Tårar, vitt & rosa kök.

Allmänt

Hur många flytteesker måste man ha fyllt innan man förtjänar en paus? 5? 29? eller 114?  Oavsett hur många jag packat så tog jag mig en välförtjänt bloggpaus nu 😉  Var det någon av er som såg Mia Skäringer på TV ikväll? Gud vilken kul , privat & träffsäker föreställning hon bjöd oss på! Jag skrattade så jag grät samtidigt som jag packade ihop Johannas fina rosa kök så till slut visste jag inte om jag grät av skratt till Mia som pratade om Odd Molly mammor, eller om jag grät för att jag packar ihop minnen av 5,5 år i denna fantastiska lägenhet…? (tror det var en mix av båda….;)   Nej, men lite vitt på det här så klarar jag nog några timmar till. Me gooo ! 🙂

P.S till Jonas: jag hoppas att du har druckit upp allt bubbel nu och att du har en gala kväll du sent kommer att glömma! Hipp Hurra!!!

gOdNaTt kRaMaR!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Tårar, vitt & rosa kök.”

 1. Anna i Kalix says:

  Visst är det är viktigt med lite paus från att fylla flyttkartongerna… Det gjorde du helt rätt i! 😀

  Jag hamnade på Mias föreställning på SVT Play i fredags.. Sen upptäckte jag igår att den skulle sändas på kvällen så då var jag ju tvungen se den igen 😉 Hon är verkligen underhållande. Gillar henne skarpt!

  Önskar er en fin söndag!

 2. elinjosefine says:

  Ja oj vad det tar lång tid att flyttpacka. Går flytten i veckan?!
  Hoppas ni kommer trivas lika bra i ert nya boende. Tänk vad spännande och kul med nytt!!

  Stor kram

 3. Lene says:

  Hej Anna-Stina,

  Så det på Majorstuen på fredag, du så ut som å ha like dårlig tid som meg 🙂

  Vi skal også flytte om 1 mnd, men jeg skal begynne å pakke idag før bildene av denne leiligheten skal tas. Så om du har noen lure pakketips, rop ut. Boksene ligger klare her,må bare organisere.

  Glad søndag 🙂

 4. Ditte says:

  Skönt att du kunde packa och lyssna/se på Mia Skäringer samtidigt. Jag skrattade också så tårarna trillade. Och det här med Odd Molly….
  Kanske stämmer det lite?
  Hoppas du också får hjälp av en flyttfirma som kommer och packar både ner och upp och flyttar åt er. Det går snabbt och är effektivt och man kan ta det lugnt själv.
  Lycka till med allt!

 5. Eva says:

  Hej!

  Vill bara säga att jag älskar din blogg!Lycka till med flytten!

  Eva från Finland

 6. ska bli så spännande att se ert nya ställe! Lycka till med packningen 🙂

 7. Jonas says:

  Baby!

  10 flaskor finns kvar från de jag köpt in.. så när du kommer LOVAR jag att det finns massor av bubbel här 😉

  Kram!

 8. Jossan says:

  Lycka till med flytten och nya företaget/butiken 😀

 9. Stella says:

  Hei, fikk så lyst til å se det innslaget med hun Mia Skäringer. Hvilken kanal var det på ? Går det an å se det på nett, tror du ?
  Masse lykke til med alt spennende som skjer 🙂

 10. Lotta says:

  Tittade också på Mia Skäringe .Helt underbar och så träff säker .Trotts att jag mådde jätte dåligt. (sjuk ) så skrattade jag så jag fick ont i magen där jag låg nerbäddad i soffan.Lycka till med flytten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *