Tävla med Duni: Vinn en lyxig middag !

TÄVLA med DUNI: VINN middag med årets kock för dig och dina vänner ♥


Killarna sitter på grönt, tjejerna på rosa.

Jag har fått den stora äran att vara ambassadör för en tävling från Duni som går ut på att man ska göra en så snygg dukning som möjligt. Högsta priset är en middag för dig och dina vänner där årets kock kommer hem till dig och lagar maten. Hur lyxigt låter inte det ? 🙂

Ni vet ju att jag oftast brukar duka med rosa prinsessetema men idag kändes det kul med något "nytt". Jag har utgått från en pappers-serie med tallrikar & muggar från Duni med exotiska djur på och dekorerat bordet med matchande plastdjur. Ovanpå den vackra linneduken har jag placerat en pappersduk (på rulle) från Duni som gästerna kan rita & skriva på under middagen (har placerat ut små pennor…).  Placeringskorten har jag knytt fast runt servetter från Duni (se mindre bild) och jag jag har även skrivit gästernas namn på muffinsarna. Ballongerna kommer från Balloon Company och de jag fäst i en rosett som jag knytt av silkesband (sitter fast med en liten nål).

   

Min dukning passar lika bra på ett barnkalas (barnen kan leka med djuren och rita djur på duken) som på en vuxenmiddag då det ska pratas semesterresor och exotiska reseminnen (de vuxna kan rita på duken och visa hur de vandrade i djugeln och mötte en giraff… 😉

Du klickar HÄR för att tävla och HÄR hittar du mitt tävlingsbidrag hos Duni.

♥Jag önskar er som tävlar LYCKA TILL med era dukningar ! ♥ 

Kategori: Tävling! | 38 Comments

38 responses to “Tävla med Duni: Vinn en lyxig middag !”

 1. magnus says:

  det var jättefint! hur många timmar spenderades på att duka då?

 2. **Wojtan** says:

  Oj så fint du har gjort!

  Åsa

 3. IRENE <3 says:

  Otroligt snyggt A-S. Du inspirerar mig varje dag, med inredning och du ger mig power genom dina kloka ord.

  Du är en wonderwoman!

  Kram

  Irene

 4. Maria says:

  Sååå snyggt! Jag är så imponerad och blir så inspirerad av dig.

 5. Elin says:

  Underbar dukning! Där skulle jag kunna sitta länge, du är sååå duktig Anna-Stina. Verkligen en inspirationskälla!

  Kram

 6. Starmama says:

  Tävlar du också hos Duni eller är "bara" ambassadör? I så fall hade du ju vunnit helt klart över alla andra! Jag har aldrig sett så snygga dukningar än vad jag har sett på din blogg.

  PS. Nu tjatar jag igen…………men nu har jag frågat dig flera dgr i rad om olivträds skötsel och inte fått ett svar…….börjar bli tjatigt. Du kanske inte vill svara? Du kanske kan göra ett helt eget inlägg om hur du sköter dina olivträd, om du ger dem nån näring osv.

  Hälsn, Starmama

 7. Madeleine says:

  Tjusigt=)

  Ha en bra onsdag. Kraam

 8. Wenche says:

  For et nydelig dekket bord:) Håper du vinner konkurransen:)

 9. Petra says:

  Du lär ju garanterat vinna urtjusigt har du gjort:-)stor kram till dig!

 10. Sofia S says:

  grym du är! 🙂

 11. Alician says:

  Vad fint du har dukat!!:)

  Kolla gärna in på min blogg där jag skriver om mitt liv samt mitt intresse miljöfrågor!!

 12. Viktoria says:

  Håller tummarna för dig! Det var ju otroligt fint och kreativt gjort!

  Stort kram

 13. Pethra says:

  Jag tycker personligen att du är den som har lyckats bäst av alla bloggare som ställt upp i deras tävling, helt otroligt!

 14. Heidi says:

  A-S, er det mulig?! Du er så utrolig FLINK. WOW! Gleder meg til å se dere SNART!

 15. Linalotta says:

  Å vilken vacker dukning!

  Alltid lika kul att titta in här och få inspiration!

  Hoppas du får en fin dag.

  Kram

 16. Anonymous says:

  Blogg tips: valjlycka.webblogg.se

 17. Anonymous says:

  Starmamma! Sök på "sköta olivträd" på nätet så får du mer tips än du kan hantera…..

 18. Snygg blogg! 🙂 Du borde skicka in den och tävla om månadens snyggaste blogg

 19. Anonymous says:

  vilken fin blogg. läs gärna våran blogg om t ex protitution å strippning, barn.. osv.

 20. Vad kul! & vad snyggt du dukat!

  Du är verkligen en ren insperationskälla för mig & många andra!

  Tack!

 21. Josefine says:

  WOW så snyggt!!! Du SKA absolut vinna!

  Önskar er en lovely dag! Puss

 22. Anonymous says:

  jättefint!!

  BARA ETT TIPS

  Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort i brevlådan som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)

  Passa på att bli medlem sålänge sidan knappt har några medlemmar. Det gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort, jag har redan ett presentkort på 200kr som jag kan använda på flera affärer som Gina, H&M, JC, Din sko m.fl!! och jag blev medlem för 3 dagar sedan!. 🙂

  http://www.freestreet.se/?r=5379

 23. Amanda says:

  Ååh va fint! Vill ju bjuda en massa på fin midda nu! Ha en fin dag!

 24. Fiia says:

  FRÅGESTUND PÅ MIN BLOGG! (:

  Gå in och fråga vad ni vill .

  Svarar på ALLT!

  Frågar man inte s får man inga svar .

  Så kom igen nu .

  (:

 25. Frida says:

  Du är grym på det där med dukningar 🙂

 26. Daniel says:

  Very good.

  När får jag komma på middag?

  Brukar kunna bete mej om jag ger mej på det. Och inte som Pippi på kaffekalas.

 27. KarolinaN says:

  Men så snyggt!

  Och vilken bra ide med att ha "djurtema" och ställa fram djur! Ser att ni också har handmålade Schleich djur, de är så fina. Min sexåring samlar på sådana och har lyckats få ihop 120 st ca.:) Så nog har jag också några vi kan ställa fram till hans kalas nu på söndag…hihi

  Kram och ha en bra dag!

 28. Ingrid says:

  hei! tusen takk for en kjempefin blogg:) er innom både deg og josefine hver dag:)Det passer ikke helt til dette innlegget, men jeg lurer så fælt på hvor du har kjøpt senga til johanna og hvor mye den kostet? Den er jo supersmart 🙂 klem

 29. Stina says:

  Åh vad fint! Du är verkligen grym på det här med inredning och piffning!

 30. malin says:

  Mimelskt vackert du har dukat! 😀

 31. Ragnhild S.E says:

  Så flott bord. Du er så flink til å skape harmoni og ro i det du gjør. Har du helium i ballongene? Hvor i såfall kjøper man det? Du er sola mi;-)))

 32. Mira says:

  Vilket fantastiskt kalasbord!

  Nästa helg blir här killkalas. Får jag till dig, så hakar även jag på i tävlingen. 😉

  Bästa dagen till dig och de dina!

 33. Mira says:

  Jösses!!!

  Det skulle givetvis stå;

  … får jag till DET….

 34. viktoria says:

  En blir bare sååå himla glad av et slik bord!! 🙂

  Stilfult, romantisk og morsomt!!

  Jeg har fulgt bloggen din fra første dag jeg leste om den i kamille og er suuper imponert hvor ofte du oppdaterer bloggen. Du er utrolig dyktig!

  Blir bare såå inspirert, rett og slett glad av å lese den 🙂

 35. Men gud va fint, helt gorgeous! Shit va duktig du är. Måste fråga ang ballongerna, har frågat innan 😉 hur får du dom "stående", har du sådan gas hemma eller köper du som så?

  Skulle bli JÄTTEGLAD för svar då min sessas kalas är om en månad! Tack.

  (om du vill får du gärna svara i min blogg så att jag inte missar svaret!)

 36. Åh tack för denna underbara inspiration bamsekram

 37. Anette says:

  Hur får man helium i ballongerna hemma? Jag undrar också!Finns det att köpa småtuber?

 38. Ragnhild S.E says:

  Så fint Anette at du også lurer;-) oh heeeeelt enig i det Victoria skriver ang bloggen din:Blir bare såå inspirert, rett og slett glad av å lese den 🙂

  Unik-flott dame er du Anna-Stina!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *