Tävling: vinn presentkort på 500kr hos CreativeLounge.

Tävling!


Mina kära bloggisar!

Det känns fantastiskt kul att kunna sitta här på en varm terrasse i ett soligt Phuket och kicka igång en tävling i samarbete med Creative Lounge som jag vet kommer att lysa upp er dag där hemma oavsett väder 🙂


Den här tiden på året är det många festligheter i sikte och hos CreativeLounge finner du mängder av fina gaver / presenter både till dig själv och andra…

VINN PRESENTKORT / GAVEKORT PÅ 500KR HOS CREATIVE LOUNGE
           
För vinsten kan du tex. välja något av mina favorit armband från Humanity.
(P.S det svarta i mitten kostar 699 så du får lägga till 199 kr)

VINN VALFRI ACCESSOAR!

För att vara med i tävlingen så skriver du ett inlägg till mig och berättar vad du skulle välja om du vann. Du finner hela sortmentet med mängder av smycken, sjalar, väskor etc  HÄR. Tävlingen pågår t.o.m. söndag 16:e maj.

KrAm & sToRt LyCkA tIlL !

Kategori: Tävling! | 138 Comments

138 responses to “Tävling: vinn presentkort på 500kr hos CreativeLounge.”

 1. Ullis says:

  OJ va mycket fina saker!!
  Om jag vann (drömmer mig bort) så skulle jag välja sjalen hon har på bilden fast i grått eller rosa. För resten av pengarna skulle jag välja något till min älskade mamma, hon är den bästa mamma/mormor i HELA världen. Hon hjälper till och ställer upp, sist var hon hemma med mina 2 barn när dom var sjuka då jag hade praktik som jag inte ville missa. Som sagt jag drömmer mig bort 🙂 Kram

 2. Sofia says:

  Hej Anna-Stina:-)
  Jag vill jättegärna var med och tävla.. De har ju såå mycket fina saker. Om jag vann skulle jag välja ett rosa humanity armband. Det har jag länge velat ha:-)

  Tack för en superbra blogg och hoppas du har det riktigt skönt på er semester.
  Många Kramar / Sofia

 3. Helena says:

  Hej på er!
  Åh det finns så mycket fint på deras webshop. Om jag vann skulle jag vilja ha en klocka från vintage by fe. Jag har tittat på dom klockorna i flera år nu, men de är för dyra för att jag ska kunna köpa en själv. Ett presentkort skulle ju verkligen hjälpa!

  Njut av er solsemester och släng några solstrålar till oss också 😉
  Kram

 4. Frida says:

  Hej livsnjutare 🙂

  Hade jag vunnit hade jag lagt in några hundralappar själv och unnat mig en Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style, en rejäl, snygg, livslång klocka som hade förgyllt armen! Som den tidsoptimist som jag är hade jag behövt en realitycheck i form av en ordentlig klocka!

  Take care 🙂

 5. Madeleine says:

  Hej,
  hoppas ni har en bra dag i Thailand.

  Om jag skulle vinna så skulle jag beställa det svarta
  armbandet från Humanity. Såg det första gången på bloggen
  prinssesansdagbok och tyckte det var så fint. Så när jag idag kollade din blogg på min rast så tänkte jag att om jag någongång ska tävla om något så var det nu.

  Kram från mig i Göteborg

 6. Anonymous says:

  God Morgon.
  vilken härlig start på veckan med en så här fin tävling!
  Om jag hade turen på min sida så skulle jag villa vinna Humanity for all! Wrap-around bracelet. Babypink. Skulle sitta fint runt min bruna armled i sommar 🙂

  kram

 7. C says:

  Jag skulle vilja vinna ringen "carpe diem". ÅÅÅ den är så fin. Har varit inne flera gånger och tänkt klicka hem den men inte riktigt haft råd. Skulle jag vinna skulle den bli min 😉

  Hoppas ni har en fin semester i värmen! Kram C.

 8. Hanna says:

  Sitter här med en sjuk liten tjej sidan om mig och ska födda lillasyster vilken dag som helst, känner att jag hade behövt pigga upp mig själv efter en tuff vår med mycket sjukdomar. Ett sådant här armband Humanity for all – Armband Word Crystal i ljusrosa hade varit helt perfekt och verkligen gjort min dag. Så nu håller jag både tummar och tår att jag kommer bli den lyckliga.

  Ha en skön dag
  Kramar Hanna

 9. Michaela says:

  Hej

  Har precis upptäckt din blogg och gillar den jättemycket. Om jag nu skulle vinna så skulle jag välja charmant of sweden väskan i svart. Behöver verkligen en ny väska. Tack för en trevlig blogg.

  Kram Michaela

 10. Merete Sivertsgård says:

  Hei
  Ville overrasket tantene til mine barn som alltid stiller opp og er tilstede for barna våre.

  Merete

 11. Christine says:

  Hei Anna-Stina! For en nydelig blogg du har. Har følgt med deg en stund nå, og gleder meg over hvert innlegg som du poster. Så heldige dere er som kan nyte de late dager i varmere strøk. I Oslo regner det i dag, men jeg får vel bare ta på meg gummistøvlene og trosse været.

  Dersom jeg skulle være så heldig å vinne gavekortet, ønsker jeg meg et hvitt skinnarmbånd med tekst på. Synes de er så nydelige, især mot brun sommerhud.

  Ha en fortsatt fint opphold i Thailand.

  Hilsninger fra Christine

 12. Johanna says:

  Hej !
  Jag skulle unna mig ett sommrigt rosa Humanity armband.

  /Johanna

 13. Ina says:

  Livet ser herlig ut der nede! jeg prøver meg mer enn gjerne igjen på en konkurranse med creative lounge – og jeg skulle gjerne hatt armbånd fra Humanity! de er superkule.
  fortsatt god tid i smilets land 🙂

 14. Elinor says:

  Åh, vilken toppentävling. Jag skulle sååå gärna vilja ha ett armband från Humanity. Dom är så fina!!

  kRaM

 15. Marie says:

  Hejsan,Hoppas ni har det skönt värmen,lite avunsjuk!!Om jag vann skulle jag välja armbandet world crystal i rosa skulle sitta snyggt till sommaren.Tack och ha det så skönt i värmen.

 16. EvaH says:

  Wow! Om jag vinner skulle jag satsa på en Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style-klockan! Den är så fin och jag behöver verkligen en ny klocka. Den är verkligen fin som ett smycke!

  Tack för en mysig blogg! Det är så kul att läsa och se bilder från din resa.
  /Eva

 17. Anki says:

  Hej på Dig!
  Spännande med tävling! Jag skulle shoppa mig en Oxxo Design – klocka, om jag vann!
  Det fina Humanity armbandet har jag önskat mig i morsdagspresent av mina underbara barn (sambo…!!!)
  Tack för all inspiration Du ger mig och min familj!!
  Njut allt vad Du orkar i Thailand!!
  Kram på Dig =) Anki

 18. Som frivilligarbetare inom Röda korset skulle jag med glädje välja ett "vanligt" Humaityarmband i cerise. Dels går del av intäkten till RK:s viktiga arbete + att jag tycker att armbandet är så vackert! Skulle ge mig själv det i morsdags-present! : )
  Kram!

 19. Cecilia says:

  Hej! Jag har suktat ett tag efter armbandet i mitten på bilden, det svarta med stenar, så det skulle jag välja om jag vunnit 🙂 Ha en bra dag!

 20. chatarina says:

  Hej! Jag skulle gärna vilja vinna ett rosa Humanity armband med stenar..jag har alltid velat ha ett sådant, men jag har inte kunnat köpa ett än. Ha en fortsatt härlig semester.
  kram

 21. Malin says:

  Om jag vann skulle jag köpa mig ett humanity armband i vitt dels för att färgen är fin på en brun arm i sommar och sen för att den "heter" speak kindness.
  Kram!

 22. Linne says:

  Om jag vann skulle jag välja ett rosa armband från Humanity, så fint till solbrännan som man förhoppningsvis får snart 😉

 23. Maria Johansson says:

  Hej AnnaStina
  Oj om jag hade turen att vinna skulle jag välja en sjal från Charmant of Sweden, men då skulle jag även kunna välja två 🙂
  Jag har två tonårsdöttrar Tin-Tin och Teddi, så dom skulle få varsin därför att dom är så snälla och ställer upp till 100 %.

 24. Maria says:

  Hej Anna-stina!
  Varsin Charmant-sjal till mig & mina prinsessor
  Att få klä sig som mamma & känna sig stor
  När skolans klockor för sommarlov ringer ut
  Blir vi coola med dessa å firar att ännu en epok är slut……
  Krams m

 25. Unni says:

  Hei Anna-Stina! Hvis jeg er så heldig å vinner, ønsker jeg meg et rosa armbånd fra Humanity. Synes de er så fine, pluss at de har et budskap:) To i ett! Kos dere videre i Thailand! Klem Unni

 26. Marie says:

  Valet är lätt – ett brunt Humanityarmband. Jag önskade mig det i födelsedagspresent av maken i mars och han sprang benen av sig i affärerna för att hitta det men utan att lyckas.

 27. Anna-Lena says:

  Oj,så massa fint! Skulle jag har turen att vinna skulle det bli just det- ett Humanity-armband. Min syster har ett och de är ju såååå fina! Tror jag skulle satsa på ett vitt! Eg tycker jag oxxo-klockorna är sååååå fina men jag har för många klockor redan så då tror jag mannen skulle bli galen ;D Heja mig nu då ;D

 28. Slæsh says:

  Det ser så deilig ut der dere er.
  Følger med hver dag og bli inspirert.
  Takk for at du tilbringer ferien med å blogge,
  det sette vi stor pris på vi som er fast innom her:)
  Vil veldig gjerne være med i denne konkurransen, de har så mye fint:)
  De er bare så fine de armbåndene. Så mye jeg kunne tenkt meg. Men lander på et helt enkelt,elegant armbånd hvis jeg er den heldige vinneren…:)

  "Armband Hjärta
  Superfint armband av creamfärgade pärlor, silverplatta med texten texten laughe love live och prinsesskrona.
  Färg: Vit/cream"

  Dette hadde passet seg veldig når jeg skal i 3 bryllup i sommer:)
  Jeg har væt sykemeldt i mange mnd, jobba litt mellom sykemeldingene,men har allikevel klart å gå ned 7kg,noe jeg er veldig stolt av til tross for mye medisinering,lite akivitet pga helsa:) Så jeg har pakket frem mye av klærne nå som jeg passet før fødsel, så glad:)
  Krysser fingrene for å vinne det armbåndet:)
  Nyt tiden der nede,kos dere:) Klem i fleng:)

 29. Mia says:

  Åh jag vill gärna med vara med, jag suktar efter ett rosa Humanity att ha tillsammans med mitt vita på min brunbrända sommar handled drömer mig bort till sol och värme
  Håller tummarna!!

  Kram M

 30. Åsa Hjelm says:

  Kul med en tävling. Självklart vill jag vara med. Om jag hade turen på min sida( brukar inte ha det eftersom jag har haft sån tur i kärlek:) ,
  så skulle jag välja ett Humanity-armband med kristaller. De är såå fina. Dessutom passar de ju olika åldrar så jag och mina döttrar skulle kunna ha armbandet tillsammans.
  Kul att följa din blogg.
  Ha en fortsatt härlig semester.

  Åsa

 31. Caroline says:

  Vilken underbar tävling!
  Jag har länge önskat mig klockan Greta av Vintage by Fe. Men nu när jag var inne och kikade hittade jag Plain Vanilla flätat armband, och det skulle passa min mamma så otroligt bra.. och det är ju snart morsdag! Så om jag vann skulle jag nog lyxa till det och köpa båda!
  Tack för en uppmuntrande blogg!

 32. Lena Celine says:

  Så fin en konkurranse. Denne vil jeg være med på. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne, så ønsker jeg meg en veske. Har jo ingen fra før…. Thi, hi….

  Klemmer fra Lena

 33. Elin says:

  Spennende tevling…..Jeg skulle veldig gjerne hatt et babyrosa armbånd fra Humanity.De er sååå fine.Mange "gode" ord.
  Håper på vinnerlykke nå……
  Ønsker deg og Johanna god ferie videre.
  Hilsen fra Elin

 34. Henriette says:

  Hei:-) Min søte lillesøster har bursdag i sommer og hun ville elsket et av humanity-armbåndene. Jeg hiver meg derfor med på konkurransen i håp om å vinne slik at jeg kan gjøre min søster glad på hennes bursdag! Ha en fortsatt herlig ferie. (PS:Her snør det:-()

 35. Anna says:

  Jag vill vinna det var så länge sen jag köpte smycke till mig själv… fick barn dec 2008 och kommer bli mamma igen aug 2010 så inköp av smycken har inte varit aktuellt.

 36. Mia Norrgran says:

  Hej
  Tack för alla fina bilder vi får ta del av, de värmer i kylan:-)
  Efter lång väntan är jag gravid och magen växer och växer. Längtar till jag får använda alla fina klännignar jag köpte i Thailand när vi var där i Mars. Blev många tub klänningar:-) haft svårt att tävla tidigare då magen gör det svårt att passa i kläder men nu är det min tur:-) vill väldigt gärna vinna ett armband.
  Tack för din glädje!
  Mia

 37. Annika Ollila says:

  Jag skulle vilja vinna klockan från OXXO Design, Steel Diamond Watch Lady Style.
  Den skulle passa fint till sommarens fester!
  Hoppas att ni har det underbart i Thailand, Johanna verkar trivas som fisken i vattnet. Hoppas bara att våren har kommit därhemma när ni kommer hem så att ni inte får en köldchock:-)
  Må så gott/ Annika i Västerås.

 38. Anna S says:

  Hej!
  Kul med en tävling från Creative Lounge, det är en av mina favorit nät-butiker! Om jag vann skulle jag välja den virkade Rosa sjalen från Charmant of Sweden både till mig och min lilla prinsessa Ellen. Vi kan behöva något uppiggande eftersom vi båda ligger hemma och är sjuka.
  Tack för bästa inspirerande bloggen!

 39. Chrissy says:

  Hej, vilken rolig tävling! Har suktat efter ett Humanity-armband hur länge som helst men inte unnat mig den lyxen så självklart skulle det bli ett sånt om jag vann, i favoritfärgen rosa såklart:-)
  Håller tummarna hårt nu!

 40. Emma says:

  Hej!

  Å vad jag skulle vilja vinna presentkort som jag kunde använda till ett babyrosa Wrap-around bracelet. Gravid som jag är piffar smycken upp en annars kanske barbamamma lik kroppsfasong just nu. Bra med webshop då foglossning hämnar mig att gå ut på oslos shoppinggator (:( ). Tusen tack för en superblogg!! Vi har samma smak helt och hållet på kläder och intriör, Kul!, vi till och med saknar ungefär samma saker från sverige som t ex kinapuffar, lantliv, Max.. 😉 Ha en god fortsättning på semestern! Kram

 41. Kristine says:

  Hei Anna Stina!
  Så flotte premier!
  Jeg ønsker å delta…. og vil velge meg et humanity armbånd i hvitt eller lys rosa om jeg er den heldige vinner…..
  Tusen takk for en kjempefin blogg!!!
  Klem Kristine

 42. Linn says:

  Nok en super konkurranse her hos deg! Jeg synes Creative ounge har veldig mye fint, men hadde nok valgt et humanity armbånd til min kjære søster!
  Kos dere videre i Thailand!

 43. Inger says:

  Hei
  Takk for nydelig blogg. Jeg følger deg jevnlig. Om jeg skulle være så heldig å vinne ville jeg gjerne hatt et humanity armbånd i lys rosa.
  Ha det deilig i Thailand. Må si at jeg er litt misunnelig på denne deilige lange reisen din.
  Inger

 44. Line says:

  Har allerede et brunt og ønsker meg veeldig et rosa med krystaller!! Det ville vært veldig fint nå som sommeren nærmer seg. Synes selve konseptet med at noe av overskuddet går til veldedighet er bra, da kan man shoppe med god samvittighet. Venter i spenning :O) cirkeline

 45. Lena says:

  Hei dere nede i varmen…
  Så fin tävling det her var, så mye fint 🙂
  Hvis jeg er heldig å vinner så måtte det blitt et wrap around armbånd fra Humanity i fargen HVIT. Har lenge sett på disse armbåndene men ikke tatt meg råd til det selv om noe av det går til en god sak, kjempefine 🙂
  Ha en fortsatt fin ferie i smilets land.
  Klem Lena

 46. Karin S says:

  Roligt med tävling! Jag skulle nog välja något från Oxxo. En klocka eller ett smycke…

  Ha det så härligt där borta!

 47. Anna says:

  Jag skulle välja ett Humanity armband i rosa eller vitt om jag vann.

 48. Sara says:

  Hej Anna Stina!

  Om jag skulle vinna så skulle jag välja ett humanity armband, älskar dom fina orden som är skrivna runt armbandet.

  Hoppas att ni har det underbart i värmen!

  Kramar från ett inte lika varmt Sverige 🙂

 49. Kristina says:

  Hej,
  jag vill gärna vara med och tävla om ett rosa Humanity armband. Det är inte till mig, utan till min ögonsten till dotter som är värd ett sådant. Dessa tänkvärda ord på armbandet som symboliserar hennes inställning till livet och sin lille son.
  Kram Kristina

 50. Evelina says:

  Ååå, jag skulle så gärna vilja vinna presentkortet – då skulle jag direkt lägga det på en finfin klocka med vitt läderband, Laura från Vintage by fe – sååå galet snygg!!!

  Ha en fortsätt happy day!!!

 51. Sofia says:

  Jag skulle absolut välja klockan "Vintage by fé – Greta med läderarmband" Vilken snygg klocka! Jag lägger gärna till några kronor för den skönheten. 🙂
  Kul med lite fina grejer som lyser upp föräldraledigheten!

  Tack för en bra blogg förresten! Jag längtar till Thailand när jag läser…

  Mvh Sofia

 52. Rebecca says:

  Om jag vinner hade jag valt en charmant sjal med nitar till mig själv, och sen hade min bästa vän fått välja något hon vill ha, som tack för hon hjälpt mig med min flytt.

 53. kristina schneier says:

  Det finns så mycket fint men om jag vinner skulle jag välja några bra hårvårdsprodukter och en fin sjal till min mamma som blev pensionär förra veckan.

  KRam Kristina

 54. kristina schneier says:

  Det finns så mycket fint men om jag vinner skulle jag välja några bra hårvårdsprodukter och en fin sjal till min mamma som blev pensionär förra veckan.

  KRam Kristina

 55. Hej!
  Älskar deras webshop, man blir så inspirerad 🙂 Om jag vann skulle jag shoppa sjalar för hela slanten 😉

  Kram,

 56. Linda says:

  Vilken underbar tävling! Jag visade just idag mina arbetskamrater deras hemsida, jag är överdrivet förtjust i sjalar och jag var helt lyrisk och visade som alla sjalar jag skulle kunna tänka mig.
  Om jag vinner önskar jag väldigt gärna sjalen som heter "Sanremo".

  Ha en underbar dag i Thailand!

  Mvh Linda

 57. Gøril says:

  Hei. Jeg elsker bloggen din, den er perfekt for en trøtt småbarnsmor. Elsker tipsene dine. Hvis jeg skulle vinne, vet jeg ikke hva jeg ville valgt! Men jeg så det var mange lekre rosa armbånd der, og siden jeg elsker rosa ville det nok blitt noe slikt. Kos deg i Phuket 🙂

 58. Sara says:

  Åh vilken rolig tävling!
  Skulle jag vinna skulle jag nog vilja ha en svart sjal med nitar på som jag spanat in redan innan därifån, eller kanske ett humanity-armband, min klasskompis har ett och de är såå fina! Hmmm… 😉
  Ha en bra och solig dag!Kram Sara

 59. Madeleine says:

  Hej hej,

  Jag skulle vilja vinna ett Humanity armband för att förena nytta med nöje. Snyggt och samtidigt ett bra syfte.

  Ha det bra i värmen.

  Kram Madeleine

 60. Linda says:

  Jag skulle vilja fira att jag är gravid med mitt tredje barn! Trodde inte att man kunde uppleva sån lycka tre gånger i sitt liv, men nu har det hänt:)
  Om jag vinner vill jag ha ett rosa humanity armband det är såå fint. Ha det bäst i värmen, varma kramar Linda

 61. Andrea says:

  Hej A-S! Perfect tävling för mig eftersom att jag tänkt köpa ett humanity-armband till min fina systerdotter som tar studenten snart =) Åh, så glad jag skulle bli! Kram

 62. Frida says:

  Åh, om jag vinner så skulle jag bli så glad att jag inte vet vad jag skulle välja 😉 Har dock suktat efter Humanity armbanden ett tag och den där sjalen är gudomlig!!

 63. Mingar says:

  Eftersom du har fått mig att älska sjalar så jag skulle absolut välja någon / några sådana, t.ex. två Charmant of Sweden – Sjal virkad Vit och en Rosa.

  Ha en fortsatt trevlig vistelse i Thailand!

 64. Linda says:

  Mitt drömsmycke är ett armband ifrån Humanity! Nu kanske drömmen blir sann. Underbar blogg

 65. Evelina says:

  Skoj tävling!! Jag skulle direkt beställa en Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style, den har jag suktat efter så länge…Men man är ju så himla dålig på att unna sig själv saker…Men vann jag skulle jag göra det direkt =) Kram

 66. Först och främst, tack för en fin blogg!
  Om jag vann skulle jag köpa mig ett fint humanity armband, dom är så otroligt fina! Har viljat ha ett sedan långt tillbaka och det är så bra att man kan unna sig själv något fint samtidigt som man skänker pengar till välgörenhet! Detta armband i ljusrosa skulle sitta fint på mig lagon till min 18års dag nu i slutet på maj och till en sommarbrun kropp i sommarvärmen!

  Hoppas du får en fortsatt bra resa i Thailand!

 67. Erna says:

  Hej!

  Kollar in din blogg dagligen och blev väldigt glad att du har en tävling 🙂 Och just för att jag älskar allt i Creative Lounge. Men om jag skulle välja en favorit så blir det en "Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style" eftersom min gamla favorit klocka gick sönder 🙁 Skulle bli superglad om jag vann… Ha en superfin dag 😉 Kram

 68. Meri says:

  Vilken rolig tävling! Jag har haft följande ring i mina favoriter jättelänge och inte vågat klicka hem den, tänk om jag hade tur och kunde får den som present! 🙂 OXXO DESIGN RING BIG CHRYSTAL… jag skulle kunna även matcha med några fina örhänge eller en vacker sjal… så fina saker de har!!
  Enjoy in Thailand!!

 69. Jossan says:

  Håller tummarna att det är min tur nu =)

  Jag skulle lägga till en slant och köpa "Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style". Den har samma stil som mina förlovnings/vigselringar. Är otroligt dålig på att "unna" mig själv saker, speciellt sedan jag blev mamma då man verkligen sätter sig i sista hand. Så en klocka på min arm skulle påminna mig att jag är VÄRD att tas hand om 🙂

  Hoppas verkligen ni njuter för fulla drag i solen. Vi i familjen längtar sååå tillbaka till Thailand.

 70. Maria says:

  Hej!
  Vad roligt med en tävling och vilka fantastiska smycken! Om jag har turen att vinna skulle jag välja: Humanity for all – Armband Word Crystal, i färgen Natur. Jag hade blivit så glad om jag fick äran att bära ett sådant armband… Håller tummarna.
  Tack för en bra blogg och njut av semestern!
  M.v.h Maria

 71. anlia7 says:

  Hei! Jeg har lenge ønsket meg et rosa Humanity Word Crystal armebånd. Ikke bare fordi det er superfresht, men det har et flott budskap samt at en del av inntekten går de gode formål. Jeg må dog innrømme at det svarte Come together stone armebåndet var ganske kult, så jeg blir kanskje nødt til å legge til litt og heller velge det 🙂
  Vi får bare krysse fingrene 🙂

 72. Sandra J says:

  Hej AnnaStina!

  Åh, jag skulle gärna vilja vinna "OXXO Design Armband Kedja multiberlock". Så galet snyggt armband! Gillar att det är stilrent så man kan ha på sig det alltid. Det hade jag blivit super glad över!!

  Ha en fortsatt trevlig resa och ta hand om er! Kramar Sandra J

 73. Anita says:

  Det finns så mycket fint,svårt att välja, men jag skulle nog välja ett miss Dee halsband med hjärta.

 74. Madelene says:

  OM jag vann skulle jag välja Armband Amore Vincit Guld ifrån Pearls for Girls, sååå fint att blanda med andra armband jag använder dagligen! =))

 75. Hanne says:

  Der var det utrolig mye fint:) Hvis jeg skulle være så heldig å vinne så ville jeg velge et rosa perlearmbånd fra Pearls for girls:)

  Klem, Hanne

 76. Helene says:

  Hei A-S! Saa mye fint de har i web-shoppen 🙂 Hvis jeg skulle vaere saa heldig aa vinne, vil jeg gjerne ha Humanity for all – Armband Word Crystal i hvitt. Det hadde vaert den perfekte gaven til min brors kjäreste som har mistet barnet sitt i 6. svangerskapsmnd. Jeg vet at hun har önsket seg dette armbaandet lenge, og jeg vil saa gjerne vise hvor glad jeg er i henne!

  Kos dere i Thailand!! Klem Helene

 77. Kristin says:

  Hei!
  Så mye fint det var der. Sist du hadde denne konkurransen ønsket jeg meg et rosa armbånd. Det gjør jeg denne gangen også, men nå ønsker jeg meg det nye med BLING (Humanity for all – Armband Word Crystal)

  Takk for en trivelig blogg som jeg titter innom hver dag og koser meg med. Det er mange små lyspunkter i tilværelsen, det gjelder bare å ikke forvente for mye.
  Kos dere i rundt 40 grader. Heldigvis kan jeg si at den temperaturen ikke passer for meg. Men vakkert har dere det.

  Kristin

 78. Åh, sjalarna från Lily of Sweden är ju superfina. Skulle dels välja den i Lavendel och så skulle jag ta en till, men vilken får jag fundera lite till på, svårt att välja ju ;)! KRAM

 79. Hej Anna-Stina!
  Jag skulle gärna vilja vinna en fin somrig sjal från Lily of Sweden, NICE heter den 🙂 De är underbara!

 80. Susanne says:

  Åh, Humanity armbandet den "vanliga" sorten och det skulle vara i brun "skinnfärg"
  Tack för en superblogg!

 81. Annelie says:

  Jag fyller snart 30 och det känns som om det vore dags för mig att köpa en riktigt fin klocka, om jag vinner skulle jag använda presentkortet till att köpa en Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style!

 82. Anna says:

  Hejsan därborta i värmen!

  Härlig tävling! Om lyckan skulle visa sig på min sida skulle jag välja den blommiga grå sjalen från charmant of sweden. Förälskade mig i den helt och hållet. Sedan så gillar jag pearls för girls armband antikgrå pärlor. Då skulle jag fortfarande ha en 50 lapp tillgodo 😉 så något mer fint skulle absolut slinka ner i shoppingpåsen.

  Tack för mig/a.

 83. jessica says:

  Om jag vann skulle jag definitivt välja ett rosa Humanity-armband då jag önskat mig ett sådant sedan i somras:)

 84. Laila Mörse says:

  Absolut är jag med och tävlar, då de har så mkt fint på Creative lounge, om jag vann skulle jag nog betala till lite för att få den supersnygga väskan fr Lilly of Sweden – Alma Svart.
  Ha en jättebra dag! Kram Laila

 85. Isabell says:

  Jag skulle vilja ha ett svart Humanityarmband, så snyggt!
  Kram

 86. Cecilie G says:

  Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style er min favoritt! Håper jeg vinner 🙂 Ha en fin dag i paradiset deres;) Og takk for en super blogg!

 87. Louise Andersson says:

  Åhh om jag skulle få chansen så är det ett Humaity arband i svart som jag skulle vilja ha!!
  Mvh Louise A

 88. Hilde says:

  Hei!
  Om jeg skulle være så heldig å vinne ville jeg valgt et rosa armbånd fra Humanity. Det har stått på ønskelisten lenge! Ha en fortsatt fin ferie i Thailand!

  Mvh Hilde 🙂

 89. mie says:

  Hei Anna Stina!

  Om jeg skulle få sjansen å vinne ville jeg hatt Vintage by fé – Lucy klockhalsband med kedja. Nydelig klokkesmykke, og praktisk at man kan henge den rundt halsen. Klem

 90. Maria Sjöström says:

  Hej, jag vill vara med och tävla!
  Om jag skulle vinna skulle jag välja det fina, silvriga armbandet: OXXO Design Armband Kedja multiberlock.
  MVH Maria. S

 91. ine says:

  Dersom jeg skulle være så heldig å vinne, ville jeg ha valgt det rosa humanity armbåndet. Supersøtt armbånd.

  Kose dere masse i Thailand.

 92. Anonymous says:

  Hej jätte fin blogg.jag är ny på detta med blogg.jag tycker att det är sååå roligt att följa dig.så fort jag kommer hem så på med datorn.fast jag är ite så bra på dator.Om jag vann skulle jag vilja ha ett humanity armband vitt.Ha det bra kram Annika.

 93. Fru Lundin says:

  Jag är gravid och har hormonrubbningar som innebär medicinering tills förlossningen i oktober. Jag skulle vilja köpa Humanity armbandet i svart för att varje dag kunna påminnas om det fina i livet!

 94. June says:

  Heia!
  Vil gjerne være med i trekningen og om jeg skulle være så heldig å vinne, så ville jeg valgt humanity for all armband word crystal i rosa! ♥
  Klem June

 95. Marie says:

  Åh jag vill såklart vara med och tävla. Jag har länge velat ha en humanity armband i rosa. de är helt underbara. Jag är även stor lover av Vintage by fé – Greta med läderarmband i antikbrunt. Jag har svårt att välja. Underbara båda två….
  smycken kan verkligen göra att man känner sig fin och dressad. Ha en fin dag ! kramar från Eksjö

 96. Emilia says:

  Hej, jag skulle gärna vilja vara med och tävla.

  Om jag vann skulle jag välja OXXO Design PARTY TIME Halsband Stjärna, skulle passa så fint till min klänning jag ska ha som brudtärna på min systers bröllop. Stjärnor har också alltid varit en symbol för min och min familj. Har 4st stjärnor tatuerade på ryggen till och med som står för familjens alla medlemmar.

  håller tummarna
  Kram

 97. Tyren73 says:

  Hei Anna Stina!
  Først og fremst må jeg bare si at du har en superhyggelig blogg. Den er blitt et "must" for meg!
  Når det gjelder gevinst ville jeg valgt meg "Humanity for all -Armband World Crystal". Fargen skulle selvsagt være rosa, i riktig Gizmolinas stil. Dessuten synes jeg rosa er nydelig til sommer, sol og brune armer. Krysser fingrer og ønsker…..
  Klem

 98. Tobias says:

  hej. Min sambo läser alltid denna blogg och pratar om det så mycket. Jag vill tävla om ett persentkort till henne. Hon är mamma till min son. Hon jobbar, tar hand om vår lägenhet så den alltid är i topp och hon är så underbar på alla sett. Jag skulle verkligen kunna ge henne detta som ett bevis på all min kärlek till henne och även att jag tar till mig det hon säger och läser din blogg.
  tack Tobias S
  P.s Det är en riktigt bra blogg du har D.s

 99. Yvonne says:

  Hej,

  Sitter hos min pappa som är döende i cancer, livet är så kort. Han säger att han är redo och har levt klart men hur kan man vara redo och att för alltid säga adjö, och inte vi ses snart?

  Jag har alltid varit hans "lilla prinsessa" och han har altid köpt saker till mig i rosa (som jag aldrig blir för gammal för att älska).

  Jag skulle självklart välja det fina rosa Humanity armbandet och bära det som ett mina av min pappa.

  kram
  Yvonne

 100. Finna says:

  Självklart vill jag vara med och tävla! Om jag vann skulle jag välja det superfina armbandet med pärlor från Oxxo!

  http://shop.creativelounge.se/se/art/nyhet-oxxo-design-armband-pearl.php

  Kram och ha en fortsatt skön Thailandsvistelse!

 101. Linda wiren says:

  Hej, Jag skulle välja ett humanity armband och ge det till min allra bästa väninna som fyllt 40 år precis. Hon har fått en tråkig diagnos och jag önskar av hela mitt hjärta att hon få hålla sig så frisk som möjligt. Om någon förtjänar att få pynta sig lite ekstra så är det hon.
  Stor kram

 102. Linda wiren says:

  Hej, Jag skulle välja ett humanity armband och ge det till min allra bästa väninna som fyllt 40 år precis. Hon har fått en tråkig diagnos och jag önskar av hela mitt hjärta att hon få hålla sig så frisk som möjligt. Om någon förtjänar att få pynta sig lite ekstra så är det hon.
  Stor kram

 103. Kerstin says:

  Hej!

  Det finns mycket fint hos Creative Lounge men jag skulle nog välja en klocka från OXXO eller ett armband från Humanity. De är riktigt fina tycker jag.
  Ha det gott / Kerstin

 104. Cecilia says:

  Hej! Tack för en härligt inspirerande blogg! Det finns så mycket fint att välja bland men jag skulle välja en väska från Lilly of Sweden Alma i svart.

  Ha´det så bra// Cissi

 105. Alexandra says:

  Hejsan!
  Har länge gått och önskat mig ett armband från Humanity, tycker att de är så snygga!De svarta med strass stenar har jag inte sett innan, och nu när jag såg det blev jag helt in love!!Så jag skulle utan tvekan i så fall lägga på 199kr och köpa det!

  Njut dagarna i Thailand som om de vore de sista i livet!!
  Kramar

 106. Sabina says:

  Om jag har turen på min sida denna gång och vinner ett presentkort, skulle jag på momangen beställa detta armand http://shop.creativelounge.se/se/art/humanity-for-all-wrap-around-bracelet.php till min syster som fyller år snart 🙂 Hon skulle bli överlycklig, det kan jag lova dig 🙂

 107. Malin says:

  Ett svart Humanityarmband hade gärna fått bli mitt, skulle bära de varje dag. 🙂

  Ha en fin dag! 🙂

 108. Ellinor says:

  Hej! vilken härlig tävling att få delta i. Är gravid och väntar som tusan på vår lilla bebis, drabbades av ett sent missfall förra våren och givetvis påverkar de denna graviditeten. Svårt att våga hoppas och tro att vi snart få ha vårt barn i famnen. många av de budskap som står på humanity armbandet skulle jag behöva få läsa varje dag då det känns xtra tungt. Av pengarna som blir över skulle jag köpa ett pearls for girls armband till min vän som stöttat mej under all sorg. kram

 109. Reidun says:

  Hei!
  Så flotte konkurranser du har og jeg må jo være med på den…har vært inne og kikket på siden og de hadde masse fint. Om jeg skulle være så veldig heldig å kunne vinne ville jeg kjøpt meg en Oxy stål klokke de var bare lekre…må legge til noen kroner men å kunne vinne 500kr så er jeg godt på vei.Kos dere videre og nyt livet!!!

 110. Kicki says:

  Hej och tack för din levnadsglada blogg. Jag var idag inne på Creative Lounge butiken i Umeå – där jag bor och köpte en batikfärgad, rosa schjal och ville så gärna köpa det rosa Humanity-armandet med "stenar" som matchar så bra till men hade inte råd – så det skulle jag välja – och bli jätte glad om jag vann din tävling. Ha det bäst! Mvh Kicki

 111. Kari says:

  Drømmer meg litt bort når jeg følger bloggen din. Skulle gjerne ha dratt på en ferie selv nå, men har altfor mye som krever sitt her hjemme. Får heller kose meg med bilder fra deres ferie og drømme at det var jeg som var i Thailand igjen.

  Har litt problemer med å velge kunn en ting fra Creative Lounge butikken, men valget falt tilslutt på "Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style".

  Ønsker dere en fortsatt god ferie!

  Kari 🙂

 112. Miwreh says:

  Jag vill gärna vara med i tävlingen ^^
  Om jag vinner skulle jag vilja ha "Humanity for all – Armband Word Crystal" i rosa.

 113. karin says:

  Hej Anna-Stina! Jag var med och tävlade för ett tag sedan då du lottade ut en Oxxo Design-klocka från Creative Lounge. Men eftersom vinsten då gick till någon annan så skulle ett presentkort, om jag hade turen att vinna denna gång, utan tvekan gå till just en sån snygg klocka! 🙂

  Passar också på att tacka för en fantastisk blogg! Du ger så mycket fin inspiration och positiv energi. En riktigt härlig feelgood-blogg! 🙂

  Ha en fortsatt underbar semester i Thailand! Så roligt att du delar med dig!
  Kramar Karin.

 114. Camilla says:

  Hej Gizmo!

  Skulle gladeligen ta emot ett armband från Humanity, då jag själv vandrat runt med ett i ca ett halvår (ett långt beige), dessvärre har jag tappat bort mitt armband i samband med separation och flytt från min sambo nyligen =( och jag finner det ingenstans…
  Det bästa av allt är väl ändå att man genom att bära armbandet med alla dessa fina och vältänkta ord och budskap "gör en god gärning"

  Keep up the good work.
  Kramar från Camilla i Sverige

 115. Viola says:

  Hejsan !

  Men ååhh.. en tävling där jag ser det där Humanity armbandet som jag vet att min dotter vill ha. Det skulle hon få i ljusrosa färg på skolavslutningsmorgonen när hon slutar 9:an så att hon sedan kan ha det på skolavslutningen. Hon skulle bli så glad och det skulle matcha hennes vita klänning så fint. =)
  Håller tummarna nu…

  Ha en trevlig semester!
  /Viola

 116. Wenche says:

  Creative lounge er en av mine favoritt-nettbutikker, har handlet derfra et par ganger, og de har alltid kjempebra service og rask levering:)
  Hvis jeg vinner vil jeg legge i litt og kjøpe Light Time Colour Watch White.
  Klem:)

 117. Hei….Alltid spennende og flotte premier her hos deg. Jeg prøver meg igjen, har lenge ønsket meg et rosa Humanity-armbånd…så kanskje lykken treffer meg nå. Ønsker dere en fortsatt fin ferie. Klem fra Maliva

 118. Ann-Louise says:

  Hej!
  Vad härligt ni ser ut att ha det i Thailand. Hoppas oroligheterna inte blir värre.

  Jag skulle välja Carpe Diem ringen. Min mamma gick bort nyligen och nu ska jag ta vara på varje dag i mitt liv! Lägger till lite pengar och köper ett Humanityarmband också.

  Kram och må så gott!

 119. Anonymous says:

  Vad härligt ni verkar ha det i Phuket! Jag och min familj var där vintern 07 – Surin Beach – och det var verkligen kanon!
  Jag vill också vara med i den fina tävlingen! Om jag vinner vill jag ha ett vitt eller ljusrosa humanity-armband. De är såååå FINA!
  Ha en fortsatt härlig semester i värmen.
  kramar jessica s

 120. Erica B says:

  Jag skulle gå loss bland sjalarna. jag inser att för 500 kr får jag fler än en eller två…. Lily of Sweden har ursnygga sjalar att piffa upp tillvaron med 🙂

 121. Mikaela says:

  Om jag vann skulle jag gärna välja ett armband från Humanity. Jag vill så gärna pryda min arm med ett sådant, speciellt efter att min favorit-barista luftade sitt häromdagen när jag satt och jobbade med mitt nya företag.

 122. Trude says:

  Åh, jag älskar den webbshopen;). Jag hade valt ett armband från Pearls For Girls, helst det antikgråa med pärlor:).

 123. camilla says:

  Heelt tokigt,
  har svårt för att hitta nåt smycke överhuvud taget nånsin,kan inte hitta min stil. (haaa fyller 40 i år).
  Har följt din blogg nårra månader nu.Finfint.
  Så jag tänkta javars kollar in den hära tävlingen dåh. Och jo jag bidde kär
  = om jag vann skulle jag vilja ha Humanity for all – Armband Come together stone

 124. Ciccie says:

  Hej Anna-Stina!
  Vilken härlig tävling! Om jag skulle vinna presentkortet på 500 kr så skulle jag unna mig att köpa en lila Charmant of Sweden väska! Jag har legat sängliggandes i 3 veckor pga en jobbig lunginflammation, så humöret har inte varit på topp. Ett besök till någon affär för något nytt har det inte varit frågan om :/ Jag har även, pga olika anledningar haft shoppingförbud i 3 månader och därmed skriker min garderob efter någonting litet nytt och fint till sommaren! Den lila väskan föll mig direkt i smaken och jag skulle bli överlycklig om jag fick äran att bära den i sommar! 🙂
  Kram Ciccie

 125. Gunilla says:

  Hej! Jag skulle välja ett Humanity for all – Armband Word Crystal i plommon, för det skulle matcha flera av mina Odd Molly-kläder. Vilken fin Mors Dags-present till mig själv! Det skulle verkligen pigga upp, för efter att båda barnen haft vattkoppor den senaste månaden förtjänar jag något fint…! Ha en fortsatt trevlig semester! Jag "suger" åt mig alla tips till vår kommande semester i Thailand nästa år!
  Kram//Gunilla

 126. Sussie says:

  HEj
  jag skulle välja en sjalv från Lily of Sweden med cerise färg i, den skulle jag verkligen vilja ha, älskar att bryta av med den färgen nu inför sommaren.

  Suss

 127. anna says:

  Om jag skulle ha lyckan att vinna skulle jag välja ett humanity armband. Ett sådant har jag drömt om så länge. Armbandet är väldigt snyggt men framför allt skulle armbandets budskap kunna ge mig lite extra styrka nu när det behövs som bäst.

 128. I like your blog. Really helpful and very motivational. Thanks a lot. This will help me a lot.

 129. If the animals flesh are not cleaned properly and if it is not cooked fine then it will also leads to desieses.

 130. good quality post thanks

 131. sohbet says:

  Great! Thanks for post

 132. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 133. Having right food at the right time will always keeps the person more healthier.

 134. I love this neat page! Check this helpful infos about Egypt property and Property in egypt See You!

 135. my blog says:

  Many thanks in advance for your speedy response !. Pretty nice article.

 136. click here says:

  Graphic design is one of the quite interesting topic and can you tell me where do i do graphic design course in India?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *