Tävling: Vinn prinsessetält!


Vad passar bättre på en fredag än en TÄVLING !

……och inte vilken tävling som helst, utan en riktigt rosa prinsesstävling i äkta "gizmolina-stil" i samarbete med nettbutiken Nordljus.


Detta super söta prinsssetältet från Nordljus. kan bli ditt !
Ett tips: fyll tältet med kuddar så blir garanterat din prinsessas favoritplats 😉

VINN ROSA PRINSESSETÄLT FRÅN NORDLJUS!  ♥

Jag är så GLAD över att jag får bjuda er läsare på ännu en fantastisk tävling och den här gången kommer det att bli 3 (!!) lyckliga vinnare vilket känns jätte kul 🙂

Om du vill vinna det fina tältet  så skriver du en kommentar i detta inlägg och berättar vem som kommer att få tältet om du vinner.  (om du inte har en egen prinsesa så är det en super fin present/gave till vänners / syskons barn)

Tävlingen pågår t.o.m. måndag 23:e mars.

Kram &  Lycka Till !  ♥

Kategori: Tävling! | 184 Comments

184 responses to “Tävling: Vinn prinsessetält!”

 1. Jeanette says:

  Jag vill detta jättefina tält till min underbara dotter Mika som är så snäll och alltid glad, har kanske inte åldern inne än, men mycket snart, hoppas hoppas att jag kommer att få ge tältet till henne

  mvh

  jeanette

 2. Lynetmor says:

  Hei, jeg vil gjerne vinne det fine teltet min datter Åsa på 2 år 🙂

 3. Zandra says:

  detta söta prinsesstält kommer jag ge mina två prinsessor som är 3 och 5 år, kan se framför mig hur de sitter med alla sina barbiedockor inne i tältet och leker.

  Kram på dig

 4. Bonnie says:

  ÅÅ va kul.

  Jag har nu två prinsessor och kommer i juli att få en till liten sessa. Skulle ju vara perfekt!

  Kram Bonnie

 5. Alexandra says:

  Min lilla prinsessa Wilma, 2 år, är värd ett eget litet tält. Hon har alldeles nyss blivit storasyster! Tack för en underbar blogg!

  weissalexandra@hotmail.com

 6. Linda says:

  Åhå vad jag vill vinna den fina vinsten till min lilla prinsessa som är 1år!!!

  Tack ännu en gång för all inspiration som du delar med dig av=)

  Kraaam!

 7. Johanna says:

  Hejsan!

  Dertta superfina tält skulle jag vilja vinna till mina smä änglar Agnes och Märta! Skulle passa alldeles perfekt i deras nya stora rosa rum! Håller min tummar!

  Ha en skön helg!

  MVH//Johanna

 8. Anonymous says:

  Hej!

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna prinsesstältet till min kusins fantastiska barn Isabelle och Gabriella. De har precis fått ett helt nytt rosa lekrum och de skulle bli helt överlyckliga och de vann ett rosa tält också = total lycka! 🙂

  Ha det fint!

  Klemmer!

 9. Anna says:

  Hej! Min lilla söta dotter Niki vill gärna ha detta fina tält. Hon får inte komma in i storasysters fina prinsesstält.Storasyster säger STOP! Ett alldeles eget prinsesstält vore underbart.Dröm, dröm…

  Tack för en fab.blogg!

  Kram anna

 10. Anna says:

  http://kellybiddle.se/2009/march/var-forsiktig-1.html

  Hej Gizmolinas!

  Måste säga att jag blir så glad av att läsa din blogg, den är så lyxig och glad:)

  Speciellt gillar jag dina bilder du har med, men jag läste ett inlägg hos Kelly Biddle, lite oroande om att låna bilder. Jag satte länken längst upp.

  Massa kramar!

 11. Erica says:

  Hej!

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna prinsesstältet till min kusins fantastiska barn Isabelle och Gabriella. De har precis fått ett helt nytt rosa lekrum och de skulle bli helt överlyckliga och de vann ett rosa tält också = total lycka! 🙂

  Ha det fint!

  Klemmer!

 12. Anna says:

  Hej! Min lilla söta dotter Niki vill gärna ha detta fina tält. Hon får inte komma in i storasysters fina prinsesstält.Storasyster säger STOP! Ett alldeles eget prinsesstält vore underbart.Dröm, dröm…

  Tack för en fab.blogg!

  Kram anna

 13. Anna-Lena says:

  Jag HAR ju en liten sessa. Nora som fyller två i slutet av april! 😀 SKulle vara en underbar överraskning på hennes stora lilla dag 😉

  Ha en skön dag och helg!

  Kramar

 14. Agnes says:

  Synd att man inte har någon att ge det till. 😛 Det var ju riktigt sött. 🙂

 15. Karin says:

  Jag vill vinna tältet till min sessa Maja som är 2 år!

  Tack för en härlig blogg!!!

 16. Annie says:

  HEJ!

  Om jag skulle vinna så skulle min 18 månaders tjej få tältet.

  Tältet är ju super fint gud vad kul man kan ha där i 🙂

  Läsa böcker o gömma sig för syskonen 🙂

  ha en riktigt trevlig helg!

 17. Erika says:

  Jag vill gärna vara med och tävla om det supersöta tältet. Jag har en liten sessa som är två år..Engla heter hon. Hon skulle bli superglad om hon fick detta tält. Tackar för fin fin inspiration!

 18. Ragnhild says:

  Å for et skjønt telt, det hadde vært perfekt til mine tre prinsesser:)

  For en skjønn og inspirerende blogg du har:)- Et skikkelig lyspunkt i en ellers så grå hverdag, du setter gullkant på livet mitt:)

  Ha en strålende dag, og God bless!:)

 19. Fru helle says:

  Jag har ingen egen prinssessa bara tre prinsar, så jag skulle gärna förgylla dagen för min låne prinsessa. Hon är som ett ljus i mörkret och vi fick 2 härliga veckor tillsammans i Thailand i november. Övrig tid bor vi långt i från varandra så vad vore bättre än att hon skulle få ett ställe att krypa in på och dröma tillbaka på tillfällena med faster.

  Kram/H

 20. Lisa says:

  Detta tält skulle passa min mans kusinbarn perfekt. Hon är verkligen en prinsessa som skulle älska detta tält.Och det skulle vara en ära och få vinna detta pris.

  Följer din blogg varje dag både hemifrån och från jobbet. De förgyller verkligen min dag när jag plockar upp din bloggsida.

 21. Anna S says:

  Trevlig helg! =)

 22. Ina says:

  juju på en deilig fredag med vårfølelse og sol!

  dette teltet hadde min lille prinsesse Selma elsket. hun var 1 år på tirsdag. syns det er veldig morsomt å krabbe under bord, bak stoler osv. så et telt tror jeg hun ville syns vært veldig kult!

  god helg til deg!

 23. Linnéa says:

  Min lilla prinsessa här hemma kommer att får tältet om jag vinner. Hon heter Ella och är 11 veckor gammal. Är övertygad om att hon kommer att älska det när hon blir äldre och det skulle passa så bra in i hennes prinsessrum 🙂

  Kram Linnéa

  linnea.karmlid@telia.com

 24. sirpa says:

  hej.

  jag önskar ett prinsesstält till min nyss blivna 6-åriga prinsessa.det skulle passa henne perfekt,skulle kunna ha den på altanen nu snart,det skulle bli en hit!!!

  hon skulle stolta bjuda in sina sesskompisar för att mysa där i ………..

  hoppas min sessa vinner…………..

  kramar till er.

 25. Zun says:

  Åh, ett sådant skulle bli så fint i min sessas nya rum. Hon har äntligen fått ett alldeles eget rum, hon delade tidigare sovrum med Lillebror, och hon fullkomligt älskar allt som har med rosa och prinsessor att göra 😉

  Kram Zun

 26. Susanne says:

  Hej, jag är med och tävlar jag också…

  Om jag vinner så kommer det att bli det första som min lilla dotter får i sitt rum. Jag är nämligen gravid och har nyligen fått reda på att det är en liten tjej i magen. Vi har ännu inte börjat att "inreda" hennes rum, så ett prinsesstält skulle inte vara fel att börja med:-)

 27. Josefin says:

  Hej! Jag läser ofta din positiva glada blogg som ger så mycket energi! Om jag hade vunnit skulle det fina tältet utan tvekan gå till prinsessan Maja som precis blivit stora syster till inte mindre än två (!) syskon! Min bästa vän Malin träffade Majas pappa för kanske sådär två år sen och sen fick jag lära känna söta Maja. Hon är en otroligt stolt stora syster som förtjänar allt fint:) Ha en bra dag och hoppas jag får vinna det fina tältet till henne! KRAM!

 28. Jennie says:

  Jag vill väldigt gärna vara med å tävla om det fina tältet till min brors prinsessor! Engla fyller 2 i sommar och Wilma fyller 1! Jag tror att dom skulle älska sin faster (even more=) om dom fick det finfina prinsesstältet!

  Kram Jennie

 29. Philippa says:

  Så klart min lilla Flora vill vara med och tävla!

 30. malyn says:

  oh vad sött! om jag vann, skulle jag ge det till min dotter som gått & fått vattenkoppor. det skulle passa så fint in i hennes rosa prinsessrum! 🙂

 31. Yasmine says:

  Om jag skulle vinna det här tältet så skulle jag ge det till min systers, pojkväns lilla tjej. Hon blir alltid så glad om hon får prinsess saker, en barbie eller bara om det är tidningen "prinssessor"! Därför skulle det vara extra roligt att ge henne en present bara sådär.

 32. Martina says:

  Jag skulle ge tältet till min kusin som älskar allt som är rosa och har med prinsessor att göra!

 33. Malin says:

  Jag skulle vilja ge detta tält till min bror och hans flickvän som väntar sitt första barn tillsammans! De får släktens första barn och SOM jag har längtat efter att få barn i släkten (Alla är vuxna eller gamla!!) Känner mig lika lycklig som om det vore jag själv som skulle få en liten! =)

 34. Frida says:

  Åh, jag har precis fått ett litet kusinbarn. En underbar liten flicka, vad passar då inte bättre än just detta tält!? Denna lilla prinsessa var oväntad då familjen hade gett upp hoppet. Men en liten prinsessa var menad och komma till världen och hon skulle förtjäna detta fina prinsesstält!

  Tack för en fin blogg! Hoppas du har en fin dag!

 35. Emma says:

  Jag skulle vinna tälet och ge till min lilla prinsessa som snart ska få ett nytt rum eftersom att vi ska flytta.

  Och då skulle de ju passa jätte bra med ett eget litet slott till min vackra lilla prinsessa.

 36. Mamma Anna says:

  Hej!

  Jag har två prinsessor 4 år och 2 år. De har snart födelsedag, på samma dag dessutom!

  Det vore fantastiskt, att vinna ett så fint tält och ge det som en present tillsammans. Kunde inte passa bättre just nu, de har nämnligen önskat sig Askungenklänningar av oss.

  Hälsningar Mamma Anna

 37. Erik says:

  Min tjej tipsade om denna blogg då jag skulle kolla om chefen visste vem du var och visst visste Bimme det!

  Vi fick vår prinsessa(isabella) för två veckor sedan. Lite för tidigt men idag så har mor och dotter kommit hem från sunderbyn så en perfekt present till vår lilla guldklimp

  Vårliga hälsningar från Luleå

  Erik

 38. Melissa says:

  Min systerdotter Anessa är heeeelt galen i allt rosa och "prinsessigt". Som fattig student skulle det vara kul att kunna ge henne tältet i födelsedagspresent då jag sällan har råd att köpa något hon kan få av moster. Jag får väl hoppas på det bästa! 🙂 Kram kram

 39. Lisa says:

  Om jag vann ett tält skulle jag ge det till mina syskonbarn som älskar att bygga kojor. Det är ett tvillingpar på 1,5 år och en på 4 år. De skulle bli överlyckliga!

  Kram Lisa

 40. Janne Merete says:

  Åh, dette vil jeg gjerne vinne. Jeg har en venninne med en liten prinsesse på snart 4 år, det hadde vært helt super perfekt gave til 4 års dagen hennes :o)

 41. Pappabloggen says:

  Ser trevligt ut…vi har fiffi-tältet som ser ut som en vattenkanna…den är väl förbrukad av storebror och vår lilla tjej kan inte få använda den för sig själv…får väl fixa var sitt tält och en telefonlina emellan så de kan prata med varandra…:-)

  Ha en skön kväll…

  /Pappa på heltid

 42. Louise says:

  Hej Anna-Stina, måste börja med att ge beröm för din otroligt inspirerande och mysiga blogg.

  Jag har tittat på liknande tält innan men inte fått tummarna loss och nu passar det ännu bättre än innan. Min kusin som redan har en liten prinsessa väntar nu tvillingar, en pojke och en liten flicka.

  Med ett nyrenoverat hus, till följd av många tomma ytor, så skulle detta söta lilla tält passa perfekt hos dem.

  Trevlig helg!!

 43. Annica says:

  Detta fina prinsesstält skulle passa perfekt till min egen lilla prinsessa på 4,5 år! Då får hon ett eget prinsess-krypin tills vi är klara med tillbyggnaden av vårt hus (idag delar hon rum med storebror, 7,5 år och StarWars-prylar!). När tillbyggnaden är klar är jag säker på att hennes rum kommer att bli en rosa prinsessdröm där detta också skulle passa in!

 44. Åsa says:

  Min lilla prinsessa Märta ska få det rosa tältet om jag vinner!

 45. Angelica E says:

  Åh, jag vill så klart vara med! Och tältet skulle gå direkt till mina älsklingar, Texas, Zasha och Bianca!!! Trots att Texas är en gosse så gillar han rosa, eller har fått vänja sig eftersom han har tvillingsystrar ;D

  Ha en mysig fredag!

  Kramar

  Angelica

 46. Helena says:

  Jättefint tält! Det skulle bli en superfin present till min dotter Clara när hon fyller 3.

  Ha en skön fredagkväll!

 47. Anonymous says:

  Takk for hyggelig blogg med masse inspirasjon:)

  Skulle gjerne kunne gi teltet til min niese på hennes 3 års dag, hun ble storesøster i forrige uke, så om noen år kan en liten prinsesse til få lov å leke der..,kanskje hvis hun er heldig….:)

  Det hadde vært veldig hyggelig..,de har et koselig sommersted hvor de kunne trenge et prinsessetelt å gjemme seg i når tante skal leke gjemsel..:)

  Fredagsklem

 48. mia says:

  Hej!

  Min bonusdotter ska genomgå en stor ryggoperation nästa vecka och det skulle va så roligt att få ge henne en fin present när hon kommer från sjukhuset! Hon älskar allt som är rosa! Tältet skulle passa superfint i hennes rosa rum.

 49. Titti says:

  Åhh det där vill jag vinna. Särskilt idag med sjuka barn och med ett arbete under huset som gett hela min vita undervåning ett lager av svart sot. När det är nystädat och iordning skulle det där vara perfekt för barnen (en prinsessa och en lill-prins) att leka i!

  Hoppas på tur!

 50. Mingar says:

  Hej! Ingen tvekan om att min lilla prinsessa skulle få detta underbara tält. Häromveckan tittade jag på ett liknande och har sedan dess ångrat att jag inte köpte det! Håller tummarna att jag nu ska kunna överraska E med detta underbara tält.

  Hoppas att du och Johanna får en mysig helg och att solen ska skina på er.

 51. Ida says:

  Hei! Er innom bloggen din hver dag – syntes den er så søt, ærlig og inspirerende!! Johanna er helt herlig!

  Om jeg skulle være så heldig å vinne – så blir dette en perfekt gave til min niese på 5 år – som akkurat har fått sitt eget rom for aller første gang i nytt hus! Kunne beholdt det selv også – haha.. gjemme meg vekk med lap top og en latte når hverdagen som tobarnsmamma blir mer maos enn kos..hihihi:)

  Gooood helg! klem fra ida

 52. kickan says:

  I torsdags ägnades hela dagen åt målning i 5-åriga guddotterns rum tillsammans med mamman som är min bästa vän sedan över 27år tillbaka i tiden 🙂

  Hade varit helt underbart att toppa hennes nya fina rum med detta UNDERBARA prinsesstält till vår egen lilla prinsessa 🙂

  Jag vet en tjej som hade blivit superglad och nu när sommaren kommer med dess starka strålar är ju dessa så bra att man enkelt kan ta med ut i trädgården så de kan leka in-under 🙂 och sedan bara ta med det in igen 🙂

 53. Wojtan says:

  Hej

  Jag vill gärna vara med i din tävling. Tältet är ljuvligt och kommer, ifall jag vinner, att bli en perfekt födelsedag till min stora tjej Emilia när hon fyller år i april.

  Önskar dig en trevlig fredag.

  Åsa

 54. Jeanette says:

  Jag skulle ge tältet till min bästa väns dotter. Hon är världens sötaste.

 55. EMMA says:

  din blogg är ju urmysig!

  Kolla gärna in min blogg! 🙂

  http://emmaliciouz.blogg.se

 56. Jossan says:

  ÅH ! Vad fint !

  Vi har sedan juli förra året bott på 25 kvadrat HELA familjen på tre personer. Sambo jag och dottern som snart blir 3. Hon har sin lilla lekhörna men inget eget. Vi bygger ut för fullt men det vore UNDERBART att vinna tältet som vi skulle kunna ha här i rummet som kunde bli hennes alldeles egna !

  Hoppas hoppas !

  Kram från Josefina och Nova

 57. Evelina says:

  Åh det fina prinsess tältet vill jag vinna till min egen lilla prinsessa på 9 månader. Passar perfekt inne på hennes rum, vore ju en super bra present att ge henne på hennes 1 års dag i juni =)Skönt att ha något eget mysigt kryp in att smita in i….Kram från oss

 58. Sofia says:

  Mina 2st små sessor skulle detta passa så bra till 🙂

 59. emma says:

  Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna det fina tältet och ge det till min underbara brorsdotter i present! Jag är så ledsen över att inte kan vara med på hennes ett-årsdag eftersom jag gör praktik på en annan ort. Jag tror att hon skulle tycka att tältet är supermysigt och faster kan kanske kamma hem några pluspoäng även om hon missar den stora dagen!

 60. Petra says:

  Hej! Vilket jättesött prinsesstält. Min son hade gillat det, han älskar rosa, thihi. Men om jag vinner detta supersöta tält vill jag ge detta till min brorsdotter Belle som snart är 3 år. Hon är en riktig prinsessa den tjejen! Ha en fin helg!

 61. Anna says:

  Åh vilket sött,

  min bästa vän har två underbara sessor som jag mer än gärna vill ge detta frin tält till 🙂

  Ha en fin fredag

 62. Andrea says:

  Jag vill ge detta mysiga tält till min dotter Nova som har sovit hela nätter ända sen vi kom hem från BB. Det är sådan lyx att få vara en pigg mamma, så därför vill jag skämma bort henne lite extra 😉 Kram

 63. Petra says:

  Va kul.. en ny prinsesstävling! Tältet sku komma åt mina två döttrar.. de hade ett liknande som deras bror söndra.. De va långa tårar då! Så de sku va helt jättekul om vi sku vinna ett nytt! 🙂

 64. Ivana says:

  Jag vill ge den till min lilla kusin när jag besöker henne i Kroatien. Hon är en riktig lite princessa & skulle bli överlycklig om jag kom med en princess tält.

  Kram Ivana

 65. Linn says:

  Først må jeg bare si at du har virkelig helt supre konkurranser!

  Jeg innredet rommet til vår lille prinsesse for noen måneder siden, og et slikt telt hadde virkelig satt den siste prikken over i'en (ta en titt på bloggen min så ser du selv ;O)). Hun er litt liten enda, men jeg ønsker å lage til en "kosekrok" hvor hun kan leke, lese ol, og prinsesseteltet hadde vært perfekt til det.

  Klem-L

 66. Sanna says:

  Jag är 27 år och älskar din blogg!! =) Blir så inspirerad av din dotters fina rum och skulle så gärna vilja ha ett lektält till min dotter som är 9 månader gammal:) Har det lite tajt nu under mammaledigheten och dessutom har vi nyligen flyttat till ett nytt hus från en trång lägenhet och det är väldigt tomt här hemma. Skulle vilja inreda min dotters rum lika fint som Johannas rum och det där lekslottet vore verkligen en jättebra och fin start:) Är lite bökigt och stökigt här hemma för det mesta så skulle vilja att min lilla gumma fick ett eget krypin undan allt där hon bara kan ligga och mysa och leka prinsessa i:) Skickar gärna kort sedan om jag vinner på hur det blev i hennes rum=)

 67. Mikaela R says:

  Många e vi som har en prinsessor hemma, vill med detta inlägg sända en tanke till alla de som inte kan få egna barn. Jag fick en prinsessa i dec 08. Och hon ger mig energi och glädje, oändlig kärlek är vad man känner. Då mina moderskänslor e så starka så tänker jag ofta på dem som inte har fått chansen att få dem. Önskar att ska få chansen att få känna denna kärlek- det är nog det mest fantastiska som finns. Min lilla prinsessa skulle inte vilja tacka nej till världens finaste tält, den skulle stå sig fint i barnkammaren! Ta hand om dig och din lilla prinsessa!

 68. A says:

  Åh… Ett sådant tält skulle jag vilja ge min lillebrors dotter Ella. Hon döps om en vecka och är världens sötaste =)

 69. Rebecca says:

  Hej!

  Om jag vinner skulle jag ge det till min lilla brorsdotter som jag träffar alldeles för sällan. Men jag har alltid med mig något roligt till henne när jag hälsar på, och ett sånt tält hade vart uppskattat.

 70. Linda says:

  Ett prinsesstält till min 3-åriga prinsessa som springer runt här hemma med tyllkjol och krona på huvudet skulle göra henne jätteglad!

 71. Emma says:

  Jag skulle gärna vilja ge min prinsessa här hemma detta tält. Hon har kanske inte riktigt åldern inne ännu, är bara 6 månader men så småningom kan vi nog få riktigt fina och mysiga stunder därinne.Ska så småningom börja inreda hennes rum till ett riktigt prinsessrum, lär ta många ideér från din prinsessas fina rum och detta tältet skulle göra pricken på i:et.

 72. Anna says:

  Hej Anna-Stina,

  Efter att ha bott utomlands i 10 år har jag och min familj äntligen flyttat tillbaka till Sverige. Nu börjar vi om från början och trängs just nu i mina föräldrars hus. Min lilla dotter som är 3 saknar sitt gamla rum så mycket. Det här underbara tältet skulle kunna bli hennes egna lilla mysiga krypin tills det att vi så småningom får ett eget hem. Behöver jag säga att hennes favoritfärg är rosa!

 73. Elisabet says:

  Hej!

  Jag har en prinsessa, men hon är bara 6 månader ännu så hon får inget tält, spjälsängen duger bra än så länge.

  Men däremot så har jag två prinsar (4 och 2,5 år), en som faktiskt ÄR en prins på riktigt, för han heter Amir och det betyder prins på arabiska =)

  Och mina två PRINSAR vill väldigt gärna ha tältet! Jag visade den ena prinsen det på datorn och han tyckte det var jättefint!

  Så om tältet inte är öronmärkt för prinsessor så undrar jag om mina pojkar får vara med i tävlingen?

  Och om jag får lov att smöra lite här i slutet så måste jag bara säga att din blogg är som nån slags beroendeframkallande drog, jag blir på skönt humör när jag läser och dessutom är den farlig eftersom jag blir så shoppingsugen jämt… men det är bra! =)

  Ha det gott! /Elisabet

 74. Helt klart skulle min systerdotter få det fina tältet. Nyss fick jag en fin "bok" hon hade ritat själv med Hello Kitty, bara till moster, och det vore kul att komma med en present som åtminstone är NÄSTAN lika fin till henne…

  Har länkat i tävlingsbloggen:

  http://evamar.blogg.se/2009/march/prinsesstalt-23-mars.html

 75. Hanna says:

  ÅHHH…. Ett prinsesstält skulle passa in väldigt bra i min dotters blivande rum =)Vi ska flytta och då får hon ntligen ett eget rum =)

  TREVLIG HELG =)

  Kram

 76. Sandra says:

  Åh, ett sådant tält kan jag se min lilla dotter leka i. Hon är min pärla, mitt allt. Hon får mig alltid glad och förgyller alla dagar med skratt, lek o bus.

  Jag önskar vinna detta tältet eftersom min sambo e lite "allergisk" mot allt prinsessigt annars .

  Nåt prinsessigt kan ju lilla prinsessan få ha? 🙂

  Gillar din blogg Anna-Stina. Den är full av inspiration!

  mvh Sandra

 77. //Linda says:

  Jag hoppas att det inte är ett krav att tältet ska gå till en prinsessa, för om jag har tur och vinner kommer det nämligen att bli min lilla 1½ åriga prins som får det fina tältet. Jag ser ingen anledning till att inte det skulle fungera lika bra det. 🙂

  Här har jag länkat till inlägget:

  http://linblogg.blogspot.com/2009/03/lektalt-233.html

 78. Kim says:

  Åh! Vad glad jag blir när jag ser att du tävlar ut det fina tältet! Jag skrev ett inlägg till dig för lite sedan och frågade vart du fått tag i johannas men har glömt bort att kolla ifall jag fick något svar.

  Tältet skulle jag ge till vår lilla busprinsessa Minou. Den skulle passa fint nere i vårt vardagsrum fylld med kuddar och bli hennes egna lilla krypin.

  Det skulle hon älska!

  Trevlig Helg

  Kram från Kim&Minou

 79. Malin says:

  Prinsessorna Alice och Inez behöver ett tält, Alice älskar allt som är rosa och Inez tokgillar prinsessor! Tack för en inspirerande blogg!

 80. Ann-Sofi Hultin says:

  Hej!

  Ja vinner jag ett av de tre tälten så kommer min lilla prins få det. Han är dock bara 4måander men att ha ett eget prinsses tält kommer bli så perfekt. Då hans bästa kompis som är en tjej kommer att leka mycket här, och lovar dig att hon kommer att bli såå avis 😉

  Kram

  Ps….hälig blogg läser din och Josses varje dag Ds

 81. Hej AnnaStina! Jag skulle så gärna vilja vinna detta rosa tält till min SON Nils. Han leker med bilar JÄMT men så fort vi kommer bort till kompisar som har döttrar så leker han för fullt med deras rosa prinsess saker. Så detta prinsesstält skulle göra honom SÅ GLAD & LYCKLIG! Håller tummarna! Och tack för din mycket fina & inspirerande blogg!! Trevlig Helg, Ulrika

 82. Gry says:

  Hei!

  Først må jeg bare som mange andre, takke for en fantastisk blogg fyllt av kjærlighet og glede! Jeg er en ivrig leser:)

  Hvis jeg vinner, vil jeg gi det til vår datter Sofia på 10 mnd. Vi bor i en lght i Oslo, og skal selge lght i disse dager (får vi håpe). Sofia har ikke eget rom nå, men det får hun da vi flytter. Og da er jo et nydelig telt en fin inspirasjon til å bygge videre på når det gjelder innredningen av hennes prinsesserom 🙂

 83. Erica says:

  Hej! Det tältet skulle jag ge till min underbara väns prinsessa. Skulle passa jättebra i hennes rosa rum! Hon fyller 2 år snart, perfekt present!! KRAM

 84. Min egna lilla docka skulle såklart få det underbar tältet om jag vann!

  Kram,

 85. Michelle says:

  Min lilla sessa skulle få det, just nu har hon jätte hög feber och det skulle vara så kul att få ge henne nåt roligt.

  Har länge funderat på att köpa ett sådant tält men det har aldrig blivit av!!!

  Du har en kul blogg att läsa. TACK

  Trevlig helg

 86. Jessica says:

  Hej! Om jag skulle vinna så skulle jag ge tältet till min kära vän som ska få en liten prinsessa vilken dag som helst 🙂 vore jätte kul att få ge bort en sån fin present!

  Tack för din härliga blogg!!!

  Kram på dig

 87. Jessica says:

  Hej! Om jag skulle vinna så skulle jag ge tältet till min kära vän som ska få en liten prinsessa vilken dag som helst 🙂

  Tack för en härlig blogg! 🙂

  Kram på dig!

 88. CamillaB says:

  Hej!

  Åh vad detta tältet skulle passa mina två prinsessor bra! Min yngsta dotter är precis lika gammal som din Johanna, så jag tycker att det är fantastiskt kul att följa din blogg!

  Många kramar!

 89. Carolina says:

  Åh, vilken otroligt generös tävling!

  Skulle jag ha turen med mig så skulle vår lilla prinsessa såklart få detta tält, än så länge är hon för liten – men oj, vad roligt hon kommer ha när hon blir äldre! Kram

 90. Anna Å says:

  Så glad jag blev att se den här tävlingen, det vore så roligt att vinna ett underbart prinsesstält till min lilla prinsessa Alice Johanna som snart ska få sitt eget rum. Det blir rosa förstås, storebror är sju och vill ha svart och hockeytema i sitt nya rum, så du förstår att jag måste ta igen det någonstans ;-). Jag vill passa på att tacka för att du förgyller mina dagar med din blogg! Jag hittade den när jag googlade efter shoppingtips i Phuket där vi bodde på underbara Sunwing i november. Jag tog bla. med familjen på Hello Kitty-shopping på Central Festival. Det har varit kul att se dina bilder därifrån nu och längta tillbaka… Många kramar Anna i Linköping

 91. Louise says:

  Ett underbart sött prinsesstält som skulle glädja min lilla prinsessa som just nu hämtar sig från en lååångvarig bacillhärd. Såklart skulle även JAG bli glad över att ha ett sött tält att krypa in i 😉

 92. Louise says:

  Ett underbart sött princesstält som skulle glädja min lilla sessa som just nu hämtar sig från en lååångvarig bacillhärd. Självklart skulle även jag bli glad över att ha ett fint tält att krypa in i 😉

 93. Emma-Pemma says:

  Oj oj oj! Denna gån hållere jag verkligen tummar & tår att jag vinner! Mina Sessor; alias Smultronpuss & Prinsessan, skulle bara älska att ha detta underbara Prinsesstält i sitt rum!

  By the way – your blog are always making me smile… Älskar dina bilder på ditt hem, dina outfits, Johannas leende & dina dejts med friends…

  Keep up the good work! You rock!

  /Emma

  minnietiger@spray.se

  minnietiger.blogg.se

 94. Kelly says:

  ja e med o tävlar 🙂

  om ja vann så skulle ja ge den till min lillasyter 😀

 95. madde says:

  Hej Anna-Stina!

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta underbara tält till min prinsessa Tindra, som ska bli storasyster till en lillebror vilken dag som helst…Hon har haft oss alldeles för sig själv i 4 1/5 år så det kommer nog att bli tufft för henne. Vore kul med något som är BARA hennes när det kommer presenter till lillgutten!

  Hoppas att allt är bra med er och att ni njuter av helgen i Oslo- har all snön smällt(?) än?

  Du ska vara stolt som är en så´n inspiration och källa till glädje för så många!

  Kram Madde i Vara.

 96. Hallon says:

  Åh vilket sött litet tält, ser ut som något jag skulle velat ha när jag var liten. Men nu är jag lite för stor för sånt, och har inga egna barn än, men min syster har en söt liten prinsessa som blir 1år nu i April, skulle passa bra som present. Nu håller jag tummarna! Kram 🙂

 97. Rebecca says:

  Wow så fint tält! Det skulle bli en perfekt födelsedagspresent till min bästa väns dotter så jag är helt klart med och tävlar. 🙂

  Tävlingslänk: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2009/march/jag-tavlar-hos-gizmolina-1.html

  Namn: Rebecca

  Blogg: http://geshiia.blogg.se

  Mail. knasbecca@hotmail.com

 98. Angelica says:

  Tävlingarna duggar tätt nu och FINA tävlingar är de också. Jag provar lyckan igen, skulle jag vinna de fina tältet så skulle min lilla busiga prinsessa Milia få de. Vi har nyligen flyttat in i vårt hus och hon har ett allrum/lekrum som inte känns riktigt färdigt, de här tältet skulle göra sig väldigt bra där.

  Önskar Er en fortsatt trevlig helg!

 99. Jag är gärna med och tävlar! Om jag vinner skulle jag ge det till en av mina kompisars dotter, hon skulle verkligen älska det!!!

 100. Magdalena says:

  Min rosa prinsessa skulle säkert älska ett mystält som detta. Hennes gamla tråktält har dessutom gått sönder så det vore perfekt!

  Ha en fin helg: )

 101. Mmille says:

  Hadde jeg bare vunnet det nydelige prinsesse-teltet, så skulle min prinsesse Malin på 8 år fått det!Og gjett at hun hadde blitt så glad 🙂

 102. Anna says:

  Jag vill gärna vinna det superfina tältet till min lilla prinsessa Swea!

 103. Hanna says:

  Hej!! Vi är i startgroparna för att låta våra barn som delat rum få varsitt rum. Ska bli sååå roligt att få inreda att litet prinsessrum i rosa!! Din dotters rum har gett mig otroligt mycket inspiration, och det lilla prinsesstältet skulle göra min prinsessa Lavin såååå glad!! Kram Hanna

 104. Henny says:

  Jag skulle vilja ge detta fina prinsesstält till min sons kusin. Hon har haft det rätt kämpigt med att acceptera att hon har fått en bror, så denna present skulle göra henne överlycklig!

 105. Jeanette says:

  Egentligen skulle jag vilja ge det underbara tältet till min dotter Nellie men eftersom hon fyller 8 år i augusti så vill jag hellre att lilla Bulan ska få det. Bulan heter egentligen Molly och hon är 17 månader och är en alldeles underbar liten trollunge. Dotter till till ett par kompisar till oss.

 106. Guri says:

  Hei !

  4-åringen min falt fullstendig for dette teltet 🙂

  Ho skulle nok brukt det til å leke med venner, og kanskje ha et sted som er bare hennes. Med noen deilige puter og tepper.

 107. Malin.E says:

  Det skulle passa i lilla Melanies rum :-)hon är världens sötaste lilla tjej givetvis med delad plats med din Johanna ;-)(det är min brorsdotter)

 108. Angel says:

  Jag kommer ge prinsesstältet till min guddotter och hennes syster,dessa 2 tjejer kommer älska det då dom är så girly och ÄLSKAR rosaDessutomn fyller ena tjejen år snart

 109. Tina says:

  Jag vill vinna det till min lilla prinsessa som är 3 år men inte har något eget rum ännu. Då kan tältet bli hennes eget lilla krypin!

 110. Jennie says:

  Jag vill vinna detta tältet till min bonusdotter som bor hos oss varannan vecka. Vi ska flytta om några veckor och då får sessan större rum så detta skulle vara perfekt =)

 111. Christoffer says:

  Min dotter skulle definitivt bli överlycklig med ett flickigt tält på rummet som hon delar med sin storebror och e överfullt med borgar, drakar, bilar o andra pojksaker. /Pappabjörnkram

 112. Marie says:

  Jag vill vinna tältet till mina små prinsessor, Tyra och Ebba – jag håller på att inreda ett rum i sommarstugan till dem och tältet skulle passa perfekt där (och hemma efter semestern!).

 113. Linda says:

  Hej AnnaStina!

  Om jag skulle få äran att vinna detta fina tält skulle jag ge bort det i present till min systers lilla flicka Vendela. Hon satt bredvid mig när jag var in på din blogg å det första hon sa eller rättare sagt nästan skrek var: Hello Kittyyyyyy!

  Och när det var en bild på din bedårende lilla tjej Johanna sa hon: En liten flicka lika mig (med ett stort leende på läpparna).

  Önskar Dig en riktigt trevlig helg……….

  Soliga hälsningar från mig Linda från Roslagskusten

 114. liisa says:

  vilket fint prinsess tält. jag vill vara med och tävla och skulle jag vinna så skulle min lilla prinsessa få det.

  hon är mitt allt och jag älskar henne så otroligt mycket och hon skulle älska tältet om hon fick det.

 115. Katarina says:

  Nu då jag har två små prinsessor så skulle ju detta lilla tält sitta finfint! Lilla sessan får kanske inte vara där inne ännu då hon bara är 3 månader men första sessan som är 2 år skulle ju älska detta! Nu hoppas vi på lite tur och skickar massor med soliga hälsningar från Hälsingland!!!

 116. Henriette says:

  Dette teltet hadde vært den perfekte bursdagspresangen til mitt tantebarn:)

 117. marlen wikström says:

  hej jag hoppas oxå på tur för min minsta prinsessa som är 5 mån min största är 6 år o är mera en pojkflicka…så jag hoppas verkligen på en prinsessa den här gången…soliga hälsningar från norrlands familj i göteborg…

 118. Åsa Jonsson says:

  Detta tält skulle bli den perfekta doppresenten till min brorsdotter Svea!! Kram

 119. Anna says:

  Vad fint! Skulle jag vinna så skulle min underbara dotter Iselin få tältet. Vi ska till och flytta och skruttan ska få eget rum för första gången, vad skulle passa bättre än ett prinsesstält där 🙂

 120. Caroline says:

  Jag skulle vilja ge min lilla prinsessa Irma detta superfina tält, dels håller vi som bäst på med att inreda hennes egna rum och dels har hon varit sjuk i bland annat RS-virus och öroninflammation precis och vad passar väl bättre då än att få ett rosa tält att mysa och leka i 🙂 Kram!

 121. I ett prinsessigt litet hus ska min minsta prinsessa få leka busa och mysa 🙂

  Hennes andra namn är just princess.

  Skulle passa perfekt i hennes rum då hennes pingu tält vart stulet ute 🙁

  Kärlek mamma Jessica

 122. NetteR says:

  Har själv två prinsessor men om jag vinner ett tält så skulle min systerdotter få det. Hennes föräldrar har gått skiljda vägar och det mesta av sakerna finns kvar hos pappan så jag skulle vilja att hon fick ett eget prinsesstält hemma hos min syster.

 123. Milla says:

  Skulle hemskt gärna vilja ge detta tältet till min systerdotter, Solskenet i mitt liv! Älskar barn otroligt mycket och när Moa kom in i mitt liv blev jag så glad för att det är några år kvar tills jag känner jag har tid till mitt egna underverk. Så länge vill jag så gärna skämma bort min älskade prinsessa och detta tältet hade passat henne perfekt!

  KRAM

  Milla

 124. Laura says:

  Jag vill vara med!! Har länkat i min tävlingsblogg; Reply

 • Johanna says:

  Hej!

  Vilka helt underbara tävlingar du har Anna Stina! Självklart vill jag och Sarah vara med och tävla:-) Hon ska snart flytta från vårat rum, in på ett eget så nu behövs saker att fylla det med, detta tältet skulle vara helt topp!

  Kram och en riktig god helg!

 • Idha says:

  Min stora sessa har precis fått en sänghimmel, vilket gör min lilla sessa enormt avundsjuk! Så om jag vann det fina tältet skulle jag ge det till lilla sessan som fyller tre i april, men de skulle såklart sitta därinne med varsin prinsessklänning på båda två 🙂

 • Mina döttrar skulle få det. Vi kanske ska köpa nytt hus och i det huset kommer jag inreda ett lekrum och tältet skulle passa utmärkt där 🙂

 • Anette says:

  Heej! Jag älskar barn och att leka med barn. Jag är själv bara 18 år och har därför inga egna barn än. Så därför skulle jag så hemskt gärna vilja vinna det här prinsess tältet, till min otroligt fina väns syster som är en ungmamma med två otroligt små och söta prinsessor! Så nu håller jag tummarna. 🙂 Det vore så kul att ge dem det som present och förhoppningsvis får man själv vara med och leka och bli som liten igen 😉

  kram

 • Vi har en ny liten prinsessa i släkten, mitt lilla kusinbarn. Jag skulle gärna vilja ge henne ett prinsesstält i doppresent. Hoppas på tur i din tävling.

 • Min lillprins Gustav fyller 3 år nu och skulle älska detta tält!

 • Rebeccas.se says:

  Min älskade prinsessa, Alicia (3 år i juni) fullkomligen älskar allt som är rosa och prinsessigt. Hon skulle bli stormförjust över ett sådant härligt lektält! Dessutom skönt för henne med en egen vrå då hon delar rum med en stökig 18 månader gammal lillebror. :/

 • Tilda says:

  Om jag ahr turen att vinna ska jag ge tältet till min älskade lilla prnsessa, min kusin Hilma, 4 år! Hilma älskar allt som har med pronsessor att göra och hon skulle bli överlycklig över tältet!

 • Jessica says:

  Hej hej! Jag vill jätte gärna vara med och tävla om detta super fina tältet! Jag har tyvärr inga egna barn men min bästa vän har en liten dotter på 1 år som skulle bli super glad över att få det! 🙂 Kram

 • Jessica says:

  Jag vill gärna vara med och tävla om ett prinsesstält! Dom har ett liknande på biblioteket och mina flickor älskar att sitta därinne och läsa. Dom är 4 och 6 år och delar rum – naturligtvis är rosa den dominerande färgen… Dom skulle bli överlyckliga om de fick ett sådant tält till sitt rum!

 • Suzanne says:

  Den 28 juni 2005 gick vår dröm i uppfyllelse, vår underbara dotter Ida föddes. Inom loppet av 8 dagar skulle vår dröm förvandlas till en mardröm. På dag 3 fick vi reda på att hon hade ett medfött hjärtfel och på dag 8 var vi nära att mista henne då hon drabbades av syrebrist orsakat av hjärtfelet.

  Vårt lilla hjärta hade under sitt första halvår varit med om 3 stora hjärtoperationer, legat på sjukhus åtskilliga ggr och med handen på hjärtat visat sina föräldrar hur det är att vara stark.

  Idag är Ida en frisk 3½ åring som utan vår påverkan fullkomligt älskar Prinsessor. När hennes Lillebror föddes fick hon en bok av ett par vänner till oss, den handlar om de 3 prinsessorna Snövit, Askungen och Törnrosa. Den boken skall läsas varje kväll innan vi släcker hjärtelampan ovanför hennes säng, och hinner vi med oss innan dagislämningen så ska den läsas även då.

  Ett eget prinsesstält skulle göra henne överlycklig då hon ofta pratar om att hon så gärna vill ha en rosa myshörna i sovrummet där vi kan läsa böcker o berätta sagor.

  Tack för en härlig och inspirerande blogg!

  Hälsningar Suzanne

 • Malin says:

  Jag har ingen fantastisk berättelse om varför just jag borde vinna tältet. Det vore helt enkelt jättekul att få vinna ett fint lektält till min dotter. Kramkram /Malin

 • Olelsi says:

  Hejsan!!

  Börjar lite fint med länken:

  http://olelsi.blogg.se/2009/march/princess-talt-att-vinna.html

  Vem som skulle få tältet: Mina töser då min lille grabb inte släpper in nån i sitt riddar tält.

  Hoppas på tur!!

  Kram Nettan i Hälsingland.

 • Johannah says:

  Hej Anna-Stina och Johanna.

  Jag läser bloggen dagligen och blir att lika glad när man läser om era äventyr och upptåg som ni gör, även om de bara är små så är de inspirerande.

  Jag har inga egna barn än, men om jag vann så skulle jag mer än gärna ge tältet till min bästa vän Annas dotter Nelly som snart fyller ett år, tänk att fira ett-års dagen i ett rosa prinsesstält?

  Stor Kram från Johannah

 • Anna says:

  Jag vill absolut vara med och tävla!!=)

  Jag har en liten bonusflicka som skulle ÄLSKA ett eget litet prinsesslott!

  Länkar i högerspalten på min blogg!

  Mvh Anna

 • Anna says:

  Jag vill absolut vara med och tävla!!=)

  Jag har en liten bonusflicka som skulle ÄLSKA ett eget litet prinsesslott!

  Länkar i högerspalten på min blogg!

  Mvh Anna

 • Carola says:

  Jag har två egna små sessor som skulle bli överlyckliga för denna vinst:)

 • Catta says:

  Kryper fram och säger hej 🙂

  Tittar in lite titt som tätt, din blogg drar liksom…måste vara det rosa 😉

  Detta söta prinsesstält hade gjort Saga, vår dotter på 4,5 år oerhört glad. Just nu är det förändring på gång i hennes rum…skulle passa perfekt.

  Ha dé gott…jag lovar att skriva mer när jag tassar in här sent om kvällarna.

  Kram Catta

 • jessica says:

  Oj, vilken tur att jag tittade in på din sida idag, hade missat att det var tävling. Vilket fint prinsesstält. Vilket mys mina två sessor skulle ha i ett sådant tält.

 • Sofie says:

  Min lillkille Malte skulle få det fina rosa tältet. Klart killar kan ha prinsesstält.

 • Rebecka med en liten sessa says:

  Hej!

  Min dotter har många gånger trånat efter detta tält i leksaksbutiken hemma. (Och tror nog inte sonen är långt efter att leka där han med)

  Håller våra tummar!

  mvh

  Rebecka

 • Josefine says:

  Jag har ingen prinsessa, men väl en underbar prins på 10 månader! Jag är övertygad om att han skulle älska detta vacra tält!

 • Mathias says:

  Hej.

  Jag heter Mathias och har 2 barn. Min minsta är en liten "prinsessa" vid namn Vendela. Hon är 3 år och älskar rosa, prinsessor, bebisar och Kitty. Hon delar rum med sin storebror, så hon är omgiven av allt från bilar till actionfigurer. Så ett tält där hon kan gömma sig och leka med sina dockor helt för sig själv skulle vara drömmen för henne.

  Mvh, Mathias c",)

 • Sofia says:

  Jag har en liten kille på ett år här hemma som faktiskt skulle vilja vinna det där rosa prinsesstältet till sin flickvän Tuwa som blev ett år i fredags! Det skulle ju bli en toppenpresent 🙂

  Då kunde dem redan flytta ihop 🙂

 • Solpigan says:

  ÅHH; precis ett sånt här tält hade min prinsessa Hanna 5 år på sin önskelista så det vore en dröm för henne att kunna försvinna in i om hon fick sin önskan uppfylld!

  Hon har nyligen fått en lillebror och tycker ofta att mamma håller på för mycket med honom istället för med henne. Allt som kan uppmuntra min fina tjej i detta läge vore underbart!

  Tack för en fin blogg som får dagarna att bli lättare!!

  Kram Lena

  vore underbart!

 • Anna says:

  Jag har två små prinsessor, en bestämd liten lillasyster på 1½ år med en extra-mamma i form av en ett år äldre syster och dom skulle älska att få "bo" i det fina tältet tillsammans.

 • Märta says:

  Det vore en perfekt gåva till mina söta små tvillingbarnbarn som fyller 2 år nu i vår. Tänk när de är på besök hos oss på landet att få krypa in där och ha små fester där. Jag hoppas på tur och länkar. kram Märta

 • Ingrid says:

  Åh, ännu ett bevis på att Nordljus bara har fina saker! Älskar alla deras lantliga inredningsdetaljer..

  Jag skulle ge det supersöta tältet till min dotter om jag vann. Hon älskar prinsessklänningar och varje gång hon är med när vi ska köpa kläder så väljer hon endast rosa plagg. (Ibland känns det som att vi går motströms när vi ger henne dockor istället för bilar och inte klär hennes lillebror i rosa, men det går inte att vara alla till lags. Turligt nog finns det mysiga rosa bloggar med andra Hello Kitty-älskare att hämta lite styrka och idéer ifrån!)

 • Roxanna says:

  Åh, jag skulle ge det till min systers två små prinsessor. Vet att dem skulle älska den! Så himla fin och gullig verkligen 🙂

 • Åsa says:

  Hej! Jag skulle vilja vinna det fina tältet till min lilla prinsessa, eller Sessa som hon själv säger, Josefine som blir två år om två veckor.

  Tack för en bra och inspirerande blogg.

  Åsa

 • Mammut says:

  Hej!! Jag har små prinsessor o prinsar till låns ibland, syskonbarn o brorsbarn. Och inte att glömma den minste prinsen av alla prinsar mitt bonusbarnbarn Benjamin, vore så kul att låta alla få leka däri i sommar när de kommer till oss på besök Tack för en trevlig blogg!!

 • Fröken Eko says:

  Hej!

  Vill också vara med och tävla! 🙂

  Om jag vinner tältet så skulle jag ge bort det till min lillasyster. Hon håller som bäst på att inreda ett prinsess-rum till sin dotter, så dethär tältet skulle passa perfekt där!!

  La in en bildlänk till tävlingen på min blogg, hoppas det är OK?

  Häls. F

 • Vi håller på att göra ett lekrum här hemma. Ett sådant här fint tält skulle vara pricken över i. Det passar både sonen och dottern tycker jag.

 • Emilie says:

  Jag vill vinna denna till min lilla kusin! 🙂

 • Marie says:

  Jag skulle ge tältet till min kompis dotter som är en riktig prinsessa. Allt ska vara rosa och "prinsessigt" så det här tältet skulle passa perfekt till henne.

 • Linda says:

  Åhh, skulle gärna vinna det söta tältet till min lilla prinsessdotter!! Hon skulle ÄLSKA det!!

  Ha det bra!

  Linda

 • Christel says:

  Jag skulle vilja vinna det här tältet till min PRINS, Noah som fyller 4 om några veckor. Han älskar allt som är rosa och skulle bli överlycklig över detta!

 • Åh, min lillasyster skulle ÄLSKA det där tältet!

 • Anonitota says:

  Hoppas att jag hinner vara med och tävla!

  Vi håller på att inreda vår prinsessas rum inför hennes 1-årsdag i början av april, och detta tält skulle passa henne perfekt! Tänk att sitta där inne och läsa eller leka… 😀

 • Monica says:

  Dette teltet skulle min yngste datter på snart 3 år fått. Hun er lillesøster til en prinsesse, men har ikke fått så mye nye prinsesseting selv. Alt går i arv fra storesøster.

 • Britt says:

  Om jag vinner är det mitt barnbarn Moa som får tältet till sitt rosa prisessrum

 • Britt says:

  Om jag vinner är det mitt barnbarn Moa som får tältet till sitt rosa prisessrum

 • Jessica S says:

  Hejsan!!

  Lite i sista minuten halkade jag in och såg din tävling. Skulle jag vinna tältet hade våra prinsessor Elsa 7år och Sanna 4år och våran lilla prins Sammy 2år, det hade passat perfekt i deras lekrum =o) för där har de ingenting att "bo" i när de leker. Många kramar!!

 • Kicki says:

  Jag skulle vilja vinna tältet till min dotter på 4 år, hon pekade senast i går på ett sådant tält i ett reklamblad för en leksaksaffär. Hon skulle bli överlycklig !

 • £lli£ says:

  Det skulle gå till min lilla Liv (och hennes storasyster som kanske tycker hon är för STOR)… Just nu har denna lilla sessan ett tält av filtar som ligger över två stolar! så hon skulle bli överlycklig=) Håller tummarna;) Krams<3

 • Åsa says:

  Hej! Jag skulle vilja ge det fina prinsesstältet till min lilla Sessa Josefine. Hon fyller två om 1,5 vecka och vi håller på att göra om hennes rum. Tältet skulle passa henne perfekt.

  //Mamma Åsa

 • Jossan says:

  Det fina tältet skulle verkligen göra sig i vår prinsessa Elli´s rum. Nu skriker hon efter mig så jag ska springa och "rädda" henne ur sängen och se till att hon får lunch.

  Hoppas din prinsessa kryar på sig snart.

 • Elin says:

  Hej åh vad jag vill vinna detta underbara tält till mitt bonusbarn Julia, hon har ett prinsess rum där detta skulle vara jätte fint!

  Kratack för en toppen blogg:)

 • Mormor says:

  Vakna imorse av telefon,en riktig prinsessa ringde till mig och berätta att hon sov hela natten i sin egen säng för första gången. Så vad skulle passa bättre än ett prinssetältet från Nordljus till hennes 4-årsdag i maj månad.

  Mormor

 • Johanna says:

  Hej!

  Vilka helt underbara tävlingar du har Anna Stina! Självklart vill jag och Sarah vara med och tävla:-) Hon ska snart flytta från vårat rum, in på ett eget så nu behövs saker att fylla det med, detta tältet skulle vara helt topp!

  Kram och en riktig god helg!

 • Em says:

  Vilket supersott litet talt!

  Jag skulle vilja ge det till min mormor –

  men inte for henne att anvanda, aven om hon

  ocksa ar en riktig prinsessa. Pa sommaren haller

  vi alla kusiner namligen alltid till vid hennes

  sommarhus & eftersom jag har 6 sma prinsesskusiner

  i aldrarna 4-12 & tva smasystrar som ar 4 & 8

  vore det roligt att ha ett litet krypin i

  tradgarden under soliga dagar! Det fortjanar dom,

  mina fina, goa kussar 🙂 Kram

 • Sara says:

  Hej!

  Ååå…detta skulle verkligen göra min lilla prinsessa superglad. Hon är inne i en riktig "koj-period" nu där det ska byggas kojor av all möjligt =) Hon är 2 år och vad skulle passa bättre än en alldeles egen liten prinsess-koja? =) Den skulle passa perfekt i hennes rosa/vita rum! Vill även passa på att säga tack för en superbra blogg =) Läser varje dag och blir riktigt peppad av ditt härliga och positiva sätt att skriva!

  // Sara

 • Jenniepennie says:

  Jag skulle vilja vinna tältet åt min SON! Alexander bara för att han älskar rosa!

  Dessutom är han helt insnöad på prinsar/prinsessor drakar och riddare just nu, skulle vara kul att ge honom ett eget slott!

 • Cissi says:

  Hej, och tack för att du inspirerar till mer mys och rosa vardagsglamour! Jag skulle vilja vinna tältet och ge till mins son Frasses Kusin. HOn fyller år snart och det skulle vara en perfekt present, som det kan leka i! Kram

 • Maria says:

  Efterson vi är trångbodda och vår dotter inte har ett eget rum så skulle tältet passa perfekt- ett alldeles eget krypin som BARA är för henne!

  Kram från oss!

 • Linda Wirén says:

  Min lilla prinsessa Saga på 3 år skulle älska detta tält.

 • Elinor says:

  Självklart så vill jag vara med och tävla.

  För någon gång så måste ju turen vara på min sida…

  Prinsesstältet skulle antingen ges bort till min systerdotter eller till våran kommande bebis (om det nu är en liten sessa..)

  Tack för en inspirerande blogg!

 • KarolinaN says:

  Klart jag vill vara med och tävla om detta ursöta tält! Jag vet en som skulle BO därinne, ja hon skulle flytta hemifrån vill jag lova:)

  Kram!

 • Johanna says:

  Åhh såg nu att jag missat tävligen om detta underbara tält, ja som läser dig blogg var eviga dag hur kunde detta ske?! Min prinsessa fick ett sånt här tält i julklapp som hon älskar men nu har hunden haft sönder det så jag vet att hon skulle blir överlycklig om det damp ner till nytt i brevlådan lagom till påsk. Det kanske är för sent men ja provar. Hoppas du har en bra dag, du får alltid mig på bättre humör med din positiva inställning!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *