Tävling: Vinn kläder från Vintage Stories för 2000kr!

Mina kära bloggisar !

Imorgon, fredag 8.e april, lanserar Kapp Ahl sin nya Vintage Stories kolleksjon och det känns riktigt kul att få bjuda er på en tävling där ni kan vinna valfria plagg ur kollektionen till ett värde av 2.000 kr !

Kolleksjonen består av  plagg till både mor & dotter (bl.a. en riktigt fin dåpskjole) i vitt, beige och off white + matchande accessoarer.

Jag gillar att liten & stor kan matcha varandra.

VINN GAVEKORT PÅ  2.000 KR HOS KAPP AHL ! 

För att vara med och tävla om ett gavekort på 2.000 kr som du själv kan välja plagg ur Vintage Stories kolleksjonen med så skriver du en kommentar till mig i det här inlägget där du svarar på frågan. “Vad betyder vintage för dig?”.  Den här gången är det endast ni som bor i Norge som kan tävla och det blir 2 lyckliga vinnare som presenteras redan imorgon, fredag ! Du hittar bilder från kolleksjonen HÄR.

KrAm & sToRt LyCkA tIlL!!

Kategori: Allmänt | 74 Comments

74 responses to “Tävling: Vinn kläder från Vintage Stories för 2000kr!”

 1. Elise says:

  Hei, vintage betyr for meg gode minner og stemningsfulle klær som gir meg en god følelse. Ønsker deg en flott dag i Luleå, kos deg masse sammen med familie og venner. Klem

 2. Trine says:

  Hei.

  Jeg følger siden din hver dag og blir både inspirert og imponert over din gode smak innen interiør og klær 🙂

  For meg representerer vintage gode minner, et hint av fordums tid og et gjensyn med det beste av det som har vært.

  Ha en strålende dag!

 3. Vintage…da tenker jeg kjoler og vesker kjøpt i bruktbutikker i New York!! Men også interiør, den nostalgiske stilen med arvegods og sjel!!
  klem♥

 4. Tomines hjem says:

  Hallo FAB!

  vintage: betyr lukt av gamle bøker, kjoler som har lag på lag.. deilige hvite farger, og rosa så klart..Nydelig langt hår med bølger og barn som sitter pent i sine fiiine mamelukker…

  Når det gjelder interiør, så må det bli kjoler som henger til pynt.. gamle bøker og puter som ikke minst gamle nøkler..

  jeg tenker også litt New York.. selvom jeg aldri har vært der desverre, så har jeg hørt rykter om de mest fantastiske vintage butikker.. men hva skal vi egentlig med de her i Norge? når kapp ahl her i Norge lager så utrolig fine vingtage kolleksjoner??

  im sooo in.,,, i would love to win!!!

  ha en faboulishes day!!!!♥♥♥

 5. Trude says:

  Vintage gir meg vårfølelse.
  Vintage får meg til å føle et snev av nostalgi.
  Vintage får meg til å føle meg romantisk.
  Vintage GJØR MEG GLAD!!
  Takk for inspirasjonen:)

 6. Emma says:

  Vintage er nostalgi for meg. Minnen fra det forflutne. Hvis man kunne bestille en reise tilbake i tiden ville jeg valt en dag i 20,30, 40 og 50-talet 😉

  Njut Sverige!

  Klem

 7. Line says:

  Vintage er noe som har gammel kvalitet og minner fra en annen tid. Å skal i dåp som dåps barnet faktisk skal ha vintage dåpskjole fra 1920 tallet…tenk om noen av gjestene kan kles i denne stil….(oss altså )..

 8. Mariann says:

  Å for en herlig konkurranse med en fantastisk premie. Kolleksjonen er nydelig og nesten helt det jeg forbinder med ordet vintage… -nostalgi, romantikk og drømmer..

 9. Anna-Lena says:

  Vintage før meg er en blanding av gammelt og nytt! Det er tradisjon, nostalgi, brukt men samtidig moderne tolket i både utføring av klærne og gjerne med nyere modernere tanker bak, som gjenvinning og å tenke på miljøet… Bare gode ting… 🙂

 10. Renate says:

  Hei

  Takk for en kjempeinspirerende blogg. Masse fine ideer og koselige bilder og lesing.

  Vintage for meg er nostalgi og sjarm.

 11. Kristina says:

  F-A-N-T-A-S-T-I-S-K konkurranse!

  Vintage for meg betyr klær som har en spennende historie. En historie som vi av og til kjenner til, og av og til kan drømme oss bort i helt selv.

 12. Katrine says:

  Vintage er for meg duse farger, romantikk og kniplinger. Får en deilig følelse av sol og lysere tider.

 13. Kikki says:

  Vintage betyr for meg: Romantikk, flagrende hvite kjoler og skjerf.Tenker på “gamledager”.

 14. sandra says:

  Når jeg tenker på ordet vintage, tenker jeg på MINNER om fordums tid. Klær og interiør som vekker gode følelser, og av og til litt triste, fordi det minner om noe som er forbi, som en ikke kan få tilbake…

 15. Bitten says:

  For meg betyr Vintage minner om en tid som har vært, i tillegg minner om en romantisk tid

 16. Kristine says:

  Vintage betyr for meg små eller store skatter som er fulle av minner, og som skal brukes med andakt og følelse. Vintage er ting som tas frem fra glemselen og gis nytt liv, og som det ikke minst er verdt å ta vare på.

  Ønsker deg en flott dag!

 17. Ingvild says:

  Hei!

  For meg betyr vintage kanskje rett og slett “det beste fra fortiden”.

  Stiler, trender, og hva som er “in” endrer seg, men det er kanskje slik at når vi kikker tilbake på, for eksempel moten, for 10, eller 20 eller 50 år siden, så er det enkelte trekk eller karakteristika, som står frem for oss som litt mer evige, og som fremdeles fenger oss.

  Håper ikke dette var altfor rotete forklart, ikke alltid så enkelt å feste tankene sine i ord, spesielt ikke etter en våkenatt med uroig baby 😉

  Ha en flott dag, g takk for en flott blogg!

 18. Vibeke says:

  VIntage for meg er et eventyr og en drøm av det som var tidligere. Og jeg elsker spesielt de fine detaljene, blondene, de sarte fargene og ser virkelig hjertet mitt på 5 år i en søt rosa mamelukk og tilhørende tunika til <3

  Nydelige plagg både til mor og datter, elsker å matche med min lille 🙂

  Elsker vintage stories fra Kappahl, så håper jeg er så heldig <3

  Ha en nydelig dag med dine kjære og nyt dagen!

  Klemmer fra Vibeke

 19. Barbro says:

  Hei på deg.

  Åh for en fin collection,her var det mye som falt i smak. Vintage for meg er nostalgi, romantikk, blonder fra “gamle dager”. Da krysser jeg fingre og tær , og håper jeg blir en av de to heldige.

  Ha en strålende dag , og keep up the good work !!! love your blogg !
  Klem Barbro

 20. Marte says:

  For en herrrlig konkurranse! For meg betyr vintage rett og slett SJEL!
  Klem fra Marte (Nesodden)

 21. Vintage er for meg er nostalgisk, romantisk og minner meg om tidligere romantiske tider! Og ikke minst det å bruke det gamle med noe nytt og at gamle ting får ny verdi(bruksverdi) og ikke minst SJEL.

  Det var noen nydelige plagg denne gangen også i Vintageserien. Uansett vinnerlykke eller ikke så blir det nok noen matchende kjoler og tunicaer på mor og døtre ( 1 og 3,5 år) Det er nemlig veldig viktig for eldstejenta 🙂

  Ha en nydelig dag i Luleå!

  Klem fra Janne (Kristiansand)

 22. Jannicke says:

  Herlig kolleksjon, Kappahl har virkelig truffet rett med sine Vintage Stories-kolleksjoner! Vintage for meg er tidløse klassikere som man kan dra fram fra skapet til både mor og bestemor så er det likevel inn i tiden. Enten det er en Chanel-veske fra 50-tallet eller en romantisk blondekjole alà denne kolleksjonen, så går de aldri av moten.

 23. Emma says:

  ”Vad betyder vintage för dig?”

  For meg er vintage ting med sjel – enten det gjelder vesker, sko, klær, møbler eller annet. De representerer en fortid og en historie som man kan kjenne seg igjen i, og som gjør en glad! Romantikk, følelser, frihet, lykke – kort sagt ting man kjenner en tilhørighet til.

 24. Marianne says:

  Vintage for meg: Gjenbruk, kvalitet, ting med historie, tankespinn, nostalgi, minner fra “gamle dager” – vintage er så mye, og alt bare godt 🙂
  Nyt fine dager hjemme – Marianne M.

 25. Therese says:

  Vitage for meg gir meg fornemmelse av svunnen tid – litt gyllent sus over det liksom. Noe vi må ta vare på :o)

  Ha gode dager og takk for mange flotte tips og inspirasjon på bloggen din!

 26. linn says:

  I min familie har vi en gammel nydelig hvit dåpskjole med blonder som nå nærmer seg 100 år. Min farmor og sønnen min ble døpt i denne og bare det å pakke den opp får meg til å tenke på eldre tider. Denne er vintage for meg:)

 27. LindaM says:

  Vintage är för mig en enkelhet och ljuvligt kvinnligt. Man kan inte annat än känna sig vacker i vintage. Har varje säsong fallit pladask för hela Vintage Storieskollektionen…

  Tack för en fantastiskt och inspirerande livsstilsblogg!!

 28. Lotta says:

  Vintage for meg betyr å ta vare på og få æren av å overta plagg (og ting) fra mine forfedre.Lykken er å kunne ikle seg min bestemors lysegule sommerkjole fra 1960 og føle seg fin!!!.Mye sjel og kjærlighet i disse klære:)
  Det er også stort å se sine foreldres glade reaksjon da barnebarnet overraskende dukker opp i en kjole jeg selv bar som liten!!.Gode minner ligger i gamle klær:)

 29. marte says:

  Vintage, ordet har et nostalgisk sus over seg.. For meg betyr det skatter fra “gamle”dager, brukt av andre, med en historie – kjent eller ukjent:)

  Nydelig kolleksjon! Og jeg som skal ha dåp i slutten av Mai! Krysser fingrene:)

  Ha en fin dag!!

  Marte

 30. Ida says:

  …vintage för mig får mig att tänka på när man fick tillgång till mormors festgarderob.. kunde gå där och bara titta och känna på alla vackra klänningar med tyllunderkjolar…(min mormor var en riktig dansdrottning på 50-talet) och hon hade sparat nästan allt.. lyckan var total när man nån gång fick prova en av “festblåsorna”som hon så fint sa..

  hoppas du njuter av sverigevistelsen.. tycker alltid sverige kommer kännas mera hemma.. hur länge man än bott i norge.

  kram

 31. Hanne GP says:

  Takk for kjempefin blogg og flott premie i konkurransen 🙂

  Når jeg hører ordet vintage minner det meg om det fine som fantes før. Det å få lov til å ha på klær som mine bestemødre brukte eller kle opp barna med klær fra gammelt av er gøy:-)
  Håper du får en fin dag 🙂

  Hilsen Hanne

 32. Marie says:

  Hej! Är ju svensk och bor i Sverige men…. bor väldigt nära Norge så jag kan handla där! Är det okej att vara med och tävla då????

  Vintage serien är underbart romantisk och vacker men går ändå att kombinera med vardag! Älskar känslan av att känna mig kvinnlig och fin i deras kläder! Ännu bättre känns det ju när man kan matcha med min lilla dotter på 1 år=)!! Loooove it!!

  Hälsningar Marie

 33. Lena says:

  Hei.
  Å herlig konkurranse 🙂 Så masse fint 🙂
  Vintage for meg er gammelt, nostalgi, minner, duse farger, romantisk, blonder, volanger, gammeldags, historie, sjel…
  Krysser fingrene for her var det mye fint.
  Og den dåpskjolen hadde passet fint å vinne:)
  Ha en fortsatt fin dag!

  Klem Lena

 34. Susanne says:

  Vintage för mig är Frihet och lugn.Det får en att må så bra.Min 14-åriga dotter älskar vintage som sin mor.

  Hälsningar Susanne

 35. Line says:

  Vintage for meg er litt nostalgi…romantiske drømmer….minner fra fortiden…..mormors barndom…..og løpe barbeint i gresset og plukke markblomster 🙂

 36. Gøril says:

  Vintage betyr for meg, gamle romantisk klær med volanger og blonder.

  Jeg vil gjerne vinn, elsker denne kolleksjonen og vil gjerne kle opp meg og min datter

 37. MARIAHS says:

  Hei og takk for at jeg får følge en flott blogg med masse inspirasjon hver dag;)
  Må du kose deg hjemme;)

  Vintage for meg er: Nostalgi,blonder,romantisk,blanding av nytt og gammelt..
  Skal faktisk finne frem en kjole + mamelukk en venninne av min mor sydde til meg og mine søstre når vi var små. Nå er det min datter sin tur og bruke den. Kjolen er hvit med blonder,mammelukk med blonder til,(settet minte faktisk litt om den jenta på bilde har på seg) helt nydelig = vintage.. Det hadde vært kjempe kjekt og vunnet for og kle opp meg og min datter i slike skjønne klær.. ELsker slik en stil;)

 38. Elisabeth H says:

  Vintage for meg er romantikk, nostalgi og sjarm.

  Det er fine plagg i den nye kolleksjonen til KappAhl, så heldig er den som vinner : )
  (Kan jo håpe det blir meg : ))
  Klem fra Elisabeth

 39. Susan says:

  Vitage er brukt men samtdig en følelse av ekslusivitet.

 40. Hanna says:

  Verkligen synd att det bara är för de som bor i Norge hoppas kollektionen kommer till Sverige inom kort väldigt fina bilder
  Och vintage är som musik eller kärlek det går inte att beskriva vitage är allt för mig
  Ha det riktigt bra och tack för en super super blogg!

 41. Jane says:

  Vintage er GOD gammel årgang – eksklusivt – det beste fra en æra/tidsepoke! Minner for noen – og for andre fra bilder! Nostalgi!

  Krysser fingre og tær for vinnerlykke!! 🙂

  SUPER blogg som jeg følger daglig! Føler nesten vi er gamle kjente, slev om du ikke kjenner meg…. 😉

  KLem fra Jane

 42. Cathrine says:

  Hei!

  KappAhl sine vintagestories har jammen reddet mitt vintagehjerte….! Jeg synes IT plagg og funn fra gammelt av er utrolig stilig….men jeg synes dessverre at bruktklær er litt ekkelt…om duforstår hva jeg mener!?! Så vintage handler jeg ikke så mye av… Men nå er det snart dags igjen! Nye Gamle klær-suits me fine 😉 vintage stories kolleksjonene er nyyyydelige 🙂

 43. Marlen says:

  Vintage for meg er blonder, nostalgisk og romantisk.

  Disse klærne var utrolig fine, håper det er noen godbiter igjen til meg over helga om jeg ikke skulle være så heldig og vinne:)

  Ha en fin torsdag kveld!

 44. Ingunn says:

  Vintage er for meg nostalgi; svunnen tid. Blonder, kniplinger, romantisk touch…. ahh… 😉

 45. Perler, blonder, duse fargetoner, stilige gamle vesker romantiske møbler nostalgi og god stemning tenker jeg når jeg hører vintage:)

  Her var utrolig mye fint, håper jeg vinner!:)

 46. Janne Merete says:

  Hei.

  Vintage for meg er noe av gammel fin kvalitet og det oser i tillegg nostalgia.

  Pliiis, dette vil jeg vinne!!!!

 47. Marianne says:

  Hei:)
  Jeg forbinder vintage med gode minner – flotte stoffer og blonder – det beste av det beste!

 48. liv says:

  Vintage forbinder jeg med med historie og er som regel et skikkelig scoop som ingen andre har:o)

 49. Kristy says:

  For en fantastisk premie! Her er det bare å krysse fingrer og tær!:) Vintage er for meg det gamle, vakre og bruksvennlige som aldri går ut på dato, alt fra bestemors gamle kniplinger og kaffeservise med roser, til Apachesykkel, et vitrineskap med utskjæringer eller en vakker kjole fra 1910. <3

 50. Cathrine :-) says:

  Vintage for meg er elegant og klassisk. Det er duse farger og blonder. Nydelig! Min oldemor på 94 har masse mamelukker og blondekjoler. Syns det er så fint 🙂 Så hadde jo vært kjempe glad om jeg kunne shoppet det søte settet med mamelukk og tunika til min datter, og noe fint til meg selv som står i stil med henne 🙂

  Nå ska jeg krysse fingrene og håpe jeg er heldig for en gangs skyld 🙂

 51. Åshild says:

  Blonder, romantisk stil og duse farger!:) Shopper gjerne for 2000 av den kolleksjonen:)

  Åshild

 52. Stine says:

  Hei Anna-Stina!

  For en fantastisk konkurranse!

  Vintage for meg er noe man har kjært – noe som betyr noe helt spesielt, og som blir tatt vare på gjennom generasjoner. For meg er bestefaren min sin gamle gullklokke, som jeg har arvet, det beste eksempelet på vintage som betyr noe helt spesielt.

  Klem fra Stine:)

 53. Hei!
  Jeg og min datter vil gjerne være med å konkurrere! Vintage betyr for oss en tidligere “era”.Kreativitet, fine materialer, stil, “value for money”. Olivia på 9 og jeg,Hanne på 34 vil gjerne kle oss i “Vintage Style” 🙂

  Hilsen Hanne & Olivia

 54. Gingi says:

  Hei Gizmolina! Vintage for meg betyr en ny sjanse, en second chance, for et plagg eller et utrykk. En ny sjanse til å gå i en stil man har elsket eller vil se sine barn i. I morgen har min datter bursdag så det hadde vært utrolig morsomt å gi henne noe hun blir glad for i en stil som gjorde meg glad for mange år siden. Ha en topp kveld, klem!

 55. linda Wiren says:

  Hei,
  Vintage er romantikk, gammelt hus med knirkende tregulv. Grønnsåpe duft. Vakre jenter med langt bølgende hår som beveger seg runt i vakre hvite klær med blonder. Tingene har en historie.
  Med vintage får man være kvinne fullt ut.
  Vil gjerne klæ dattern min og meg i fine klær fra Kappahl vintage.
  Stor klem Linda

 56. June says:

  Hei Anna-Stina!
  Endelig var den nye Kappahl-kolleksjonen her!:)
  Har vært helt forelsket i de tidligere kolleksjonene og gleder meg til å se denne “live”!:)
  Vintage for meg er å drømme seg litt bort og tenke på når de gikk med samme type klær og hvordan ting var på den tiden! ♥
  Klem fra June (som drømmer om å handle på Kappahl for 2000kr) 🙂

 57. Eva says:

  Vintage är ting med själ för mig.
  Hur underbart är det inte att fantisera sig bort i ett plagg köpt på second hand om vem som har haft det innan, vilken slags person var det och vad som har hänt i dessa kläder förut?!

  Superfin kollektion!

  Njut Sverige 🙂

 58. Line says:

  Ordet vintage får meg til å tenke på minner, noe unikt, sjarm og nostalgi. Har smugtittet på denne flotte kolleksjonen fra KappAhl, og har allerede en rekke favoritter.

  Ha en fortsatt flott ferie i Sverige, kos dere masse!

 59. Sol says:

  Hei Gizmolina!! For en FAB konkurranse!! <3

  Her har jeg lyst å prøve lykken, både for meg selv og for min datter på 9år!! 😀 Hadde vært helt fantastisk å få velge seg ut klær for 2000 kroner fra denne Vintage inspirerte-kolleksjonen til KappAhl!! :)Så tvi-tvi! 🙂 Jeg simpelten elsker disse Vintage Stories kolleksjonene, og gleder meg MASSE hver gang jeg hører at det kommer en ny kolleksjon. <3

  Så skal jeg svare på spørsmålet ditt, "Vad betyder vintage för dig?” Da tenker jeg først og fremst på klær fra 1920-tallet og frem til ca tidlig 1980, med god kvalitet. Klær som representerer en fordums-tid, forskjellige epoker. Jeg synes det er kjempegøy at KappAhl har disse kolleksjonene, slik at vi kan dykke tilbake i tid, og nyyyte vakre, fantastiske klær som kanskje har gått litt i glemmeboken. Så Vintage betyr mye for meg, og det er så kjekt å kunne kjøpe lignende klær til min datter, hun elsker vakre klær!! <3

  Håper du nyter ferien i Sverige, takk for en super blogg, den er virkelig inspirerende på alle måter!!

 60. T says:

  Hei!
  Fin konkurranse 🙂

  Vintage betyr for meg kvalitet, noe som er så tidløst og bra at det kan brukes i generasjoner, eller inspirere til ny design og kolleksjoner.

  Tonje 🙂

 61. Ida says:

  Hei Anna Stina!

  Herlig konkurranse, med en kolleksjon jeg gleder meg stort til!

  Vintage for meg er ett lyst og svalt soverom. Det er blomstrete dynetrekk, blonder på putene, en parfyme med pumpe på ett sminkebord. Det er en gammel byste med en hvit kjole med blonder, rund hals og vidde fra midjen. Vintage er å drikke te fra en kopp med rose og krakelert bunn, mens jeg hører på musikk fra en nygammel Roberts Radio !

  Jeg elsker vintage – fordi vintage ikke bare er en epoke – men også en følelse!

  Klem fra Ida

 62. Line says:

  Vintage for meg er nostalgi, vakre minner, blonder og hvite klær;) Gleder meg veldig til kolleksjonene slippes i morgen!
  Og dette var jo en fantastisk konkuransse!!

  Ha en fortsatt fin kveld og en flott fredag ♥

  Klem Line

 63. Janne says:

  Vintage: Nostalgi, gode minner, roser, lag på lag klær, 1920 tallet….

  God helg til deg og dine.

  Mvh Janne

 64. Kaia says:

  Hei
  Vintage for meg er ekslusivt, vakkert – fra svunnende tider. Tilbakeblikk og historie. Det kan ta oss med på en reise i tiden. Det er jeg glad for, jeg er og blir en nostalgiker:) God natt og drøm søtt. Klem

 65. Sara says:

  Heihei

  Vintage betyr for meg noe som er inspirert av en svunnen tid, noe som har vært – men som vi bringer tilbake igjen, men ofte i en noe moderert form. Jeg forbinder vintage med minner og nostalgi..

  Tusen takk for en flott blogg, med vakre bilder.

  S

 66. Kari Braathen says:

  Når eg tenker på vintage i samband med den nye kolleksjonen til KappAhl, tenkjer eg på nokre kjolar mamma hadde som eg synst var helt fantastiske. Eg drøymde ofte om den dagen eg vart så stor at eg kunne bruka kjolane hennar.

  Tenk så kjekt å vinna ein slik premie og kunna kle meg og dei to jentene mine opp i nesten like klede. Det hadde vore fantastisk; spesielt med tanke på at dei er akkurat i den alderen no, som eg var då eg drøymde om å kunna kle meg som mamma:)

  Beste helsing
  Kari

 67. Ida says:

  Vintage for meg er ekslusive skatter!
  For eksempel klesplagg som man føler seg ekstra spesiell i fordi det ikke finnes mange av dem! Gjerne med et hint av gammelt preg, men samtidig nymotens luksus!;)
  Jeg ELSKER KappAhl’s vintage kolleksjon fordi den er så gjennomtenkt og ren, og jeg får følelsen av å være ekslusiv!;)

  Ha en fin dag!
  Bloggen din er kjempeinspirerende!;)

  Ida

 68. Ingrid says:

  Å,elsker vintage….Det er noe nostalgisk og romantisk ved det…jeg elsker blonder, lag på lag og rosa:) Det hadde vært supert å kunne matche mor og datter i sommer å ha på denne colleksjonen:)

 69. Hanne says:

  Vintage for mege betyr gamle skatter, klær med en historie, klær og accessories som bare blir finere og finere jo eldre de blir:)

 70. Eva says:

  Hei
  Kanskje jeg er for sen nå men melder meg på. Var inne og tittet på klærene og det var så mye fint. Vintage for meg er å se nostalgien i nyere klær og mange kan drømme seg til andre tider når man både ser og bærer klærene

  Klem

 71. marie elise says:

  Hei. Så mye lekkert. Vintage for meg er nostalgiske klær, lyse farger (gjerne hvitt, rosa og turkis), tyll, blonder m.m Elsker det:)

  Marie Elise
  hvitlykke@gmail.com

 72. Reidun says:

  jeg er sikkert for sent ute for å ære med i konkurransen men prøver likevel….har vært og sett på Kappahl og det var mye fint i serien,,,særlig en hvit sid kjole…som en drøm..Vintage betyr for meg gode minner..

 73. Tonje says:

  Jeg er kanskje litt sent ute men slenger meg med likevel.
  Vintage for meg er et utrykket for gamle skatter. Om det er smykker fra en bestemor eller rett og slett bare klær med stil fra tider langt tilbake. Selv opplevde jeg vintage-klimaks da jeg nylig arvet masse smykker fra min farmor. Snakk om gamle skatter!
  Å vinne gavekort for å kunne kjøpe endel av de klærne vil gjøre at smykkene kommer til sin rett.
  :o)

 74. Marie says:

  Hei Anna Stina!

  Uups! Oppdaget ikke denne fantastiske konkurransen før nå. Men jeg hiver meg på…:) Vintage for meg betyr minner, historier, noe som er forbi men som lever videre i gjenstanden

  Ha en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *