EN BÄTTRE KVÄLL…!

Allmänt Halloween Halloween pyssel

En snapshot mitt i dukningen innan alla detaljer landat på bordet… Och ser du hur det glittrar utanför fönstret? Det är den nya ljusslingan som jag satte upp idag, på vårt “uthus”, jag går som sagt all in i år. Ha, ha. 

 

Åh vilken trevlig kväll vi har haft här hemma tillsammans med våra fina vänner. Jag sa just det till Bodil i kväll att hon ska verkligen ha cred för att hon välkomnade oss på ett så beundransvärt fint sätt då vi flyttade upp. Det tog typ 2 veckor så bjöd hon och hennes barn med mig och Johanna på dag SPA och efter det har hon inkluderat oss på både det ena och andra. Det är det i.n.t.e. alla som gör!!! och hennes underbara öppenhet att lära känna oss blev en fantastisk kontrast då när jag kände att Luleå andades lite Änglagård ….

Och jag har som ni ser kickat igång halloween här hemma, lite i förväg. Kör t.o.m. lite crossover mot jul med mina stjärnor i fönstren, ha, ha, allt för att lysa upp den här mörka årstiden så att den kan njutasbästa sätt!  Men – jag har inte gått riktigt all in med halloween ännu , har mycket mer dekorationer som ska upp, men det blir närmare nästa helg…! 🙂

 

Till barnen dukade jag med coola papirtallrikar från TGR. Och den där pumpa tuggummi maskinen,  den hittade vi hos Hemmakväll.  Sen har J målat ljuslyktan från TGR (ett pysseltips!!).

Ett svart silkesband är allt man behöver för att få lite halloween feeling i dukningen till oss vuxna. Och du – om du vill ha en touch av halloween på helgens middag så får du silkesband + lysande pumpa (från Clas O.) och ballong för ca 100 kr. It´s all in the details…! 

Och påsarna… alltså SÅ fina! Jag hittade de idag hos Lagerhaus. Därifrån kommer även de spooky ballongerna (som man blåser upp med luft lätt som en plätt).  Sen är pennorna som sticker upp ur påsarna ett tips!  super duper coola med ögon som lyser och armar som boxas när man trycker på en knapp. (jag shoppade de hos TGR i Bergen).

Vi bjöd våra fina gäster på både taco middag och pyssel och här ser ni ett av de pyssel som gjordes: en super cool pumpa lampa som de målade (jag har köpt den hos Panduro Hobby, de kostar bara 99kr, ett tips!). Och påsen – så här ser den ut fram / bak. Måste ta och köpa fler i morgon! Ha, ha.   Och J´s tee, den är från förra årets Halloween kollektion hos Lindex.  Hjärtat + M  hade dans före middagen så därför är J så sporty klädd. (tusen t.a.c.k. B för att du hämtade girlsen!).

 

Vänner alltså – vilken SKATT!

Nu ska jag runda av kvällen med att se klart gårdagens Bonde söker fru för jag lyckades somna precis då snyggbonden skulle göra sitt val om vilka som ska få bli med till hans gård… Men alltså snacka om att det händer grejer i årets B.söker f…!  2 stycken har redan hoppat av, för att de hittat kärleken och han den där snyggbonden, ja, han känns mest som en stand-in-skådis typ. Så himla galet alltihop!  Ha, ha.  😉

Godnattkram!

 

Kategori: Allmänt, Halloween, Halloween pyssel | 12 Comments

12 responses to “EN BÄTTRE KVÄLL…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fint du hade dukat och fixat. Och det ser ut som en maffig ljusslinga,så snyggt. Va härligt med en sån fin vän och va härligt det måste va även för henne som har fått dig i sitt liv, du verkar sprida så mycket glitter, kan tänka mig att du sätter guldkant på hennes tillvaro.

  • Åh tusen 1000 miljoner t.a.ck. för helt fantastiskt fina ord Viktoria! Nu blev jag otroligt glad! 🙂 You made my morning! Och ja, den där ljusslingan är en maffig sak så jag kommer nog att lysa upp hela kvarteret innan jag är färdig. Ha, ha.

   Önskar dig en riktigt, riktigt härlig fredag fylld av festliga stunder! Kram! 🙂

 2. evelina says:

  SÅ mysigt det ser ut! Vart hittar jag pumpalamporna som tjejerna fick måla på Panduros hemsida?

  Mvh Evelina

  • Tusen t.a.c.k. för fina ord Evelina! 🙂 Vet du att nu kom jag på att jag är osäker på om pumpa-lamporna är från Panduro´s egna kollektion? eller om hon som jobbar på Panduro här i stan sa att hon köpt in de från någon annan…?! Jag kan tyvärr inte hitta de på Panduro´s nettsida men köpte de som sagt på Panduro butiken här i Luleå som är en del av en butik som heter Skapa Glädje. Men – jag köpte de tidigt (för flera veckor sedan) så är rädd för att de är utsålda… Håller tummarna för att du får tag i de!

   Njut din fredag och ta tillvara helgen! Kram! 🙂

 3. Lena says:

  Du är ett proffs i dukning! Alltid så himla fint och mysigt. Jag vill också bo på eran gata så jag kan vara med och “leka”, ha ha 🙂

  • Ha, ha men ååååh så underbar du är! Om du bodde här på vår gata i stan så hade jag självklart bjudit in dig! 🙂 Och tusen miljoner TACK för fantastiskt fin feedback. Nu smiler jag från öra till öra här ska du veta! 🙂

   Önskar dig en magisk fredag och den bästa helgen! Kram!

 4. Marit says:

  Så så fint, älskar dem här inläggen 🙂 Hade du ngn länk till den där lysande pumpan hos Panduro? Hittar den inte på hemsidan.

  • Åh tusen miljoner TACK för underbar bloggfeedback och fina ord Marit! Jag blir sååå glad när jag får höra att ni gillar mina inlägg! 🙂 Och alltså det där pumpa lampa pysslet… jag hittar den tyvärr inte heller på Panduros hemsida. Köpte de här i Luleå, hos Panduro som har en avdelning inne i en butik som heter Skapa Glädje så – risken är att just den här inte kommer från Panduro, men att de placerat den i Panduro avdelningen… Men vet du – jag ska förbi butiken idag så frågar personalen då! och återkommer i saken! 🙂

   Önskar dig den allra bästa dagen och en magisk weekend! Kram!

 5. Caroline says:

  Så fint, härligt och välkomnande!
  Du borde göra en inspirationsbok!
  Fredagskram ❤️

  • Men alltså w.o.w. vilken underbar komplimang att du tycker att jag borde göra en bok! Nu blev jag verkligen smickrad! Och tusen miljoner T.A.C.K. för alla fina ord! Vilken dag… jag smiler från öra till öra här!

   Önskar dig en magisk fredag och en fantastisk weekend Caroline! Kram! 🙂

 6. Josefine says:

  Du borde va med i nyhetsmorgon med ditt pyssel. Det vore SÅ roligt <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *