Tävling : vinn presentkort på 500kr hos Dodde.se!

Mina kära vänner !

Först av allt vill jag till minne av Michael Jacksson starta dagen med den HÄR låten. Michel var en fantastisk person och många generationer efter oss kommer att dansa till hans musik.  Det känns overkligt att han gått bort…
(jag uppdaterade inlägget med detta på morgon, fick inte tid att skriva ett helt nytt..)

Det känns fantastiskt KUL att kunna bjuda på en TÄVLING i samarbete med den NYlanserade leksaksbutiken Dodde.se Hos Dodde kryllar det av festliga leksaker och ett STORT pluss för deras smarta "personal-shopper"  kateregorier som hjälper till att hitta perfekta presenter. Du klickar på en ålder och vips! så får du upp tips på passande leksaker!


Den här underbart söta dock-matstolen hos Dodde.se blev direkt en favorit ! Johanna kommer älska att laga mat till sina dockor och låta dem sitta brevid henne i en helt egen stol och äta 🙂  

   
Det här är några andra av våra favoritprodukter hos Dodde.se . 

VINN PRESENTKORT PÅ 500SEK!

Om du vill vara med i tävlingen och vinna valfria produkter hos Dodde.se till ett värde av 500sek så skriver du en kommentar i detta inlägg senast onsdag 1:a juli.  Berätta gärna vilken produkt hos Dodde som är din favorit i tävlingskommentaren. 

KrAm & LyCkA TiLl ! ♥

Kategori: Tävling! | 68 Comments

68 responses to “Tävling : vinn presentkort på 500kr hos Dodde.se!”

 1. Linda says:

  Nämen, jag visste inte att han hade gått bort, så ledsamt…

 2. J.O.H.A.N.N.A says:

  Lundby Småland dockskåp skulle jag önska åt min dotter. Tänk vilken dröm för en liten flicka!=) Jag hade själv ett och jag minns det som igår hur jag kunde sitta i timmar och leka med det. Det roliga med dockskåp är att man sedan kan pyssla med det själv tilsammans med barnet,sätta dit nya tapeter och egna små tavlor bland annat! =)

 3. Anna says:

  Mina favoriter är djuren från schleich, de är så fina o jag "leker" nog mer med dem än mina barn gör ;)Fantastiskt verklighetstrogna!!

 4. Oj vilken sida! Verkar finnas allt! Där skulle jag verkligen kunna tänka mig att shoppa loss när min lilla tjej firar sin första födelsedag om precis en månad!
  stor kram och tusen tack för en inspirerande blogg

 5. Wenche says:

  God morgen, Anna-Stina:)

  Skulle jjeg være så heldig å vinne, hadde jeg valgt Lundby småland dukkehus til min datter Stina på 7 år:)
  Dette dukkehuset ønsket jeg meg da jeg var lita, men fikk det aldri… Husker enda reklamen for dette huset som brukte stå i Donaldbladene;)

  Klem, Wenche.

 6. Sandra N says:

  Jag skulle vilja ge min lilla flicka som är 3år den fina hello kitty stolen till sin docka. Hon har ingen docka men leker mycket med den och att hon matar den. Denna vore perfekt! 🙂

  Trist bara att man aldrig verkar vinna, för man inte har blogg. Men jag läser din blogg dagligen och diggar dig! Har själv bott i oslo och längtar tillbaka då och då.
  Kram Sandra N

 7. Caroline says:

  Hei AnnaStina!
  Kjempefin konkurranse 🙂 Skulle jeg være så heldig å vinne, ville jeg kjøpt mer tilbehør til Lundby-huset som min prinsesse Tomine allerede har. Det finnes jo så utrolig mye fint å få til huset! Krysser fingre og tær… 🙂
  Ønsker deg en fin dag. Klem, Caroline

 8. Åsa says:

  Åh vilken underbar butik! Vilket utbud. Jag skulle gärna köpa en skrållan till min dotter Alva, då hon har börjat leka massor med sin lilla docka. En uteleksak (grävmaskin) till sandlådan får det även bli till William. Tack! Kram Åsa

 9. sara says:

  vilken bra tävling:)har fanns de ju en massa att välja på! skulle jag vinna så skulle jag välja en sparkbil till min brorson, som jag traffar allt for sällan då jag bor i oslo å han i sverige! hoppas på de bästa nu:)

 10. Weronica says:

  ÅHH, jag vill vara med och tävla och vinner jag så hade jag köpt BAMSE paraplyet till MEJ SJÄLV. hehe. Jag älskar Bamse 🙂

 11. Hej!
  Jag vill gärna vara med och tävla!
  Det var en massa fint de hade där så jag har svårt att välja bara en favorit 🙂 Om jag skulle vinna så skulle barnen få välja varsin sak själva!
  Kram!

 12. Bella says:

  stackars hans barn :l
  r.i.p

 13. fin blogg

  Missa inte min tävling i bloggen du kan vinna fina priser. DU TJÄNAR ÄVEN PÅ DET GENOM ATT FÅ FLER BESÖKARE :d

 14. Caroline Ohlsson says:

  Vilken rolig tävling! Min brorson älskar pippi så vinner jag skulle jag köpa ett pippi lekhus, eller varför inte en matta!

 15. Anonymous says:

  Varför vill man minnas/hedra nån som är pedofilmisstänkt och kan köpa sig fri från allt? Som dessutom hållt sina egna barn som fångar?

 16. Louise says:

  Oj, vilken söt rosa dockbarnstol. Den skulle verkligen falla min lilla prinsessa i smaken. Hon älskar allt som är rosa och gärna Hello Kitty på det. Vi skulle bli jätteglada båda två om vi vann!
  MVH Louise

 17. Ragnhild S.E says:

  Hei Anna Stina, eller SOLEN, som jeg liker å kall deg. Selv på en grå dag klarer du å oppmuntre meg med gode ord fra bloggen din, som er helt fantastisk.
  Lite ante jeg da jeg ble mamma, at en lite søtis på 8mnd kunne få et favorittprogram på tv. Hver dag når vignetten på "drømmehagen" kommer, stråler hun som en sol, klapper i hendene og ler! Skulle vi være så utrolig heldige med å vinne må vi jo kunne ønske oss Hopsideisi-dukken. For hun er virkelig favoritten til min datter.
  Ha en vidunderlig sommer og nyt dagenen med din flotte famile.

 18. Anna-Lena says:

  Oj vad massa fint de har! 😀 Kul! Hade jag vunnit hade jag satsat på ett dockskåp som jag faktiskt tycker passar båda mina barn, en tjeja på 2 och en tuffing som faktiskt blir 5 imorgon 😀 Skulle självklart köpa Småland då jag är därifrån 😉 Och så skulle en sådan Pelikan till badleker vara perfekt! Har mkt kul till badkaret men det ser lite rotete ut så det bara ligger överallt?.. 🙂 Ha en skön helg! (Hoppas JAG vinner 😉 hehe…
  Kramar

 19. LindaH says:

  oj hade igen aning om att han dött :S är gjärna med i utlottningen. favoriten måste vara Mumin Babygym. såg riktigt härlig ut.

 20. Än en gång har jag chansen att tävla om en BRIO sorteringslåda till min yngsta sessa! Vill vill vill gärna vinna en sådan, hon skulle älska den! Kram i värmen =)

 21. Elsa says:

  Mitt namn är Elsa och jag är ettåetthalvt år. Jag samlar på schleiss-djur, så om jag (och mamma) vinner så kommer vi nog köpa ett helt gäng sådana! =)

 22. Oj, allt är verkligen så fint men jag älskar verkligen Brios leksaker dom är så färgglada och känns tåliga.

 23. Heidi K says:

  Hejsan, vill självklart vara med och tävla jag med. Min två-åriga dotter skulle gärna leka läge med ett Lundby dockskåp. Tackar för en inspirerande blogg.

 24. annelie says:

  Min favvo är Aqualand, agua play. Den skulle mina barn kunna ha mkt skoj med i sommar!

 25. annelie says:

  Min favvo är Aqualand, agua play. Den skulle mina barn kunna ha mkt skoj med i sommar!

 26. annelie says:

  Min favvo är Aqualand, agua play. Den skulle mina barn kunna ha mkt skoj med i sommar!

 27. annelie says:

  Min favvo är Aqualand, agua play. Den skulle mina barn kunna ha mkt skoj med i sommar!

 28. annelie says:

  Min favvo är Aqualand, agua play. Den skulle mina barn kunna ha mkt skoj med i sommar!

 29. annelie says:

  Min favvo är Aqualand, agua play. Den skulle mina barn kunna ha mkt skoj med i sommar!

 30. evamar says:

  Just nu är det lego, lego och lego som gäller så det blir alltså lego om vi vinner… Det är en fin leksak, tycker jag, även om jag just nu är liiiite less på att plocka legobitar.

 31. Jeanette says:

  Jag är gärna med och tävlar. Hello Kitty-stolen är ju helt underbar!

 32. Hejsan! Jag är gärna med och tävlar! =) Min favorit som jag tror att barnen skulle bli väldigt glada över är träd tågbanan för dom yngsta barnen med lok tuta! Vi var nyligen på BVC och dom hade en gamal tågbana där som min äldsta dotter direkt satte igång och leka med. Det är en tidlös klassiker! Sen finns det ju självklart så mycket andra roliga saker där.

  Mvh Sarah

 33. Agnes says:

  Jag vill gärna vara med och tävla!
  (LÄNK: http://agnestavlingsblogg.blogspot.com/2009/06/1-juli-presentkort-dodde.html)

  Min favorit är Cars, Lära-gå-bil! Den skulle min Liam gilla!

 34. Simon says:

  Hej kul tävling! Min favorit är Smoby Rutschkana U-Turn. Riktigt tuff!

 35. anneli says:

  Hello Kitty stolen är ju supersöt! Brios byggklossar i roliga färger är också en favorit!

  Hoppas på tur!
  Trevlig helg,
  Anneli

 36. anna says:

  Hej Anna-Stina!

  Vilka generösa tävlingar vi får ta del av och hoppas för en liten stund.
  Då ska vi se, det fanns mkt fint men den absoluta favoriten är Hello Kitty Scootern för 399:-. Min 3 åriga tös är lika Kitty glad som din Johanna 🙂 Lillasyster skulle nog uppskatta den simmande delfinerna Tomy, Doh-Re- Mi dolphins 179:-.
  Tack för en härlig blogg, du är så duktig och glad.
  Jättekul att vi får ta del av Johannas liv och hennes fina rum. Uppskattas av alla mom's ;).
  Kan du inte visa fler bilder från hennes rum?

  Mvh anna med småprinsessorna.

 37. Hejsan! roligt att jag snubblade in på din blogg och upptäckte att du har en tävling igång, sånt är roligt och jag vill självklart vara med! 🙂 Om jag hade turen på min sida och blev den lyckliga vinnaren så skulle ja inte behålla priset själv, utan ge det till min bästa kompis som har en liten prins på 9månader, en fin sommargåva sådär 🙂

  Håller tummarna! 🙂
  KRAM

 38. whakmaria says:

  Min dotter älskar Bamse, hon har bamse kläder, bamse påslakan, Bamse paraply, det enda hon vill ha är saker med Bamse på. Så jag vet en 4 åring som skulle skrika av glädje över ett Bamse Lektält i sitt rum.

 39. Stina says:

  Jaaa, jag vill vinna leksaker. Snart går flyttlasset hem till Sverige. Min dotter kommer att få ett nytt fint rum men hennes leksaker kommer att åka båt i 8 veckor för att komma fram. Då skulle det ju inte vara helt fel att kunna köpa något nytt. : )
  Tack för en bra blogg som inspirerar mig att bli en bättre människa. Kram!

 40. Fru Lundin says:

  Fisher Price, Diddle Activity Center skulle jag vilja vinna till min lilla Ella. Perfekt med de åldersindelade kategorierna.

 41. Malin OE says:

  Suck vilken fin barnstol med Hello Kitty! Synd att man inte har så små barn längre.

 42. Anki says:

  ja, jag vet inte exakt vad men eftersom jag ska förära det till min kompis lilla kille så ska det NATURLIGTVIS vara något som piper,tjuter , brummar o LÅTER riktigt ordentligt då tror jag grabben( o hans föräldrar!!!)blir överlycklig!!!

 43. Jessica.S says:

  Hejsan!!

  Är gärna med och tävlar. Vad mycket fina saker det fanns =o) Kan inte riktigt välja men det lutar åt att bli något av alla deras lego, för det gillar alla mina barn, helst ngt med djur i också för lillkillen älskar djur =o)
  Kram!!

 44. Amanda says:

  Vilket utbud. Jag har minst sju favoriter! ^^ Men om jag skulle ha turen att vinna skulle jag välja en Cykel 3-Hjul till min son. Supersmart med en stång baktill så mamma/pappa slipper få ryggskott. :o)

  Hoppas på tur! ♥

 45. ida says:

  Har hittat två favoriter, Elefun och aqualand…
  Eftersom båda mina töser fyller år nu i sommar så vore det en toppen present till dom..

  kram

 46. Lena B says:

  Hej !

  Min favorit är miniköket från Micki.
  Det är så kul att se lillkillen "laga mat" till hela familjen 🙂

  lenamarb@gmail.com

 47. Lina says:

  Åh jag vill vara med å tävla! Jag skulle vilja köpa Handbok för småbarnsföräldrar. Goda råd kan man inte få för många!

 48. Malin says:

  Å jag är gärna med och tävlar!

  Jag skulle köpa en Pelikanen Badlek (http://www.dodde.se/baby/for-baby/pelikanen-badlek.html) att stoppa sonens alla badleksaker i, han älskar att bada och ska gärna ha precis ALLA leksaker i så det blir lite jobbigt att stapla upp alla fint på badkarskanten efter varje gång 🙂

  Hoppas ni har det bra i sommarvärmen!
  Kramar

 49. Cilla says:

  Vad mycket grejer och vilken nostalgikänsla man får av att se sina egna gamla favoriter från när man själv var liten..
  Jag hade valt ut "LEGO, Anakins Jedi Starfighter" och "Nikko Little Formel 1" om jag hade haft turen att vinna det eftertraktade presentkortet. Då hade mina båda småkillar, den ene passionerat Star Wars-fan och den andre tidig Formel 1-fantast, blivit tokiga av lycka!
  KRAM!

 50. Sussie says:

  Wow, alla barns dröm online 🙂
  Min lilla tjej på 8 månader skulle jag vilja ge Fischer Price's learning puppy. Verkligen gullig.

 51. Marion Thorneus says:

  Hej, jag skulle köpa Aquaplay. Det skulle våra två buspojkar bara älska när de leker sina vattenlekar. Vilken fiffig sida där det kan sorteras efter ålder, kan annars lätt bli rörigt på hemsidor.
  /Marion

 52. Anneli says:

  Hej! Jag är med och tävlar, tyckte att babygymet mumin var jätte fint.

 53. Malin says:

  Vår stora pojke fyller snart 2 år och är helt såld i grannpojken batteridrivna racerbil, därför skulle det bli en sådan till hans dag om vi vann.

 54. rebecca says:

  Oj vilken tävling, klart vi är med! =)

  vår favorit är: AquaLand, AquaPlay. Min grabb älskar vatten så detta är perfekt. 🙂

 55. Marlene says:

  Jag vill gärna vara med och tävla

  Det här är nog favoriten http://www.dodde.se/varumarken/lego/banddriven-lyftkran.html

 56. Jag är gärna med och tävlar, jag hittar massor med fina saker som min son skulle älska att få. Han gillar musik och skulle uppskatta keyboard med mikrofon, då skulle han kunna sjunga blinka lilla stjärna på sitt vis 🙂

  Sen skulle en badpool vara en bra present i denna sommarhetta.

  Hoppas att jag kan få möjligheten att förgylla Melvins sommarlov.

 57. Min favogrej är : Carena Resesäng
  Den skulle jag lätt köpa, visst man vinner 500 kr men jag skulle lätt kunna lägga till en 100 på Carena Resesäng ^^
  För att en Carena Resesäng kan man ju ta med sig överallt ^^

  Kraaam
  H

 58. Jessie says:

  Jag vill gärna vara med och tävla! =)
  Så svårt att välja en, hittade många favoriter men om jag måste välja en så blir det: Intex Familjepool! =)

  Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/july/vinn-ett-presentkort-pa-500-kr-hos-doddese.html#comment

  Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

  Ha det så bra!

 59. Anita says:

  Jag vill gärna vara med och tävla!
  OM jag har den stora turen att vinna skulle ett minikök från Micki vara perfekt till min dotter. Hon älskar att leka med diverse köksprylar… 😀

 60. Tina i Holland says:

  Klart jag vill vara med och tävla. om jag skulle ha den fina turen att vinna så skulle jag köpa Babygym Spöket Laban, vi väntar tvillingar i dec. Gymmet verkar vara ganska stort så båda kanske kan få plats ett tag 🙂

  Hoppas att du får en underbar dag

 61. sofia says:

  Tänk vad mina flickor skulle bli glada om de visste att mamma inte bara arbetar vid datorn utan även tävlar så att de kan få nya leksaker… 😀

  Jag vet att de skulle bli överlyckliga om de fick några tillbehör till sitt nya dockskåp, en dockfamilj skulle inte vara helt fel och en transformator (låter ju hur tråkigt som helst men tänk vad fint det är med riktig belysning i ett dockskåp!). De kommer go bananas!

  Håller tummarna här och TACK för en superfin blogg som förgyller min vardag!

 62. Åse Anita Mogstad says:

  Hei! Hadde vært veldig fint å vunnet gavekortet. Jeg blir tante til en liten babygutt hvilken dag som helst nå og da hadde det vært fin å kunne kjøpt Mumin Babygym til babyen! Hilsen Åse Anita

 63. Monica says:

  Så fin konkurranse… min favoritt er helt klart Hello Kitty stolen – den var kjempefin. Tror min lille prinsesse hadde elsket den. Takk igjen for en flott blogg, som alltid er positiv og inspirerende.

 64. Åsa says:

  Äntligen en bra leksakssida! Jag skulle köpa skrållan till min dotter som börjat leka så intensivt med sin lilla docka, kunde vara kul med en kompis till hennel. Kram och glad sommar! Kram Åsa

 65. Lena Helmersson says:

  Hej!
  Kul med tävling! Min dotter är 8½ och älskar fortfarande att leka, vilket är härligt. Hon tycker mest om Hallo Kitty och Pet shop – så skulle jag vinna skulle min dotter Hanna få vara med och välja något roligt att leka med.
  Ha det gott i sommarvärmen,
  Lena H

 66. Jessica says:

  Jag skulle gärna vilja ge min prins, Elvis 15 månader, en BRIO Spis eftersom han älskar att vara i köket. Han har redan egna köksredskap och kastruller, så en egen spis skulle ju vara en dröm. Kram Jessica

 67. Johan says:

  Om du inte hittade leksakerna du sökte på Dodde kan du kolla in leksaker Lekmer.se

 68. Jag vill gärna vara med och tävla!
  OM jag har den stora turen att vinna skulle ett minikök från Micki vara perfekt till min dotter. Hon älskar att leka med diverse köksprylar… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *