon igår också) och jag känner mig så enormt glad över att hon redan hittat så många nya fina vänner!   🙂

11040858_10153034597290796_9087464081198991320_n

J´s nya grej är att hon serverar mig min taco på detta tjusiga sätt.  Jag gillar hennes uppläggning med såsen runt om, it´s very Thailand style. Ha, ha.

Men alltså på tal om taco… vilket dåligt utbud det är av Old el Paso produkter i de matbutiker jag besökt här  Luleå? Är det jag som går i fel butik? eller är det Santa Maria som gäller i Sverige?  Nice to know… ! 😉 Oj, nu upptäckte jag precis att det regnar ute , för första gången sedan vi flyttade upp (!!) så bäst att ta in tyghuset & alla kuddar… !

Önskar dig en riktigt g.o.d. natt!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “TACO DINNER.”

 1. Camilla says:

  Hej!

  Vad härligt att det går så bra för er i Sverige!

  Mina tjejer på 12 och 9 ska åka till Mallis med sin mormor och morfar och jag tänkte skicka med lite kul resepresenter. Du som är reseprogram, vad ska jag hitta på??

  Stor kram och tack för en fin blogg!

  Camilla

  • gizmolina says:

   Åh så fantastiskt kul att de ska få följa med mormor & morfar till Mallorca! Det blir helt säkert magiskt ! Och tack snälla för att du frågar mig om tips. Sånt gillar jag ! 🙂

   För att jag ska kunna svara dig bäst då är jag lite nyfiken på att höra hur de kommer att bo? Hotell, lägenhet? Rent generellt så är ett tips att framförallt tänka på att de har med sig något att göra på flygresan som lätt kan bli tråkig annars. Packa in små överraskningar i paket och göm dem i deras handbagage (om de reser med ryggsäck / väska). Tips är spel ! Bl.a. Djeko har super fina små spel i perfekt rese-format. Också är de nya fina pyssel / doodle böcker som kommit ut på marknaden hur fina som helst ! En fin sån + pennor är alltid perfekt. Liksom en dagbok / notis bok ! så kan de skriva lite i den varje dag så att de kommer ihåg vad de gjort varje dag då de kommer hem och ska berätta för er ! (det är dessutom ett fint minne att spara).

   Hoppas att det var till lite hjälp !? fråga gärna igen annars!

   Önskar dig en festlig fredag och en underbar weekend Camilla! Kram!

   • CamillaB says:

    Hej igen!

    Tack fina du för att du alltid tar dig tid att svara. De kommer bo i lägenhetshotell med all inclusive. Jag funderar på att köpa dem varsin engångskamera som de kan ta kort i vattnet med. Vad är det för pysselböcker du menar? Är det något jag har missat tro?? Dagbok var ju verkligen en bra idé!

    Önskar dig och din familj en härlig helg också!

    Kram

 2. Camilla says:

  Ibland hatar man rättstavningen;)

  Reseproffs ska det givetvis stå!!

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja, reseproffs lät bättre än att vara ett reseprogram! 😉

   (jag hatar också rättstavning, kan bli hur tokigt som helst…)

 3. Sofia says:

  Jag skulle säga Santa Maria alla dagar i veckan. Dels för taco såsen är utan socker och ja.. deras hylla är störst i min affär iaf

  • gizmolina says:

   Då har jag sett rätt då, att Santa Maria är stört på taco-marknaden här uppe i norr ! I Oslo var det 50 / 50 mellan de & Old el Paso (som är min favvis!).

   Happy fredag Sofia! Kram! 🙂

 4. Madelene R says:

  Japp skulle nog säga att Santa Maria är störst på Tacoprylar hos oss…Även om Coops egna produkter har utökats också 🙂

  • gizmolina says:

   Då får jag kanske testa deras produkter en dag för det blir jobbigt att köra runt hela stan för att hitta Old el P…. 😉

   Önskar dig en festlig weekend Madelene! Kram!

 5. Johanna says:

  Kvantum hade förut iaf ganska mycket old el paso, kolla där om du inte gjort det.

  • gizmolina says:

   Det är där jag oftast handlar så det var där jag noterade att utbudet var så litet… Där och på Coop på Storgatan… !

   Happy fredag Johanna ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *