Tak-terrass, blommig kavaj & löpsedlar.


I ett provrum någonstans i Stockholm lördag runt kl.14. Min dagens: linne från Ti-Mo (finns hos Daisy), tunika från Line of Oslo (från Bolina), jeans Zara, skor BilliBi och väska Gucci.

Jag ankom världens vackraste Stockholm runt kl.14 i lördags och det var en glädje att checka in på ett så superfint hotellrum som det jag hade på BernsHotel. Det kändes som att jag var hemma i min egen lilla lägenhet och det är inte ofta jag tycker att det är mysigt att vara på ett hotell rum, men den här gången tog jag t.o.m. med mig take-away från MAX “hem” bara för att jag ville hänga där… En härlig känsla ! 🙂


Kolla in tak-terrassen som hörde till mitt rum! jag hade kunnat ha fest för typ 30 personer 😉

Jag gick runt och myste på stan ett par timmar på lördageftermiddag och var innom mina favoritbutiker: Sprall, Bruka Design, NK, Mathilde, TopShop, Urban Outiftters m.fl.  och jag passade så klart på att ta några bilder:


Titta! Sprall har tagit in de bedårande skåpen (de små vita har hyllor i, till tex cd-skivor etc., det stora rosa är en garderob) som jag tipsat om på bloggen för länge sedan + tipsat om på min Mor & Barn sida i Kamille. Det rosa skulle vara sååå fint på Johannas rum ! Men smakar det så kostar det.. det stora går loss på ca 9.900sek.


I Norge har man inte löpsedlar för magasiner (bara för dagspress) så jag tycker att det är eksta kul att se på dem då jag är i Sverige. Kolla in den från Se & Hör med Fadde & Susanne, så pinsamt att man dööör… 😉 Och har du sett det nya magasinet S ? Det är den som tidigare hette Queen.


Utanför NK. Tyckte det var så kul att de har Dior reklam eftersom jag visat reklambilder på Dior parfym ett par gånger förra veckan. Kampanjbilden till höger är helt underbar ! (Jag har parfymen men den  är tyvärr inte någon favvis.. )


Blommig kavaj. Hit eller shit ? What you think ??  Det söta linnet under, med rosett/sløyfe, är ett tips! det kommer från Urban Outfitters, pris: 440sek.Jag rundade av min shopping-tur med MAX mat och nya blader på mitt hotellrum.

Efter dusch, hår-rullning och ombyte knackade min vän Jonas på dörren och vi drack lite bubbel innan vi hoppade in i en taxi mot Globen. Melodifestivalen ska få ett eget inlägg senare.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Tak-terrass, blommig kavaj & löpsedlar.”

 1. Linnea says:

  Gud vilken fin blogg! 🙂
  Hoppas allt är bra idag =)

 2. Jennie says:

  Den blommiga kavajen var himla söt.

 3. Anna-Lena says:

  Helt klart en HIT till vit top och jeans iaf! 😀 Du passar så i vår och sommarkläder- ljusa färger, blommigt osv… 😀 Sa det förut och säger det igen- du som är så händig fixar ju ett sådant skåp själv, och sparar 10,000! ;D MEN det är sååå fint det skåpet då!:) En skön dag till er! Kram

 4. Sandie says:

  Vi har en takterass, de e underbart. Blir som en altan. 45kvm är den!

  Kram tack för en fin blogg

 5. Camilla says:

  vilken resa! 😀

 6. KarolinaM says:

  Men jisses vilken underbar liten tripp! Stockholm, shopping OCH melodifestivlfinal med schlagervän!! Kan det bli mycket bättre??

  KramK

 7. Anna says:

  Vad underbart att strosa runt på stan helt ensam. Och vilken avslutning på dagen! (syftar på Max :-P)

 8. Karin says:

  Mycket fin kavaj, du är SÅ SNYGG på bilden!!

 9. Ulrica says:

  Jag håller med dig om Dior reklamen- helt underbar men tyvärr doftar inte parfymen lika underbart 😉
  Kavajen är säkert himla "inne" men jag tycker tyvärr den ger för mycket Laura Ashley vibbar, så jag skulle säga nej…
  Linnet däremot är ju bara så fint!
  / Kram Ulrica

 10. Tack för era trevliga kommentarer ! 🙂

  Anna-Lena: Tack för komplimang ! Jag är fixig men inte såå fixig så det där skåpet har jag satt upp på önskelistan 😉

  Sandie: Wow, låter härligt med en så stor terrasse!

  KarolinaM: Ja, min weekend var verkligen perfekt! Jag stor koste mig 🙂

  Anna: Det är verkligen en lyx att få vara ensam ibland så jag njöt till MAX 🙂

  Karin: Tusen tack ! 🙂

  Ulrica: Tack för feedback ! 🙂

  KRAMAR !

 11. Malin; says:

  Åh kavajen är sååå fin!! Verkligen en hit! Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *