I MISS B.E.A.C.H.L.I.F.E.

Re Ká Ta beach club, Kata Beach, söndag.

Jag har kvar att blogga en hel del pics från min härliga semester och det känns som att det passar riktigt fint att köra på med beachpics i detta tråkiga januari mörker. Alltså det var  kolsvart ute på morgon då jag lämnade J på skolan och igår kändes det som att det aldrig blev ljust…. så ja, jag önskar att vi hade kunnat stanna längre där nere i solen och värmen… men vi får istället fokusera på att vi går mot ljusare tidare och så fort som tiden går så är det ju snart sommar igen! eller ja, i alla fall vår!  🙂

Johanna i sin fina klänning från How to Kiss a Frog. Vi tar alltid en tur till en minilivs då vi shoppar glass/is för de där små boxarna som strandbarerna placerar glassen i kan bjuda på en del bakterier (glassen tinas / fryses / tinas ….) och check skylten. Kanske jag flyttar ner och öppnar butik? 😉

Jag ä.l.s.k.a.r. verkligen att ha sand mellan tårna. Åhhhh som jag saknar det…. 

Ni som har följt min blogg en tid kommer kanske ihåg att jag bloggade en lik bild av Johanna  somras? men att butiken då var heeeelt öde… Du hittar inlägget HÄR!  Det är verkligen STOR skillnad på hur strandlivet ser ut i låg / högsäsong. 

Söndagens fångst efter en walk on the beach.

Vi hängde uppe på Re Ká Ta beach club hela dagen och det som är så perfekt med det stället är, förutom fantastisk service, att de har pool (Johanna loves it!), fräscha toaletter (praktiskt skönt!), bra restaurang och ljuvligt sköna solstolar.  Men det var crazy fullt där nu och priserna höjdes den 21 dec. så nu tog de 1.500 bath / stol / dag. ( i somras kostade stolarna 500 bath). Men då får man dricka + äta för pengarna.

På söndagarna dukar de upp en fantastisk lobster buffé till lunch och gud så gott det var med grillad färsk lobster!

Helt klart en av de luncher jag minns bäst från 2013!

Och för att inte tala om dessert bordet….m.u.m.s.!

Efter lunchen  chillade jag vidare i solstolen och tiden från kl.15-18 är bara så underbar tycker jag. Och den där vita tunikan shoppade jag plötsligt spontant på beachen. Kan inte minnas sist det hände? måste vara fler år sen. 

Vi tog en tuk-tuk hem med vår favorit chaufför sen många år tillbaka. Han är den sötaste! och nu hade han dessutom lackat om sin bil till lila. We like!  Och  ja, självklart har jag med mig 2 hattar till beachen + några ombyten.  😉 

Klockan tickar fort idag och jag har lovat att hämta J redan efter skolan så att det blir en skön mjukstart efter ledigheten. Också måste vi kanske iväg till läkaren en sväng för att fixa ett sår… men jag ska först försöka få ordning på det själv för J är SÅ rädd för allt som har med sjukhus att göra. Så håll tummarna att det fixar sig så att vi slipper !

Ta tillvara din dag min fina bloggvän!

Kategori: Allmänt, Mina Phuket tips!, Thailand 2013 | 4 Comments

4 responses to “I MISS B.E.A.C.H.L.I.F.E.”

 1. Maria says:

  Önskar dig ett magiskt 2014!! Din blogg förgyller fortfarande min vardag när du tar med mig på dina resor, till frisören, på cafe & shopping i min gamla hemstad Oslo etc. Du lär oss alla att ta in mer glitter i livet trots motgångar. Tusen tack!! Jag startar detta året med att vårt kök är på framsidan i norska Bolig dröm ( titta gärna in om du vill) Sen har jag lovat mig själv att bli min egen bästa vän för att genom det bli en bättre mamma, fru & vän. Nyårskramar Maria ♡♡♡

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner t.a.c.k. för fantastisk feedback och fina ord Maria! Din kommentar lyser verkligen upp min dag här! TACK!!! Och grattis till coveret på magasinet!

   Jag önskar dig ett amazing 2014! Kram!

 2. chatarina says:

  Hej! Förstår att du saknar sand mellan tårna 🙂 Här hos oss är det också tokmörkt ute idag! Hoppas att du får ett bra 2014! Kram

  • gizmolina says:

   Ja, det är inte alls lika skönt att gå runt i sockar + skor på asfalt… så saknar verkligen den där sanden mellan mina tår… 😉 Och mycket mörkare än så här kan det väl knappast bli ute? tur vi kan tända ljus inne och att julpyntet fortfarande förgyller i mörkret.

   Önskar dig ett underbart 2014 fyllt av lyckliga stunder! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *