Tävling: Vinn Kamille Mor & Barn !


Här får ni en smygtitt på en av "mina" sidor.

Eftersom Kamille Mor & Barn tyvärr inte kan köpas i Sverige och jag fått SÅ många kommentarer ang. om jag kan visa sidor ur magasinet (jag kan göra det längre fram…)  så bestämde jag mig nu för att jag lottar ut 2 st Kamille Mor & Barn som 2 st bloggläsar i Sverige kan vinna ! 🙂

Jag kommer att krydda magasinet med personliga post-it noteringar och för att vinna ett ex så skriver du en kommentar till mig i detta inlägg där du berättar varför just du ska vinna?
Tävlingen pågår t.o.m. fredag 17/4.

♥ Kram & Lycka Till ! 🙂  ♥

P.S till er norska bloggläsare: det kommer snart en tävling där ni kan vinna abonnemang på Kamille.

Kategori: Tävling! | 110 Comments

110 responses to “Tävling: Vinn Kamille Mor & Barn !”

 1. Hej! va kul med tävling! jag har också en tävling i bloggen var med om du vill!! hoppas allt är bra i norge! KRAM

 2. Sophia says:

  Hej Annastina!

  Vad kul! Hade hoppats på att man skulle få se.

  Jag vill vinna för att du ger mig så mkt inspiration och glädje. Det skulle då vara pricken över i:t att få tidningen och även post-its ifrån dig.

  Du ger lite extra guldkant på tillvaron och är en person jag ser upp till.

  Sunda och bra värderingar.

  Nu håller jag mina tummar och kniper ihop ögonen och bara hoppas hoppas hoppas på att det blir jag!

  Stor KRAM!

 3. Åsa Jonsson says:

  Åh vilken chans! Jag som så gärna velat bläddra i tidningen då du skrivit massa fint om den. Nu kanske man får möjligheten? Kram

 4. Hoppas du får en härlig dag 🙂

  allt väl?

 5. Sophie says:

  Hej – vill jättegärna vinna tidningen!! Vinner jag ska jag vira in mig i en god fleecepläd, dricka en kopp te (kustfägring) och med några bitar ljuvlig choklad "kose meg" med din tidning!

  Puss o kram!

 6. Åh, vilken rolig tävling! Som mammaledig småbarnsmamma med en sambo som är student så har man inte råd att unna sig vardagslyx så ofta nuförtiden!

 7. Malin says:

  Åhh vad glad jag skulle bli om jag fick hem tidningen till mig. Jag väntar vårat första barn beräknat i oktober och sitter nu och funderar över sovrummet, kläder och ja du vet allt möjlighet skulle vara så inspirerande. /Kramar Malin

 8. Jessica says:

  Jag behöver lite uppmuntran i vardagen som förtillfället innehåller en massa dagisstrul med en ledsen liten dotter som resultat. Det skulle definitivt vara lättare att kämpa på med lite vardagslyx!

 9. Eva says:

  Som jag har sökt tidningen i Stockholm, ingen lycka,

  vi har KAOS i klädkammaren och i barnkammaren med ny lillebror och många kläder och inga ideer.

  finns det tips och inspiration i bladet så kommer

  det från Dig,

  Önska, önska 😉 Må Så Gott från Eva

 10. Karin says:

  JIPPIE!!! Jag försöker med tävlingen här innan jag mailar tidningen och hör om man kan få köpa ett lösnummer till Sverige 🙂

  Jag skulle gärna vilja vinna för att piffa upp mitt vardagsliv lite, har varit hemma från jobbet som sjuksköterska i 5 månader nu (först havandeskapsledig, nu mammaledig). Är fullkomligt galen i inredning och den stil du har passar mig verkligen perfekt! Tyvärr tillåter inte föräldrapenningen några större utsvävningar på inrednings-fronten men jag ska göra i ordning min dotters rum nu och jag tar gärna emot lite inspiration från dig. Har en förmåga att kunna fixa till och renovera gamla grejor och tillsammans med lite nytt blir det en härlig kombo!

  Stora kramar till dig!

 11. Sandra N says:

  Hejsan!

  LÄser din fina och inspirerande blogg dagligen.

  Jag är själv 3 barnsmamma som jobbar, skulle bli så glad över att vinna tidningen och få unna mig lite vardagslyx när barnen somnat och man har jobbat klart för dagen. Jag har bott i oslo för många år sedan, saknar de norska bladerna men har ingen möjlighet att köpa dom nu.

  Vår kram från Sandra N

 12. Maria Johannesson says:

  Hej,

  Har en alldeles nyfödd liten prinsessa o skull gärna lyxa till vardagen med en tidning att läsa när jag ammar (vilket jag gör väldigt ofta just nu…) Håller dessutom på att inreda lilltjejens sovrum som hon ska dela med 3 åriga storasyster samt också deras gemensamma lekrum och det här skulle kännas som underbar inspiration. Läser din blogg varje dag och den sätter guldkant på min vardag! Du är väldigt inspirerande!

  Undrar också om du vet vart jag kan hitta ngn fin förvaringsficka eller liknande som man kan hänga på spjälsängen?

  Tack!

  Kram från Maria (med små prinsessorna Maja o Mira)

 13. Veronica says:

  Du förgyller min vardag å jag börjar alltid min dag me att läsa din blogg. De går liksom inte att låta bli..:) Blir så glad över allt roligt å positivt du skriver om och självklart är ju inredning o tidningar något som ligger mig varmt om hjärtat. Hoppas på att de blir lilla jag som har turen med mig o vinner Kamille den här gången. Kram kram o tack på förhand.

 14. Madelene(L) says:

  Hej.

  Skall renovera om min dotters rum så jag kan behöva få litte tipps och specielt av ett provs som du.

  Kramis Madelene

 15. Bina says:

  Jag tävlar inte – fick precis min bekräftelse på den nya prenumerationen på Kamille. Ser fram emot kul läsning och inspiration. Håller liksom ovanstående på att fixa om barnrummen hemma.

 16. Johanna says:

  Jag vill vara med och tävla om en av tidningarna. Söker inspiration till lilla Ellas rum som saknar den sista touchen för att det ska bli ett riktigt mysigt rum för en tuff liten prinsessa.

 17. nettis says:

  Hej Anna-Stina!

  Skulle kännas väldigt lyxigt att få sitta o bläddra i ett ex av Kamille Mor&Barn, där du dessutom satt in personliga post-it´s!

  Krypa upp i soffan efter att mitt lilla rosa monster somnat. Hon har just kommit in i 5-6års trotsen, och den tillsammans med att jag just separerat tar VÄLDIGT mkt på mig. Skönt då att få släppa allt lite och "bara vara" med ett nytt spännande magasin.

  håller tummarna

  Sköt om Dig o din fina familj!

  Många kramar

 18. Anna i Sundsvall says:

  Hej Anna-Stina!

  Åh vad jag önskar vinna tidingen! Jag har letat över hela norrland efter den men utan lycka!

  Min kille Love har lite samma stil som Johanna på rummet, fast ljusblått och vitt såklart 🙂

  Hoppas på tur! Det viktigaste jag ändå vill passa på att göra är att TACKA dig för en fantastisk blogg! Hela du är helt enormt inspirerande!

  Kramar från Anna i Sundsvall

 19. Sanna says:

  Hej AnnaStina och Johanna!

  Jag skulle jättegärna vinna ett ex av tidningen 🙂 vi har börjat prata om att skaffa smått här hemma, men tyvärr är jag mitt upp i en utbildning så det får vänta något år men det vore supermysigt att redan nu börja bläddra i en mor&barn tidning.

  Kramar Sanna

 20. Emma says:

  Vilken LYCKA! Läser din blogg dagligen och hoppades på att tidningen skulle gå att få tag på här i Sverige, men nej. Blir på så gott humör varje gång jag tittar in på din blogg och får så mycket inspiration både vad gäller inredning och mode.

  Ha en riktigt härlig dag och tack för en fantastisk blogg.

  MVH

  Emma

 21. Sara says:

  Å va roligt! Jag vill vinna för att jag älskar att läsa föräldratidningar och det skulle vara extra roligt att få läsa lite på norska. Norska är verkligen ett härligt språk =)

 22. Joss says:

  Jag vill vinna eftersom din blogg fungerar som en dos vitaminer för mig. Och jag kan bara ana hur mycket inspiration jag skulla få av 'din' tidning.

  Och just det, citatet i inlägget nedan träffade mig rakt i hjärtat så nu ska jag iväg och TA TAG i dagen! 🙂

  Hoppas du får en toppendag!

  Kram Joss

 23. Maria says:

  ååh jag vill vara med o tävla. Alltid roligt med tidningar att läsa.

  //Maria

 24. Isabella says:

  Hej Anna-Stina!

  Självklart måste man pröva lyckan! Jag skulle så gärna vilja vinna en av tidningarna då du varje dag ger mig så mycket inspiration. Inte bara det som har med mode och interiör att göra utan också att se livet från den ljusa sidan, att fånga dagen och att ta hand och vårda de och dem vi har nära. För mig är du optimism och kärlek i en person. Så att få se ditt reportage i tidningen skulle vara helt underbart för en 20-årig bloggläseska från Sverige som verkligen ser dig som en förebild.

  Vårkram Isabella

 25. Malin says:

  Heej!

  Jag vill jättegärna vinna tidningen! Är såklart jättenyfiken på ditt projekt du haft, och hur det blev i tidningen. Min norska är dock inte den bästa, men min sambo är norrman som tur är, så han får sitta bredvid och översätta! 😉

  Om tre veckor är det dags för vår bebis att kika ut (jag är såå förväntansfull!) och jag skulle lätt ta med mig magasinet till förlossningen och läsa det där! En liten stund för mig själv med ett bra magasin innan bebis kikar ut… 🙂 Perfekt!

  Nu håller jag tummarna 🙂

  Kram!!

 26. Elin says:

  Hej!

  Varför just jag ska vinna?!

  Jo det är så att om två veckor så ska jag och min pojkvän flytta i hop (med våra två barn sen tidigare förhållande).

  Vi fick reda på byte av lägenhet i går så det är verkligen snabba puckar + att min älskade karl jobbar borta mån-tors varje vecka. Och inte nog med det så bor de flesta av mina vänner och familj i min gamla hemstad.

  Så heja heja, så det blir nerpackning av hela lägenheten (hans tar en kompis över,möblerad.), källare och flyttstädning på 2 veckor i sällskap med mig själv.

  Så därför tänkte jag att innan jag packar upp alla lådor igen sen så kunde det ju vara underbart att få koppla av lite på min nya stora balkong med en skön tidning. 🙂

  Puh, blev trött bara av att skriva det, men lycklig det är jag, jag kommer ju att få bo med mitt livs stora kärlek…jippiiee.. ! 🙂

  Ha det toppen!

 27. Andrea says:

  Åh, jag skulle så gärna vilja vinna för att jag är så nyfiken på vad du gjort! Du är så inspirerande och jag skulle bli så glad om jag fick vinna tidningen. Skulle bli en mysig stund med vardagslyx att få sitta ute i vårsolen med min 5-månadersbebis sovandes i vagnen och läsa just det DU har varit med och skapat. Ha en bra dag! Kram

 28. mikaela says:

  Hej Anna- Stina! Låter kanske lite tokigt men det första jag gör på morgonen och det sista jag gör på kvällen är att läsa din blogg och några gånger där emellan också 😉 Varje dag inspierar du mig med din styrka, ditt moderskap och din stora passion för inredning skapar STORA ha begär. Jag är en 24 årig mamma från Lund som snart ska dela upp sovrummet här hemma så vår son får en eget litet krypin och vad skulle kunna ge mig mer inspiration till detta än denna tidning? Hoppas, hoppas, hoppas! STORA kramar från Skåne!

 29. Elisabeth says:

  Hejsan!

  Din blogg läses även från Finland! Jag är en finlandssvensk tjej som läser din blogg varje dag och får en massa inspiration från dina fina inlägg. Så här säljs magasinet ju inte heller å vad sku gläda min dag mera än en överraskning från min inspirationskälla i norge!

  H: Elisabeth från Helsingfors

 30. Mimmie says:

  Hej sötaste Anna-Stina!

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna ett exemplar av tidningen då jag bor i Sverige & inte kan få tag på den!

  Jag & min man har precis fått vår egen första lägenhet & du är min stora idol när det gäller heminredning, så därför skulle jag bli otroligt glad om jag vann så att jag kunde få lite Gizmolina-inspiration när jag ska inreda vårat egna första ♥hem!

  Kramar,

  Mimmie

 31. Anna says:

  Åhh yes! Snälla snälla låt mig vinna 🙂 Jag vill så grymt gärna ha den där tidningen.. (kunde inte köpa prenumerationen p.g.a av min fortsatta arbetslöshet :/) o dessutom få den med dina egna post-it lappar skulle va jättekul 🙂 Hållar alla tummar denna gången!!

 32. Helen says:

  Älskar magasin och detta ser ju helt underbart.

  Har själv en prinsessa på 3 år och jag tror det finns massor av tips och ideér som skulle passa oss perfekt. Du ger massor av inspiration.

  Hoppas!

  Helen

 33. mini says:

  åå ljuvliga tävling! jag tänkte först att jag betalar dig för att skicka mig ett nummer med ditt säkerligen så fantastiska jobb men nu önskar jag mig själv istället all lycka för att kanske vinna! när jag på kvällen har nattat min lille och får en stund egen tid då är det mest lyxiga för mig att bläddra i inspirerande tidningar…jag saknar några nya där hemma nu så det här vore lovely att vinna! mini

 34. karin says:

  jag vill vinna för att jag varit med i alla dina tävlingar o aldrig vunnit något,jag kan faktiskt säga att jag aldrig har vunnit någonting, överhuvudtaget,men högsta vinsten har jag i min man och mina två pojkar,tycker din blogg är så bra,alla dina tips o ideer är outstanding,jag bara älskar den,hoppas nu på massa tur ….för plötsligt händer det ….eller,kraaaaam

 35. Charlotte says:

  Jag borde vinna ett av dessa nummer bara för att jag tom drömde om dej igår natt 🙂 Jag drömde att Du kom hem och hjälpte mej inreda vårt nyinköpta hus & fixa en härlig garderob till min son- så fint som du har det så vore ju DET såklart drömmen men jag antar att du inte lottar ut dej själv inom en snar framtid så då kanske detta kan ge lite inspiration iaf 🙂 Tack för en underbar blogg som ständigt sätter guldkant på tillvaron för oss läsare!

 36. Starmama says:

  Hej Anna-Stina!

  Den dagen som jag såg första gången på din blogg att din kära mor hade skickat en tidning till med en massa post-it noteringar, då blev jag riktigt riktigt avundsjuk för även din mor verkar ha bra smak och jag har faktiskt aldrig fått en tidning av ngn med en massa fina noteringar. Så det är min största dröm just nu, att kunna lägga skolböckerna (läser till sjuksköterska) vid sidan av en stund och bara luta tillbaka och njuta av en fin tidning med en massa notiser!

  KRAM Starmama

 37. Helene says:

  För ett år sedan flyttade jag och min pojkvän till en fantastisk lägenhet. Den är lite lik din. Min pojkvän och jag har levt i olika länder under åtta års tid så det känns som vi äntligen fått chansen att skapa ett gemensamt hem. Trots det känns det inte riktigt som vi fått ordning på vårt hem och mycket av min inspiration hämtar jag i din blogg, både när det gäller idéer för hem och kläder.

  Jag skulle verkligen uppsaktta att få bläddra i tidningen och inspireras ännu mer.

  Tack för en fin blogg!!

  Kram

  Helene

 38. Anna says:

  Jag skulle vilja vinna då jag behöver unna mig en helkväll i soffan med fötterna uppe läsandes en bra och inspirerande tidning.

  Just nu innehåller mitt liv mest stress; hämtning och lämning på dagis, heltidsjobb, hus och trädgård + allt som hör därtill.

  Jag läser din blogg dagligen och förundras över hur du finner livskraft, energi och styrka och hur du alltid ser till att prioritera dig själv likaväl som din man och din dotter. På många sätt önskar jag att jag vore mer som du & egentligen tror jag att det handlar om hur man väljer att se och ta tillvara på sitt liv. Ha en underbar vecka!

 39. ida says:

  Hej! Jag skulle vilja vinna magasinet till min fina syster. Hon är verkligen världens bästa mamma till sin dotter som är lite drygt 1 år. Hon älskar att mysa med bra tidningar och en kopp kaffe, men jag tycker att hon sällan tar sig tid för sig själv. Om jag vinner så ska jag ge henne tidning och samtidigt ett presentkort på barnvaktning. Så att hon får njuta en stund, medan jag tar hand om mitt favorit-busfrö. Hoppas att du har en härlig lill-lördag! Hälsningar, Ida

 40. Anna L says:

  jag och min sambo jobbar för fullt i bebisverkstaden och ditt reportage hade varit perfekt att drömma sig bort med

 41. Rebecca L says:

  Åh det vore så otroligt kul att få läsa tidningen:). Drömmer om att få det lika fint hemma som du har… 🙂

 42. Ca says:
  2009-04-15 @ 12:55:39

  Postat av: Fotofix

  Hoppas får en fortsatt härlig dag 🙂

  Kolla gärna in min fotoblogg om du vill.

 43. Camilla says:

  Men så spännande, vore toppen att ha en helt ny tidning framför näsan nu när jag tänkte njuta av vårsolen i trädgården. Magen i vädret, något gott att äta och tips från dig, kan det bli bättre? 😉

  Ha en skön dag!

  Kram Camilla

 44. Emma-Pemma says:

  Åh härliga Du! Skulle ju vara sååå grejt att sitta på min nya altan med en god latte & läsa nya Kamille! Jättenyfiken på tidningen & att bli inspirerad.

  Mina 2 Sessor skulle lusläsa den efter mig, och säkert rita söta prinsess-streckgubbar på alla sidor ( som jag inte hunnit riva ut & sparat i min egna lilla inspirations-pärm ) 😉

  Kram & hoppas solen skiner på era nosar!

  //Emma.

  minnietiger@spray.se

  minnietiger.blogg.se

 45. Jenny A says:

  Å vad kul. Jag skulle verkligen behöva lite härlig läsning, allt känns svårt nu och vi har problem att fokusera på hur framtiden ska bli och vilka val vi ska ta. Det skulle vara härligt att vinna ett av magasinen.

 46. Jill says:

  Jag vill verkligen vinna en tidning. För att ta del av allt det roliga och som journalist kan jag sen ge dig uttömmande feedback. =)

 47. Carro says:

  Åh vad kul med en tävling igen=) Jag skulle bli jätte glad om jag vann tidningen! Du är en sån inspirationskälla som sprider så mycket positiv energi och jag bara älskar din stil. Keep up the good work!

 48. Anneli says:

  Åh! Jag vill vinna. Jag älskar olika tidningar att sitta i soffan och bläddra igenom, med dina anteckningar skulle det bli skönt att tänka på något annat ett tag (min mrmor har nyligen gått bort!).

  Hoppas jag vinner!!!

  Kram Anneli

 49. Sofia S says:

  Hej Anna-Stina!

  Jag har alltid älskat att se dina kreativa verk i bloggen och det är en av anledningarna till varför jag vill vinna men ytterligare en anledning är att jag känner att det är dags att läsa en tidning igen, har inte läst ett magasin på flera månader då jag bara suttit med mina matteböcker. Har i butiken när jag sett ngt fint omslag tänkt "nej, det är dumt, har jag tid över ska jag sitta med mina böcker och inte med en tidning". Så nu känner jag att det är dags! Snart klar med kurserna och det vill jag fira 😉 KRAMAR!

 50. Katarinaz says:

  Åh vilken lycka att få ligga och sola och bläddra i tidningen Kamille Mor & Barn 😉

 51. Camilla says:

  Jag skulle gärna bläddra i tidningen eftersom jag beundrar dig, din stil och det arbete du dagligen gör med bloggen och allt annat!

 52. Frida says:

  Jag vill vinna tidningen eftersom ditt hem är en stor inspirationskälla för mig och jag hemskt gärna vill se mer!!! 🙂

 53. Veronica says:

  Jag hade blivit jätteglad om jag vann då jag nyss fått reda på att min syster väntar ett mirakel och jag som är helt galen i barn bev ju överlycklig som ska bli moster. Jag skulle jag gett henne detta magasin som hon nog skulle bli överlycklig av, såklart ska jag smygtitta i de innan då för jag vill ju inte missa att läsa om dig och all inspiration du ger, du har verkligen sådan fantastisk förmåga att inspirera folk och jag älskar din blogg AnnaStina! Kram

 54. Jag vinner jättegärna tidningen om jag får chansen! Kommer man kunna köpa den i sverige snart?

 55. Anna says:

  Hej AnnaStina!

  Jag skulle jättegärna vilja vinna tidningen till mig och min syster!

  Jag och min syster följer din blogg dagligen och i och med det har vi ju även följt ditt arbete med reportagen – Skulle vara SÅ spännande att få se reslutatet!

  I allt "vardags-stimmande" hinner jag och syrran knappt träffas – Fastän vi betyder så mycket för varandra! Hade varit en jättekul grej att bestämma en myskväll med henne för att bläddra i blader!

  Din blogg ÄR verkligen en feelgood-oas, alltid om man känner sig hängig eller har en dålig dag och går in här så fylls man av din smittsamma livsglädje. Det slår aldrig fel!

 56. Har hört mycket bra om denna tidning.

  Dels från dig och andra läsare i Norge.

  vart stoooort med ditt reportage i tidningen.

  Jag vill oxå inspireras av denna vackra tidning 🙂

  Grattis till ditt företag du är en driftig människa, med stort varmt hjärta som du gärna delar av dig till andra såsom oss läsare.

  Jag vill ha massa vår inspiration 🙂

  Kärlek mamma Jessica

 57. Lisa says:

  Hejhej! Vilken fin blogg du har!

  Klicka på denna länk om du vill få gratis presentkort: http://www.gratismode.se/?c=1245

  Det funkar verkligen! 🙂

  Ha en superdag!

  Kram /L

 58. Sagas mamma says:

  Såklart jag vill vinna ett examplar av denna tidning!!

 59. Maria says:

  Det är väl alltid så att alla borde vinna, och självfallet tycker jag att det borde vara jag. Är inne och läser din blogg varje dag för att inspireras både av din vardag och av alla fina inredningstips du bjuder på. Jag håller tummarna för att den denna gång blir jag.

  Mvh Mia

 60. Anna says:

  Hej!

  Det var jag som såg dig på 1:ans buss i Stockholm i höstas och inte vågade gå fram och hälsa! Jag skulle jättegärna vilja vinna tidningen med dina reportage! Jag har letat här i Sverige, men utan lyckat resultat. Tack för inspiration och glädje. Kram Anna

 61. Ulrica says:

  Hej! Det skulle vara jätteroligt att vinna denna tidning! Jag är en liten magasinknarkare 😉 och trogen läsare av din blogg så det skulle bli liksom "två flugor i en smäll", särskilt som du kryddar den med post-it kommentarer 🙂

  Nu håller jag tummarna så det knakar!

  Kram

 62. Evelina says:

  Hej!! Sitter i ett kallt, trist och regnigt Sverige nu och känner mig lite halvt nere…Det skulle verkligen ge mig lite positiv energi och pigga upp mig om jag kunde vinna en tidning av dig..Dessutom med små post it lapparn i, låter skoj!!! Snälla färgyll min just nu gråa vardag!!! Kram kram

 63. AnnaG says:

  Hej sötaste.

  Jag drömmer mig bort till en skön varm vårkväll, ett svalt glas vitt och att få bläddra, inspireras och njuta av detta mycket speciella och fina magasin som just du varit med och skapat. Vilken lycka!

  Som mycket flitig student sitter jag större delen av dagarna med nosen ner i böckernas värld, dricker vatten, äter frukt, sover lite, pussar på min blivande make och fullkomligt älskar livet.. Men drömmar är ju till för att besannas och en sådan kväll bara för mig själv, utan måsten, bara njuta, det är vad jag önskar mig just nu! ♥

  Tack finaste Anna-Stina för att du förgyller min vardag!

  Puss å kram

 64. Linn says:

  HEJ Anna-Stina!

  Detta är första gången jag skriver en kommentar i din blogg, fast jag har läst den i över ett år! Din blogg är ju sååå himla bra! Har en son som är nästan exakt lika gammal som Johanna också så därför är det lite extra kul att följa er vardag och Johannas framsteg!

  Jag bara älskar alla inredningstips och framförallt allt som har med barn att göra. Jag tycker att det är väldigt svårt att hitta bra inspiration till pojkrum och därför blir jag extra glad när du även ger tips om sånt fast du själv har en dotter.

  Jag önskar av hela mitt hjärta att vinna ett av dina magasin!!! Verkar finnas så mycket att inspireras av i tidningen och det behöver jag för jag håller just nu på att helt ändra om i sonens rum eftersom han ju inte är någon bebis längre! Tiden går så fort! Det skulle vara som om en önskedröm gick i uppfyllelse om jag vann, för jag brukar aldrig vinna något.

  Jag håller tummarna!

  Kram

 65. Erica says:

  Hej!

  Jag önskar verkligen att jag vann! Dels för att du ger sån otrolig inspiration med din blogg och alla underbara tips och idéer och dels för att jag själv väntar min och min stora kärleks första barn! Fem v kvar… Därför passar ju kamille mor & barn mig bra 😉 Att få hem en tidning med post-it lappar skrivna av dig vore ju en dröm! Den skulle jag njuta av att läsa.

  KRAMAR

 66. Josephine says:

  Mitt i byggfasen av vårt hus som vi nu befinner oss i skulle jag behöva lite tips och ideér på hur insidan skulle kunna utformas, både vad gäller stora och små detaljer! Det vore fantastiskt att få ta del av DINA inspirerande ideér som en del i vårt husbygge. I wish :-)!!!

  Kram & tack för svaret ang taklamporna!

  Josephine

 67. Viktoria says:

  Det skulle vara så underbart att bli inspirerad av dig! Du är helt makalös på inredning och det skulle vara så kul att få ta sig en titt och se din kreativa lägenhet!

 68. Sussie och Emma 5 månader says:

  Vem vill helt enkelt inte vinna tidning som förgyller ens vardag?! 🙂

  Din blogg uppmuntrar till inspiration. Tack!

 69. Elin says:

  Hej Anna-Stina!

  Åh vad roligt att du ska lotta ut det här numret av Kamille:) Nästan så man var lite sugen på att ta sig en tripp till Norge för att köpa bladet;)Jag tycker jag ska vinna för att jag är bebistokig och älskar att köpa mamma&barn tidningar, fast jag är 21 och inte planerar barn på MÅNGA år! Men det är ju så mysiiigt! Du har en underbar blogg och en underbart söt dotter! Ha det bra. Kram E

 70. Jag vill givetvis se vad du har åstadkommit i ditt arbete med tidningen – och hur kul vore det inte att bläddra lite i en norsk mammatidning för omväxlingens skull?

  En liten stunds läsning på vägen till och från jobbet, vore skönt. Det är nämligen full rulle när jag på egen hand har hand om två småttingar, studerar heltid och arbetar på förskola på deltid.

  Tack för en blogg osm förgyller mina dagar!

 71. Emelie says:

  Hej.

  Alltid lika kul med tävling.

  Läser din blogg dagligen, minst en gång. Och det vore så kul att bläddra i den tidningen.

  Är lika glad i tidningar som du är och det vore kul att se dina verk.

  Speciellt nu när baby nr 2 väntas till sommaren, och storasyster på 2,5år är i behov av att uppdatera sin vårgarderob.

  Så här hemma handlar allt om syster&baby just nu.

  Kramar Emelie

 72. Ann-Louise says:

  Nu hoppas jag på tur!

  jag är heltidsarbetande mor till 2 underbara och min tid går till åt att fixa för att de ska ha det bra! Behöver inspiration ( får jag också genom din glada blogg) för att få lite glamour i vardagen!

  Barn är härliga och sätter verkligen färg på tillvaron. Önskar jag hade ditt öga för inredning och kläder.

  Kram från Ann-Louise

 73. Susanne says:

  Åh, vad roligt! jag skulle så väldigt gärna vilja vinna tidningen. Jag har läst bloggen i ca 2 år and i Love it! Du gör mig på gott humör och min vardag får solskenglimtar! Jag skulle lusläsa tidningen och verlkigen gilla postit lappar lite här och där. Håller tummarna. Kram på er.

 74. Anna says:

  Hej! Har läst din blogg dagligen sen i början på förra året men aldrig lämnat en kommentar tidigare men nu känner jag att jag bara måste, skulle bli så glad om jag skulle vinna en av tidningarna. Jag älskar att bläddra i tidningar, det är en sån vardagslyx:-)

  Håller tummarna!

 75. Kim says:

  tidningar/blader är verkligen lyx för mig. kalla mig tråkig men jag väljer hellre en tidning framför en bok. det är avkoppling och mamalyx!

  skulle behöva lite lyx så jag är mer än gärna med och tävlar.

 76. angelica says:

  ja vill vinna den här tidningen till min underbara vän som nyss fått barn han blir en månad nästa vecka =) hon är den första i tjejgänget på fem som har fått en liten prins.

  vi lärde känna varann i ettan på gymnasiet och håller fortfarande ihop efter nio år =)

  så nu känns det som om alla kommer in i ett nytt skede i livet shit vi håller på att bli VUXNA eller blir man de någon gång =)

  hon skulle bli så glad av denna vinst så ja håller mina tummar

  kram angelica

 77. Vilken fiffig bloggtävling! Har nyss hittat till din blogg, och måste säga att den är beroende framkallande i högsta grad. Skulle så gärna vilja bläddra i ett av de där fina magasinen! Ihop med en liten chokladbit och en kopp kaffe när alla tre barnen sover förmiddag. Det är kvalitetstid det!

 78. Anneli says:

  Åh! Att kunna bläddra i tidningen som du varit med och skapat hade verkligen kryddat min mammaledighet! jag hade satt mig ute i solen och njutit i fulla drag 🙂 Du e FAB

 79. Fantastisk tävling! Vem vill inte vinna en sån fin tidning. Mig skulle den inspirera till massa nytt på min blogg t ex och självklart är jag om alla andra nyfiken på det fina du gjort!

 80. Åsa M says:

  Jag följer din blogg varje dag och blir så glad av all glamour du sprider! Jag har en dotter på 1,5 år och vi skulle verkligen behöva piffa till hennes rum lite så denna tidning vore toppen för mig just nu! När jag har slitit ut den kanske min gravida syster får låna den! 😉

 81. Maria says:

  Hej Anna-Stina! Jag vill väldigt gärna vinna tidningen, skulle vara en skön avkoppling mitt i allt pluggande..har inte tagit paus på väldigt länge pga. att tentor, inlämningsuppgifter öser över mig just nu.Din mysiga tidning skulle muntra upp mig enormt, och ge mig ny energi;)Tack för en trevlig blogg kram från Maria

 82. Madeleine says:

  Åh jag vill gärna vinna ett ex :-)! Jag vill vinna en tidning för att jag Älskar din stil :-). Din blogg e en riktig lyckoboost =). KRAM

 83. REBECCA says:

  Vill gärna vinna ett ex för jag är såååå nyfiken och gillar din stil mycket!! Jag behöver inspiration, vi ska renovera vårt hus… och behöver lite baby råd, har en mycket "ny baby"på väg, hemlis!! Längtar!

 84. Kattis says:

  Du ger mig så mycket glädje och inspiration så jag vill gärna ha ett ex! Bor i Bollnäs med två små tjejer och tycker det är för långt att sätta de i bilen och dra till Norge. Inte så miljövänligt heller…

  Kram!

 85. Jessica och Tuva says:

  Ååå den skulle jag så gärna vilja ha! Vi håller just nu på att renoverar och inreder våran lilla dotters rum (Tuva 10 månader) och att kunna få lite inspiration från en mycket duktig tjej som dig vore perket 🙂

  Jag blir alltid lika lycklig varje gång du lägger ut inrednings bilder här på bloggen!

  Tack för en helt fantastisk blogg och för all inspiration!

  Tusen Kramar från oss

 86. Hanna says:

  kort och gott: det är min tur att vinna nu. hoppas hoppas hoppas…

 87. Emma says:

  Hejsan 🙂 Jag skulle vilja vinna ett ex därför att jag skulle ge det till min fina syster. Idag fick hon reda på att hon är gravid likom! 😀 Så lycklig jag blev. Och så klart vill jag ge henne något extra! ^^ Men jag vet ju inte än om det blir en kille eller tjej så ett magasin med kläder och inspiration till henne skulle vara helt perfekt! ^^ MVH Emma.

 88. Elin says:

  Hej, jag verkligen älskar att läsa din blogg den är så otroligt insprierande!!! Jag jobbade i oslo som au-pair under 2004 och då besökte (och shoppade) jag i din butik flera gånger, den var ju helt fantastisk! Det skulle vara jättekul att se repotagen som du har gjort i kamille!

 89. MalinJohanna says:

  Hej Anna-Stina! Du har även finska läsare som gärna vinner Kamille Mor & Barn. Skulle vara så underbart att kunna inspireras av "dina" sidor. Jag har ju tidigare nämnt för dig att det borde finnas ett Gizmolinas magasin och detta är ju på god väg.

  Jag skall dessutom köpa min första egna bostad i dagarna och lite Gizmolinas inspiration (Johannas rum) skulle inte sitta helt fel. Ofta gäller tävlingar på bloggar endast svenska läsare men jag hoppas nu på att få en chans här i Finland. Ha det gott. Kram!

 90. Tina says:

  Hej Anna-Stina,

  Jag vill gärna ha en Kamille Mor & Barn!!! Jag har blivit så nyfiken på dina sidor efter att ha följt din blogg och här i Tyskland där jag bor kan man inte heller köpa Kamille Mor & Barn.

  kram

 91. Katarina says:

  Hejsan,

  Jag har redan beställt en prenumeration av tidningen Kamille. Jag vill gärna vinna tidningarna ändå eftersom jag vill överraska en mycket god vän som betyder mycket för mig. Min vän väntar dessutom sitt tredje barn och inredning är hennes stora intresse.

  KRAM

 92. Madeleine says:

  Jag skulle vilja vinna den för att först och främst få ta del av all din inspiration och sen skulle jag även vilja ge den till min storasyster. Hon stressar med jobb, småbarn, hus etc i kombination med ständiga förkylningar. Vill pigga upp henne.

  Kraam

 93. Lisa says:

  Jag älskar sättet du inspirerar mig på. Har redan inrett mitt sovrum i vitt 😉 Och till den dagen jag ska inreda vårt första barns rum har jag redan tusen idéer tack vare dig. Du utstrålar glädje, harmoni och din entusiasm nästan hoppar ur datorn. Hade varit SÅ kul att få läsa tidningen!

  Kram Lisa

 94. Anna says:

  Hejsan Annastina!

  Som nybliven 2 barnsmamma kan livet kännas lite smått hysteriskt ibland. Tvättkorgen svämmar över, kläder som ska strykas invarderar hela vardagsrummet, 3! bajspåsar i badrummet som väntar på att få åka i soporna… tja, ibland hinner man inte riktigt med i karusellen. Jag tycker jag är värd tidningen så jag kan få lite god inspiration. För det är ju ändå härligt att få vara mamma till mina små söta.

  Din blogg e toppen, tack!

  Varma hälsningar

  anna med 2 små sessor.

 95. Katarina says:

  Åh jag behöver massa inspiration, tyvärr har jag redan lusläst igenom nästintill alla magasiner i Sv över påsken så denna skulle bli perfekt! Kramen!

 96. Angelica says:

  Ååå skulle jätte gärna vilja komma över ett ex av tidningen. Är så otroligt nyfiken att se vad du har gjort och inspireras. Har ju förstått att de finns barnrumsinspiration i tidningen och de är precis vad jag skulle behöva till min dotters rum. Rummet är i de stora hela klart men saknar de där lilla extra, de där speciella och vem är bättre på de än du? = )

  Ha de gott!

 97. Evelina says:

  Ååå, jag önskar att vinna då jag väntar och väntar och väntar på att vårt lilla fina hjärta i magen ska titta ut… tiden gick ut i tisdags, så nu gäller att vila och njuta – Kamille-bladet skulle vara en extra liten lyx i min sofftillvaro just nu…

  Tack för en söt blogg!!!

  KRAAAM

 98. Magdalena says:

  Hej AnnaStina!

  Jag skulle så gärna se vad du har jobbat så hårt med under en lång tid nu! Skulle vara så kul att få se hur du får till det i ett magasin , för det får du ju definitivt!

  Du har så mycket snyggt hemma hos dig och på dig. Tyvärr tillåter inte plånboken att kopiera men väl att inspireras och bara njuta.

  Ha en fortsatt fin vecka nu!

 99. Becka says:

  ÅHH!! Jag vill gärna va med och tävla om ett ex av denna fina tidningen. Hade varit så kul att se det du har gjort i tidningen! 🙂

  Ha en skön torsdag!

 100. Jenny says:

  Det hade varit OTROLIGT roligt att spana in det du gjort, dels för att jag är en tidningsnerd..hrm..jag lägger ner alldeles för mkt på allehanda mode-och inredningsmagasin (hur ska man annars få inspiration?!) och jag har precis blivit mamma till en underbar liten pojke! (2 mån) Så det skulle förgylla min vardag! Sen älskar jag privata små lappar;-) Tack för din mysiga blogg!

 101. Jenny says:

  Hej Anna-Stina!

  Det hade varit OTROLIGT kul att få se vad du gjort, du har så god smak! Jag är en riktig tidningsnerd..hrm..lägger ner alldeles för mkt pengar på allehanda mode-och inredningsmagasin. Jag kan inte låta bli, det förgyller min vardag med all inspiration jag får!

  Sen har jag precis blivt mamma till en underbar liten pojke, 2 mån, så tidningen skulle verkligen göra min vecka.

  Tack för en mysig blogg!

 102. Anonymous says:

  Hej Anna-Stina!

  Det hade varit OTROLIGT kul att få se vad du gjort, du har så god smak! Jag är en riktig tidningsnerd..hrm..lägger ner alldeles för mkt pengar på allehanda mode-och inredningsmagasin. Jag kan inte låta bli, det förgyller min vardag med all inspiration jag får!

  Sen har jag precis blivt mamma till en underbar liten pojke, 2 mån, så tidningen skulle verkligen göra min vecka.

  Tack för en mysig blogg!

 103. Jenny says:

  Det blev visst lite knas.. inte meningen att lämna 3 kommentater.. amningshjärna.. (kan jag skylla på;-)

 104. Jag vill vinna!!!

  Din blogg är en av de första jag kikar in på på morgonen. Att läsa dina glada positiva ord, få se dina fina bilder och inspireras av din härliga positivitet och energi ger mig en bra start på min dag. Är mammaledig sedan snart fyra år sedan och har en treårig prinsessa och ett och etthalvt årig prinsessa. En latte och Anna-stinas glada inlägg är en bra start på dagen!

  Att även få chansen att vinna en tidning du varit med och gjort så mycket i skulle förgylla min vardag, och ge eftermiddagsfikat en extra guldkant!!

  Stor kram från mig!

  /Caroline

 105. signe says:

  Hej,

  Jag skulle framför allt vilja vinna för att bli inspererad och glad över att se dig och ditt stora arbete du gjort.

  Det skulle verkligen förgylla min tillvaro just nu då det är mycket för mig med arbete och hinna med familj, kompisar etc.

  Detta skulle verkligen ge mig kraft.

  Stor kram.

  Signe

 106. Jessica says:

  Åh, jag vill vinna därför att jag läser din blogg varje dag och blir SÅ inspirerad! Både av ditt positiva sätt och av dina interiörbilder. Jag håller på att ta tag i mitt liv nu, på flera plan, och mår verkligen mycket bättre av att läsa din blogg! Så att få en alldeles egen tidning där du inspirerar ytterligare, vore ju alldeles toppen! (Och så är jag såklart väldigt nyfiken! Och så ääälskar jag tidningar och speciellt de som handlar om barn/familj och inredning.)Håller tummarna nu!!!

 107. Anna says:

  Hej!

  TACK för en inspirerande postitiv blogg! Jag är så glad att jag hittade den 🙂 Och SOM jag har ringt och letat efter Kamille här i Sverige!! Men nu har jag gett upp..

  Hoppas att vinna ett nr här av dig!

  "Gimme, gimme, gimme – hoppas jag vinner" 😉

  Kraaam

 108. Anna says:

  Åhhhh vad du skulle göra mig lycklig om jag vann ett nummer av den tidningen, please make my day 😉 Kramar Anna

 109. Anna says:

  Åhhhh vad du skulle göra mig lycklig om jag vann ett nummer av den tidningen, please make my day 😉 Kramar Anna

 110. Maria says:

  ååh shit vad det var många som tävlat. Hoppas att man ändå har en chans. Var inne på Josefins sida och hon visade lite från tidning.

  //Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *