TAKLAMPOR & THAILANDFEELINGS.

Vardagsrummet i Casa Gizmolina.

Idag har ä.n.t.l.i.g.e.n. den lampa som jag köpte för länge sen (till förra lägenheten) kommit upp!  och den ger mig härliga Thailandfeelings 🙂  Ni kommer kanske ihåg den stora veckra kristallkronan som jag har? den förstörde (!) flyttbyrån (long story…) så , nu testar jag ut den här istället. Och so far känns det helt rätt ! Kul med nåt nytt.  Men på tal om lampor…. min plan var egentligen att den här skulle hänga i ett annat rum men taket höll inte (den väger ton!) så, nu saknar jag taklampa till sovrummet som just nu är a work in progress…   Kom gärna med tips!  Vad har du själv ?  Jag måste ha en lätt, som inte väger nåt, så funderar på en rund i tyg från Watt & Veke…. What you think ?

Vet att ni gillar inredningspics så varsågoda: så här såg sovrummet ut för några timmar sedan…Snyggt va?! 😉 de blev inte helt klara idag (fortsätter i morgon kl. 08 sharp!) så visar “efter bild” senare. Men jadå, sängen kom på plats så jag slipper sova på golvet .

Ska sticka upp till butiken nu och sen ett nytt IKEA försök m.e.d. plånbok ! (bäst så). Har föresten öppet butiken fredag & lördag kl.12.00 – 16.00 och Gizmolina i Vibesgate fyller 1 år på lördag så det ska så klart f.i.r.a.s.!!! Håll utkik efter mer info här och på facebook (gå in och LIKE gizmolinas closet).

Off I go ! 🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “TAKLAMPOR & THAILANDFEELINGS.”

 1. Elin says:

  Så kult at butikken er 1 år. Føles som om du nettopp åpnet 🙂 Ha en fin dag!

 2. Reidun says:

  Så lekker lampe, for ikke å snakke om det flotte taket!!!! Tenk at det er alt et år siden du åpnet butikken din!!!!Gratulerer så mye….

 3. Elin says:

  Jättefin lampa:)

 4. Minna says:

  Tänk att ett år går så fort! Grattis 🙂 Hur går det med webblanseringen? Är spänd av förväntan. Ha en trevlig kväll!

 5. Mirva says:

  WOW vilken lampa!

 6. Nina says:

  Snygg lampa, igår fick vi äntligen upp vår kökslampa ovanför köksbordet, det tar tid att komma i ordning i ett hus hihi.

 7. Jennifer says:

  Wow, vilken läcker lampa, supersnygg! Må så gott! Kram Jennifer

 8. Linda says:

  Satsa på Watt och Vekes runda i tyg! Jag beställde en vit igår! Klassisk modell som man inte tröttnar.

 9. Tilda says:

  Ehhhh…. Tyvärr gillar inte alls lampan, tycker inte den passar till det snygga taket. En kristallkrona i Empire stilen hade varit snyggt. Kram!

 10. Frida-mor till fyra says:

  Jag har aldrig sett en sådan lampa, den var superhäftig! Vår taklampa kommer från skogen å Ikea..en trädkrona(liten) och en ljusslinga från Ikea..

  Fy vad arg å ledsen jag hade blivit om nån hade gjort sönder vår kristallkrona, de är ju väldigt speciella.

  Ha en fin dag, kram

 11. Lena says:

  Cool lampa! Mitt inredningstips nr 1: gardiner i hellängd. Kram!

 12. anki says:

  Vilken fin säng och sängbord. Var kommer de ifrån? Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *