Tävling: Vinn presentkort på 300sek hos Nordljus!

Det känns fantastiskt KUL att få presentera en ny tävling i samarbete med Nordljus.
Den här gången blir det 3 (!!)  lyckliga vinnare som får varsitt presentkort på 300sek att handla för.


Det här är 2 av mina favorit produkter och missa inte att gå in under "barn" och klicka på "möbler" för där finns den FINA klädbetjänten från Kids Concept som var med i reportaget i Kamille Mor & Barn.

VINN PRESENTKORT PÅ 300KR

För att vara med i tävlingen så skriver du en kommentar i detta inlägg där du berättar vilken produkt hos Nordljus som är din favorit (surfa in och se!) och som du kommer att välja om du vinner . Tävlingen pågår t.o.m. onsdag 22:a april.

♥ Kram & lycka till ! ♥

Kategori: Tävling! | 219 Comments

219 responses to “Tävling: Vinn presentkort på 300sek hos Nordljus!”

 1. Starmama says:

  Hej Anna-Stina!

  Min stora favorit är "Fånga dagen" skylt! En perfekt påminnelse att hänga på väggen och påminnas om VARJE dag. Att vi kommer ihåg att vara på varje dag! Fånga dagen!

  Reply

 • AROSA says:

  aa va kul med en tävling 🙂 Jag kan då säga att en av mina favoritprylar hos nordljus är ett smyckesställ. Supersmart att ha så man slipper ha alla smycken liggandes i en hög. Den skulle jag vilja ha 🙂

 • Starmama says:

  Jag kom på en till favorit! En First Aid Box! Skulle passa som hand i handsken till mig, blivande sjuksköterska som jag är. 🙂

  Kramis!

 • Marit says:

  Åå vad roligt med en tävling, så mycket fint dem har på nordljus. Har alltid velat haft en vit madonna så det skulle jag välja eller en sådan vit träbokstav så fint. Skulle bli pricken över iet i min lgh nu när jag har en lantlig stil.

 • Eva says:

  Hej Anna-Stina!

  Vilken toppentävling. Jag har själv besökt butiken Nordljus när jag varit i trakterna runt Sundsvall. Den är verkligen underbar och full av inspiration. Det är supersvårt att bara välja en sak.

  Jag skulle nog välja klockan (Artikelnummer: 0000vaggklm15) och hänga den i vårt kök. Vi håller på att inredan vårt nybyggda hus efter den vita lantliga stilen så den skulle passa perfekt där.

  Hoppas du kryar på dig snart!

  Kram

 • Betsy says:

  Svårt att välja en sak, då Nordljus har så mycket vackert!

  Rosentyget väljer jag då jag skulle behöva vackra kuddar i min vita träsoffa.

 • Cecilie says:

  Hei! Min favoritt er et vintage memo board. Hadde passet fint i min leilighet:) Ønsker deg god bedring! Ta vare på deg selv.

 • GuggiS says:

  Kul med en tävling:)

  Min favorit alla kategorier på Nordljus är kakfatet i två våningar för 329:-

  Har ofta surfat in på deras sida och även handlat lite småsaker när ekonomin tillåtit.

  Krya på dig!

  Kramen!

 • Veronica says:

  Favoriten som jag och min sambo hittat hos Nordljus är den fina "kök"skylten från diffrent design 99 kronor. Vårt kök är på gång o få en nygammal finish med nya tapeter o inredning i lite lantlig stil.

  Skylten skulle passa pefekt bredvid kaffekvarnen vi har ställt upp. Tack för en uppiggande o fin blogg.// Kram Veronica

 • Frida says:

  Jag hiar kikat på deras underbara fågelbo flera gånger, det skulle jag hemskt gärna vilja ha hemma!

  http://www.nordljus.net/resize.asp?src=/nordljusinredning/images/shop/blac.jpg&w=300&s=nordljusinredning&f=blac.jpg

 • Anonymous says:

  Blogg tips: valjlycka.webblogg.se

 • ella says:

  Tjingeling!

  Jag bor alldeles bredvid Nordljus i Sundsvall och jag brukar titta in där då och då.

  Helt underbara saker har dom där, skulle vilja ha allt där men helst skulle jag vilja de vackra träbokstäverna och ha i min lilla prinsessas rum.

  Du har en helt underbar blogg läser den dagligen.

  kramar

 • Elisabeth says:

  Tårtfat happy Birthday er min favoritt hvis jeg absolutt må velge. Egentlig er det mange favoritter!

  Ha en fin helg, og takk for all inspirasjon! Alltid et lyspunkt i hverdagen å lese din blogg!

 • Magdalena says:

  Ooo så mycket fina grejer!

  Fick lite svårt att välja, men komprimerar det till 2 saker:

  Madonnan eller det vita tvåvåningskakfatet.

  Hoppas jag får möjlighet att göra valet mellan dessa, men då behöver jag ju vinna ett presentkort; )

  Trevlig helg och krya på dig!

 • Vita frun says:

  Anna-Stina!

  Åh, vilken härlig tävling!

  Jag älskar väggord så jag skulle välja antingen den vackra vita bokstaven som du har bild på ovan, alternativt kök-skylten eller sov gott-skylten.

  Har länge varit på jakt efter de perfekta bokstäverna men inte hittat några klockrena, men dessa från Nordljus skulle passa perfekt in i mitt vita hem!

  Tack för en otroligt inspirerande blogg & trevlig helg!

  Kram Vita frun

 • 300 kr vore en bit på vägen av det jag skulle klicka hem, för här fanns ju massor av fint! (Tack för tipset om en fin webshop helt i min smak!)

  En träbokstav, njut av livet-skylt, glasskrin från lisbth dahl, boxar från grrengate, en fejkorkidé (för mina dör alltid!), någon av alla de fina ljuslyktorna… Gahh, listan kan göras LÅNG! 🙂

 • Anna says:

  Åh,det fanns mycket fint..

  Men rosa träskor med knytband kanske?

  Eller doftljus..? Jag älskar doftljus!

  Hoppas på vinst

  Kraaam och krya på dig!

 • emma says:

  Åååh! vad bra sida. Jag skulle gärna vinna ett pearls for girls halsband!

  Det här skulle jag inte tacka nej till 🙂

  http://www.emmabodbacka.blogg.se

 • Moa says:

  Hej!

  Det var svårt att välja en sak. men argumenten för mitt val är följande;

  – Jag är en gottegris och gillar efterätter

  – Jag är hopplös i köket och har därför så länge jag kan minnas istället fått till uppgift att duka. Och eftersom det tar längre tid att laga mat än att duka har jag alltid tagit tillfället i akt att duka fint

  Så mitt val blev den hjärtformade vispgräddeskålen. (måste förstora bilden för att få se den).

  http://www.nordljus.net/

  ha en bra dag o krya på dig!

 • Jessica S says:

  Hej!!

  Det finns ju så många fina saker där men det jag fastnade för direkt och även skulle välja om jag vann är emaljskylten Cherish, Artikelnummer: 0000td268811. Den skulle få sitta på väggen i våran hall som en liten påminnelse att ta vara på livet lite extra. Håller tummarna att jag vinner och får sätta upp den där.

  Krya på dig!! Inget roligt att vara sjuk.

  Kram!

 • Anna says:

  Oj så svårt att bara välja en sak, det finns ju så otroligt mycket som skulle kunna vara mina favoriter 😀 Men en sak jag fastnade för var dekorationerna till datorn som man klistrar på locket o på så sätt gör sin dator mer personlig. Sånt gillar jag 🙂

  Artikelnummer: 00000lapvitgerb

 • OJ så svårt Det finns ju massaor av underbara saker

  En madonna med barn får bli mitt val

 • Hej Anna-Stina!

  Jag skulle jättegärna vilja köpa en gunghäst till min underbara prins! Han älskar att gunga, så fort han hör musik så sitter han och gungar.

  Så vi har länge letat efter en söt och personlig gunghäst och det hade verkligen Nordljus.

  Kram

 • Emma says:

  Vilken mysig sida, där vill jag handla! Tänk vad bra att få ett presentkort oxå!

  Massa saker jag vill ha! 😀

  HOppas jag vinner!

  Ha en undebar dag!

 • Sara says:

  Hej och tack för en supermysig och läsvärd blogg!

  Min favorit är den vita väggklockan för 399:-! 99 spänn lägger jag lätt till själv för den snygga klockan som skulle passa perfekt till mitt mörklila rum med vita möbler!

  Ha det fint<3

 • Titta in på min blogg! 😉

 • Daniel says:

  Jag måste vinna. Vill och önskar.

 • chatarina says:

  Hej!Vilken bra tävling!!Följer din underbara blogg varje dag..Jag tycker om så många saker där men den vita madonnan gillar jag mycket, bokstäverna i vitt gillar jag också och sist men inte minst hjärtskålen av Lisbeth Dahl..blev det lite för mycket nu:)

 • Johanna says:

  Hej AnnaStina

  Bra sida att hämta inspiration från!

  Hade jag vunnit hade jag valt Träbokstäverna som är 30 cm höga från Miljögården. Jag och min pojkvän flyttar ihop i vår första gemensamma lägenhet den 1 maj, efter hela 5 ½ år tillsammans. Bokstäverna J & S står för våra namn så de bokstäverna hade jag velat sätta upp på en vit tavellist i hallen för att välkomna våra gäster till OSS!

  Kramar!

 • Stina says:

  Åh vilken härlig fredagstävling! Det finns ju hur mycket fint som helst, men om jag måste välja skulle jag gärna klicka hem Nordljus anteckningsbok "Rose". Snart ska jag börja jobba igen efter en låååååång sjukskrivning+föräldraledighet. Jag skulle så gärna vilja ha anteckningsboken på tunnelbanan till och från jobbet så att jag kan skriva upp bloggupsslag, inredningsidéer, bra jobboutfits och andra tankar värt att sätta på pränt.

  Håller alla mina tummar!

  Trevlig helg!

 • Em says:

  Hej.

  Va kul med tävling igen, vart många på sista tiden.

  Skönt att du fick träffa läkare så fort, du får försöka varva ner och tänka på dig själv nu ett tag. Viktigt att följa läkarens order *hihi.

  Självklart vill jag vara med och tävla, fyller 22år den 22 april, så en liten födelsedags present till mig själv skulle det få bli om jag vann.

  Ha det bra från ett soligt Sverige.

  Kram

 • Emma says:

  Hej!

  Åh va mycket fint det fanns att välja på!

  Eftersom det går mot vår/sommar och det börjar bli dags att fixa och greja ute skulle jag välja saker till trädgården, bla vattenkanna garden, krukor och blomsterpinnar!

  Måste bara säga att du har en jättemysig blogg! Kram Emma

 • sara says:

  Åhh vad roligt med en tävling igen!

  Om jag vann skulle jag välja dem fina stenarna med tänkvärda ord. Jag skulle lägga dem på mitt nattduksbord så att dem blir det första jag ser när jag slår upp mina blå på morgonen! Vad kan väl vara en bättre start på dagen än att bli påmind och peppad att njuta av livet!

  Kramar Sara

 • hej hej

  jag skulle vilja vinna…

  madicken klänning kanske eller body dude…fanns mycket fint…

  kram

  Ps. missa inte tävlingen hos mej, startar även en ny på söndag

 • Jennie says:

  Vad härligt med fredagstävling!

  Min stora favorit är helt klart Zinkbox Lettre där man ska förvara sina brev. Det passar mig perfekt då många av mina nära och kära bor långt långt bort, och även om email är behändigt är det alltid lika magiskt när ett riktigt brev trillar ner i lådan!!! 😉

  Krya på dig och njut av helgen!

 • Michelle says:

  härligt med en ny tävling hos dig!!!

  Om jag hade turen och vinna (hoppas hoppas hoppas) så skulle jag köpa Ordena Sov Gott till vårt sovrum som är i stort behöv av lite förnyelse och så en olivplanta till fönstret…. skulle bli såååå fint!!!

  Krya på dig snart!

  Kram Michelle

 • Line says:

  Jeg higer fortsatt etter veggbokstaver, og gira meg nok litt mye opp under din forrige konkurranse, så da jeg ikke vant klarte jeg ikke helt slå meg til ro med å ikke få bokstavene jeg drømte om …

  Så – jeg ville valgt "Träbokstäver vita 30 cm höga  Miljögården" Bokstavene "OSS+&" fordi min mann og jeg har fått en nydelig liten baby. Evemtuelt klassiske "HOME". Klarer ikke helt å bestemme meg…

 • Evelina says:

  Kul tävling!! Om jag vinner skulle jag för en gångs skull unna mig själv ett fint halsband =) Är fruktansvärt dålig på att tänka på mig själv/ unna mig själv nåt, så nu skulle jag isåfall slå till….Kram kram..Hoppas du kommer iväg ikväll!!

 • Josefine says:

  Vackert halsband m vita pärlor – The Orient.

  jäklar va fint det är:) agree? melike, melike!!

 • Vivi says:

  Hej.Oj vad mycket fint det fanns, tack för att jag fick vetenskap om den sidan 🙂

  Jag skulle välja first aid lådan. Min dotters doktor har en sådan och jag skulle oxå vilja ha en för att den är så söt.

  Ha en bra dag! KRam

 • Henny says:

  Hej!

  Om jag vann skulle jag först och främst köpa ett stort "L" att sätta i min sons första rum (håller på flytta)! Sen skulle jag köpa en massa småprylar för att få det mysigt i nya lägenheten!

  Hoppas på tur! 🙂 Tack för en bra blogg! =)

 • Ida says:

  Hurra! Enda en konkurranse! Krysser fingrene for meg selv 🙂 Herlig nettside – med MYYYE fint! Om jeg var så heldig å vinne ville jeg valgt : Ett hjerte med teksten ' Njut av livet ' og en glassklokke med blomster.

  Ha en fin helg! Klemmer

 • Sandra A says:

  Hej Anna-Stina

  Va roligt med tävling 🙂 Och så mycket fina saker de hade på sin sida! Wow!!

  Men nu måste jag ju begränsa mig (Hade ju gärna köpt hela butiken på studs ;-p), och en "Kakform Castle – Nordic Ware" hade varit så otroligt perfekt att ha nu när min son fyller 1 år. Det hade varit riktigt kul att göra något extra fint och speciellt till min lilla loppa på hans första födelsedag 🙂

  Ha en riktigt skön helg och sköt om er! // Kramar Sandra A

 • Gunilla Norén says:

  Har så länge letat efter bokstäver att sätta välkomnande i vår hall " HOME ", men ej hittat dessa.

  Så nu håller jag tummarna….

  Tack för en jättetrevlig & inspirerande blogg!

  Mvh Gunilla

 • cecilia says:

  Neej gud så snygg blogg du hade!!!

  Hoppas du har haft en underbar påsk btw ;* och hoppas du får en härlig och mysig Fredag. Kolla gärna in min blogg om du vill http://ceciliaprecious.blogg.se

  Love Cec

 • Marie Löfdahl says:

  Hej! Vilken rolig tävling och vilket sammanträffande…bestämde idag att jag ska ta en premiärtur till butiken imorgon med min mamma och lilltjej. Min absoluta favoritpryl är den underbara takkronanan i äldre stil, den skulle passa perfekt i trappen till mitt hus jag snart ska flytta in i.

  Krya på dig,

  Marie

 • Jag håller på att planera barnens lekrum här hemma och högst upp på önskelistan är de fina Maileg vimplarna!

 • Stina says:

  Ååh, jag är gärna med och tävlar. Jag hade gärna velat ha "Sov gott"- bokstäverna, som skulle vara perfekta ovanför lillans säng. Just nu har vi en period med vakennätter så kanske…kanske det blir bättre med dessa över ;). Kramar och tack för en härlig blogg!

 • Ragnhild S.E says:

  Hei flotte deg.

  Etter å ha lest Kamille der din flotte leilighet var avbildet, har jeg vært inne på bloggen din hver dag. Blir i så godt humør av å være her inne. For et fantastisk menneske du er. Fordi du inspirerer meg, er skiltet Gripa dagen min favoritt, og det er du virkelig god på og det smitter over på meg også;-)

 • LindaH says:

  oj så mycket fint det fanns! ett sånt presentkort skulle jag inte alls tacka nej till! vina favoriter är den franska chokladtvålen – är man chokladälskare så är man, Betonghjärta, Disktrasa – Växbo Lin-en favorit här hemma och sist blir det nån fräsh kökshandduk…tror jag kom upp i 300nu:P

 • Anna says:

  Vilken underbart rolig tävling!

  Jag är på jakt efter "dom perfekta" bokstäverna,hittade dom nu precis tack vare nordljus.net. Exakt som jag letat efter, lite slitna o snygga!

  Jag hade valt att köpa A o J (Anna Josef) o hängt upp i sovrummet!

  SUPERSNYGGT!

  Trevlig helg!

 • Anette says:

  Vaxduk Baroque – AU Maison: det är varan jag fastnade för till sist. Det var väldigt svårt att välja, Nordljus har ju massor med saker som man bara "måste" ha. Vaxduken väljer jag för att vi har en flicka som är hörselskadad och för att det inte ska bli så slamrigt och jobbigt för henne vid våra måltider har vi bordsfilt på matbordet. Bordsfilten döljer vi sedan men vaxduk till vardags el linneduk till fest. Den fina vaxduken från Au Maison skulle ju faktiskt även kunna funka till lite festligare tillfällen eftersom den är så vacker!

  Kram från Anette (och krya på dig!)

 • Jag hade köpt ett frukostset till min dotter så hon kan äta frukostgröten på finporslin, och en sparbössa med döskalle på till min son som så väldigt gärna vill spara pengar till en cross.

 • Rutan says:

  Lite hårvårdsprodukter….gå in på http://www.partillebrudar.se och tävla

  Ha en bra kväll!

 • Åsa Jonsson says:

  Åh vad mycket fint de hade! Om jag vann skulle det få bli ett bidrag till de fina hissgardinerna i vitt med knytband. De står på min önskelista, högst upp. Kram Åsa

 • Therése says:

  Vad mycket vackra ting. Om jag vann skulle jag dock välja halsbandet HOPE. Just hope, hopp, är mitt ledmotiv här i livet, att aldrig tappa hoppet. Livet har sina upp och nedgångar men så länge jag har hoppet kvar, vet jag att allting kommer bli bra. Jag bär ständigt mitt hope-halsband från barncancerfonden och planerar en tatuering med texten hopp på grekiska. Ett till halsband till min samling hade varit en liten lycka.

  Krya på dig!

  Kram från Therése

 • Lina says:

  Jag skulle använda mitt presentkort till att köpa något till min mamma som alltid är så snäll och ställer upp och skjutsar på mig. Kanske en röd pläd från Miljögården som skulle passa bra i hennes nya soffa!!

  Ha en mysig dag, Lina=)

 • Jessica says:

  Åh vad fina ting det finns där! Om jag skulle vinna så skulle jag köpa de där stora, vita fina bokstäverna…dom skulle jag sätta upp i vårat sovrum ovanför sängen. Och ordet skulle få bli KÄRLEK. Nu håller jag tummarna!!!

 • Jessica says:

  Åh vad fina ting det finns där! Om jag skulle vinna så skulle jag köpa de där stora, vita fina bokstäverna…dom skulle jag sätta upp i vårat sovrum ovanför sängen. Och ordet skulle få bli KÄRLEK. Nu håller jag tummarna!!!

 • Sofia says:

  Såå mycket fint men jag skulle välja den fina hjärtformade vispskålen från Lisbeth Dahl då jag tröttnat på mina gamla gröna plastskålar från Ikea…

  Krya på dig!

 • Anni says:

  Vilken underbar tävling! Hade helt missat den här butiken som är helt i min stil! Tyvärr är jag student och har inte fått tag på något jobb till sommaren än, vilket betyder att min vårinspiration tyvärr inte kommer få flöda över min lägenhet.. Min favorit från hemsidan (hittills) är de blommiga kuddarna från Green Gate (artikelnummer: 000000gg20) som skulle få min lägenhet att blomma i takt med våren!

 • Malin says:

  min favorit är väggorden älska, glömma och förlåta, på linneduk, bor just nu i hyreslägenhet vilket gör att jag inte vill sätta upp för mycket på väggarna, därför vore dessa väggord super.

  budkskapet är perfekt att titta på innan man hoppar i säng, det värsta som finns är att gå och lägga sig ovänner.

  hittade en favorit till klockan grand central,

  det kommer bli svårt att välja om jag skulle bli den lyckliga vinnaren

  Ha en toppen bra helg och krya på dig!

 • Kristina says:

  Hei Anna Stina!

  Etter inspirasjon fra det nye Kamille, Mor & Barn har jeg begynt å innrede babyrommet til barnerom.

  På gullets nye rom hadde det passet perfekt med det hvite skiltet "sov gott"

  Ønsker deg riktig god bedring!

 • Gittis says:

  Ojojoj, SÅ mycket fint! Inte bara en sak som man vill handla…Bokstäver i trä, betonghjärtan, barnmöblerna…MEN…efter ha läst din blogg länge så är jag jättenyfiken på det rosendoftande strykjärnsvattnet som du använder! Så det får bli det om jag vinner. Du är en riktig inspirationskälla. Kram!

 • Emma says:

  Hej

  Tack för all inspiration och lycka du sprider!

  Jag skulle välja träbokstäver som bildar ordet "HOME". De skulle få pryda hallen i vårt drömhus som vi håller på att bygga. Hoppas jag vinner!

  Kram!

 • Sofie says:

  Om jag skulle vinna så skulle jag välja väggorden

  SOV GOTT till min lilla prins rum! Han älskar att sova och säger alltid när han ser sin säng

  – Mamma Nanna! så dom skulle få hänga på väggen ovanför hans säng! Sen skulle jag valt några stenar med tänkvärda ord att lägga ut här i huset…….

  Tack för en härlig och inspererande blogg:)

  Kram Sofie

 • Katarina says:

  Fantastisk butik. Om jag fick välja en sak av allt underbart skulle det bli den stora varianten Lyktan/Vasen Madely. Perfekt till sommarbalkongen och inomhus.

 • Fia says:

  Jag hade valt de små trähjärtarna som man kan hänga runt om i lägenheten. "Lycka", "Fånga Dagen", "Njut av livet". Pga vissa omståndigheter som drabbat mig och min sambo de senaste halvåret så har vi verkligen lärt oss hur viktigt det är att just njuta av livet och fånga dagen. Varför då inte påminnas om det, då och då, under dagen. Ha en fin helg!

 • Marit says:

  Efter å ha blitt super inspirerad av din innredning och dina uppdrag så skulle jag definitivt välja "sov gott" bokstäverna, dom skulle få hänga Lill-tjejens rum när det blir färdigt! Sedan har jag självklart hittat hur mycket som helst till pojken med…hehe

  300,- skulle ge mig en fin start 😀

  annars måste jag säga, vilken sann inspiration du är! Det måste vara roligt att ha så mycket kreativitet!! Känner att det börjar smitta över lite – din blogg är ett måste!

  kram:)

 • June says:

  Hej!:) Her er det jo så mye fint! Veldig vanskelig å velge.. Tror det måtte blitt enten prinsesse-frokostsettet, treskiltet "carpe diem" eller trebokstavene så jeg kunne skrive "Leah" på min lille datters rom! 🙂

  Super bra blogg du har. Leser flere ganger om dagen:) Klem

 • sanna n says:

  Hej,

  Vi fick i mars vår efterlängtade son, lilla prins! Jag är i full gång med att inreda hans rum, därför skulle jag välja den lilla serien m bord o stolar, den skulle passa perfekt eftersom vi bor i sekelskiftes lgh! Dessutom kallar vi honom stjärnan, o det är ju precis vad som pryder stolarnas rygg.

  Tack för att du o Johanna förgyller min dag!

 • Linda says:

  Min lilla tjej skulle verkligen behöva en klädbetjänt från Kids concept. Hon har så mycket fina kläder som man gärna skulle vilja ha framme. Sedan är ju bokstäverna som bildar "Sov gott" i vitt också fantastiskt fina!

  Kram!

 • lise says:

  söt sten med text! 🙂

  kram.

 • Jag är helt såld på takkronorna, men då skulle jag nog behöva vinna alla tre presentkorten… Det får nog bli ett litet lykthus eller två…

  Har länkat i tävlingsbloggen:

  http://gizmolinas.blogg.se/2009/april/tavling-vinn-presentkort-pa-300sek.html

 • Marjo Warnie says:

  Hej

  Kul med en ny tävling. Inför julen så storsädade jag mitt kök och självklart så åkte min köksväggklocka ner på golvet och gick sönder. Jag har tyvärr inte hunnit köpa en ny, men jag kollade in nordljus hemsida och där fanns den rea oxå 495:- kanon att vinna ett presentkort då saknas det bara 195:- tänk om jag hade en sån tur med oturen i bakfickan. Kram Marjo

 • Fru Evelina says:

  SÅ mycket fint! Eftersom vi väntar smått skulle jag gärna välja nåt fint till det blivande barnrummet som står helt tomt i väntan på att få inredas!

  I alla fall, jag skulle välja antingen prydnaden "Häst Antik" som en fin detalj i barnrummet då jag själv alltid älskat hästar och hållt på med det… Eller så skulle jag välja träbokstäverna som är 12 cm höga som såklart skulle bilda bebisens namn. Beroende på vilket pappan i huset röstar på haha, han är inte i närheten och kan därför inte tycka till just nu ;-).

  Kram!

 • Anna-Lena says:

  Mysig tävling! Om JAG vann 😉 skulle jag då vi ska byta och få nytt kök nu köpt skylten kök, glasburkar coffee/tea/sugar, så kryddskyltar till köksträdgården jag drömmer om (en bra start med de fina skyltarna 😉 och så skulle jag slå till på choklad och apelsinskorporna att kosa mig med när köket är på plats och jag planterat citronmeliss 😉

  Ha en underbar kväll!

 • Sandra N says:

  Åh vilken fin butik, första gången jag var inne och titta i den. Jag fastnade totalt för lykthus heart, vit, apoteket. Var så underbart bedårande!

  Blir glad bara man ser det, skulle passa så fint i min hall. Så det blir det första man ser när man kommer hem efter en lång och jobbig arbetsdag. 🙂

  Kram Sandra

 • Jeanette says:

  Yankee Candle korgen är min favorit. Alla säger att Yankee Candle är så himla bra men jag har inte provat ännu.

 • Hej, Jag va precis förbi deras butik som ligger i Njurunda. Jag älskar allt som finns där, men det som står högst upp på önskelistan nu är, tre bokstäver 30 cm ifrån miljögården. Ett S, C, och ett M. Sofia, Christoffer och Melwin.

  Hoppas på tur!

  Tack för en inspererande blogg.

  Kraam Sofia

 • karola says:

  Kul med tävling! jag vill vinna Affari ljusstakar….jättefina…

  Jag har också tävling på min blogg nu 🙂 titta gärna in !

 • Lene says:

  Hei på deg!

  Det er første gangen jeg skriver i kommentarfeltet ditt så jeg vil benytte anledningen til å takke for en helt fantastisk blogg. Dine positive innlegg og gode humør er en daglig inspirasjon for meg! Hvis jeg skulle vinne konkurransen, ville jeg nok velge noe til min datter. Hun fyller nemlig 2 år i begynnelsen av mai og er et ordentlig lite sjarmtroll! Har sett meg ut Lydia-seriens bilde og ramme og dessuten "sov gott" bokstavene.

 • Lene says:

  Hei på deg!

  Det er første gangen jeg skriver i kommentarfeltet ditt så jeg vil benytte anledningen til å takke for en helt fantastisk blogg. Dine positive innlegg og gode humør er en daglig inspirasjon for meg! Hvis jeg skulle vinne konkurransen, ville jeg nok velge noe til min datter. Hun fyller nemlig 2 år i begynnelsen av mai og er et ordentlig lite sjarmtroll! Har sett meg ut Lydia-seriens bilde og ramme og dessuten "sov gott" bokstavene.

 • Johanna says:

  God kväll:-)

  Hoppas du känner dig lite bättre nu!

  Jag vill jättegärna vara med och tävla. Finns ju så mycket fint att välja på. Madicken klänningen skulle vara en drömvinst till min lilla Sarah. Hon växer ju så det knakar och allt blir så fort för smått. Så denna klänningen skulle användas massor i sommar!

  Ha en fin kväll!

  Kram från Johanna och Sarah

 • Anna says:

  Hejsan!

  Oj, vad svårt att välja. Vill ha nästan allt. Lägger undan mina egna ha-begär och väljer klädbetjänten Star. Med två småbarn i huset så blir det lätt kaos i hallen med alla barnens overaller, vårjackor, regnställ, mössor, kepsar osv. Den skulle passa perfrkt hos oss.

  Kram kram

  /anna med busiga barn.

 • Caroline says:

  Hejsan=)

  Jag kikade in på sidan och hittade den perfekta saken för mig, mitt problem är löst!

  Ett vitt smyckeställ i form av en hand och halva armen. Jag älskar smycken och har massvis av dom!

  Har länge försökt hittat bra förvaring för mina smycken och just nu ligger dom uppdelade i små rosa burkar i min byrålåda. Med "smycke-armen" så skulle jag kunna hänga fram favoriterna för tillfället så dom SYNS istället för att ha allt "gömt" i byrån och samtidigt ser det inte rörigt ut med smycken framme eftersom dom kommer klä "handen" så snyggt och prydligt=)

  Som en klädbetjänt fast för smycken, varför har jag inte tänkt på det tidigare för?

  Den skulle jag definitivt köpa om jag vann tävlingen. Tack för en jättebra blogg och krya på dig.

  Kramar Caroline

 • Martina says:

  Vad roligt med en tävling! Och så mycket fint det finns hos Nordljus. Om jag blir den lyckliga vinnaren kommer jag välja ett svart lykthus (0000lyktbig). Det hade passat perfekt på soffbordet i mitt vardagsrum som går i svart och vitt. Nu håller jag tummarna:)

  Kramar M

 • Linda says:

  Hej! Jisses vad fina grejer de har på Nordljus! Jag fullkomligt älskar denna stilen på grejer till hemmet…blir helt salig:) Jag blev/är förtjust i de fina plåthusen..

  Reply

 • Benita says:

  Hejsan! Vilken underbar tävling du har. Nordljus hade ju hur mycket fina grejer som helst. Trodde inte det var så mycket. Oj!

  Jag hittade "En röd krans" med bär som jag fastnade för. Jag ville så gärna ha en sådan i julas. Men jag hittade ingen 🙂

  Jag länkar till din tävling.

  Ha en underbar helg, kram Benita

 • Nettan says:

  Det finns så mycket som är fint hos Nordljus, men älskar de söta Ljushusen & vägg ordet Sov Gott, skulle jag kunna jag kunna tänka mig.

  Ha en skön Helg !

  Kram Nettan

 • Maria says:

  Hej!

  Jag skulle välja A och M (jag och min sambo)och ställa dom på en vit tavel list med några vita ljuslyktor, sen skulle jag vilja ha det gråa flätade hjärtat till fönstret med vita krukor och orkideer, den fina antika spegeln till hallen ovanför vår vita byrå..och ja mycket mycket mer!!! Skulle var såå kul med lite nytt att fräscha upp lägenheten med nu i vår:)

  Håller tummarna!

  Tack för en mysig och inspirerande blogg:)

 • Sussie says:

  åh jag skulle köpa tyget "roses" och sy lite örngott och annat av det, så himla fint!

 • Min favorit är nog kaveln från Rice.

 • Linda says:

  Kul med tävling! Så mycket fina prylar men favorit var Sov Gott skylten som finns på Barn/detaljer. Kids Concept möblerna är så fina.

 • Anonymous says:

  Vilken fin blogg du har, kika gärna in på våran och skriv en snäll kommentar 🙂

 • Titti says:

  Jag skulle välja den här Reply

 • Lena Helmersson says:

  Hejsan!

  Från ett vårlikt Uppsala skickar jag en önskan om att vinna, då skulle jag gärna köpa emaljskylten "Dream" för att sätta i vårt sovrum där vi ganska nyligen inhandlat nya sängar. En staty vore inte heller helt fel eller något annat från Nordljus, de har ju så mycket vackert att välja på. "FÅNGA DAGEN"-skylten är inte heller helt fel, då det är just det vi ska komma ihåg att göra i vardagen – vi lever ju här och nu. Ha det bra och ta vara på dig!

  // Lena H

 • siri says:

  Skulle så veldig gjerne ha vunnet Antikk hest Kromer:) Den ville passe suverent i vinduet i leiligheten min:)

 • Hej!

  Jag är gärna med 🙂

  Fastnade för dom fina muggarna i melamin från rice, särskilt dom vita! Sen fanns det mycket annat fint också.

  Kram,

 • Pia H says:

  Hej,hej…min favorit är dom fina bokstäverna…det vill jag ha 🙂 Skulle passa perfekt här hemma hos mej.

 • Anonymous says:

  Hej,hej…min favorit är dom fina bokstäverna…det vill jag ha 🙂 Skulle passa perfekt här hemma hos mej.

 • Petra says:

  Hej, va kul me en tävling igen.. o igen ett hääääärligt pris! O va skulle ja välja om jag vann? Hjääälp! Helt otroliga saker de hade, blir kund fast inte jag sku vinna.. 🙂

 • Sussi says:

  Åh jag som precis ska renovera och inreda ett rum till min son Leon som fyller ett år den 25/4! Älskar Star serien från Kids concept, så det blir helt klart något därifrån. Bordet och stolarna kanske 🙂

 • Anna says:

  Vilken rolig tävling!

  Nordljus är en av mina favorit-shopar på nätet. Just nu är det uteliv och trädgård som gäller för mig, så jag skulle välja spegelklot på spjut att sätta i någon av mina rabatter!

  Ha en fabulous helg!

 • Malin L says:

  Hej

  Jag vill vara med i tävlingen! Jag läser mycket böcker, både själv och för min son. Därför kan jag inte motstå den ursöta boken "Vi älskar er lika mycket". Jag blir glad av att se framsidan och läsa rubriken:)

  /Malin L

  malinlofving(at)gmail.com

 • Mathilda says:

  Kära du!

  Jag skulle bli öerhört lycklig om jag fick vinna presentkortet! Då skulle jag köpa några smådetaljer som skulle få förgylla min vardag! På önskelistan står Yankee candle´s små doftljus, några badbomber och doftpåsar…Tack för en superbra blogg! kram

 • Jag är gärna med! 😀

  Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett armband som heter "Armband Silver Heart – Pearls for girls"

  😀

  Har länkat oxå 🙂

  LÄNK; http://lindadoosbloggtavlingar.blogg.se/2009/april/tavling-presentkort-2.html#comment

 • Helena says:

  Lyckan var total när jag igår gick in genom dörrarna till en av inredningsbutikerna här i stan. Har länge varit på jakt efter ett par fina bokstäver, och där stod dem mitt framför mig och till en studentvänlig peng dessutom. Men säg den lycka som varar för evigt, det visade sig att den ena bokstaven jag ville ha var mkt större/bredare än den andra vilket inte alls var fint. Så om jag skulle vinna skulle jag så klart vilja ha två av de fina bokstäverna!

 • Stenar m tänkvärda ord – flera olika gillade jag mycket så skulle nog bli att köpa dom 🙂

  Har länkat här: http://geckotavlar.blogg.se/2009/april/nordljus-presentkort.html

 • Lotta says:

  Hej!

  Jag skulle välja ett Miso Pretty Kit samt örtbad under avdelningen Bad & Kropp.

 • Liza says:

  Åh vilken fin vinst!

  En av mina favoriter hos Nordljus är ett jättesött, vitt kakfat i plåt!

  Ha det bra!

 • Liz says:

  Så klart jag vill vara med och jag hade valt 7 dagars griffeltavlan, fast då hade jag fått lägga till lite egna pengar förståss.

  Eller varför inte de underbara stenarna.

  En länk har du så klart hos mig;

  http://chiclady.blogg.se/2009/april/-gizmolinas-tavlar-ut-3-presentkort-a-300-k.html

  Kram från Liz i Malmberget 🙂

 • Susanne says:

  Hejsan!

  Nordljus har ju såååå mycket som jag skulle vilja ha, men gladast just nu skulle jag bli för skylten Dream att hänga ovanför våran säng. Denna vägg är ännu helt tom, så det skulle bli jättefint!

  Och skylten LOVE till min tonårsdotter,..hon skulle bli jätteglad!

  Så nu får vi hålla tummarna för att det är våran tur att vinna!

  Ha en fortsatt bra dag!

 • Anonymous says:

  Håller på att indreda min minsta tjejs rum! Det blir verkligen jättefint! Skulle passa perfekt med dom två stolarna och bordet i vitt till hennes rum!Om jag vinner lovar jag ett kort så du får se hur fiint det är!

  Kram

 • Louise says:

  Där fanns så himla mycket fint!

  bland annat Glasklocka på fot – Krömer. annars var det mcyket småsaker som var vacker, ljushållare och sådant.

  oh, vilken underbar webbshop 🙂

  nu är det fingers crossed.

  Ha det bäst!

 • annelie says:

  jAG skulle bla välja vägg skylten God natt som skulle få hänga ovanför min dotters säng!

 • annelie says:

  jAG skulle bla välja vägg skylten God natt som skulle få hänga ovanför min dotters säng!

 • annelie says:

  jAG skulle bla välja vägg skylten God natt som skulle få hänga ovanför min dotters säng!

 • annelie says:

  jAG skulle bla välja vägg skylten God natt som skulle få hänga ovanför min dotters säng!

 • annelie says:

  jAG skulle bla välja vägg skylten God natt som skulle få hänga ovanför min dotters säng!

 • Mammamucklan says:

  Jag vill vara med. Om jag vinner skjuter jag till en slant själv och köper en mjuk gitarr.

 • Hoppas du haft en härlig dag 🙂

  allt väl?

 • Cilla says:

  Jag har en lååång önskelista på saker som jag önskar mig från Nordljus så det är svårt att välja ut en endaste. Första favoriten som skrevs upp på listan är dock kakformen "Sweetheart Roses". Bland annat tack vare den, kommer mitt och sambons bröllop ha rosa rosor som tema. 🙂

 • Cilla says:

  Förlåt, jag måste bara lägga till att om man favoritprodukten inte får kosta över 300 kr så hade jag valt emaljskylten "Vin" som hade passat perfekt på den tomma väggen i köket! 🙂

 • Sara says:

  Jag har länkat i min tävlingsblogg; http://daxfortavling.blogg.se/2009/april/-134-.html

  Om jag vann så skulle jag köpa;

  – Lampskärm spets

  – Mormors lilla kråka

  – Badbomb rosa liten muffin

 • Lisa says:

  Jag vet precis vad jag skulle vilja ha…men de kostar mer än 300 kr så jag skjuter till de resterande slantarna. Jag har förälskat mig i de vita Calou tofflorna med knytband 🙂

  Länkar hos mig.

  Kram Lisa

 • Mingar says:

  Hej! Åh, vad kul med en ny tävling. Det som jag allra helst skulle vilja vinna är bokstäverna 'Sov Gott'. Dessa skulle passa jättebra i min dotters rum. Hon har alltid varit lätt att lägga men så för två veckor sedan hände något som gör att hon absolut inte vill somna själv. Det gör väldigt ont i mig att se hennes ledsna ansikte varje gång läggning kommer på tal. Jag vill så gärna att hon ska känna sig trygg, våga somna själv och sova gott varje natt!

  Tack för din inspirerande blogg!

 • maxell says:

  Det finns verkligen massor av vackert och fint och användbart och allt hos Nordljus. En spontan tanke var att som Minger sätta upp "Sov Gott" i grabbens rum så kanske han någon gång kunde lära sig att sova. Han har aldrig någonsin kunnat göra det… Bokstaven A ligger också högt upp på listan. Men det som vi slutligen fastnade ordentligt för är "First Aid box" (Artikelnummer: 000000148). Ojojoj va grabben skulle gilla om morsan tog fram den lådan när han stött sin tå eller vad det nu kan vara som råkat hamna på del ställe… Å morsan skulle le åt det slitna ruffiga härliga utseendet kombinerat med det punkiga bokstäverna på framsidan när allt påminner om när min mormor plåstrade om mig som liten. Det om något skulle vara en sak som förgyllde vår vardag.

  Vi länkar från här http://karmeller.blogspot.com/2009/04/presentkort-hos-nordljus-ganger-tre.html

 • TESS says:

  Hejsan! Jag skulle vilja ha smyckestället, behöver verkligen ett! Artikelnummer: 00000handsmycken

 • marie says:

  Gillade dom söta barn möblerna som fanns,speciellt setet med bord och stolar. Väntar mitt första barn i september o längtar så att få inreda barnrummet med en massa söta saker mestadels i vit lantlig stil!

 • marie says:

  Gillade alla söta barnmöbler speciellt setet med bord och stolar. Väntar mitt första barn i september och längar så att få inreda barnrummet,mestadels i vit lantlig stil!

 • Sofie says:

  Hej,där finns så mycket fint hos Nordljus. Men jag skulle välja anslagstavlan med magneter. Otroligt ljuvlig är den och precis vad som passar i vårt nyrenoverade arbetsrum.

 • annika says:

  Hej, Va kul med en tävling igen!!!!!Alltid lika kul med inredning och svårt att välja men just nu så e mina favoriter träskylt/bokstäverna sov gott och förbandslådan från barn sidan ( perfekt till barngrejerna som bla plåster). Båda grejerna skulle nog beställas om jag vann och dom skulle få flytta ut till våran stuga i skärgården!! Ha nu en riktigt mysig kväll !! kram kram från en som hoppas på tur

 • Ann-Louise says:

  Åh så mycket fint det finns på Nordljus. Man vill ju ha allt!

  Om jag vinner skulle jag önska mig tårtfatet – Happy Birthday. Snart går startskottet för alla högtidsdagar vi har att fira i år!! Svärfar 70år, sonen Oscar fyller 17 år, dottern Beatrice tar studenten studenten, maken Roger fyller 43 år och sedan fyller jag också 43 år! Och allt detta i maj-juli.

  Tårtfatet skulle komma till stor användning direkt!

  Fortsätt skriv och fota hela tiden. Du inspirerar mig massor varje dag! / Ann-Louise

 • Frida says:

  Åh, det finns ju så mycket fint att det inte går att välja. Gillar alla deras små detaljer, så som skyltar ("Fånga dagen" och "njut av livet" är några exempel) som förgyller inredningen och vardagen. Är också kär i de små kryddskyltarna. Som sagt, de små sakerna som förgyller inredningen. Åh, vilka vackra saker!

  Tack för att du har så mycket tävlingar! 🙂

  Krya på dig!

 • Jeanette says:

  Jag vill defenitivt vara med i denna tävling!

  Såg att dom säljer produkter från GreenGate så jag hoppas verkligen jag har turen med mig för då skulle jag köpa endera 2st Box Grace eller soppskål & Kanna Naomi.

  Länkar från tävlingsbloggen

  http://channen.blogg.se/tavlingsblogg/2009/april/nordljus-avslutas-22-april.html

 • Lisa says:

  Hej underbara människa.

  Om jag nu skulle ha turen att vinna så sulle jag så väldigt gärna vilja ha Miso pretty kitet med artikelnummer: 0000miso.

  Hygien är ju så enormt viktigt, och att känna sig fräsch ökar självkänslan. Jag skulle bli överöverlycklig om jag vann.

  puss och kram Lisa.

 • Kicki says:

  Älskar dessa affärer, det mest ser alltid så inbjudande ut! Jag skulle nog helst av allt vilja ha mjöl och socker porslinsburkarna "country house", älskar den fina gamla touchen!

  Din blogg är en stor inspirationskälla!!

 • Linda says:

  Svårt, en rolig sak som jag hittade var Picknicpapper, det skulle ju vara roligt i vår/sommar då man ska på utflykt med vänner och vill att mackorna & wrapsen ska se lite roligare ut!

 • Sofie says:

  Gud vad glad jag blev när jag såg att det var just denna butik som var med i tävlingen. Det var faktiskt bara en vecka sedan som jag besökte butiken för FÖRSTA gången,och jag blev kär =) det finns så otroligt mycket fint,men ska jag välja en sak så skulle det bli bokstäver som man man kan ha på en vägghylla. Eftersom jag precis blivit faster för första gången till världens finaste KIM så skulle jag självklart vilja ge henne det. En perfekt början till hennes ännu oinredda rum =)

  Tack för en väldigt härlig blogg som verkligen piggar upp tillvaron!

 • rebecca says:

  Jag vill tävla här!

  Vinner jag så kommer jag köpa något av detta:

  – Käpphäst Jabadabadoo

  – Klädbetjänt STAR

  – Träbokstäver vita 30cm (LIA sen skulle jag köpa M själv)

  – Jättefina vita träskyltar (fånga dagen)

  Gah bäst att sluta titta på nordljus för tillfället annars kommer listan bli lååång här. Helt klart en sida som ska sparas bland mina favoriter. 🙂

  Länkat: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2009/april/224-tavling.html

 • Nanna says:

  Jag vill vara med!

  Svårt att välja, Nordljus har så mycket snyggt 🙂

  Blomstöd, krukor och vaser är nog det jag skulle satsa på.

 • Maria says:

  Jag skulle vilja vinna ett bidrag till den fantastiskt fina gungstolen för barn!

  Fanns väldigt mycket fint på sidan

  Ha en bra dag!

  Hälsningar från ett soligt Piteå

 • Mona says:

  Jeg ville valgt klädbetjänt fra Kids Concept som var med i Kamille mor&barn.

  vennlig hilsen, Mona.

 • Camilla says:

  oj det finns mycket som var fint på den hemsidan! Jag skulle vilja ha dom blommiga trädgårdsredskapen, även blommiga träskor.

  Dessa tänkte jag använda i min nya trädgård som jag vill ordna till med massa blommor.

  Inför våren och sommaren!!!

  kram kram

 • Carola L says:

  Jag vill vinna!

  Jag skulle köpa

  ett par stycken: Kungakrona Antik – Lisbeth Dahl

  och så några Lykta på pinne för att ha runt trädgårdsdammen!

  Länk finns i min tävlingsblogg http://mammamuh.blogg.se/tavla

 • Elisabeth says:

  Alle hjem burde ha en first aid box, så det er det jeg ønsker meg! Ha en strålende søndag!

 • v says:

  Åh vilken mysig liten tävling, och vilket roligt pris! Självklart så vill jag vara med och tävla. Om jag hade turen att bli en av vinnarna så skulle jag köpa mig en liten trädgårdsgroda, den var ju bara för söt! 🙂 Nu håller jag mina små tummar, och hoppas på lite tur 🙂 Kram på dig!

 • Vilja says:

  Åh vilken mysig liten tävling, och vilket roligt pris! Självklart så vill jag vara med och tävla. Om jag hade turen att bli en av vinnarna så skulle jag köpa mig en liten trädgårdsgroda, den var ju bara för söt! 🙂 Nu håller jag mina små tummar, och hoppas på lite tur 🙂 Kram på dig!

 • leopardia says:

  Jag skulle antagligen köpa boken 'vi älskar er lika mycket' och något litet smarrigt té kanske…

  men min favorit är porslinskannan med blomster från krömer.

 • Carina E says:

  Svårt att välja bland Nordljus alla fina saker, men jag skulle SÅ gärna vilja ha de stora bokstäverna!

 • Amanda says:

  Jag vill absolut vara med. ^^ Jag har många favoriter hos Nordljus. Dom har så mycket fina saker! Några av dom är Box star blå, kakform castle och hjärta fånga dagen.

  jag har länkat här:

  http://creyla.blogg.se/tavlingar/2009/april/tavling-presenkort-nordljus.html

 • Jenna says:

  Oj så roligt! Jag har aldrig haft turen att vinna något så jag hoppas nu på tur! Om jag vinner vill jag vinna dom fina vita bokstäverna! Kramar Jenna =)

 • Amanda says:

  Hejsan!

  Jag skulle gärna velat vinna någon charmig text skylt till min mamma då Nordljus design nog skulle falla henne i smaken exakt.

  Hoppas på det bästa !

  Kramar Amanda

 • Rebecca says:

  Vilken underbar tävling:)Vore ju inte fel att vinna, skulle nog välja någon snygg skylt eller en kanna från miljögården, svårt att välja de finns ju så mycket snyggt:)

 • Marlene says:

  Jag skulle handla ljus och godis om jag vann, för en trevlig avkopplande stund i vardagstressen

 • Wenche says:

  Hei Anna-Stina:)

  For en fantastisk butikk Nordljus er… Så mange fine ting, og så vanskelig å velge hva en skal kjøpe, HVIS en skulle være så HEEELDIG å vinne i din konkurranse:)))

  Men; jeg ville kjøpt frokostsett fra Kids concept til min lille prinsesse Stina:) Så ville jeg kjøpt treskilt med tekst Carpe Diem, det skulle henge på veggen på soverommet sånn at det er det første jeg ser når jeg våkner:) Og til slutt (og nå har jeg brukt mer enn 300 kr) skulle jeg kjøpt en hvit tulipanvase som jeg har ønsket meg lenge, til nydelige tulipaner om våren:)

  Tusen takk igjen, Anna-Stina for din fantastiske blogg som jeg elsker å lese:)

  Klem, Wenche.

 • Alexandra says:

  Jag är gärna med och tävlar!

  Jag hittade mycket fina saker på hemsidan, men jag måste medge att jag gillade stenarna med dem tänkvärda orden på. Skulle isånafall välja vänner, lycka och kärlek. Skulle passa perfekt i mitt vitrinskåp där jag har små tavlor med min kompisar på! 🙂

  Hoppas på att turen är på min sida!

  Ha det bra!

 • KarolinaN says:

  Självklart vill jag vara med och tävla!

  Tänkte då att jag kanske kunde hitta några smådetaljer att dekorera bord mm, när vi gifter oss i maj. Det vore kanon!

  Kram!

 • Kajsa says:

  Jag tror nog att jag skulle plocka på mig så många tvålar som möjligt! Köper enbart flytande tvål från Lidl, inte så exklusivt kanske, hihi.

  Sen skulle jag nog plocka på mig en strut med Åke choklad, har hört att de ska smaka ljuvligt.

  Kan nästan redan nu känna doften av paketet när jag öppnar det, blandade underbara tvåldofter och choklad! MUMS!!

 • Maria says:

  ååh det finns ju för mycket fint hos dom…. Kan man välja allt

  =)

  Men jag föll för ljushusen… (och allt annat)

  Så nu håller ja tummarna än en gång….

  Kram

 • pernilla jansson says:

  OJ! Hur ska man kunna vælja? Den hær hemsidan var ju som en stor GODIS-skål! Fy bubblan vad mycket snygga ting! Jag har vart sugen på en "bur-lykta" en stund nu så jag hade nog valt vit vacker sådan!

  Kram!

 • Anonitota says:

  Jag vill gärna vara med och tävla!

  OM jag har turen att vinna skulle jag köpa gardintyget "Rödruta", en fuskhissgardin. Den skulle bli så vacker i min dotters rum som inreds just nu!

 • Maria says:

  Vilken fin tävling! Jag vill gärna vara med och tävla! Om jag vinner skulle jag köpa ett eller två lykthus.

 • emma says:

  Åhh..precis en affär i min stil 🙂 Älskar det här vita och lantliga. Därför är det klart att jag ska tävla här 🙂 Att välja ut något ur deras butik är inte så lätt. Det mesta faller mig i smaken. Men för presentkortet skulle jag köpa bokstäver. Jag har alltid velat ha ordet HOME på min tavellist i köket. Det inger någon slags mysfaktor helt enkelt 🙂

 • smyckesstället gillade jag

 • tone says:

  Mye stilig her altså!

  Jeg synes stumtjeneren md stjrne synes jeg var så søt! Synes også "Spegel Angels – Krömer", var supersøte:)

  Så gøy med konkurransene dine, like spennende om jeg vinner hver gang:o)

  Ha en fortsatt fin dag!

 • Pauline says:

  Hejsan!

  Jag vill gärna vara med och tävla! 🙂

  Min absoluta favorit är bokstödet Le petite Prince. Om jag vann hade jag köpt två stycken av dessa ljuvliga bokstöd till lillprinsens rum. Har letat länge efter ett par fina bokstöd till hans böcker och dessa var verkligen hur fina som helst! 😀

 • Marielle says:

  Hej!

  Nordljus har SÅ mycket fint, helt otroligt!

  Tycker om SovGott-skylten i trä och de runda barn boxarna med stjärnor. Dom skulle passa perfekt i vår prins rum =).

  Tack för en helt underbar blogg!

  Kram från ett soligt Sundsvall

 • Jenny Sv says:

  Hej AnnaStina!

  Vad kul med en tävling. Jag brukar inte vinna tävlingar men Nordljus är en favorit så jag vill pröva lyckan. 🙂

  Jag tycker mycket om den fina glaslyktan Artikelnummer: 000000125. Den kan användas på många olika sätt.

  Kram Jenny

 • Jenny says:

  Hej AnnaStina! Min favorit är smyckeställningen från Lisbeth Dahl. Jag älskar att hänga fram fina smycken när man inte använder dom, och nu kommer lill prinsen hem med fina egna designade armband fån dagis som förstås också måste få visas upp! kram jenny

 • Ragnhild says:

  Om jeg vinner, tror jeg at jeg vil velge en "Garden angel" Den hadde passet bra sammen med litt grønne planter og noen koselige lykter, på et gammelt bord i hagen. Og så er det jo koselig å lage det fint ute så vel som inne.

  Kjmpefin nettbutikk Nordljus, håper jeg vinner. Klem:)

 • Fru helle says:

  De små underbara stenarna med tänkvärda ord skulle vara jätte fina i min blomrabatt tillsammans med några små betonghjärtan. Tack för en härligt inspirerande blogg.

 • sandra says:

  Det finns så grymma grejer på sidan, jag har allt svårt att bestämma mig för exakt vad jag skulle köpa om jag hade turen att vinna.

  Boken "Leilas middagstips" och ljuset "Fresh cut roses Jar – Yankee Candle" tror jag att jag skulle köpa 🙂

 • Nina says:

  Ser att det är MÅNGA som är med och tävlar men jag gör ett försök och hoppas på att just jag vinner ändå!

  Skulle hemskt gärna vinna ett lykthus eller två!

  Fanns jätte mycket fint att välja på!

  Ha en trevlig dag!

  Kram Nina

 • Johanna says:

  Hej!

  Skulle gärna vinna denna tävling och jag hade direkt klickat hem 3 set med tavlor, rosa med barnmotiv att hänga upp i lillans nya prinsessrum! Ha en riktigt bra fortsatt dag!

  MVH//Johanna

 • Anonymous says:

  Hej!

  Skulle gärna vinna denna tävling och jag hade direkt klickat hem 3 set med tavlor, rosa med barnmotiv att hänga upp i lillans nya prinsessrum! Ha en riktigt bra fortsatt dag!

  MVH//Johanna

 • Guri says:

  Hei 🙂

  Jeg tror jeg ville gått for de kjempefine drikkeglassene med hvitt mønster. De var fine og kan jo både nytes og nyttes hver dag 😉

 • Sandrah says:

  Varför jag vill vinna är för att jag vill ge bort korgen till min mormor som tyvärr blivit mycket sjuk! Då jag har en bra kontakt med henne, vet jag att hennes stora favorit är choklad.

  Så min favorit hos Nordljus är Choklad-korgen.

  Och det är vad jag skulle välja till min mormor om jag vann! (Artikelnummer: 000011kkv)

 • MALIN says:

  Hejsan inspirerande Gizmolina-blogg!

  Skulle jag ha turen med mig hade jag valt lite olika pyssel. Bland annat fina porslinsknoppar att pryda en vitmålad byrå med!

 • Katja says:

  Hej, mina favoriter är det söta porslinsknopparna som vore perfekta till min antika skrivbord som jag håller på att renovera. Tack för en superbra blogg!

 • Emilia U says:

  Åh vad jag hade velat vinna denna tävling, för 300:- kan man verkligen få jättemycket fint från Nordljus! Den webshopen är som en godisaffär för en inredningsälskare som mig 🙂 Mina favoriter som jag skulle välja om jag vann är följande:

  Termometer- Miljögården (69:-)

  Spegel- Krasilnikoff (79:-)

  * Krok HAND & DISK (99:-)

  = 247:- och sen frakt 69:-, så 16:- skjuter jag in från egen ficka om man skulle ha sådan tur att man vann! 🙂

  Mvh Emilia (emilia.utsi-wallin@hotmail.com)

 • Emma says:

  Hej jag är gärna med och tävlar!

  de jag fastnade för var sov gott skyllten:)

  Nu håller jag tummen!

  Ha de fint!

 • Lina says:

  Hej!Har länge önskat köpa träbokstäver i vitt så om jag skulle vinna hade jag velat välja dem. Hoppas på tur!

 • Camilla says:

  Jag skulle välja blomstserlådan gjord av hönsnät. Som balkongodlare (och bloggare) kan man aldrig få för många hängbara krukor. Om jag skulle vinna hade min balkong kunnat bli än mer grönskande och blommande…utan att jag får svårt att vara där 🙂 /Camilla

 • Carola says:

  Jag kommer köpa ett par änglar från miljögården, både till mig själv och till min mamma- det är hon värd:)

 • Kamilla says:

  Oj vad mycket fint. Hur svårt som helst att välja ju. Men ett fint kakfat vore ju inte helt fel:)

 • Alejandraaa says:

  Jag är gärna med och tävlar!

  Jag hittade mycket fina saker på hemsidan, men jag jag gillade stenarna med dem tänkvärda orden på bäst. Jag skulle välja 3 st stenar 🙂

  Ha det bra!

 • milla says:

  Jag älskar den höga trädgårdsängeln! Nu när jag tillsammans med sambon letar hus för fulla muggar o jag bestämt att inredningen skall gå i shabby chic stil vore den är underbart inslag!!

 • VeronicA says:

  Hej!

  Nordljus har många fina saker men om jag skulle vinna skulle jag välja "SOV GOTT" till min Prins 4år och Prinsessa på 3år. De delar rum så det skulle vara så fint på väggen hos dom.

  Ha det gott!

 • Boliii says:

  Jag är med! 😀

  Jag skulle gärna vilja vinna dem stenarna med olika ord på. Dom va ju jätte söta!

  Håller tummarna!

  Ha en bra dag 🙂

 • Anonymous says:
  2009-04-21 @ 09:10:21

  Postat av: AC

  Vilken kul tävling!!

  Skulle jag vinna ett presentkort skulle jag välja fånga dagen-skylten, hjärteformade mått och sedan skylten Kök. Allt detta för 300kr är ju jätte bra =)

 • Fröken Eko says:

  Hej hej!

  Jag vill också vara med och tävla 🙂

  Det fanns ju så mycket att välja på hos Nordljus så det var väldigt svårt att hitta nån särskild favorit. Men några av sakerna som föll mig i smaken var bl.a. gräddkannan och sockerskålen Cote table och den lilla glasklockan på fot av Krömer.

  Länkade också till tävlingen med bilderna på de två favoriterna.

  Häls. F

 • Nina says:

  Vägghylla med krokar, från Ib Laursen, är min favorit just nu hos Nordljus.

  Detta för att den skulle sitta så bra i mitt nya kök, dit jag flyttar i nästa vecka.

 • Jenny says:

  Jag är gärna med och tävlar, om jag vinner kommer jag köpa boken Leilas middagstips och ett gäng med Yankee candles. 🙂

 • Carolina says:

  Jag är med och tävlar!

  Jag skulle vilja vinna dem små fina stenarna med orden på :)Skulle välja: kärlek, lycka & vänner! Det som är viktigt i livet med andra ord 😉

  Ha det bra!

 • Lindisen says:

  jag är med!

  http://lindisentavlar.blogspot.com/2009/04/nordljus.html

  jag skulle köpa Bokställ Livres om jag vann… tror jag. fanns så mycket fint!

 • Maria says:

  jag är gärna med och tävla

  De fins så mycke fint att välja mellan.

  Men jag skulle nog välja Pall STAR

  Kids Company till min lilla bebis.

  Som vi kan ha i hennes nya rum som vi ska inreda nu i vår :)kramar

 • Carolina says:

  Jag är med!

  Jag skulle gärna vilja vinna stenarna med olika ord på. Dom va ju bara för söta.

  Ha det bra 🙂

 • Jessica says:

  Hejsan!

  Jag är mer än gärna med och tävlar om ett presentkort med tanke på hur mycker fint där fanns. =)

  Jag skulle bland annat välja; stenar med citat, Sov gott-skylten mm.

  Länkar till tävlingen från min blogg!

  Må gott!

  Kram

  Jessica

 • Jag är gärna med och tävlar!

  Om jag skulle vinna skulle jag köpa små söta barnmöbler till min sons rum, eller en mjukisgitarr (eller båda delarna)

 • Helén says:

  Så mycket fint samlat på ett och samma ställe! På min önske lista står fånga dagen skylten, men tycker mycket om smyckesställen också.

  Härlig inspirerande tävling!

 • Min favorit var "Gungstol Child".

  Tänk vad underbart söt den skulle vara i vårt barnrum 🙂

 • Nina says:

  Jag skulle nog köpa BLOSSOM TREE – Borocay tapeten att sätta på vår nya fondvägg 🙂 Lite dyrare än 300 kr men det sista borde jag nog ha råd att lägga till 🙂

 • Martina says:

  Lykthusen är mina favoriter!

 • Oj det finns så mycket fint där! Jag hade nog valt Pearls for Girls halsbandet eller kanske en First Aid-låda 🙂

  Håller tummarna!!

 • Millan says:

  Åh,så mycket fint det fanns där, svårt att välja…Men just nu skulle jag nog välja att köpa ett par tavellister, eller kanske att lägga till pengar själv och köpa en liten vägghylla, dom är jättesöta…Jag länkar på min blogg

  http://millanigulavillan.blogspot.com/

 • Christina says:

  Jag har länge kikat vad mycket fint nordljus har. Jag har memoboarden hemma och den gillar jag jättemycket. Jag fastnade för en zinkask (zink Boxlettre) att lägga lite saker i. Grodan i betong vore oxå väldigt fin ute i trädgården. Lite svårt att välja! Det blir nog zinkasken i så fall.

  Kramis Christina

 • Malin says:

  Min favorit är Kakform Cathedral – Nordic Ware. Jag vill baka en kaka i en sån form… och sedan ta fram lite legogubbar och leka med den… och sedan bara äta upp den 🙂

  // malin@swedenmail.com

 • Michaela says:

  En ripsmatta skulle jag vilja vinna!

 • Louise says:

  hejhej!

  (förlåt att jag skriver igen)

  skulle bara säga att jag har varit inne på nordljus varje dag sedan du anordnade denna tävlingen, fantastisk affär!

  nu har jag verkligen blivit kär i en underbart vacker fågelbur! och även ett Carpe Punctum halsband (till en framtida dotter, jag är sexton nu 😉

  fågelburen är prio 1

  Ha det bäst!

 • Madelene Abrahamsson says:

  Självklart är jag med i tävlingen. Min favorit är alla dom läcka muffins formarna.Nu hoppas jag på tur. Kram Madelene

 • Robert says:

  Jag är såklart med. Min favorit är det fina kakfatet. Om jag har turen att vinna ett presentkort ska jag överraska min älskade flickvän med det, hon skulle bli så glad.

  Vänligen Robert

 • Birgitta says:

  Jag vill vara med i denna tävling. Min favorit är dom fina lykthusen. Nu håller jag tummarna!

  Mvh Birgitta

 • Rolf says:

  Jag är med. Om jag skulle vinna ska min kära fru få presentkortet då hon fyller år i maj. Det skulle bli en perfekt födelsedagspresent. Ha det så bra.

  Hälsningar Rolf

 • Petra says:

  Kul med tävling. Jag vill vara med, hoppas tiden inte är ute än. Nordljus har så mkt fiiina saker, det är svårt att välja. Jag älskar de vackra träskyltarna, madonnorna m barn, emaljskyltarna samt väggorden. Bland annat. Bland annat.

  Kram Petra

 • Petra says:

  Jag skrev nyss en kommentar, men den verkar ha försvunnit. Så jag provar igen; vill gärna vara med och tävla. Svårt att välja ut en sak för Nordljus har så mycket fiiint. Jag gillar träskyltarna i shabbystil, madonnorna med barn, emaljskylt har jag ingen av och de verkar vara jättefina. Bland annat. Bland annat.

  Nu håller jag tummarna!

  kram Petra

 • Lenasol says:

  Hej!

  Ser direkt när man kikar in på fina NORDLJUS hemsida att här finns mycket fint!!!

  Inspirerar liksom din blogg till ett ljust, vitt, och personligt hem som välkommnar.

  Jag tycker du har ett lika vackert hem som blogg, den lyser också lite ljus på en rätt så bitter och fientlig bloggvärld som finns där ute..

  Är och förblir en trogen läsare!

  Om jag vann tävlingen skulle jag spontant lägga vantarna på den fina haklappen från SPIRA. Kul att ha en lite finare när man ska äta "ute" istället för att dra upp den gamla med fläckar som inte går bort..

  Sen blev jag också lite kär i vimplarna från MAILEG att hänga i barnrummet ovanför sängen så att min prins sover gott efter att han ätit upp sin gröt.:)

  Tack för en fin blogg/

  KRAM Lena

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *