TAVELVÄGGEN & GLITTERBYXOR.

Allmänt

11222170_10153136318595796_9149309520501199486_n

Snapshot från vår entré.

Ja, så här ser den ut den där tavelväggen som jag berättade att jag påbörjade i lördags. Det är den här väggen man ser först då man kommer in i vårt hus och dörren, den går till ett av husets badrum.  Ska fortsätta med detta lilla prosjekt i kväll tänkte jag för igår, då jag var till IKEA, så fyllde jag vagnen med fler ramar. Sen måste jag bestämma mig för vilka bilder som ska framkallas / förstoras upp till ramarna + att jag gjorde en liten miss med de där lamporna (det hänger totalt 3 st likadana i den här delen av huset)  för som du ser så hänger den för lågt i förhållande till takhöjden / dörren. (glömde visst bort att vi inte har närmare 5 meter i takhöjd längre då jag beställde… ) .  Synd för jag älskar lamporna men ja, shit happens…!

72904900002_m

Nej det här är tyvärr inte jag (men om 5678 träningspass så…!.)  men, de där byxorna blev nyss mina då vi girls sladdade förbi Gina Tricot. Super duper sköna är de, och g.l.i.t.t.r.i.g.a.!  vilket påminner mig om att jag ska boka in en Stockholms weekend med Alcazar show… !

Nu myser darlingen framför TV´n och jag ska ta och gå inväggen. eller nej, jag menar så klart ta tag i väggen! Ha, ha. Och sen m.å.s.t.e. jag kicka igång prosjektet rengöra – akvariet till Skalman. Men gud, han har jag nog glömt att berätta om?! vår nya familjemedlem sedan några månader tillbaka. Ni ska få hälsa på honom en dag snart!  Han är väldigt söt…lite hård, men söt…. ! 😉

P.S mina tankar går till alla drabbade i Trollhättan. Något så fruktansvärt ska i.n.t.e. få hända…

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “TAVELVÄGGEN & GLITTERBYXOR.”

 1. Erika says:

  Nej fy, och inte det på IKEA heller förstås.

  • gizmolina says:

   Nej, det har hänt lite läskigt många otäcka saker senaste tiden… får verkligen hoppas att det blir en slut på det…. !

   Önskar dig en fin sista oktober vecka Erika! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *