Tävling: vinn fantastiska julsaker!

Jag känns fantastiskt KUL att arrangera en tävling i samarbete med nettbutiken Nordljus där ni kan vinna helt underbara  interiörsaker helt i "Gizmolinas stil" 🙂

 
Om du vinner så kan du välja någon av de här söta produkterna från danska Maileg. Valet är ditt!

VINN ETT PRESENTKORT PÅ 400 SEK. ♥

Vinsten är ett presentkort på 400 sek så att du själv kan välja fritt ur Nordljus fina sortiment. Hos Nordljus hittar du helt fantastiskt FINT julpynt och även många av de barnsaker som jag tipsat om här på bloggen. Bl.a. Johannas fina keepsaker box och boxar med prinsesskronor på.  Och den fina postlådan från Bruka finns också här !

   
Här är några exempel på vad du kan välja för din vinst.

Om du vill vara med i tävlingen så skriver du en kommentar i detta inlägg senast den 8:e december.

♥ Kram & lycka till ! ♥

Kategori: Tävling! | 227 Comments

227 responses to “Tävling: vinn fantastiska julsaker!”

 1. sandra says:

  Hej !! Har läst din blogg sedan en paus i Thailand och tycker du skriver så bra, FAB och mysigt.

  Älskar jul och julgrisen hade passat perfekt hemma. Hemma som numera blir hos min livskärlek, efter 3 års boende ifrån varandra då jag har pluggat till sjuksköterska.

  Ha det så bra. // sandra

 2. Hej! Läser din blogg dagligen, Din blogg har fått mig att förstå att livet verkligen kan vara så underbart, för det verkar ditt liv vara.

  Julen är en underbar tid och jag längtar verkligen tyvärr kommer jag att jobba under julhelgen, men att komma hem till lite julmys från Nordljus skulle inte vara helt fel. Kram Malin

 3. Ulrica says:

  Jag gör ännu ett försök…det skulle vara roligt att vinna något fint från nordljus, passar bra hemma hos mig. Idag tycker jag lite synd om mig själv 😉 ligger här med feber och förkylning som inte vill ge med sig :-(, så det blir ju några besök på din blogg under dagen… Kram / Ulrica

 4. Hanne says:

  For en fin konkurranse, de har jo så mye fint:) Jeg er med!

 5. Johanna says:

  Hej! Har nyligen hittat din blogg och är helt såld! Du har en så positiv livvsyn och underbar kläd/inredningssmak! Jag får en massa inspiration av att titta in här, vilket betyder att jag är dagligen och hälsar på, Tack!

  Självklart vill jag vara med och tävla om fina saker!

 6. Karin says:

  Åh så fina saker! Självklart vill jag vara med och tävla! 🙂

 7. Frida says:

  Oooh, och jag som älskar julpynt. Klart jag vill vara med.

 8. Ida says:

  Åh vad roligt. Var inne på deras sida igår och blev såå sugen på att handla något. Hoppas verkligen att jag vinner denna gång 🙂 Tack för att du ger mig inspiration och glädje varje dag!

  Kram

 9. Mikaela R says:

  Kära Du, som strålar varje dag jag har nu följt din blogg sen min foglossnig började i sep och jag blev sjukskriven heltid, nu är det bara 3v till förlossning. Och jag är så glad att jag fann din blogg- du har förgyllt min höst och jag hoppas du fortsätter att blogga så du kan fortsätta förgylla min vardag med din inspiration, energi och blogganda!

  Jag och lillen i mage håller nu alla tummar vi kan 🙂

  Må gott kära vän, det är du värd!

 10. Carina E says:

  Åh, vad jag önskar att just jag vann! Då skulle jag ila iväg (jag bor i Sundsvall) och köpa de stora bokstäverna som jag svärmar så för! Hoppas, hoppas, HOPPAS!!!

 11. Erica says:

  Hej!Väldigt mysig och inspirerande blogg..Nordjus har så mycket fint så jag har väntat med spänning på att tävlingen skulle börja.., GOD JUL girlangen som fanns med i ett tidigare inlägg skulle jag önska mig i julkapp, Julig o mysig! Kram

 12. Linalotta says:

  Verkar vara en butik helt i min stil också. Skulle vara en perfekt julklapp till mig själv. =)

  Kramar

 13. veronica says:

  åh det är ju samma gris som du köpte som johanna stal 😉 vilket jag förstår att hon gjorde 😉 vill även jag ha… den är ju bara för söt!

 14. Åsa Jonsson says:

  Åh vilka ljuvliga saker, jag är gärna med och kämpar för en alldeles egen julklapp, bara till mig! Stor kram Åsa

 15. sanna says:

  min mamma är helt galen i den internetbutiken 🙂 skulle gärna vilja vinna ett presentkort till henne!

 16. Anna says:

  Självklart vill jag vara med och tävla om finfina saker! 🙂

 17. veronica says:

  ville tipsa om den ursöta smyckeshållaren från Hello Kitty som jag vet du och johanna är förtjusta i…. kolla på http://www.miHi.se

  🙂 och Nej jag jobbar inte för dem… ville bara visa dem ifall det är något för er 😉

 18. Frida says:

  Jag vill hemskt gärna vinna!

 19. lotta says:

  Hej, vi är ett glatt tjejgäng, från lulé, som följer din mysiga blogg varje dag( ibland fleraggr/dag) säg inget till vår chef 🙂

  Du är en stor inspiratör för oss alla. Dagens har numera blivit ett begrepp hos oss, och du har fått oss att inse att vi alla är unika o vackra. Helt i din anda så drog vi i hop en fab spa-kväll, utan våra älskade barn, som alla är små prinsessor.Den kvällen gav oss massor med energi att möta julen. Vi vill gärna vinna, då skulle vi köpa ngt mysigt till vårt jobba , där vi tillsamans varje dag ses och har kul. I den annars så tråkiga kontorsmiljön, skulle vi vilja ha ngtfint att vila ögonen på. kram fårn vinter lule

 20. Elisabeth says:

  Hei!

  Jeg elsker denne butikken, og vil gjerne vinne et gavekort! Ha en fin desemberdag!

 21. Anna-Lena says:

  Hi hi SJÄLVKLART vill jag vara med och tävla om detta pris! De har såååå fina saker! 😀 Ha en riktit underbar förjulstid! 😀 Kram

 22. Lena says:

  Hej hej!

  Klart jag vill vara med och tävla!!!

  kram!

 23. Madeleine says:

  Eftersom jag älskar Brukas saker så är jag gärna med och tävlar.

  Ha en jättebra dag! KRAM

 24. Stina says:

  Åhh vad fina saker vill gärna vara med och tävla. Är hemma sjuk idag så det hade verkligen lyst upp min dag med en liten vinst ;-)! Ha det bäst!/Stina

 25. Carola L says:

  Naturligtvis vill jag vinna!

 26. Titti says:

  Jag vill också vara med, och om jag vinner så tänker jag vara ego för första gången på länge och köpa nått till mig själv!

 27. Sarah says:

  Jag vill gärna vara med! Så himla FINA saker 🙂

 28. Fina saker de har där på Nordljus, och mitt hem skulle verkligen behöva lite fler julsaker. Jag som älskar tomtar. Försöker komma upp i mammas kaliber, hon har över 100 tomtar, men jag ligger en bra bit efter. För jag har kanske bara 20 stycken. Så med ett presentkort på Nordljus så skulle jag kunna skaffa mig flera tomtar.

  För övrigt följer jag din blogg varje dag, men ibland så blir det lite släp, tackar dem som kom på "bloglovin'" så jag kan läsa de bloggar jag vill utan att glömma någon. Tycker mycket om din blogg med alla fina bilder, och självklart bilderna på alla fina kläder!

 29. Emma says:

  Vill börja med att tacka för mysig läsning och inspiration! Har i början av veckan flyttat ihop med min prins och håller just på att pyssla och inreda. Blev stormförtjust i X-mas bokstäverna som skulle passa perfekt över soffan över jul. Tack än en gång!

 30. Mia says:

  Superfina saker, som hade passat perfekt att ge bort till nära och kära i julklapp! Studentekonomin tillåter mig inte riktigt att köpa allt fint jag skulle vilka till min familj… Så nu håller jag tummarna! Tack för en trevlig och inspirerande blogg!

 31. Eva says:

  Hallå där, detta är något jag gärna skulle vilja vinna, denna julen kom på så snabbt att jag känner att jag inte hinner med, har två buusiga killar nu, så vilken lyx det skulle vara, att få shoppa när de små bara sov,

  Må så gott Eva,

 32. Jessica says:

  Detta skulle passa mig perfekt eftersom mitt hem går i den stilen, och jag ääälskar jul och julpynt!Blev förälskad i grisen 🙂

  En till ska jag ääälskar är ditt hem…så himla fint, där skulle jag gärna bo!:)

  Goa julkramar från oss!

 33. Kaka says:

  Jag vill jättegärna vara med och tävla =)

  God Jul goknul.

 34. linnea w says:

  Hej hej! Vill gärna vara med och tävla om presentkortet, de verkar ha så mycket fina grejer. Har följt din blogg i lite mer än ett år nu, intressant att se alla läckra inredningsdetaljer du bloggar om och är väldigt spänd på att se ditt kommande projekt! Tack för en inspirerande blogg.

  Kram/ Linnea

 35. rosemarie says:

  Hej! Jag har nämnligen en blogg som handlar om mitt modellande. Vill du också bli modell? Läs då min sida för mer info! Skulle uppskatta om vi kunde prenumerera på varandras bloggar. Vill ha lite nya vännerhär på bloggen 🙂 Kram!

 36. Mirva says:

  Hej Anna-Stina!

  Sen jag började läsa din blogg för länge sedan så blev jag genast nyfiken på din goda smak, sen dess är det bara Gizmolinas-stil som gäller hos oss så jag hoppas verkligen att jag kan fylla på min samling med en produkt i Gizmolinas-stil. Älskar din stil, du är BÄST! ♥

  Kram Mirva

 37. Fredrica says:

  Åh jag vill gärna vinna!

  Tack för en fantastiskt blogg

  Kram

 38. Anna says:

  Hej! Liksom så många andra som läser din blogg gör jag det för att man varenda gg man är in o kikar blir lika glad, peppad och inspirerad. Har ännu inga barn själv, så de är bara roligt att få en liten inblick i ert underbara liv o se alla härliga bilder! Och självklart vill jag även vara med o tävla o få chansen att vinna något juligt och fint! Kram & God Jul till er!

 39. Lotta Th says:

  Hej 🙂

  Följer din blogg slaviskt varje dag hihi. Har fått så mysigt tips av dej.

  Känner ju att nu vill jag vara med o tävla.

  Kram/ Lotta

 40. Karin says:

  Åh, jag skulle jättegärna vinna presentkortet! Har sett en massa saker (särskilt julsaker) som skulle passa hemma hos oss!!

 41. Johanna says:

  Hej!

  Vilken bra tävling! Denna vill jag verkligen vinna! Var ute och tittade på allt fint dom erbjuder och skulle kunna göra av med hur mycket som helst!!! Men mina flickor skulle helst vilja att vi köpte dom långsmala tomtarna och satte på kakelugnen! Hoppas vi vinner! Ha en bra dag!

  MVH//Johanna

 42. Fia says:

  å va kul med en tävling , gillar din blogg och alla fina bilder .

  är självklart med och tävlar .

 43. Viktoria says:

  Jag skulle så gärna vilja vinna. Skulle pigga upp mig är sjuk. Men kan inte vila har tenta. så trött skulle vara så uppiggande att få vinna

 44. Ninnie. says:

  jag är naturligtvis med och tävlar om fina julsaker från Nordljus!! Dom har så otroligt mycket fint, det har du helt rätt i!

 45. Julia says:

  Jag vill väldigt gärna vinna den här fina vinsten : )

  Vill passa på att säga att din blogg gör mig så glad varje dag, tack för det!

  Kram

 46. Amanda says:

  Hej,

  Jag vill väldigt gärna vinna presentkortet till denna underbara butik! 🙂

  Kram!

 47. Malin says:

  Oh jag vill också vara med att tävla om detta presentkort!! =)

 48. Anna says:

  Jag är gärna med! 🙂 Är magsjuk just nu och tycker sååå synd om mig själv. Tur att jag kikade in här och fick lite feelgood känslor i kroppen!

  Kram!

 49. Carolina says:

  Hittade din blogg genom en annan, och fastande på en gång. Nu har jag fullt sjå att försöka kika på alla vackra bilder som finns sedan tidigare.

  Skulle gärna vinna lite julsaker, då vi just flyttat ihop, jag och killen. Och vill skapa oss lite egna traditioner och eget pynt.

  Tack för en fin blogg! KRAM

 50. Camilla says:

  Oj, vilka fina saker, där skulle jag mer än gärna shoppa loss 🙂

  Kram från Camilla med magen

 51. Amanda says:

  Oj oj oj 🙂

  Denna tävling vill jag absolut vara med i! Jag verkligen ÄLSKAR julen och mitt hem är dekorerat som om det vore julafton redan idag.. hihihi.

  Varje år investerar jag i en ny julprydnad men i år är plånboken inte lika tjock som jag hade önskat så prydnaderna får vänta( förstår inte vad det kan bero på… hihihi en ytterligare i familjen att köpa julklappar till:)).

  En vinst skulle innebära en julkapp fårn dig och jag säger som du; det skulle göra mig väldigt HAPPY!

  🙂

 52. Sara says:

  Åhh, jag vill jättegärna vara med och tävla! Älskar deras saker och skulle bli så hilma glad om jag vann!!

  Tack för en jättemysig och välskriven blogg!!

 53. Magdalena says:

  Tänk om jag skulle vinna! Då skulle jag inte köpa något till mina barn, mamma, svärmor eller syrran.

  Nej då skulle jag satsa på något till mig själv, en egen julklapp.

  så: Santa do your job 😉

 54. Sara says:

  Jag vill självklart vara med och tävla!!!!

 55. Anna says:

  Vi bor i en gammal stor röd prästgård ute på landsbygden!

  Ständigt några projekt på gång, många rum att välja mellan och många idéer finns!

  Fina saker som sätter pricken över i:et är som grädden på moset!

  Att kombinera mammalivet med hemmet och allt som hör till är inte alltid det lättaste men det är ju SÅÅÅ kul!

  Är mamma till en prins på snart 2 år och en prinsessa som är 7 månader!

  Så självfallet skulle en vinst förgylla julen hemma hos oss!

  En tidig julklapp =)

 56. Anna says:

  Åh jag vill vinna ett bidrag till min nya inredning till vardagsrummet.

 57. Joss says:

  Jag började läsa din blogg i somras och efter några dagar var jag fast! Nu är Gizmolinas min absoluta favoritblogg, och jag får så mkt härlig inspiration från dig. Varje dag!

  Den jättefina strumpan med glitter blev jag tex otroligt förtjust i, och nu när det finns chans att vinna den måste jag ju så klart prova lyckan.

  Hoppas att du får en toppenjul!

  Kram

 58. Anna says:

  Jag vill så jättegärna va med 🙂 Du har alltid så fina priser i dina tävlingar och jag har alltid hoppats på att nån gång vinna något! 🙂

 59. Lissan says:

  Vill såklart jättegärna vara med i tävlingen! Mend et blir svårt att välja produkt, för det är ju SÅ hmlans mycket fint! Gillar julestrumpan och de små husen väldigt mycket =)

 60. Karin says:

  Åh vad jag önskar att jag skulle ha turen med mig och vinna den fina julstrumpan till min dotter. Förra julen var hon så liten så då förstod hon inte det där med tomten men nu pratar hon om "Tutten" hela tiden 🙂

  KRAM

 61. mia says:

  hej Annastina!Jag vill gärna vara med och tävla! Tack för en jättefin blogg. jag blir så inspirerad. Du har en så göad inställning till livet. Kram Mia

 62. Cecilia says:

  Nordljus har superfina saker så självklart vill jag vara med och tävla!

  /Cecilia

 63. Jessica says:

  Hej Anna-Stina!

  Får se om de blir vinst denna gång, dock passar denna tävling mig helt underbart bra. Tycker de har så mycket fantastiskt fint men dock alrig beställt och skulle vilja få chansen nu!

  Som alltid, du är en fantastisk människa! Hoppas du väljer slumpvis kommentar denna gång och inte bara går på vem som smickrar dig mest 😉

  Sköt om er, otroligt fint julkort förresten, skall nog beställa ja med!

  Kram

 64. Helena L says:

  Hello! Jag e så gärna med och tävlar!! Bor utomlands och det vore kul att pynta/inreda mitt nya hem i skandinavisk stil. Läser din blogg varje dag men detta e mitt första inlägg. Du e en inspiration och en FAB mum! Ta hand om er! Kram!

 65. Nina says:

  Helt ny här, mycket trevlig blog som jag kommer att fortsätta att följa.

  Ni får ha en trevlig fortsatt dag och jag tänker fortsätta med min & hoppas på lite vinst.

  /Nina

 66. Ciccie says:

  Gud vilka fina julsaker, man blir helt varm i kroppen! 🙂 Jag skulle bli jätteglad om jag vann, så att jag kan överraska min underbara pojkvän med att utsmycka hans lägenhet lite juligt. Han är nyinflyttad och har inte hunnit fixa riktig julstämning 🙂

  Underbar blogg du har, läser den varje dag!

 67. Li says:

  Underbar blogg och underbar tävling! 🙂

 68. Jennie says:

  Jättefina julsaker! hälsningar från Finland 🙂 vill vinna, ahh!

 69. angelica says:

  "Lite nya julsaker eller annat kul

  hade varit roligt att vinna nu innan jul.

  Att tända ett ljus i det svarta huset

  hade hemma hos oss varit rena buset.

  Det svarta huset som man kan vinna

  Oh, Anna-Stina du får mig att svimma.

  Så snälla säg att jag vinner

  Jag hoppas denna tävling ej försvinner.

  Hoppas att julen er blir kul

  så nu önskar jag er en riktigt god jul."

  tjapp@hotmail.com“>knapptjapp@hotmail.com

 70. Gillar din blogg! Kika gärna in i min blogg och lyssna på veckans "Sång i bloggen"-special! Idag kommer jag att sjunga 3 sånger!

  Har du haft en bra dag hittils?

 71. Jessica says:

  Å vilket roligt pris! Jag vill vara med och tävla så min stora lägenhet med väldigt lite prylar (flyttade från 36 till 80kvm) får bli lite hemtrevlig snart!

 72. chatarina says:

  Hej! Såklart vill jag vinna någon av de fina saker som finns där..hur fina som helst..

  Mvh Chatarina

 73. Sofia says:

  Hej! Måste börja skriva att jag älskar din blogg, läser den säkert en gång i timmen =) Nu när jag är hemma och är mamma ledig har jag tid med det! Din blogg ger mej sån inspiration.. I love it! =)

  Å johanna är så söt!

  Hoppas jag vinner för då ska Melwin, min son få någonting fint därifrån.

  Kram Sofia

 74. Helena says:

  Jag vill verkligen vara med och tävla. Så mycket fint!

 75. Moje says:

  Hej! Självklart vill jag vara med och tävla. Skulle behöva "hotta" upp våra julpynt. Och där finns det så mycket fiiiiint! =) Hoppas pepparkakshusen blev fina, själva så ska jag och sonen ge oss på ett till helgen. Hittade en ritning på ett vitoranskt hus (!) Håll tummarna=) Kram moje

 76. Evelina says:

  Åhh skulle vara hära härligt att få välja o vraka precis som man vill bland alla dessa saker!! Håller på och inreder ett rum till lill tösen,så detta vore ju perfekt!!

  Kramar från oss

 77. Johanna says:

  Jag vill vara med och tävla, det finns ju så mycket fint i den shoppen.

 78. jenny says:

  Hej..Ja är mer än gärna med & tävlar om detta pris! Mvh//Jenny

 79. Ragnhild says:

  Jeg vil gjerne være med. Masse fint i den butikken!

 80. Josefine says:

  Jag skulle sà hemskt gàrna vilja vinna fint nordiskdesignat julpynt. Jag bor i Italien sedan fyra àr drygt och hàr àr det sà himla svàrt att hitta fint julpynt. Allt àr sà himla glittigt, guldigt och plottrigt! Om jag vann skulle jag vilja klicka hem den hàrliga grisljusstaken och vàggbokstàver till att skriva GOD JUL pà svenska pà vàr vàgg! Ha en fin kvàll! //Josefine

 81. KarolinaN says:

  Klart jag villl vara med och tävla!!

  Vilken vinst! Ja, AnnaStina som du vet har jag haft en flyttkarusell med min familj MEN nu har vi äntligen landat. Och jag bara njuter av att få pynta juligt i ett hus jag trivs i och som vi kommer bo lääääänge i. Nu har jag (vi)hittat hem och det betyder obeskrivligt mycket!

  Det vore ju hur kul som helst att få välja något av vinsterna från Nordljus, vilken julklapp;) Snöiga kramar från Gävle!

 82. Katja says:

  Även jag vill va med och tävla om detta presentkort:) Och jag skulle verkligen behöva lite nytt julpynt;)

  http://www.nogg.se/AStarIsBorn

 83. Maria says:

  Jag brukar aldrig vinna något i tävlingar men om jag nu ska göra det nån gång så vinner jag gärna just denna! Detta är min favoritbutik!! Vilket skitsnyggt julkort du visade, synd att jag redan har beställt våra!

 84. ingrid says:

  Hejsan Anna-Stina! =) jag vill bara säga att jag tok-gillar din blogg! den är fantastiskt bra! =)

  det skulle verkligen vara roligt om jag vann, för då skulle jag köpa julklappar till min kära mamma! 😉

  ha det bra, kram ingrid =D

  mail:koolakaramell@hotmail.com

 85. Åsa M says:

  Jag är med!!! Åh, vad mycket fint!

 86. Maria says:

  Jag brukar aldrig vinna något i tävlingar men om jag nu ska göra det nån gång så vinner jag gärna just denna! Detta är min favoritbutik!! Vilket skitsnyggt julkort du visade, synd att jag redan har beställt våra!

 87. Angelica says:

  Hej,

  Jag vill jätte gärna vara med och tävla! Jag var nyss in i deras fina butik i Njurunda. De fanns så mycket fint jag skulle vilja ha så jag håller tummar och tår.

 88. Anita says:

  Jag hittade din blogg via en annan blogg å sedan var jag fast i Gizmolina världen. Å det är alltid kul att vara med i tävlingar. Hoppas på tur

 89. Jenny Sv says:

  Hej Anna-Stina!

  Jag prövar lyckan denna gång också. Har inte vunnit en enda gång men det skadar aaldrig att försöka. 😉 Mysig blogg du har.

  Kram Jenny

 90. Renée says:

  Ååh de har så fina saker! Hoppas man får vinna så det kommer in lite nya interiörsaker här i studentlyan!

 91. Sara says:

  Vilken rolig tävling! Jag är med!! 🙂

  Kram Sara

 92. Mia says:

  Vilka supermysiga saker, hoppas verkligen att jag har turen med mig.

  Kram Mia

 93. Malin.E says:

  Myysiga saker, känner verkligen för att shoppa loss där 🙂 malin@malinagirl.com

 94. Smile says:

  Hej! Oj så fina saker! Jag håller tummarna extra hårt! Tack för mysig blogg! Kram!

 95. Susanne says:

  Jag återkommer ofta hit,…för det måste vara den absoluta bästa bloggen på nätet!! Så mycket positivt och härliga inlägg!!

  Hoppas man har tur att vinna presentkortet, för på Nordljus finns det mycket mycket man skulle vilja ha!!!!!!!!!!

 96. Terese says:

  På Nordljus affär jag flera gånger varit

  med habegär jag varje gång därifrån farit

  Nu har jag chansen att något fint därifrån vinna

  undra vad man kan finna?

  en fin tomte från Maileg till jul

  skulle vara kul!

  Tack för en inspirerande blogg!

  Kram / Terese

 97. Hanna-Sara says:

  Å vilka söta saker. Måste kolla in den där butiken. Älskar grisen, helt underbar! Ha en fortsatt trevlig kväll!!

 98. Line says:

  Tack för en mysig blogg! En sån tomtenisse som på bilden ovan fick jag av min moster när jag skulle ut på långresa till Sydostasien en vinter för 6år sedan.. Den hade med sig en liten säck att öppna på julafton… Lite nordisk julstämning blev det då för oss som befann oss i norra Thailand. Så det är klart jag vill vinna ett sånt presentkort för att kunna köpe en till, kanske en nissa?

 99. Emma Spetz Friberg says:

  Hej! Jag vill hemskt gärna var med och tävla. Läser din blogg stadigt varje dag. Du har så fin dotter och fint hem. Får massor av inspiration från bloggen! Älskar även Maileg och julgrisen, nissarna, zinkhusen ( har drömt om ett i över ett år nu). Min dotter är tokig i sin rosa Maileg kanin. Skulle vara så roligt att få köpa en Nissa till henne och en Nisse till hennes storebror till jul. Kanske ett zinkhus till mig….. jag håller tummarna. Trevlig kväll!

 100. Liza says:

  Åh vilken fin vinst! Har länge sökt efter dom fina sakerna från Maileg men inte hittat, så nu har jag min chans här!

  Tack söta Anna-Stina för en härlig, inspirerande blogg som jag blir såå glad av!

  Ha det bäst!

 101. Camilla says:

  Åh vilken härlig inredningsbutik, extra bra är det shoppingen är klickbar 🙂

  Snart är det jul och jag hoppas att min första klapp i år blir ett presentkort.

  Ha en mysig kväll!

  Kram Camilla

 102. Petra says:

  Jag skule mer än gärna införskaffa lite julpynt, det är dåligt med det här hemma i studenthemmet!

 103. nina says:

  hej!

  jag vill gärna vara med och tävla!! God Jul på er 🙂

 104. Alice says:

  Vilken tur jag hittade tävlingen!!!

 105. Åh, vad jag vill vinna din tävling! Jag kommer att hålla tummarna stenhårt ända tills jag får veta vem vinnaren är!

 106. Nina & Co says:

  Åh jag kikade in i den webbshoppen igår, massor av härligt där man gärna skulle vilja shoppa!

  God Jul!

 107. Katarina says:

  Hej! Klart man är med! De har ju sååå fina saker.

  /Katarina

 108. så flotte premier… her vil jeg være med!!

  ha en fin og koselig kveld!!

 109. Vilken mysig tävling. Tack för en bra blogg. Du är en stor insperations käll för mig och förmodligen många andra. Kram,

 110. Jenny says:

  Självklart skulle jag vilja vinna detta, älskar denna sida och det finns mycket jag vill ha där! Så nu håller jag alla tummar och tår jag har!

 111. Maria says:

  Hejsan! Sitter i ett vintrigt (men nu också blött) Piteå och längtar till julen! Jag skulle bli superglad över att vinna och kunna förgylla vårt nya lilla hus med något vackert från nordljus. Kanske något fint till vår sons blivande lekrum?! Trevlig helg! Och tack för en fin, inspirerande och mysig blogg!

 112. Sunniva says:

  Hei, hei! Du har en herlig blogg som jeg Må innom daglig. Du virker som en utrolig positiv og glad person og har evnen til å inspirere. Takk for det du deler! 🙂

  Jeg vil gjerne være med å konkurrere. Masse, masse kjempefine ting hos Nordljus.

  Ha en super kveld!

 113. Linda says:

  Det finns mycket fint hos Nordljus. Klart att jag är med i tävlingen, håller tummar och stortår 🙂

 114. anna says:

  åh jag vill verkligen vinna. att få titta in på din blogg är världens största inspirationskälla. ditt sätt att klä sig och din inredning är 100 % i min smak. jag köpte faktiskt även "päls" jackan från hm trend när jag blev inspirerad av dig. Om jag skulle vinna skulle jag bland annat välja ljusstaksgrisen som ni har hemma hos er. jag håller tummarna.

  nordljus har såå mycket fint!

 115. Sofie says:

  Nu när jag såg att det var 114 kommentarer så tänkte jag nästan ge upp.."jag har inte en chans" tänkte jag.

  MEN jag ångrade mig, klart jag vill vara med 😉

  God Jul till dig och din underbara lilla familj!

 116. Sofie says:

  Nu när jag såg att det var 114 kommentarer så tänkte jag nästan ge upp.."jag har inte en chans" tänkte jag.

  MEN jag ångrade mig, klart jag vill vara med 😉

  God Jul till dig och din underbara lilla familj!

 117. Caroline says:

  Även jag sällar mig till denna skara och hoppas på vinst!

  Kram Caroline

 118. Alellah says:

  Åhhh vilken härlig tävling!!! Så fiiina saker att välja bland! Håller mina tummar hårt nu =)

 119. Hanna says:

  Jag är gärna med och tävlar! Vi har en Maileg-tomte som sitter på en hylla här hemma nu i juletider och vår lilla dotter på 10 månader vinkar och säger "hejhej" till den varje gång vi går förbi. Om jag vinner ska hon få en alldeles egen Maileg i julklapp, så nu håller jag tummarna!

 120. Ingunn Heimdal says:
  2008-12-04 @ 21:16:26

  Postat av: Ingunn Heimdal

  For en super konkurranse! Jeg vil veldig gjerne være med =) Er inne på bloggen din hver eneste dag og henter hygge og inspirasjon fra din hverdag til min hverdag =)

 121. pernilla says:

  Jag kan inte sluta följa din blogg, och varför skulle jag, jag blir glad av den och nästa gång jag får syn på dig på stan ska jag berömma dig för det:)! Är gärna med och tävlar!

  pernilla.1986@hotmail.com

 122. Sandra A says:

  Vilka fina saker där va då! Skulle ju kunna handla hela webbshoppen, haha ;-P Lite nytt julpynt här hemma hade verkligen varit helt på sin plats, så man får hoppas att man har turbyxorna på sig. Men försöker man aldrig så vinner man ju inte heller 🙂

  Ha en skön kväll! // Kramar Sandra A

 123. elin says:

  Prøver igjen! Har vunnet en gang tidligere – og det var hos deg! Har imidlertid ikke fått noen premie til tross for purring/mas… 🙁

 124. elin says:

  Prøver igjen! Har vunnet en gang tidligere – og det var hos deg. Har imidlertid ikke mottatt noen premie ennå til tross for purring/mas 🙁

 125. Elin says:

  Håller tummar och tår för att jag får vinna presentkortet. Som nybliven villa ägare kan man behöva ett "pynta bidrag" ibland, och lägligt till jul skulle detta sitta oerhört fint!! 🙂

 126. Emilia says:

  Gud vilka söta julsaker. Skulle inte ha något emot att vinna dem 🙂

 127. Maria Ö says:

  Det vore kul att vinna detta presentkort. Jag bor i Sundsvall men har aldrig handlat på Nordljus. Så det vore kul att vinna så jag kan shoppa lite julfint i butiken!! Tack för en BRA blogg. Kram

 128. Guri says:

  Takk for ein super blogg 🙂

  Skulle gjerne hatt noe lekker julepynt å pynte heimen med til jul. Er alltid mye kjekkere å rydde og ordne når ein kan sette fram noe nytt og fint !

 129. Linda says:

  Tack för all inspiration som du delar med dig av!!

  Jag är självklart gärna med och tävlar!

  /L

 130. Johanna says:

  Fina saker att piffa till hemmet med!Vi bor i en sk. mellanlandarlägenhet i väntan på att jag ska få jobb osv innan vi kan köpa hus så jag vill verkligen pigga upp vårt tråkiga hem 🙂 Kram!

 131. Karolina says:

  Skulle vara super kul om jag vann detta presentkort! Har nämligen spant in tomtenissarna hela hösten! Funderar nämligen på att ge dem till mina syskonbarn, åh de skulle vara så perfekt! Håller alla tummar och tår på att jag kanske har turen på min sida! Måste bara tillägga att jag blir så glad när jag läser din blogg, du ger så otrolig härlig livsglädje, tack!

 132. Anne says:

  Heisann, jeg måtte slenge meg med på denne spennende konkuransen:) Kanskje jeg har flaks:)

  Utrolig mye fint i den nettbutikken.

 133. Josefine E says:

  Ett presentkort skulle göra mig superglad för att…

  I år blir det tyvärr inget julpyntade för mig eftersom jag håller på och packa ihop mitt hem och ska flytta till min kära i Oslo vid nyår. Så istället går jag runt och funderar på vad jag ska pynta med nästa år i vårt första gemensamma hem 🙂

  Kram

 134. Anna says:

  Åh skulle gärna vinna ngt fint från nordljus..

 135. annika says:

  Hej Anna-Stina! Har inte hunnit komentera så mycket dom senaste dagarna men är inne flera ggr om dan och läser allt fint du skriver. Du är en sann inspirations källa för många och jag tycker att du verkar vara en fantastisk människa och vän och såna växer inte på trän!!Dina vänner ska vara glada som har dej, du är ett energiknippe som alltid ser pigg och fräch ut FANTASTISKT och har en oklanderlig smakfullhet tycker i alla fall jag!

  Så efter denna komentar så , ja tack jag är jättegärna med och tävlar om presentkort hos Nordljus !

  Något som jag är ännu mer nyfiken på är din butik som du ska öppna hoppas vi får veta när det blir för då ska vi åka på weekend tur till Oslo och shoppa !! Ta nu och krama om din familj och njut av fredagen och än en gång tack för all inspiration!!

  kram =)

 136. Lena says:

  Jag vill vara med och tävla!! Behöver lite belöning då jag har bara druckit pulver i 16 veckor (gått ner nästan 30 kg). Tyvärr är jag inte klar än… Börjar äta lite i morron, skall äta och dricka pulver i 4 veckor, sen är det tillbaka till bara pulver igen. Räknar med att vara klar någon gång i mars. Så jag tycker att jag är värd lite belöning!!

 137. Heléne says:

  Tävlar man inte har man ingen chans att vinna, så jag gör ett försök. Många hälsningar fr. Kalix.

 138. Annab says:

  Jag vill gärna vara med och tävla och så klart vinna. Skulle passa perfekt nu som en liten present till mig eftersom jag fyller år på söndag!!

 139. Annah says:

  Halloj!! Vilka underbara saker! Julstrumpan skulle passa perfekt hemma hos mig!

  Ha en riktigt härlig dag! KRAM

 140. Helena says:

  Åhhhh…vad skoj med en tävling. Hoppas på tur! :-)Jag hittade till din sida för några månader sen och jag bara älskar den. Du verkar vara en härlig tjej och det lyser igenom hela din blogg. Tack för att du förgyller min vardag med din blogg. 🙂

  Kram Helena

 141. Sandra says:

  ÅÅhhh, den här butiken ligger bara 20 min från där jag bor 0ch de har helt underbara saker. Var där på en inspirationskväll inför julen för ett tag sen och ville köpa typ allt! Men det gick ju inte som sagt. Vill jättegärna vara med och tävla. x

 142. Johanna says:

  Jag vill vara med och tävla =) Tack för en fin blogg Trevlig helg

 143. Linda says:

  Först vill jag tacka för en helt FAB blogg, du verkar vara en helt underbar person =).

  Tävla det vill jag gärna och hoppas på en vinst =)!!

 144. Grethe says:

  Kjempeflott nettbutikk – selvfølgelig vil jeg være med i konkurransen 🙂 Supermange bra tips på bloggen din. Thanx!

 145. caroline says:

  Hej 🙂 de Xmas bokstäverna var ju så fina!! hade jag gärna velat vinna! ha en fin snöig dag i oslo, akerbrygge är just nu helt vitt 🙂 fint!

 146. Linda says:

  Åh, vilka ljuvliga saker! Hade verkligen varit kul att piffa upp hemmet med! Tack för en super trevlig blogg!

 147. Jessica says:

  Wow! Vilken härlig butik, så otroligt mycket fina saker att bli glad av. Vill självklart vara med och tävla om ett presentkort, men om jag inte vinner så tackar jag så mycket för tipset, kommer garanterat att handla något där i alla fall.

  Happy fredag!

  Kram Jessica

 148. Linda says:

  Hej Anna-Stina!

  Åh vilken fin vinst…skulle vara toppen att vinna fina saker till mitt lilla hus i Norrbotten.

  Kram 🙂

 149. Bella says:

  Hoppas man har turen denna gången på sin sida 🙂

 150. Nettan says:

  Självklart vill jag vara med att tävla! De har ju så himlans mycket snygga saker!!

  Kram Nettan

 151. marie says:

  Gillar verkligen din blogg,vi har precis samma stil!

  Vill gärna vara med o tävla, bor i ett alldeles nybyggt hus så det skulle verkligen passa.

  Kram!

 152. Marie says:

  Gillar verkligen din blogg! Vill gärna vara med o tävla, bor i ett alldeles nybyggt hus så det skulle verkligen passa.

  Kram!

 153. Lena J says:

  SÅÅ fina saker, precis vad som behövs för att "piffa" vårt hem nu när det är första julen med 2 barn! Har halkat in på din blogg och den är verkligen varm, inspirerande och känns väldigt ärlg och äkta! KRAM

 154. Emma says:

  Va roligt att du handlar från nordljus!butiken ligger i min lilla hemby i sundsvall =) ha en trevlig helg! Kram från emma

 155. Elisabeth says:

  Jeg vil gjerne vinne XMAS-bokstavene:-)

  Ha en fin lørdag!

 156. Leela says:

  Följer din blogg varje dag, kanonmysig! Vill gärna vara med och tävla! Ha det gott!!

 157. Jennys says:

  Hej Anna-Stina

  Eftersom det är jul gör jag en chansning, är i vanliga fall ingen vinnare men hoppet ska ju va det sista som överger en 😉

  Tack för en mysig blogg!

  Trevlig helg

 158. Stina says:

  Åh, jag blev helt tokförälskad i dina xmas-bokstäver, så de skulle jag välja om jag vann. Vi är alldeles nyinflyttade och den strama föräldrapenningsekonomin gör så att vi tyvärr inte kan göra några större julpyntsinvesteringar. Därför skulle bokstäverna göra sig så fina på våra i överigt väldigt tomma väggar. Trevlig helg! Kram

 159. ElinH says:

  Hei Anna- Stina! Jeg er en av dine norske "fan". Nå må jeg daglig innom bloggen din. Synes du har en kul stil, gir meg mye inspirasjon. Dette både i klesveien og interiørmessig. Kunne tenke meg de XMAS-bokstavene , ja! Hadde vært stilig å hatt de på en hylle på kjøkkenet. Ha en fin dag!

  Hilsen fra Elin

 160. Johanna says:

  Hej AnnaStina! Jag älskar dessa XMAS-bokstäverna! Har varit på jakt efter några liknande här i Stockholm, men inte hittat några bra än… Tycker det det skulle vara ett så bra sätt att få in lite julstämning i mitt annars så rosa rum 😉

  Hoppas ni får en härlig helg!

 161. Åsa Brundell says:

  Hej! Jag vill väldigt gärna vara med i tävlingen!

  Upptäckte din blogg för några veckor sedan och har varit en trogen läsare sen dess. Du har inspirerat mig nu när jag julpyntar. Vill pynta mer varje dag! Hoppas din lilla prinsessa kryar på sig snart, min har varit sjuk av och till sen i augusti när hon började på dagis.

  //Åsa

 162. Sophia says:

  Hej! Jag är med i din tävling, de fina xmas bokstäverna skulle passa så fint i min & min älsklings nya lägenhet. Julstämningen där är nämligen lika med noll! Vi har precis flyttat in & det vore därför även en fin inflyttningspresent 😉

  kram

 163. Emily says:

  Jag skulle jättegärna vilja vinna! 🙂 Jag hittade jättemkt fint deras sida som skulle sitta bra till jul hemma hos mig!

 164. anna says:

  Hej!

  Ja, vilken underbar butik. Hittade flera fina saker jag skulle vilja ha därifrån bla fina saker till min nyfödda prinsessa på 6 dagar, mums.

  Tack för din inspirerande blogg, den e toppen.

  MVH anna och natalie

 165. Lena says:

  Hej! vill tacka för en rolig och mysig blogg.Älskar lite glamour och fina saker. Vore mysigt att ha xmas bokstäver i min entre. Kanske blir det så !!!!

 166. Janne says:

  Ja, jeg liker veldig godt Gizmo style :)) Jeg er med!!

 167. Åshild says:

  Jeg er med-kunne tenkt meg en hel del i den butikken:)

 168. Josefin says:

  Oj så många som tävlar!!!

  Jag skulle använda presentkortet som delbetalning till att köpa halsbandet Kärlek av Pärla. Ett enkelt halsband som skulle passa fint tillsammans med min gravidbjällra.

  Hoppas Johanna kryar på sig. Lite avslagen coca cola brukar göra en lite piggare.

  Trevlig lördagkväll!

 169. Em says:

  Hej!

  Hade ingen tur i förra tävlingen så försöker igen.

  Skam den som ger sig!

  Om vinsten blev min skulle gärna xmas bokstäverna få flytta hem till mig.

  Skulle passa perfekt här hemma har en fri plats till dem.

  Trevlig kväll och tack för en inspirerande blogg.

  Kram Em

 170. Anette says:

  Åh vad jag skulle vilja vinna detta presentkort. Jag tittar ofta in på deras hemsida men har hittills inte handlat något av dem, har inte tyckt mig ha råd. Imorgon ska jag ev försöka lura med mig maken dit eftersom vi tillbringar helgen i Sundsvall. Vår julklapp till varandra är en myshelg utan barnen med julklappsshopping, champagne och god mat. Försökte hitta champagnen du tipsade om tidigare i bloggen men den verkar tyvärr inte finnas i Sverige. Slog till på en rosa champagne istället, Jacquart Brut Mosaique rosé. Jättegott! Man borde unna sig champagne oftare ;-).

  Trevlig fortsättning på helgen!

  MVH Anette

 171. Julia says:

  Åh, självklart är jag med och tävlar. Kan ju bli riktigt mysiga julklappar till nära och kära.

  Krama om Johanna som är sjuk, stackars lilla tjej!

  God Jul på er

  julia.svinghammar@live.se

 172. Anno says:

  Vad mycket fina saker det fanns där! Skulle jättegärna vilja vinna! 🙂

 173. Emma says:

  Jag älskar ditt vardagsrum! Det var jätte fint och jul mysigt. skulle jätte gärna vilja vinna så jag kunde piffa till mitt lite jag med.

  hälsningar

  Emma

 174. Anonymous says:

  Heisan !

  Sitter og leser bloggen din etter å ha hatt fotballbursdag for 22 gutter på 7 år. Jeg elsker interiør og synes en liten premie hadde vært på sin plass etter dagens morsomme bursdagsfest for fotballgutta. 🙂

  Klem Kristin Hansson (3 barns mor i farta 🙂

 175. Emma says:

  Vi bor första julen i vårt hus. Jag går runt och myser och pyntar och skulle bli superglad om jag kunde vinna något från Nordljus. Så fantastiskt mycket fina saker.

  Tack för en jättemysig blogg som gör mig så glad!

  Kram Emma

 176. Emma O says:

  Vilken underbar blogg du skapat. Skulle verkligen vilja ha dina inredningsfingrar hemma hos oss.

  Att tävla är ju alltid kul oxå!

  God jul till hela familjen,

  Emma

 177. Jessica says:

  Hej!

  Första gången jag besöker din blogg idag, och jag blev jätteinspirerad! Jag kommer tillbaka!

  Och såklart vill jag vara med och tävla om presentkortet på Nordljus!

 178. Nina says:

  Hej,

  Jag skulle garna vilja vinna den har gangen! Isafall skulle jag valja de fina bokstaverna, men inte anvanda dem till att skriva XMAS utan for att lata bokstaverna S och M sta vid foton av vara alskade smaprinsar Sam och Max!

 179. Nina says:

  Hej jag vill garna vinna tavlingen idag! Isafall skulle jag kopa de fina bokstaverna, men inte for att skriva XMAS med, utan for att satta bokstaverna S och M brevid foton av vara alskade prinsar Sam och Max!

 180. Emma says:

  Hej Anna Stina,

  såg en sådan adventsljusstake i sthlm igår men hade ej möjlighet att gå in i butiken för min dotter var så hungrig och när jag kom tillbaka var den slut… Vi var tvugna att åka tillbaka till skåne utan honom med oss och jag vill så gärna ha en liten julegris som kan lysa upp mörkret ute.

  Nu håller jag tummisarna här istället!

  Tack för en superblog!

  Bästa hälsning

  Emma

 181. Amanda says:

  Mitt inrednings intresse blir allt större, när julen med stormsteg kommer in, jadå brinner mitt intresse som allra mest och en liten röd gris på mitt bord det stå, ja visst han väntar även in julen han med.

  E-mail: 06@hotmail.com“>panda06@hotmail.com

 182. Lynetmor says:

  Hei, så artig konkurranse 🙂 De har mange fine ting 🙂

 183. catti says:

  hejsan

  är en av dina dagliga läsare, men jag är lite dålig på att kommentera.. får mkt inspiration av din hemma inredning, känns så vackert och fräscht när man tittar på dina foton.

  presentkortet hade varit en bit på vägen att kanske få det lika mysigt här hemma.

  mvh Cathrine

 184. Susanne says:

  Åh dessa bokstäver är ju ljuvliga! Håller tummarna och hoppas på tur. Kram

 185. jojo says:

  Gud, vad fina saker! Hoppas jag vinner! 😉

  Kram

 186. bambi says:

  Jag är jättegärna med och tävlar! Jag och min lilla familj har precis flyttat så vi behöver verkligen lite nya grejer till vårt nya hem! 🙂

 187. Yvonne says:

  Hej!

  Jag tycker som många andra att din blogg är helt underbar. Du verkar vara en ständigt postiv och vänlig person.

  Även min 8-åriga dotter, Sara gillar dina bilder från ditt hem och på din dotter Johanna.

  Jag skulle gärna vilja vinna ett presentkort!

 188. bella says:

  Gör ett nytt försök.

  Vem vill inte vinna ett presentkort hos dom som har så mkt fint.

  Din blogg är super förresten.

  Ha en härlig ny vecka.

 189. Åsa says:

  Hej

  Jag vill gärna vara med i din tävling och hoppas på massor av TUR!

  Trevlig kväll.

  Åsa

 190. For en fin blogg du har og et nydelig rom!! En flott konkurranse. Jeg er med! Ha en fin dag og uke! Snart er det jul…..

 191. Åh,hittade precis din blogg och tycker den är bedårande. Är mycket förtjust i vackra upplägg och det har du definitivt!

  Tävling såg jag med…Jag skulle gärna vinna ett presentkort, vem skulle inte vilja det 🙂

 192. Josefin says:

  Helt superfina saker, vill jättegärna vinna & göra fint till Jul. = ) kram

 193. Nina says:

  Åh jag vill vinna! Jag fyller dessutom jämnt precis innan jul så det här skulle bli en lovely present! 🙂

 194. madilene says:

  åhh dom har mycket fint i den nätbutiken…

  vill passa på och tacka dig anna stina för din blogg. kollar in här varje dag!

 195. Bella says:

  Hittade en perfekt present till min syster så nu måste jag ju vara med o tävla:P

 196. Emelie says:

  Denne julen blir sannsynligvis den siste jeg bor hjemme hos familien min – i en alder av 21 år begynner det å bli på tide å flytte ut 🙂 Derfor hadde det vært kjempehyggelig å vinne dette gavekortet, sånn at jeg kan klikke hjem fin julepynt og lage en koselig jul for familien min i år! Og rekker ikke julepynten frem i tide, noe annet koselig som kan minne dem om meg hver gang de går forbi! Da er jeg jo på en måte her hele tiden likevel, selv om jeg ikke bor hjemme lenger.

 197. Johanna heter já,

  och jag är så go o glá,

  denna blogg är riktigt härlig och kul,

  vore toppen att vinna en tävling lagom till jul!

  Kramar

  Johanna och Stina

  johanna(understreck)ringh@hotmail.com

 198. malin says:
  2008-12-07 @ 23:22:15

  URL: http://vartradhus.blogspot.com

  Postat av: Yiyah

  Som om min kommentar ens kommer synas bland alla hundratals 😉

  Jag BEHÖVER vinna. Jag MÅSTE vinna. Så det så.

 199. Detta vore en perfekt julklapp till mig.

  Hoppas därför jag vinner det av dig.

  Då blir jag så himla glad.

  Då kan jag köpa tomtar och ställa på rad.

 200. Evelina says:

  Hej!

  Kul med alla mysiga tävlingar du har.

  Jag har också köpt hemnes avlastningsbord. Så himla fint. Jag tänkte däremot göra det lite lantigt i sovrummet. Mycket vitt. Väldigt gulligt med prinsessakrona till Johanna, passar ju henne 🙂

  Kram Evelina, Göteborg

 201. Sarah says:
  2008-12-08 @ 10:44:50

  URL: http://miss

  Postat av: Ahnna

  Ja, jag har inte hunnit titta in på sidan men ser bokstäver som jag vill ha. xmas vore kanon nu till jul. Nä, måste plugga vidare. Kram Ahnna

 202. Sandra S says:

  Åh vilken härlig tävling.. klart man vill vara med o tävla.. Skulle sitta fint med de härliga bokstäverna som en mysig julklapp till sig själv.. 😉 Tusen tack för en underbar blogg med mycket härlig inspiration.. kram

 203. Emelie says:

  Vilken mysig nätbutik! Man vill köpa rubbet! 😉 Jag vill självklart vara med och tävla om fina inredningsprylar. Vi köpte hus i somras och från en 2:a till villa känns steget stort. Våra prylar räcker inte till! Ett kärt besvär dock, för en som älskar att åka runt i inredningsaffärer. Synd bara att inte kassan är lika stor som kreativiteten. 😉

  Tack för en jättemysig blogg! Följer er varje dag!

  kram

  Emelie

 204. caroline says:

  for en utrolig "gizmolina-julekalender" 🙂

  me like! 😉

 205. Anna says:

  Jag är ingen riktig bloggläsarfanatiker men din måste jag bara hänga med i. Missar jag några dagar ser jag till att uppdatera mig vid tillfälle. Du har så många fina idéer och tips. Ha en mysig dag, här i Hudiksvall snöar det och är riktigt decembermysigt.

  Kram från Anna

 206. Linda says:

  Tack ännu en gång för all inspration du delar med dig i bloggen! Jag är gärna med och tävlar!

 207. Sophie says:

  Tack för att du delar med dig! Med en önskan om en härligt skön jul!

 208. Elisabeth says:

  Hei! Hadde blitt kjempe glad om jeg vant denne fine premien, masse fint jeg kunne ønske meg. Fin blogg du har, mye fin inspirasjon. : )

 209. Eva Hull says:

  Nu hoppas jag på JULTUR för jag har inte köpt något alls inför julen än!!!! HOPPAS HOPPAS !!!

 210. josefine! says:

  Jag vill vinna!:D och din blogg är ljuvlig!

 211. Anna says:

  Åh, vad mycket fint där fanns! Jag har sällan tur i tävlingar, men klart att jag måste vara med och försöka! 🙂 Tack för att du påminner mig varje dag om att ta vara på och njuta av livet! kram

 212. Katrine says:

  Åh! Jeg vil veldig gjerne være med. Første gang jeg er med så dette er spennende. Har lest bloggen din en stund, og blir SÅ inspirert av dine fantastiske interiør tips! Ha en fortsatt fantastisk adventstid! Katrine

 213. Anonymous says:

  Åh, vill verkligen vara med och tävla. Jag är gravid och har plötsligt fått ett mycket större behov av "mysfaktor", speciellt så här till jul. Nordljus verkar kunna tillfredställa mysighetsbehövet. / Sarah

 214. Anonymous says:

  Massor av krya på dig tankar till Johanna och massa energi till dig! Tack för en helt underbar blogg. Den är som en liten saga…

 215. Alexandra says:

  Massor av krya på dig tankar till Johanna och massa energi till dig! Tack för en helt underbar blogg. Den är som en liten saga…

  weissalexandra@hotmail.com

 216. Liza says:

  Åh va mycket fint det fanns i butiken! Tror inte jag har sån tur så att jag vinner men drömma kan man alltid göra! Hoppas Johanna blir frisk snart! Varma hälsningar/ Liza

 217. Louise Green says:

  Läser din blogg varje dag, tycker att den är intressant och framförallt inspirerande och uppmuntrande. Jag skall snart flytta till min första egna lägenhet och ett presentkort från Norrljus skulle passa perfekt.

 218. Louise Green says:

  Läser din blogg varje dag, tycker att den är intressant och framförallt inspirerande och uppmuntrande. Skall snart flytta till min första egna lägenhet och ett presentkort från nordljus skulle passa perfekt.

 219. Heidi says:

  Etter at jeg fikk anbefalt bloggen din av søsteren min for et par måneder siden har jeg siden vært fast leser. Syns du skriver utrolig godt, og du gir meg alltid inspirasjon. Selvsagt ønsker jeg å vinne et gavekort fra Nordljus!

 220. Lena says:

  Hei Anna Stina..

  Jeg vil veldig gjerne være med på denne trekkningen. Superbra… Så mye fint. Og ikke minst, du er så utrolig inspirerende for alle oss!! I dag var jeg å kjøpte bånd på Panduro til å ha rundt potter/lysestaker etc.. Kjempefint.. Venter i spenning på flere tips…

  Kanskje man kan få se et innlegg fra deres hjem nærmere jul !? 🙂

  Mvh Lena

 221. Idha says:

  Åh, jag vill gärna vinna nåt fint från Maileg! Älskar deras grejer, men det fanns ju mycket annat fint på sidan också. Hmm, skulle nog få beslutsångest om jag vann… 😉

 222. Peggygirl says:

  Hejsan! jag gör ännu ett försök och är gärna med i din tävling, Det skulle vara så kul att vinna ett något fint till jul!

  Ha en fortsatt fin dag..!

  Kram!

 223. Annelie says:

  Denna roliga tävling har jag helt missat! VIll ju absolut vara med och tävla om det fina priset!

 224. Annelie says:

  Denna roliga tävling har jag helt missat! VIll ju absolut vara med och tävla om det fina priset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *