Tävling : vinn Hello Kitty klocka !


Vinn en söt Hello Kitty klocka som jag har shoppat här i Phuket 🙂

Phuket. Bangtao Beach, Sunwing Resort, kl. 17.30 fredag kväll.

Eftersom ni är så UNDERBARA bloggisar så bjuder jag på ännu en tävling ! 🙂

Den här gången har jag shoppat 2 söta Hello Kitty klockor som jag lottar ut. De är i size till lite större tjejer (allt för stor till Johanna…) och på bilden ser ni den på min arm.


jag lottar ut 2 stycken

Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att skriva en kommentar i detta inlägg.  Tävlingen pågår t.o.m. söndag då jag kör igång en ny… ! 😉 (ledtråd: en vid klänning…)

♥STOR KRAM & LYCKA TILL ♥

Kategori: Tävling! | 153 Comments

153 responses to “Tävling : vinn Hello Kitty klocka !”

 1. Sjuksköterskestudenten says:

  Hej Anna-Stina!

  Jag spanade in en Hello Kitty klocka för nån månad sen på rean och ångrar mig så idag att jag inte shoppade den. Så nu håller jag tummarna att jag vinner en så att jag kommer i tid 😉

  Kramis!

 2. Ragnhild Hanken says:

  Heisann her sitter jeg hemme i Norge med 2 syke barn som har feber og rennende neser. Vi har vært inne hele uka. Her er vel minus 4 grader så det er skikkelig kaldt ute. Vi gleder oss til våren og sommeren. Blir glad og inspirert av å se lese i bloggen din, får nesten litt sommerstemning selv. Det ser helt skjønt ut å være der nede i Tailand.

  Jeg har tre jenter på 8 mnd, 4 år og 7 år, og vi har alle hello kitty- dilla:) -Så den klokka var skikkelig søt:)

 3. Line says:

  Den var jo så fin…å viss jeg vinner så blir prinsessa mi veldig gla…dilla på hallo kitty og er i full gang med å lære klokka på skolen om dagen..Håper indelig vinner lykka slår til her..tvi tvi!!! ha en flott helg i thailand…jeg følger med :0)

 4. Cecilie says:

  Hei

  Jeg skulle så gjerne ha vunnet en slik klokke,den var bare så nydelig.Og min niese som snart fyller år skulle bli så gla for en slik,hun elsker Hello Kitty!!!

  Sandra som hun heter er hjemme med sin mor for hun har rammlet i barnehagen og brukket armen…hadde vært en fin oppmuntring å gitt henne denne klokka,kansje den passer utenpå gipsen til og med.

  Hilsen Cecilie 🙂

 5. Jenna says:

  Det var en söt klocka! 🙂 KrAM

 6. Emma says:

  Ni ser ut att ha det härligt. Här i kalla Borås är det grått, grått även fast det har kommit lite snö. Klockan hade varit en perfekt present till en av mina vänners dotter! 🙂 håller tummarna

 7. Nina says:

  Hej hopp, jag skulle bli överlycklig om jag vann. Tror nog inte jag vunnit något någonsin så jag hoppas på jätte tur. Tack för en underbar blogg, jag saknar thai så mycket och av att gå in här och läsa blir man varm i hjärtat och saknar det ännu mer 🙂

 8. Malin.E says:

  Åhh..den klockan hade min lilla juvel älskat…ha det gott i solen!!

  malin@malinagirl.com

 9. Mimmi says:

  Eftersom jag inte vet om den jag nominerade till vinst för tunikan har vunnit.

  så tävlar jag om de mysiga klockorna för hennes dotter/döttrar

  alltså vill jag att

  mittlivsabina.blogspot.com skall vinna en eller båda klockorna till hennes dötter/döttrar.

  Sabina åker idag på en resa (sin sista?) med familjen till Canarieöarna…hon har drabbats av det värsta man kan tänka sig läs hennes blogg och begrunda.

  Vill samtidigt påpeka att jag endast lärt känna henne genom att läsa hennes blogg och vill stödja denna kämpande kvinna!

 10. simone says:

  Aaw, min grann flicka hade älskat en sån klocka ^^ Hon älskar Hello kitty! 😀

  Du verkar också gilla hello kitty eftersom du har de på bloggen 😀 Coolt iaf ^^

 11. Anna says:

  Oj vilken underbar klocka! Den får gärna pryda min arm på jobbet i vår! Mina kollegor och jag har alltid en outtalad intern tävling om vem som kan hitta något nytt med Hello Kitty på =)Denna kan de ju inte slå! =)

  Passar även på att säga att din blogg är underbar! Den kan få vilken grå deppig dag att bli positiv (och rosa =))

  Njut av resan!

 12. Victoria says:

  Vill gärna vara med och ha chans att vinna en klocka, då jag inte äger någon!

 13. Yve says:

  Hejsan. Första gången jag skriver en kommentar men jag måste bara tala om att jag blivit helt beroende av din underbara blogg. Den är den första jag kikar på när jag startar datorn. Det är verkligen en riktig "feelgood" blogg precis som du skrivit. När saker känns trista och jobbiga blir jag snabbt glad igen. Sitter också nu och drömmer om att få kunna komma till härliga Thailand någon gång. Tack för att du finns och delar med dig.

 14. Helena L says:

  Hejsan! Mitt första inlägg och jag har läst din blogg i över 1 år!! Gillar din blogg jätte mycket!!!!

  Jag skulle gärna vilja vinna klockan till min fästmans lilla syster dotter som fyller får snart!! KRAM!

 15. KarolinaN says:

  Till "en lite större tjej". Det får nog vara jag det;). Min egna lilla prinsessa kan få den när jag har "växt ur" den, hihi.

  Jag skulle så gärna vilja piffa upp en ofta lite "färglös" outfit i svart, vitt och grått med denna gobit!

  Kram på er!

 16. Magdalena says:

  Hej

  Jag skulle jättegärna vinna en sån söt klocka!!

  Vet att dottern skulle älska en och även storkusinen som snart fyller år. Även jag själv skulle gärna ta på den. Hoppas att jag får ta detta svåra beslut om vem den ska sitta på!

  Kram

 17. Hej!

  Jag skulle gärna vinna en sån till mig själv! Så söt! 🙂

  Kram kram

 18. Petra says:

  Va snygg klocka.. denhär bloggen e no helt underbar! Så positiv som nå bara kan vara..

 19. Annica says:

  Men attans vilken söt. skulle mer än gärna vilja vinna denna för då kan jag och min lilla dotter som har nästan precis lärt sig klockan gå med två kitty klockor då hon fick en när hon fyllde år.

  Kram från ett snörikt STHLM

 20. Maria says:

  Hej, vill gärna vara med och tävla om den söta klockan till min guddotter som älskar Hello kitty, min egen 1-åring är nog lite liten än så länge 🙂 Trevlig helg! Hälsningar från ett otroligt snöigt Piteå

 21. Josefin says:

  heei – en så stor klokke må jammen være for litt større jenter som meg selv – for på din arm ser den like stor ut som min store klokke.

  Jeg er helt sikker på at jeg blir enda større som mor, i min datters øyne hvis jeg dukker opp med en Hello Kitty klokke på armen.

  Det blir som når jeg en skjelden gang tar på meg ordentlig skjørt som man kan svinge med ( som hun ALLTID går med) og hun ser på meg helt blank i blikket og sier "MAMMA, nå er du fin!!!!"

 22. siri says:

  Skulle så gjerne ha vunnet den:) Vet om noen som ville blitt kjempeglad! Har du forresten fått med deg at Ella er født (Prinsessens dagbok)?

 23. Johanna says:

  Vilken söt klocka skulle passa perfekt till min lilla dotter så jag håller tummarna

 24. Efva says:

  Det finns många som gillar Hello Kitty och min dotter är inget undantag. Jättefin klocka. Dessutom blir jag riktigt sugen på att åka till Thailand igen när man ser hur underbart ni har det.

 25. Amanda says:

  Den skulle jag gärna vilja vinna till lillsyrran som är 9 år. Hon gillar allt som är rosa och skulle verkligen tycka om den där klockan! =)

 26. Oh, i love hello kitty och är gärna med och tävlar om den!

  Coolt med en större modell 😉

  Kram från snöstormiga norrbotten

 27. husmorvikaren says:

  Heisann!

  Jeg og min datter har vært inne nå i to uker. Hun er nyoperert (fjernet mandlene) og det er lange, kjedelige dager (resepten fra legen er å se så mye tv hun vil og spise så mye is hun vil i 10-14 dager). Hello Kitty ville blitt stor suksess:-) Supertrivelig blogg du har. Jeg oppdaget denne for en uke siden og har nå vært gjennom alle innleggene dine. Masse inspirasjon! Og så liker jeg godt at du deler av deg selv. Fortsett som du gjør! Smil!

 28. Camilla says:

  Hej, här snöar det för fullt så det är lite kontraster mot ditt dagliga liv just nu.

  En Hello Kitty-klocka skulle passa utmärkt till Tilda i sommar. Hon blir ju åtta och jag kan tänka mig att hon vill ut på lite egna små äventyr i kvarteret. Då kan det vara bra att tala om för henne att när den stora visaren står på tolv och den lilla på ett, ja då är det dags att vara hemma för lunch 🙂

  Kram på er!

 29. Katarinaz says:

  Åh vilken fin. jag som älskar klckor. jag tycker att jag är så värd en ny klocka nu när jag börjat mitt nya liv med viktnedgång:)

 30. Om jag vann den skulle jag ge den till Ebba's kusin som är helt Hello Kitty tokig 🙂

  Kram,

 31. Anette says:

  Hejsan! Vilken jätte fin klocka. Vill gärna vara med och tävla om den söta klockan. Ha en skön helg. Kram från ett grått och regnigt Ystad.

 32. Angel says:

  Im in,älskar Hello Kitty

 33. Camilla says:

  Hejsan! Vilken underbar blogg du har! Underbart att få läsa om er resa! Hade gärna varit i thailand nu,då det är snö här i göteborg!

  Vilken helt otroligt söt klocka! Jag är ett hello kitty fan, och bara älskar alla prylar! Min pojkvän börjar bli trött på mig då jag springer runt på hm:s barnavdelning och köper små roliga prylar. I julklapp fick jag en hello kitty data mus från min svägerska! Helt underbart!

  oj vilket långt inlägg! Ha det underbart i värmen och ta vara på varje dag i solen! och glöm inte att du är värdefull!!

  Hoppas på att vinna en söt klocka! hihi Kramkram!! /Camilla

 34. Jessica says:

  Hej! Vad trist att inte internet-uppkopplingen fungerar som den ska… Jag har saknat dig när du varit borta! Konstigt egentligen, hur man kan bli nästan som "beroende" av att läsa om någon annans liv… ;0) (Just nu känns det såklart extra lockande att se dina härliga sommarbilder, eftersom det snöar för fullt här!)

  Och JA, jag vill såklart jättegärna vara med och tävla om en Kitty-klocka! :0)

 35. Åsa says:

  Hej i värmen!!

  Denna tävling vill jag SÅ gärna vinna!

  Önskar er en fin dag i solen!

  Kram från Åsa!

 36. Vilka söta klockor. Skulle vara roligt att få vinna en och dela med min rosa/hello kitty-tokiga dotter.

  Hoppas ni har det bra. Kramar

 37. Jessica says:

  Åååå vad fin. Jag är 23 år och älskar Hello Kitty. Sitter just nu och knappar på tangenterna med ett Hello Kitty plåster på mitt pekfinger :-). Skulle göra mig så glad om jag fick vinna en sådan efter jobbhelgen som väntar mig :-(. Ha en fin helg! Kram

 38. Christina says:

  Den klockan var grymt söt!

 39. vf says:

  jag skulle jättegärna vilja ha en sån klocka! hur fin som helst! 🙂 det skulle bli en välanvänd accessoar nu till våren och sommaren som skulle pigga upp vilken outfit som helst (vilket passar mig perfekt då jag bara använder baskläder och därmed ääälskar söta accessoarer av olika slag)!

  dessutom skulle min lillasyster kunna få låna den ibland så då skulle vi vara TVÅ som blev lyckliga!! 🙂

  ha det fint! (:

 40. Annica says:

  Både jag och min 4-åriga dotter bara ÄLSKAR Hello Kitty (och klockor), så vi hoppas givetvis på vinst den här gången! Jag måste också berömma bakgrunden på din blogg, den är så underbart fin!! /Annica

 41. madeleine says:

  Åh den var jättesöt :-)! Den vinner jag supergärna! Håller tummarna :-). Kram o trevlig helg!

 42. Patricia says:

  Älskar Hello Kitty, det gör även min lilla tjej på 3 år. Hoppas jag vinne den bedårande klockan. Kram Pattis

 43. Caroline says:

  Hej, vad härligt ni verkar ha det…

  Jag är gärna med och tävlar, kan behöva en liten vinst mitt i all min misär!

  Kram från Caroline och ett kallt Sundsvall

 44. Vibeke says:

  Jaaa, jeg har klokkedilla og blir veldig glad om jeg vinner denne! Kjempesøt : )

 45. Jessica N says:

  Åh, med en sådan blir det ju roligt att passa tider=) Njut av värmen/ J

 46. Malin says:

  Hej hej! Förstår att ni har det helt underbart där ni är nu! avis När vi var i Thailand sist köpte jag några Hello Kitty saker bla. en stor rosa Kitty väska som min dotter har som dagis väska, Älskar dem, de är så otroligt söta! Hoppas jag har lite tur här nu då!

 47. Nelly says:

  Hej!

  Oh, vilken söt klocka. : )

  Jag skulle så gärna vilja vinna då jag varit sjuk i tre veckor och går in i min fjärde sjukvecka nu. Luftvägskatarr är inte kul. : ( Eftersom jag knappt träffat några vänner eller arbetskollegor på en månad känner jag mig lite hemma. Så en klocka skulle lysa upp min vardag. Och det skulle vara roligt att visa när jag kommer tillbaka. Som att det inte var helt förgävese att vara sjuk. : )

  Sen att jag älskar Hello Kitty och rosa gör ju inte saken sämre. ; )

  Tack för en bra och glad blogg. : D

  Kram

 48. Nelly says:

  lite ensam hemma, ska det ju stå 😉

 49. A says:

  Åh, vad söt… Den vill jag vinna =)

 50. Malin says:

  Jag har en sjukdom (om du frågar min sambo)för jag är helt besatt av Kittygrejor. Låtsas bara att de kittygrejor som jag köper ska min 3 åriga dotter få. Så det skulle kännas fint att bli en stolt ägare till ännu en Kittygrej. Kramiz

 51. Johanna says:

  Hejsan!

  Jättefin klocka! Den vill Agnes gärna vinna. Hon skall börja skolan till hösten och är mycket ivrig att lära sig klockan. Vore superroligt att vinna så hon kan ha sin egen riktiga klocka!

  MVH//Johanna

 52. Carina says:

  Jag vill gärna vinna! Behöver mer än någonsin lite uppmuntran och man blir verkligen glad av att titta på en så fin klocka! 🙂

  /Carina

 53. Åsa Jonsson says:

  Kan man motstå dessa underbara ting från Hello Kitty? Jag är tveksam, därför är jag gärna med och tävlar.

 54. Linda.K says:

  Heej

  GuD så läckert brun du är =).

  Många kramar från ett kallt Skåne.

 55. Eliane says:

  Så fin klokke! Den skulle jeg ha trengt, da tiden har en stor tendens til å fly bort når jeg er ute på shopping :flau:

 56. Johanna says:

  Men vilken söt klocka! Jag klär mig i svart till vardags så denna klocka skulle piffa upp vilken outfit som helst! Hoppas att ni får en fortsatt mysig dag därborta! Kram.

 57. Maria says:

  Denna tävlig passar mig perfekt, har älskat Hello Kitty sedan jag var väldigt liten,är nu över 30 och tycker fortfarande att hon är helt FAB:)Klockan skulle passa mycket bra i mitt liv som nybliven student på lärarutbilningen. Ha det toppen på er semester!! KRAM från Maria

 58. Malin says:

  Hej! Måste bara säga att du har en underbar blogg och jag blir alltid så glad av att läsa din blogg. Började läsa din blogg strax innan ni åkte till Thailand förra gången vilket var ett sammanträffande eftersom jag var i Pukhet själv senare på våren. Därför var det så roligt att följa dig som redan var där borta. Självklart vill jag vinna den fin fina klockan som du lottar ut så att det ska bli lättare för mig att hålla tider vilket inte alltid är så lätt med en 1½ månaders liten flicka.=) Hoppas ni har det bra nere i värmen. Kram Malin och Julia

 59. Susanne says:

  Jag tar också en lott och hoppas vinna den till Filippa, som jag är gudmor till! Hon skulle bli så överlycklig om hon fick ett litet överraskningspaket ifrån mej, vi bor ju dessvärre så långt ifrån varandra. Hon måste ju lära sej klockan tills det är dags att börja i skolan, och det skulle ju bli betydligt roligare med en sådan fin alldeles…. egen klocka!

 60. sandra says:

  Väldigt fin klocka, min lilla kusin skulle bli överlycklig då hon älskar hello kitty!

 61. Elin says:

  Sa just till mamma att jag önskade jag hade råd att åka till Thailand och köpa lite nya klockor (Dealade till mig tre stycken när jag var där för 6 år sedan som tyvärr är slut nu 🙁 ) Men nu kan jag ju vinna en istället 🙂

  Ha en underbar helg! KRAM ELIN

 62. Linda says:

  Skulle behövt den fina klockan när jag ammar min lilla tjej så jag kan ha lite koll på vad klockan är!I natt när hon vaknade och var pigg trodde jag att det var morgon men klockan var bara två på natten..hihi..

  Kram

 63. Lilla@ says:

  Det var många år sedan jag slutade bära klocka på armen, numera är det mobiltelefonen som talar om tiden för mig. En klocka med HelloKitty skulle nog dock få mig att börja med armbandsur igen.

  Kram från ett snöigt Uppsala.

 64. Ahnna says:

  Åh det skulle passa min brorsdotter då jag tror att inte mina söner skulle vilja ha den. Men fasters älskling skulee love it. /kram Ahnna

 65. M som i Mari says:

  Åh vilken härlig! Min lilla kollega har länge tjatat om att hon vill ha en HK-klocka. Det hade varit såå roligt att kunna ge henne en. Specifikt denna som var sååå bedårande.

  Tack för en trevlig blogg. Det är mitt första besök här, men jag kommer utan tvekan återvända – snart!

 66. mims says:

  jag är med å tävlar!=)

 67. Linda says:

  Klart vi är med och tävlar! Jag tror nog min svärdotter skulle gilla den fina klockan i 18-års present!

  Tack för en superduperblogg!

 68. Jennie says:

  Jag vill MER än gärna vinna den fina klockan!

  Tack för en inspirerande blogg! <3

 69. Anita says:

  Hej!

  Min systerdotter är tokig i Hello Kitty, om hon fick denna i födelsedagspresent skulle hon bli superglad. Hoppas på turen

 70. Petra says:

  den var ju urgullig! om jag skulle vinna den skulle jag ge den till min underbara kusin moa som älskar hello kitty. lite vardagslyx till våra små prinsessor!

 71. maria says:

  Nämen åh så söt! Den skulle jag gärna vilja vinna!

  Min dotter fyller år på onsdag och har beställt ALLT med Hello Kitty från H&M:s senaste katalog. Denna klockan skulle ju matcha henne perfekt! 🙂

  Tack för en bra blogg! Kram!

 72. Janne says:

  Åh, DEN klokken skulle jeg gjerne ha vunnet :)Krysser finger og tær for at det kanskje blir min tur denne gangen?? :o)

 73. Malin says:

  Vilken söt klocka!

  Jag skulle behöva lite uppmuntran. Ligger nerbäddad i både öron- och bihåleinflammation med totalt lock för ena örat. Allt känns pest just nu 🙁

  håller tummarna

  KRAM

 74. Rebecca says:

  men gud vilken fin! älskar hello kitty, jag e med!

 75. 2009-02-06 @ 15:39:47

  URL: http://alidaclaesson.blogg.se/

  Postat av: Alida Claeson

  Åå, den klockan skulle jag vilja vinna till min brors tjej som älskar hello kitty, hehe =)

 76. S says:

  Väldigt många ville ha dina fina klockor, även så jag. Ska på kalas hos min fina granndotter (jag passade henne ofta som liten) om inte allt för länge, vi har tyvärr inte träffats på allt för länge då jag har haft problem m. både skola och familj. Som student har man inte mycket pengar och tjejen är ju dökär i Hello Kitty! Du skulle göra mig och min fina prinsessgranne superglada!

 77. anna says:

  Vilken fin en! Jag vill jättegärna vara med och tävla.

 78. Anna says:

  Åh himla fin! Jag vill vinna! 🙂

  Kram Anna

 79. Emma-Pemma says:

  En Kitty-klocka vore drömmen!! Så söt & fin! Är gärna med & tävlar!

  Kram Emma.

  minnietiger@spray.se

 80. Linda says:

  Åååh, vilken FIN 😀 Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en sådan söt klocka! (jag är en riktig sucker för hello kitty)

  Ha det så bra och NJUT av ledigheten 🙂 Och tack för en kanonblogg!! Massa kramar från Linda

 81. Henny says:

  Vilken söt! =)

 82. Isabell says:

  Åh, vilken fin! Jag är absolut med och tävlar!

 83. Malin says:

  Vem gillar inte Hello Kitty? Tack för en rolig och inspirerande blogg!

 84. Stina says:

  Oj dom var riktigt söta! Skulle gärna vilja vara med och tävla om en till mg själv, skulle vara super då jag ska börja om med mina studier i mars efter mammaledighet då man måste börja hålla koll på klockan igen=) Trevlig helg! Kramar

 85. lovisa says:

  åh den skulle jag behöva!

  🙂

  lovisablom@hotmail.com

 86. camillat says:

  Jag är ett stort Hello Kitty fan och jag skulle tycka det var underbart att få bära den ljuvliga klocka på min arm. Hoppas att ni får en fortsatt fantastisk dag! Kramisar Camilla

 87. Tess says:

  ååh ,den skulle jag verkligen behöva. Har ingen klocka men jag skulle verkligen behöva ha en för jag e så förvirrad! Hello kitty är ju aldrig fel heller =)

 88. Ida says:

  hihi jättefin klocka, men jag vill inte vinna…

  Men mon dotter på 7 år skrek direkt att hon ville ha en sån klocka. Vi brukar sitta och kika på din blogg tillsammans, hon gillar alla bilder på dej å din söta tös Johanna…

 89. Marie says:

  Hej, vilken fin klocka! Jag skulle älska att vinna denna klocka så att jag kan matcha min lilla prinsessa som har sin egen lilla Hello Kitty klocka.

 90. Malin says:

  Hej !

  Är hemma och är mammaledig med en underbar dotter som älskar Hello Kitty, nästan lika som hennes mamma 😉 !! SKulle vara underbart att hålla koll på klockan när vi snart börjar på dagis.

  Ha det underbart och tack för att du förgyller min vardag! Kram Malin o Molly

 91. Helena says:

  Åh en sån skulle jag vilja vinna! Antingen till min 2,5-åriga dotter som älskar HK eller om den är för stor för henne så får den gärna pryda min handled!!!

  Ha en superskön helg!

 92. Sara says:

  Åh jag vill supergärna vinna den! Hade passat perfekt till mig.. jag ÄLSKAR rosa! Jag har några Hello Kittysaker oxå, men ingen sån klocka! 🙂

  Kram!

 93. Sara says:

  Åh jag vill supergärna vinna den! Hade passat perfekt till mig.. jag ÄLSKAR rosa! Jag har några Hello Kittysaker oxå, men ingen sån klocka! 🙂

  Kram!

 94. Kari says:

  Blir så glad av å lese bloggen din. Lengter til sol og varme jeg også. Supersøt klokke, passer fint til en av mine tantebarn eller kanskje til meg selv?

  Kari 🙂

 95. Marie says:

  Oj vilken underbar klocka! Den skulle jag så gärna vlja vinna. Den är helt oemotståndlig. Passar ju finfint till alla fina pasteller i vår och sommar !

  Passar även på att säga att din blogg är så inspirerande! Kram och ha en trevlig helg!

 96. Elin says:

  Åh, vad jag skulle vilja lämna ett snöigt sverige för ett varmt Thailand 🙂

 97. smile says:

  supersöt! Perfekt till mig och dottern (när hon vuxit till sig lite). Jag håller tummarna!

 98. Catti says:

  Den var verkligen nice =) rosa funkar alltid =)

  hoppas ni har det underbart där nere.. är aningen avis… min lillebror är också i Thailand just nu, skulle önska man hade samma möjlighet som honom.. men får se vad framtiden bjuder på.. kraam

 99. sirpa says:

  hejsan igen:)

  skulle så gärna önska mig den söta klockan mest för att min 6åriga hilda älskar kitty ooch tänk så förundrad hon skulle bli ifall jag hade kitty på handleden;)….längtar se den minen!

  kramar till dig och lillsessan….

 100. Anna says:

  Oh me love Kitty och mina tjejer också så jag tävlar gärna om en härligt FAB rosa klocka 🙂 Kram Anna

 101. kim says:

  jag fullkomligt älskar hello kitty. har vattenflaska med henne på jobbet och köper kläder till min dotter. kanske beror det på att jag är allergisk mot katter så jag får min "kattdos" via hello kitty? klockan hade varit superfin att vinna.

  håller min oturstumme…

 102. Malin says:

  Åhhh ! JAG VILL JAG VILL JAG VILL jättegärna vara med och tävla om en så supersöt klocka. Är ju inte helt fel då jag älskar Hello Kitty också! /Kram Malin

 103. Jag har inga barn men tror den passar förträffligt på min arm också =). Älskar Hello Kitty prylar och önskar jag hade en dotter som du att köpa dem till haha. Får jobba på det =).

 104. Camilla says:

  Hjälp vilken söt klocka, skulle sitta som ett smäck på min arm. Jag bara älskar din blogg och är in här flera gånger per dag. Man skulle kanske kalla mig för beroende 🙂 Du och din dotter gör mig bara så glad. Ligger här hemma och tycker synd om mig själv,totalt snökaos ute och kallt, sambon borta för 4 helgen på raken (suck), ska upp okristligt tidigt 03,30 för att köra folk till Arlanda och tanken har slagit mig att parkera bussen där, hoppa på första bästa plan till värmen och Thailand och bara vara MEN sen kommer det sunda förnuftet, har ett företag att sköta, pengar som ska in, fakturor som ska skrivas och betalas och en sambo som faktiskt kommer hem. Så jag hoppas på klockan och att den för med sig lite thaivärme hem. 😉

 105. johanna says:

  Söt klocka!

  Ha det bra, Kram Johanna

 106. Alellah says:

  Gullig klocka!! =)

 107. Madeleine says:

  Vore en perfekt present till Lilla syster som älskar allt som är rosa och med Hello Kitty:)

  KRAAM

 108. Helen says:

  Oj vilken UNDERBAR klocka!! Jag har älskat Hello Kitty (och rosa) sen jag fick en mjukis-dress när jag var två-som jag vägrade ta av mig. Mamma fick tvätta och torka under natten i ungefär ett år! Många år sen nu men jag skulle bli såå glad om jag vann! Ha en fortsatt underbar semester! Hur länge blir ni kvar?? kram

 109. Emma says:

  Hello sunshine!

  Passar på att tacka för din härliga och inspirerande blogg, love it! Har följt dig läng, även mött dig flera gånger i Oslo bla när vi shoppade på frogner med mette marit ;), men aldrig vågat komma fram och hälsa…Nu har jag flyttat hem till sverige igen för att plugga, lite annorlunda liv nu. En Hello Kitty skulle absolut vara en "morot" till mina 3 (!!!) prov nästa vecka 😉 Kos dig vidare i underbara Thailand!

  Kram från emma 🙂

 110. Therese says:

  Den skulle jag vilja vinna till min lilla dotter som fyller år den 13 feb – en fredag! Kanske kan fredagen den 13:de bli hennes turdag istället för en skrockfull otursdag? Vi får se, håller tummarna!

 111. Jag har ett barnbarn som just fyllt 8 år

  Hon älskat Hello Kitty

  Jag skulle vilja ge henne den

 112. Linda says:

  Hej fina du!

  Jag vill supergärna vinna den fina klockan till min fina dotter:-)

  Kram!

 113. Sabine says:

  Åh, jag älskar Hello Kitty! Tyvärr är alla Hello Kitty-inspirerade saker för småflickor så det är svårt att hitta något som passar mig, en klocka skulle ju vara underbart! Dessutom har jag ingen klocka så det skulle vara perfekt 🙂 Håller tummarna!

 114. frida says:

  jag är med och tävlar 🙂

 115. mamma anna says:

  Denna skulle jag GÄRNA vinna till min lilla tjej som var så tapper idag! Hon tog blodprov i armvecket och det är inte första gången, men alltid ganska jobbigt, när man är liten. Hon älskar färgen rosa och Hello Kitty, vad kunde vara bättre än denna som belöning!

 116. Janna says:

  Min pojkväns lillasyster försökte, efter många års bråk med skola och lärare, begå självmord häromdagen och hon avgudar allt som är rosa och gulligt och har med Hello Kitty att göra så vad skulle passa bättre än den där klockan som en liten "kämpa vidare" present?

 117. mian says:

  Ni verkar njuta av er tid i Thailand, för en Hello Kitty frälst måste det vara rena paradiset. Kanske har jag tur och vinner en liten bit av det. Kramar

 118. Josefin says:

  Vilken läckerbit. En sån skulle jag vilja vinna till – mig själv… Jobbar 3 veckor till innan jag ska vara mammaledig för första gången. Har kostym-jobb i vanliga fall så nu ser jag fram emot att får gå i jeans hela dagarna. Och vad skulle passa bättre att pigga upp en outfit med än en Hello Kitty-klocka? Min andra, visserligen snygga men ganska trista klocka får vila i byrålådan tills det är dags att gå tillbaka till jobbet.

  Hoppas ni har det fantastiskt i Thailand!

 119. Jeanette says:

  Åh gud så himmla söt den var, jag som letat efter en over-size klocka men inte hittat någon som fallit mig i smak.

  Självklart vill jag vara med och tävla!

  / jeanette – framtillstudenten.blogg.se

 120. Michelle says:

  Denna sockersöta ögonsten skulle inte vara helt fel att ha på armen! Håller tummarna för klockan :)!

 121. Ååååh, vilken fin! 🙂 Jag älskar Hello Kitty så jag vill gärna vinna! HIHI!

  Kramis/Nina

 122. Amanda says:

  Ååh, snälla snälla Anna-Stina! Min lillasyster fyller år idag, världens bästa lillasyster och hon verkligen ÄLSKAR Hello Kitty, så skulle du inte kunna förbarma dig och skicka en klocka till henne.

  Håller alla tummar och tår! Ha det bra och njut där nere i värmen! Kram på er.

 123. Yassmin says:

  Jag ska inte säga att jag har en lillasyster som tycker om hello kitty eller liknande, JAG älskar hello kitty!! I love it!

  Hoppas på min första vinst. Inte så lätt och vinna ngt när man inte har blogg 🙂

 124. sandra says:

  Vilken perfekt present till Alice, min systerdotter!! Hon skulle bli överlycklig av att få denna. Den passar med perfekt just nu eftersom de håller på att lära sig klockan i skolan. Vad vore bättre en än Hello Kitty klocka?

  Tack för en mysig blogg!! jag följer er varje dag.

  Kram på er i värmen!! sandra

 125. Lina says:

  Jag är ju Hello Kitty beroende så nu måste jag ju vara med att tävla 🙂 Men med min tur så vinner man ju aldrig när man vill 😛 Menmen. Ett försök iaf 🙂 ha det så bra på världens bästa resort 🙂

 126. Lina says:

  Eftersom jag är så sjuk Hello Kitty beroende så måste jag ju bara vara med i den här tävlingen 🙂 Om jag var lika liten som Johanna eller hade en dotter skulle allt vara Hello Kitty 🙂 Till och med min häst måste ha Hello Kitty saker på sig och HAN får stå ut med det 🙂 Haha. Ha det bra på världens bästa resort och krama på personalen åt mig.

 127. Lina says:

  Oj :S Trodde inte det första skickades då datorn la av :S Sry

 128. Linda says:

  Hejsan skulle vilja vinna en klocka till min dotter att ge henne i present när lillebror anländer.

 129. Amanda says:

  Tack för en underbar blogg!

 130. tone says:

  Wiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

  Den var jo superduper søt!

  Den hadde jeg nok villet bruke selv :o) om jeg vant….

  Kos dere masse i hærlige Thailand og god helg!!!

 131. Jennie says:

  Super söt klocka verkligen! Hade varit jätte fin till min lilla kusin! 🙂

  Ha det fint och njut av paradiset!

 132. Sara. says:

  åhh jag vill gärna vara med och ha chansen att vinna denna super söta klocka:)

 133. ingrid d says:

  Hej Anna-Stina! 🙂 jag går i skolan så det skulle vara superkul om jag vann en sådan söt klocka så jag kan komma i tid till alla lektioner osv, för nu har jag ingen klocka! 😉

  hoppas ni har det fantastiskt! =)

  kram!

 134. Evelina says:

  Jättesöt klocka som skulle göra sig utmärkt på min arm! Är en tjej som älskar rosa och Kittys söta ansikte i urtavlan är ju pricken över i:et!!

  KRAM!

 135. Milla. says:

  Oj, oj jag vill vara med, jag är med! 😀 Vilken underbar.

  Fortsatt fin helg på dig, kram.

 136. Sandra says:

  Hej!

  Jag har en vän. En sån där tjejkompis som inte alla har. Hon är världens bästa, söt och ärlig inifrån och ut.

  För något år sedan förlorade hon både sin pappa och bror med några månaders mellanrum i cancer.

  Livet är verkligen orättvist. Jag skulle sååå gärna vilja vinna och ge henne denna Hello Kitty klocka som jag vet hon hade älskat!

  Min vän pluggar till lärare och har inte långt kvar. Snälla hjälp mig att få göra hennes värld lite mer rosa, om det går :O)

  Kram S och tack för en fin blogg!

 137. emma brovin says:

  åh jag älskar hello kitty 🙂 vill gärna vinna!!!

 138. Lena hanna Kristina says:

  Sen jag halkade in på din blogg för några månader sen är jag fast! För att du är en positiv själ och kanske även för att du är en sån Hello Kitty fan som jag själv..L

  Min fina Hanna 5 år och jag skulle såklart otroligt gärna vilja glänsa i de här supersöta klockorna.

  Leon 7 månader får pilla och bita på dem medan jag går igenom ditt bloggarkiv då jag brukar läsa när Johanna var i samma ålder som Leon. Det är så SKÖNT att känna igen sig, speciellt med allt fokus på sömn!! Känns som att man aldrig kommer att få sova en hel natt igen men sen vips! så sover de hela nätter. Längtar!! För just nu känner jag mig mest som ett vrak. Hello Kitty klockorna skulle förgylla vår vardag..!

  KRAMAR Lena

 139. Tessi says:

  Jag är gärna med 🙂

 140. Anna says:

  Åh, vilken underbart söt klocka! Den passar verkligen dig. Tuff men ändå söt. Hoppas att ni har det bra där nere i värmen. Här är det snöslask, kallt och ruggigt. Men man får piffa upp vardagen med lite rosa, inte sant? Ha det bra!

  // Anna

 141. Fridatjejen says:

  Vilken galet söt klocka! Den skulle sitta perfekt på min arm (och skulle matcha mitt rosa Hello Kitty-plåster alldeles utmärkt 🙂 Hoppas att ni har det underbart i värmen, kan i och för sig inte tänka mig annat. Njut dagarna!

  / Frida

 142. Josefine says:

  Givetvis vill jag vinna en klocka!

 143. nadja says:

  så underbart söt klocka måste bara vara med och tävla håller tummarna hårt hårt

 144. Anette says:

  Hei Anna Stina!

  Kjempe fin klokke – I love Hello Kitty 🙂 Håper dere koser dere i sol og varme, her hjemme har det snødd mengder de siste dagene, og det fortsetter – vinter!

  Var bortreist uten internett i forrige uke, savnet den daglige oppdateringen fra deg 🙂 Og nå når du har ustabilt internett – ett savn! Du er, som jeg har sagt før, en stor inspirasjon i hverdagen!

  Klem, Anette 😉

 145. Mikaela says:

  Åh va fin klocka! Skulle jätte gärna vilja vinna den 🙂

 146. Olivia says:

  Åh, jag är med i tävlingen! Har faktiskt ingen klocka o det borde man väl ha. haha

  kram

 147. Caroline says:

  Älskar Hello Kitty,underbart söt klocka,en sån skulle man ha! 😀

 148. milla says:

  Milla älskar hello kitty!!!

 149. Jag är gärna med och tävlar om de fina klockorna, nu har inte jag någon liten tjej men en kille som gillar klockor, han skulle nog tycka det var jättetufft med en Hello Kitty klocka.

  Är så kul att läsa om er tid i Thailand, är själv sugen på att någon gång ta mig dit.

  Sen undrar jag om du kan gå in på din bloggöversikt, klicka på inställningar och ändra så du tillåter att visa hela inlägg i RSS. Blogg.se har nämligen ändrat om i sina inställningar så den smarta funktionen försvunnit. Det underlättar mycket för oss som läser via RSS och du kommer inte märka något med din blogg.

  TAck på förhand

 150. pernillan says:

  åh vad fin. skulle bli jätteglad om jag vann.

 151. Mia says:

  Åh jag blev kär, vilken klocka! 🙂

 152. almaida says:

  Åh neeeej! Jag är väl inte fyra minuter försenad?! Den är ju sockervadd!

 153. Jenny says:

  Åh jag vill vara med & tävla hoppas det inte är försent..Jag älskar Hello Kitty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *