Tävling: vinn tunika & sjal från Nordljus!

Mina kära bloggläsare!

Jag är glad över att kunna presentera en ny tävling i samarbete med butiken Nordljus som nyligen lanserat en ny design på sin fina nettbutik. Den här gången är vinsten en fin tunika + sjal till ett totalt värde av ca 1000kr.


Den fina tunikan du kan vinna är i size S/M, pris: 699kr.


Sjalen, som är snygg att matcha med tunikan, kostar 399kr.

♥ TÄVLA OM TUNIKA & SJAL TILL ETT VÄRDE AV 1.000KR!

För att vara med i tävlingen så skriver du en kommentar till mig i detta inlägg och berättar varför just du borde bli den lyckliga vinnaren också vill jag att du svarar på frågan “Vad heter han som startade Nordljus?” Svaret hittar du om du surfar in hos Nordljus. (tävlingen pågår t.o.m. fredag 4:e december.)

♥ Kram & Lycka till ! ♥

Kategori: Tävling! | 159 Comments

159 responses to “Tävling: vinn tunika & sjal från Nordljus!”

 1. CamillaR says:

  Det är aldrig för sent att förverkliga sina drömmar! Jag vet! Att närma sig 40 och sätta sig på en 5-årig universitetsutbildning var tufft. Men det går, även om vissa saker blir lidande. Förnyelse av sin egen garderob t.ex. Hittills har ju alla kläder som inhandlats varit till de tre barnen så det hade varit härligt att få något eget!Därför önskar jag att vinna den fina tunikan och sjalen!

  Jakob Åsard grundade förresten Nordljus!

  Kramar till dig A-S och Johanna som alltid ger mig inspiration och Feelgood-känslor!

 2. Helene Braathen says:

  Jeg skulle gjerne vunnet denne tunikaen og sjalet til min søster som fyller 40 år 10. desember. Hun har nettopp gått ned over 30 kilo og jeg tror at hun hadde kommet til å føle seg helt fabolous. I tillegg begynner hun i ny jobb i januar, og etter å ha vært alenemor hjemme med barn i mange år, så vet jeg at hun hadde satt pris på noe nytt å friske opp garderoben med. Jeg håper jeg kan få gleden av å overraske søsteren min med denne fantastiske gaven.

  Jakob Åsard startet Nordljus i 2003.

  Og tusen takk for en fantastisk flott blogg, masse feelgood og inspirasjon.

  Klemmer

 3. linda says:

  Jakob Åsard grundade nordljus.
  Just nu väntar jag mitt andra barn och utbudet av mamma kläder känns inte jätte kul.
  men jag tror att denna tunika med ett smalt skärp över magen skulle passa super.
  Tack för en jätte bra blogg som ger mig så mycket insperation!

 4. Therese says:

  Om jag vann tunikan tillsammans med sjalen skulle jag ge den till min mamma i julklapp. Hon skulle älska den och jag vill ge henne den finaste julklappen för att hon alltid ställer upp och finns vid min sida! Mvh Therese

 5. Maria Johansson says:

  Jag älskar grått i olika nyanser och former. Den här tunikan och sjalen är supersnyggt och i vinter väntar flera stora fester för min familj. Vi bor i en liten stad så det blir oftast nätshopping för min del. Vad är bättre reklam för Nordljus än att jag blir läckraste pinglan i denna stass??!!
  Tack för en kanoninspirerande blogg! Du har mina dagliga besök!
  Rätt svar är Jakob Åsard.

 6. kristina says:

  Åh, vilken fin tunika och sjal därtill. En perfekt outfitt att ha på jobbet på förskolan eller när man ska träffa vänner. Har haft ett tufft 2009 med diffus värk och många urinvägsinfektioner. Sjukdom och dödsfall i familjen. Skule bli superglad över en uppmuntande vinst ifrån dig härliga A-S. Dssutom fyller jag år 8/12. En underbar vistelse i Thailand önskar jag er tre. Kram kristina

 7. pangis says:

  Du har så bra tävlingar att jag inte kan motstå att prova lyckan! både sjal och tunika passar min stil perfekt, både i färg och form så nu håller jag tummarna.

  Nordljus startades hösten 2003 av Jakob Åsard och den netbutiken kommer iallafall jag att bokmärka!

  Antar att ni reser snart så jag passa även påa tt önska er en underbar resa!

 8. Therese says:

  Rätt svar :Jakob Åsard

  Måste prova lyckan på denna underbara klänning, Jag försöka byta kläd stil och tycker då att denna klänning och sjal verkar mysig att ha på sig, Håller tummarna. Tack för din underbar blogg.

 9. kristina says:

  OJ glömde i hasten svara att det är Jakob Åsard som startade Nordljus.

  Ha en underbar vistelse i Thailand

  OJ, Glömde i hasten svara. Jacob Åsard startade Nordljus.

  Kram Kristina

 10. Jennifer says:

  Svar: Jakob Åsard

  jag önskar vinna tunikan till min älskade mamma som bor på tok för långt bort och vi ses alltför sällan!
  Hon skulle bli överlycklig för den fina tunikan!

  Kram

 11. Johanna says:

  Oh.. denna fina vill jag ha!!!
  för att jag tycker jag är värd något snyggt att ha till det nya året 😀

  kramar Johanna

  Jakob Åsard

 12. Jessica E says:

  Hej Anna-Stina,

  Rätt svar är Jakob Åsard.

  Åh, du skulle göra mig till världens lyckligaste ifall jag vann den vackra tunikan! Jag blir så inspirerade av alla dina vackra tunikor! Innan var jag inte så förtjust i tunikor (på mig själv) men när jag har sett alla dina vackra tunikor, så tycker jag det är så snyggt! Vore så underbart att få ta på sig denna läckra tunika i jul tillsammans med ett riktigt läckert, långt halsband och snygga leggins. Är mammaledig nu med min prinsessa, och då prioriterar man ju de flesta inköp till sin dotter – hon skall vara fin & ha fina saker!! Tänk om jag kunde matcha henne – då vore vi båda två toppenpinglor! TOP NOTCH!!

  KRAM Jessica E

 13. Jag är LIVRÄDD eftersom jag helt plötsligt har blivit klädintresserad… Frågan är ifall det beror på inspirerande blogg-tjejers kläd-bloggande, eller en kommande 40-årskris… Gissa vad jag föredrar?

  Kram!

 14. Helena says:

  Heej!
  Jag är såå dålig på att planera mina kläder, speciellt vid högtidliga tillfällen. Inte ger plånboken ngn hjälp heller. Om jag skulle handla till mig själv får jag bara dåligt samvete och ångest och tycker att barnen förtjänar dessa klädespengar istället.

  Skulle vara så roligt att vinna ett så vackert plagg! Då kan jag både spara en slant och ändå bli fin till jul.

  Grundaren till Nordljus heter Jakob Åsard och startade igång företaget hösten 2003.

 15. Ann-Sofie says:

  Hej hej!

  Den framgångsrike mannen på Nordljus heter Jakob Åsard.

  Åhh jag skulle bli så snygg på JUL i den vackra tunikan och sjalen, helt enkelt =)

  Kram Ann-Sofie ♥

 16. Petra F says:

  ♥ Jag är med och tävlar ♥

  Jakob Åsard startade Nordljus.

  Åh vad jag skulle vilja vinna tunikan och den fina sjalen!
  Som alla andra är väl ekonomin inte det bästa kring jul. Julklappar till barnen drar lätt iväg. Har studerat i tre och ett halvt år nu, och knappt unnat mig ett klädesplagg på över ett år. Studielån och bidrag räcker inte riktigt till nya kläder.

  ♥ Petra F ♥

 17. Camilla Iversen says:

  Hei!

  Tusen takk for en utrolig inspirerende blogg! Om jeg vant, skulle jeg bli så glad!

  Jakob Åsard heter mannen!

  Mvh Camilla

 18. Ciccie says:

  Jag skulle vilja vinna för att jag behöver något som muntrar upp mig i dessa tider! Jag kommer inte att fira jul i år pga olika tråkiga anledningar, därmed ingen att köpa/få julklappar av/till! Den här tunikan och sjalen skulle vara en perfekt julklapp till mig själv 🙂 Då får jag iallafall en julklapp av underbara Gizmolina, inte helt fel det heller 😉
  Kram!

  Han som startade Nordljus 2003 heter Jakob Åsard.

 19. Marion Thorneus says:

  Hej!
  Hoppas du får en härlig semester i Thailand.
  Det var Jakob Åsard som skapade Nordljus 2003.
  Jag tycker att jag är värd en sån underbar tunika och scarf och skulle vara perfekt att ha under julhelgen när man vill vara fin. Som en julklapp till mig själv.
  /Marion

 20. Anonymous says:

  Bara 23 dagar kvar till Julafton!!

  Detta firar vi med en tävling i min blogg där vinsten är en sprillans ny MOBILTELEFON!

  MVH Elin – Julbloggen ♥
  http://julaftonsmorgon.blogg.se

 21. sara says:

  Du är SÖTAST 🙂 o finast blogg!!

  Kollaa de här

  Dede lottar ut 1000:- till nån av ALLA LÄSARE!!!

  Han DISSAR KISSIE ME HAHAH 😀 finaste killen i bloggvärlden!! otroligt vackert blogg!

  http://dedeprivat.blogg.se

 22. Lina says:

  Hej Anna-stina!

  Jakob Åsard startade nordljus (hösten 2003)…

  Ja varför ska jag vinna den här tävlingen? För att jag så gärna vill 😉 för att jag aldrig ger upp hihi, för att det är ett otroligt fint pris som jag gärna skulle ta på mig och visa min växande mage i och som skulle pigga upp mina gråa dagar som är fyllda av kräks och illamående (när ska det ta slut??) är inne på fjärde medicinen men det funkar inte speciellt bra. så kom jag att tänka på den där låten "gör mig lycklig nu" och det skulle verkligen tunikan och sjalen göra mig, lite lycklig!

  ha en härlig jul i thailand, låter underbart med värme och sol!

  många kramar Lina

 23. Linda says:

  Jakob Åsard startade Nordljus.

  Jag skulle vilja vinna då jag vill ge detta till min kära mamma i julklapp. Jag kommer förmodligen tyvärr inte kunna fira jul med min familj och det känns jätte tråkigt, så att ge mamma någonting fint vore verkligen perfekt!

  Ha det så bra i Thailand!

 24. elin says:

  Svar: Jakob Åsard

  Jeg vil gi både tunika og sjal til min kjære mamma som for tiden går på krykker pga en operasjon i foten. Hun kommer seg derfor ikke på butikker for å kjøpe nye klær. For en ellers aktiv dame kan det være tøft å gå med krykker i ukesvis, men hun takler det på en flott måte!

 25. Petra says:

  svar:Jakob Åsard
  Jag är med och tävlar vill gärna ha ngt fint att ha på mig då jag snart blir av med gravidmagen:)har haft så mkt krämpor sista tiden så jag håller tummar och tår att just jag vinner kram

 26. Madeleine says:

  Jakob Åsard startade Nordljus 2003.
  Jag skulle vilja vinna den jättefina tunikan och sjalen dels för att de var så fina, älskar tunikor speciellt :-), är bästa plagget! Och för att det skulle vara en sådan fin present till mig då jag om en dryg månad är färdig sjuksköterska :-). Kram o trevlig resa till Thailand!

 27. Anna-Lena says:

  Han heter Jacob Åsard och jag skulle verkligen verkligen behöva förnya min garderob NU! 🙂 Barna har växt som bara det ett tag och plötsligt upptäckte jag att jag fyllt på i deras men glömt min egen! Tycker bara min garderob känns gammal och trist! En av dessa skulle piffa upp den! 😀
  Kramar

 28. Jeanette says:

  Sällar mig till skaran som säger att det är Jakob Åsard som grundade denna härliga butik!

  Varför skall just jag vinna? Jo för att jag äntligen har insett att jag faktiskt KAN gå ner i vikt och har idag kommit till hälften med mina 10 kg minus.
  Jag känner mig stolt glad och kommer att få byta ut garderoben och då skulle jag vilja att denna flyttade in i min garderob.
  Sedan att grått är ngt av en favorit färg är bara ett plus!
  Önskar en underbar resa
  kramar
  Jeanette

 29. Ida says:

  Jakob Åsard startade Nordljus.

  Fick en liten son för 2 månader sedan och min garderob består därför för tillfället mest av gravidkläder och för tajta jeans. Den fina tunikan och sjalen skulle vara perfekta för vinterns mammafikor.

  Glad advent
  /Ida

 30. Tina says:

  Jacob Åsard
  Tack för att du visade mig denna mysiga webbutik!!! Jag vill gärna vinna tunikan och sjalen, jag har nytt jobb där jag ofta behöver vara lite mer finklädd så det skulle vara perfekt!

 31. Mia says:

  Jag önskar vinna den underbart fina outfiten till min älskade mamma som fyllde 50 i år. Likt dig så jobbar hon väldigt mycket men sätter alltid sina nära och kära i främsta rummet. Ibland undrar jag hur hon får dygnets alla timmar att räcka till? Hon är min främsta förebild och förtjänar verkligen denna underbara julklapp!

  Svaret på frågan är: Jakob Åsard.

  Vidare vill jag tacka för en underbar blogg. En sann inspirationskälla och även du är med på min lista över starka kvinnliga förebilder Anna-Stina!

 32. Wenche says:

  Jakob Åsard heter han som startet Nordljus i 2003.
  Jeg ønskerå vinne denne tunikaen/skjerfet for jeg vil gi det i julegave til min eldste datter Maria som er 20. Hun fortjener en oppmuntring etter div. komplikasjoner i høst<3

  Klem:)

 33. Jag skulle älska att bära tunikan nu när min mage snart börjar växa. Och sjalen skulle jag använda flitigt nu innan vi har berättat för alla. Jakob Åsard heter gundaren av Nordljus!

  Vill också passa på att önska dig en god jul och en trevlig vistelse i Thailand!

  Kram /Karolin

 34. Lotta says:

  Jakob Åsard startade Nordljus 2003.
  Jag skulle vilja vinna den fina tunikan för att jag skulle verkligen behöva något fint att ta på mig efter att först ha varit gravid i nio månader och sedan ammat i tio månader 😉 Nu är det dags att få piffa till mig också och tunikan tillsammans med scarfen skulle jag gärna använda såväl till vardag som till fest, bara ändra accessoarerna till de olika tillfällena.
  Hoppas på tur!
  Kram

 35. Annica75 says:

  Jakob Åsard.

  Jag fick barn i januari och har sedan dess knappt köpt ett klädesplagg till mig själv. Nästa års projekt är att börja bry mig mer om mig själv igen och hitta min egen stil igen…att vinna den här fina tunikan kunde vara en bra kickstart och inspiration för detta projekt!

 36. MarieLouice says:

  Det rätta svaret är: Jakob Åsard år 2003.

  Det dammar i min garderob vill jag lova, kanske man kunde ha den på julafton ?! 🙂

  //MarieLouice D

 37. Åh vad jag skulle vilja vinna det till min mamma att ge i julklapp, superfint och precis hennes stil.

  Och är det inte Jakob Åsard som grundat Nordljus så säg?

  Kram, Lotta

 38. Elin :) says:

  Kolla gärna in min blogg 🙂 Hii

 39. Elin :) says:

  Den som startade Nordljus är "Jakob Åsgard" 🙂

  Den skulle vara helt perfekt till min syster i julklapp! Hon skulle ÄLSKA det! 🙂

  Ha det bra 🙂 Puss

 40. Madelene says:

  Grundaren heter Jakob Åsard.

  Skulle kunna tänka mej att ha detta på mej på julafton!! Bryta av mot allt det svarta jag brukar ha! =))

 41. Annie says:

  Gå in på min blogg och lämna er åsikt om ”att döpa sitt barn eller inte” .

 42. angelica says:

  Rätt svar: Jakob Åsard
  '
  Jag skulle gärna vinna och ha den fina tunikan på mig på julafton! 🙂
  Jag vinner aldrig någon tävling så det hade varit skoj om jag vann!

  kram

 43. Ann-Sofi Fagervall says:

  Hej och tack för en så rolig blogg att följa . Så skoj att du kommer från Luleå också . Skulle vilja ge min syster en julklapp då hon precis gått igenom en svår skilsmässa och behöver piggas upp. Tack för trevlig läsning varje dag , ha så skoj i Thailand.
  Rätt svar : Jakob Åsard
  Hälsningar Ann-Sofi

 44. Lena says:

  Jag skulle vilja kunna unna mig något fint till julen, då alla små korvören går till att få vardagen att funka finns inte dessa pengar över.
  Så jag får hoppas på att Tomten kommer tidigt i år och lyser upp min vardag.
  Svaret på frågan, Jakob Åsard.
  God Jul. Mvh Lena

 45. Anna says:

  Han heter Jakob Åsard
  Att vinna de där skulle kunna pigga upp i de mörka och regniga vädret. Har inte sett solens strålar på länge men med tunikan skulle jag bli lite gladare=)

 46. Daniel says:

  Jakob Åsard

  Vill skicka den åt min syster som arbetar som barnmorska i Etiopien. Skulle pigga upp henne i hennes tuffa arbete.

 47. Anna says:

  Heej! Åå vilken lyxtävling! Jag skulle vilja vinna de vackra kläderna till mej själv, som en present till att ha klarat mej halvvägs genom min drömutbildning! Ibland bara måste man få pigga upp sej själv, och vad passar inte då om denna lyxiga tunika med sjal? 🙂 Och svaret på frågan…Jakob Åsard!!
  *Kramar*

 48. Caroline says:

  Svar: Jakob Åsard

  Jag skulle bli så oerhört glad om jag vann! Kram

 49. patricia says:

  har under hösten kämpat med min viktnergång och nu har jag äntligen gått ner tio kg. och vad skulle inte vara bättre än en fin tunika att ha på julafton.
  Jakob Åsard heter han som startade Nordljus

 50. sara says:

  En sån feelgood tunika! Jag bor på andra sidan jorden ( Shanghai) och kommer inte komma hem i jul. Hade gärna skickat denna tunika som plåster på såren till min vackra mor!

  svar på frågan är Jakob Åsard 🙂

  tack för en mysig blogg!

 51. Sandra J says:

  Hej AnnaStina

  Jakob Åsard grundade Nordljus!

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna tunikan och sjalen och ge mig själv en present 🙂 Det var längesedan jag unnade mig själv något då både min man och jag inte fick behålla vår jobb. Det blir mest det nödvändiga till barnen och sen finns det bara till mat och räkningar.
  Men skam den som ger sig!!! Hoppet är väl det sista som överger en 🙂 Någon dag blir det en ljusning, och kanske så blir man riktigt glad över en fin vinst ;-p

  Ha en underbar kväll och sköt om er hela familjen!

  Kramar Sandra J

 52. Anette says:

  Ha nu en skön resa ! Kanske vi stöter på varandra i Thailand.P.S Nu har jag smygöppnat min webbbutik. välkommen! Anette
  https://boudoir.nordicshops.com/

 53. Maria.H.S says:

  Nordljus startades av Jakob Åsard:)

  Takker igjen for en fantastisk konkurranse:)
  Å for inspirasjon du gir meg hver dag,takk:)
  Jeg kunne tenkt meg å vunnet dette sjalet til min kjære storesøster som alltid stiller opp for meg:)
  Hun tar veldig godt vare på meg når jeg sliter med min astma,hun fikser ting jeg ikke klarer,hjelper meg med å finne klær,gir bort klær,ordner bursdagsgaver,julegaver ol.
  Hun er omtenksom ,å plutselig kan det havne en pakke fra min kjære søster til min datter,helt overraskende der hun har handlet litt til henne og kanskje noe til meg..
  Hun fortjener en oppmerksomhet hun som gir så mye til andre..
  Da hadde et sjal til henne vært midt i blinken:)
  Ha en fin uke:)

 54. Nana says:

  Har fullt upp med stuider i sluttampen på min utbildningen så att få vinna vore en stor uppmuntran i tider av examen och ångest för att inte få jobb.

 55. Kari Ligaard says:

  Hei Anna Stina
  Gruneggeren heter Jakob Åsard. Jeg bør vinne skjerfet da jeg har ligget en hel uke uten å ha fått noe som helst pleie.

 56. hanna says:

  Hej AnnaStina!
  En kall vinterdag med denna vackra tunikan och sjalen tillsammans med tjocka strumpbyxor och långa kängor och en kort skinnjacka till, det ser jag framför mig nu när jag såg dessa fina plagg.Jag kan se mig själv gå i dessa kläder på stan en kall härlig dag/kväll med tjocka stora goa vantar! Och om jag hade vunnit hade jag valt storlek S på tunikan.

  Jakob Åsard är svaret på frågan och han startade Nordljus hösten 2003!

  tack för en inspirerande och bra blogg,hälsa sött till din johanna! 🙂

 57. Lena says:

  Ännu en superfin tävling, AnnaStina!

  Såklart vill jag va med även denna gång o hoppas på tur. Jag är hemma med vår son (1 år nu i dec.) o det känns som om alla pengar/alla shoppingturer slutar med att sonen o mannen fått ngt, medans jag lämnat utan! Tunikan o sjalen skulle hotta upp mig lite grand!

  Många varma kramar o hälsningar fr Lena i Jakobstad

  Ps. Jakob Åsard är rätta svaret på din fråga.

 58. sara says:

  Jättefin blogg har du 🙂 kolla de här!

  Dede lottar ut 1000:- till nån av ALLA LÄSARE!!! 🙂

  Han DISSAR Kissie me haha!!!! 😀

  Helt OTROLIGT VACKER blogg, han är grym o finaste killen i bloggvärlden!!! 😀
  Nått verkligen extra o obeskrivligt är de!

  http://dedeprivat.blogg.se

 59. jenny says:

  Jag skulle ge den vackra tunikan och sjalen till mig själv i julklapp 🙂 Tycker jag har varit så snäll i år att jag förtjänar denna gåva.
  Jakob Åsard är mitt svar på din fråga.

 60. Erica B says:

  Jacob Åsard heter han. Jag skulle kunna försöka komma på nåt om att jag behöver en uppmuntran för nåt som varit tungt eller så…. men det gör jag inte! Jag vill helt enkelt bara ha dem för att de var så himla fina och att jag älskar de färgerna!

 61. Linda Tham says:

  Jag hoppas att man inte behöver ha en blogg för denna tävling utan att det räcker med att man är en hängiven läsare. Eftersom vi vuxna inte får några julklappar i min familj hade detta blivit en perfekt "hemlis" till mig själv. Jakob Åsard heter grundaren av Nordljus.

 62. Linda Tham says:

  Jag hoppas att man inte behöver ha en blogg för denna tävling utan att det räcker med att man är en hängiven läsare. Eftersom vi vuxna inte får några julklappar i min familj hade detta blivit en perfekt "hemlis" till mig själv. Jakob Åsard heter grundaren av Nordljus.

 63. Heidi says:

  Svar på spørsmålet er: Jakob Åsard

  Min økonomi er dårlig og det er sjelden jeg har mulighet til å kjøpe meg noe så stilig som denne kjolen. Krysser fingrene for at det kanskje kan være min tur til å være litt heldig?!

  Ha en fin kveld og en fin desember.

 64. Magdalena says:

  Vi tog influensasprutan i förra veckan. Dagen efter blev dottern hängig och fick feber ett par dagar. I går fick hon ont i huvudet och kräktes sedan mellan 17-03 i morse och kunde inte sova längre pass efteråt heller. Dvs här sitter en trött glåmig mamma som skulle behöva lite glamour i vardagen. De ser verkligen snygga ut. Och Jacob Åsard heter mannen.
  Hoppas nu att ni får en trevlig resa och att alla blir och förblir friska.

 65. Sandra says:

  Nordljus startades av Jakob Åsard hösten 2003.

  Jag är trött på mina vardagskläder som jag har på mig på jobbet och just denna tunika samt sjal skulle få mig att känna mig lite mer snygg. För jag har som regel att minst en gång under arbetsveckan klä upp mig lite. (Jag jobbar med barn i åldrarna 3-4 där kladd och allt annat innebär) För visst syns det på ytan om man inte känner sig helt hundra?!

 66. Anita L says:

  Jakob Åsard startade Nordljus hösten 2003!
  Som nybliven mamma så går jag mest runt i mina amningströjor å gamla slitna huvtröjor. Sonens dop närmar sig å jag orkar inte ens tänka på att gå in i någon affär å försöka hitta något roligt. Denna tunika å sjal skulle passa perfekt till dopet tycker jag. De var skitsnygga.
  Tack för en inspirerande blogg

 67. Anita L says:

  Jakob Åsard startade Nordljus hösten 2003!
  Som nybliven mamma så går jag mest runt i mina amningströjor å gamla slitna huvtröjor. Sonens dop närmar sig å jag orkar inte ens tänka på att gå in i någon affär å försöka hitta något roligt. Denna tunika å sjal skulle passa perfekt till dopet tycker jag. De var skitsnygga.
  Tack för en inspirerande blogg

 68. Cecilie G says:

  Hei! Riktig svar er Jakob Åsard. Trenger noe nytt til garderoben min, har måttet nedprioritere det i høst. Hadde blitt kjempeglad om jeg vinner:) God tur til Thailand:)

 69. Turbo says:

  Hei!

  Jakob Åsard startet Nordljus høsten i 2003.

  Jeg synes jeg fortjener å vinne denne konkurransen fordi jeg bruker masse energi hver dag på å spre glede omkring meg 🙂

  Og by the way, riktig så god tur til Thailand. Det er vårt favorittland også. Vi har vært der hver vinter de siste 3 årene, og begge barna (nå 3 og 6 år) elsker det! Skulle gjerne sneket meg med i kofferten din. Kan ikke vente på blogging derifra!

  Klem!

 70. frida andersson says:

  Heej,
  har blivit inspirerad av alla dina dagens outfit och söker nu en skön och cool tunika för vardagsbruk! börjar snart jobba igen efter mammaledigheten och visst skulle dessa kläder vara snygga på kontoret där jag jobbar som kurator.
  och just det; jacob åsard.. vore ju dumt att falla på mållinjen 😉

  ha en urskön semester i thailand! kramar från frida

 71. Mikaela says:

  Hej Anna Stina!

  Den som startade Nordljus var Jakob Åsard och som jag önskar jag vann denna tävling. Ligger hemma sjukskriven pgr av problem med magen, stress och allmänt utbränd. Inte en kul diagnos vid 25 men jag lever på hoppet att allting ska bli bra igen. Din blogg förgyller min vardag speciellt i svåra stunder som nu. Den vackra tunikan och sjalen skulle rädda min julafton då jag ännu inte funnit något fint att ta på mig.

  Hoppas ni får en härlig resa till ert "andra hem" i Thailand. Ser fram mot många härliga semesterbilder som får mig att drömma mig bort för en stund!

 72. Turbo says:

  Herregud, jeg ljuger 😀 Barna mine er 3 og 5 år!! hehe…

 73. Ida says:

  Heisann!

  Det er Jakob Åsard som startet Nordljus høsten 2003. Ukjent merke for meg, men veldig nysgjerrig etter denne lille smakebiten !

  Tunikaen og skjerfet var VELDIG meg – men jeg vil nok gi dette til mamma. (vi har veldig lik smak) Mamma har hatt det tungt den siste tiden, både på jobb og personlig. Vi er veldig nære, og vi har derfor nærmest daglig lange fine samtaler om livet. Dette hadde nok vært en super oppkvikker for henne.

  Ha en glad start på desember!
  Klem fra Ida

 74. Åsa says:

  Tittar dagligen in på din blogg som är inspirerande, glädjefylld och KUL!!!
  Vore toppen vinna denna tunika för fester under JUL!!!

  Önskar er en härlig månad i värmen!!!

  Jakob Åsard heter företagaren som startat Nordljus.

 75. Elizabeth says:

  Hej fina du!

  Vilken fin tunika och vilken fin sjal – precis min stil! Det riktigt pirrade till i magen av spänning när jag såg bilderna 🙂 Skulle bli jätteglad om jag vann! Jakob Åsard grundade Nordljus.

  Ha en riktig bra semester!

  Kram från Elizabeth (även jag en fd Luleåbo)

 76. Sabina Johansson says:

  Hej Anna-Stina.
  Mannen heter Jakob Åsard.
  Som mamma har man en benägenhet att ständigt prioritera sina barn så visst vore det roligt med en ny tunika och en sjal att bära på julens alla trevliga kalas.

  Tack för en inspirerande blogg och ha`en riktigt trevlig semester.
  Sabina Johansson

 77. Svar på spørsmålet er Jakob Åsard.

  Hvorfor skulle jeg vinne? Vel, jeg har ingen annen grunn enn at jeg syntes tunikaen og sjerfet var kjempe fine, og at jeg da ville blitt så glad:)

  Ha en fin uke!

 78. Eva Hull says:

  jakob åsard! jag jobbar som säljare o vill se fräsch ut. Tyvärr har jag inte resurserna att handla nytt när jag skulle behöva..detta vore perfekta plagg i min garderob.Precis min stil och storlek!

 79. Eva Hull says:

  jakob åsard! jag jobbar som säljare o vill se fräsch ut. Tyvärr har jag inte resurserna att handla nytt när jag skulle behöva..detta vore perfekta plagg i min garderob.Precis min stil och storlek!

 80. sara says:

  Hej!vilken super trevlig & inspirerande blogg du har ;)började läsa den efter ett repotage i kuriren om dig & din blogg..verkligen en feelgood blogg, älskar inredning& kläder men blir mer att jag lägger pengarna på kläder tilll mina barn än mig själv..blev kär i sjalen till den underbar tunikan som jag önskar vinna nu,eftersom jag fyller 37 nu i dec(även min mamma o dotter fyller denna mån)så skulle det passa bra som en present till mig själv 😉 hoppas ni får en trevlig resa! hälsningar från ett regnigt luleå! ps jakob Åsard startade nordljus hösten-03

 81. Kerstin says:

  Jag skulle vilja vinna den fina tunikan för att kunna ge den till min mamma i julklapp. Vi ses inte så jätteofta eftersom vi bor 25 mil ifrån varann, men hon är världens bästa mormor och förtjänar verkligen att bli uppiffad. Nordljus grundare heter Jakob Åsard, han startade upp verksamheten år 2003.

 82. anna says:

  1)Rätt svar är Jakob Åsard
  2)o NU: Hej Gizmolina, alltid kul med tävlingar. Hockeyfru som jag är och mamma åt 2 prinsar så vill jag bejaka min kvinnliga sida ännu mera, i denna härligt grabbiga familj, med en sådan fin tunika o tillhärande sjal. Bamsekram till dig och tack för din inspirerande blogg.

 83. Anna says:

  Sedan barnen kom har julen varit deras högtid och man har med glädje och lust handlat julklappar till dem. Men när man är klar med inköpen till barnen är tiden och lusten slut så därför skulle detta vara en underbar present till mig från min man… 😉

  Jakob Åsard startade Nordljus!
  Ha det gott!

 84. Jessica says:

  Hej! Svaret på frågan är Jakob Åsard.
  Jag tycker att jag borde vinna för att den 19 dec fyller min bästa kompis år och då ska vi alla tjejer ut på stan och äta å dansa. Det var flera år sen vi var ute tillsammans, blir lätt så när alla har skaffat barn. Därför skulle det vara jätte kul att ha något extra fint att ha på sig denna afton 🙂
  Så jag hoppas på det bästa! 🙂
  Massor av kramar…

 85. T says:

  Hei, hei,

  Det er Jakob Åsard som startet Nordljus.

  Aller først, tusen takk for en fantastisk blogg som er utrolig inspirerende! Jeg er innom og leser hver dag og blir i så godt humør:)

  Selv om jeg har vært trofast leser av bloggen lenge, har jeg aldri deltatt i konkurransene. Kanskje jeg har nybegynnerflaks og vinner føste gang jeg er med? Jeg er hjemme i permisjon, men det betyr ikke at jeg ikke liker å pynte meg. Synes faktisk det er viktig å ta vare på seg selv, selv om man bare "går hjemme". Dette antrekket bare snakket til meg! Fikk SÅ lyst på det:)

  God tur til Østen:)

 86. Britt O. Knutsen says:

  Det var Jakob Åsard som startet Nordljus. Utrolig flott antrekk som jeg tror hadde vært midt i blinken nå før jul.
  Flott side du har, full av masse positiv energi. God ferietur:)

 87. Anette says:
  2009-11-30 @ 22:19:03

  URL: http://edda s

  Postat av: Anette

  Jakob Åsard startade Nordljus.

  Jag skulle älska att vinna dessa mysiga kläder och tror att jag skulle passa jättebra i dem men om jag skulle ha turen att vinna så skulle mamma få tunikan i julklapp och lillasyster skulle få sjalen och då skulle vi bli lyckliga alla tre :-)!

  Trevlig resa!

  Kram från Anette

 88. Ingunn says:

  Nordljus ble startet av Jakob Åsard! Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg denne tunikaen og sjalet/skjerfet, fordi det så veldig behagelig ut å ha på seg, og det hadde vært så morro å eie et så lekkert klesplagg =) Det så veldig anvendelig ut =)

 89. Irma says:

  Grundaren heter Jakob Åsard!

  Min motivering är att jag har varit mammaledig ett tag nu och återgår till mitt lärarjobb i januari- jag har verkligen inga kläder- vad har hänt med mig??? Jag är otrolig fåfäng men sista året har jag inte hunnit/kunnat tänka på mig själv! jag vill vinna! Snälla, snälla tomten! 😉

 90. Tessi says:

  Tjenare tjejen

  Super koselig blogg, masse gode idèr og tips. Jeg gleder meg hvær dag til å komme meg hjem så jeg kan få 5 min til meg selv å sjekke bloggen din.

  Han som startet Nordljus heter Jakob Åsard.

  Hvorfør meg? Jeg kan bare si som det er sliten mor til to underbare gutter som tar ALL min tid å lommebok. Dessverre så glemmer jeg bort meg selv når jeg shopper og kommer altid hjem med noe til de 🙂 Men så går jeg inn på bloggen din så tenker jeg åh så fin Anna Stina er, åh sån bluse vil jeg å ha! Så ja, det hadde vært koselig å vinne.

  Tusen takk for en kjempe koselig blogg

  Hilsen den gråe husmusen

 91. Martine says:

  Bra blogg!

  Se gjerne innom vår moteblogg med masse outfit bilder:)

  gitteogmartines.blogg.no

 92. Katharina says:

  Jag måste börja med att tala om att jag för en tid sedan hamnade på din blogg av en slump. Det som gjorde att jag fortfarande hälsar på hos dig är att jag tyckte så mycket om din klädstil, det kändes så mycket jag, sen är du så fin i allt. Pga mycket värk är jag väldigt känslig för snäva kläder och när jag såg tävlingen tänkte jag att den skulle passa mig, löst och ledigt, så jag är gärna med och deltar i tävlingen:)
  Kramar Katharina

  Rätt svar Jakob Åsard!

 93. Anna P says:

  Hej Anna-Stina,

  Jag är en stor fan och älskar din stil. Tyvärr har jag inte möjlighet att klä mig lika fab.som du. Eftersom denna tunika går i din anda vill jag självklart ha det. Den e grym. Skulle verkligen behöva den nu när jag e nere på min normala vikt efter grav. Inte så mkt av egen vilja utan för att det har varit ett tufft år med lillan & någon prio. av mig har bara inte funnits. Att maken blev av med jobbet i samma veva som vi blev 2-barns föräldrar gjorde klädinköpen minimala.
  Kan se mig själv glida runt i denna outfit som en ny människa och hoppas mot ett ljusare 2010.
  Tack för all inspiration i en grå vardag.
  Grundaren heter föresten Jakob Åsard.

  Kram a.

 94. marie says:

  Svar: Jakob Åsard

  Skulle bli jätte glad om jjag vann tunikan! När man är mammaledig blir klädinköpen till sig själv indragna,det mesta går till vår underbara 3 månaders son August istället. Så en liten julklapp till mig själv skulle vara jättekul!

  Ha det skönt i Thailand! Gillar verkligen din blogg och din stil!

 95. Anonymous says:
  2009-12-01 @ 07:16:51

  Postat av: Marianne

  Hei. Rett svar er : at Jakob Åsard grunnla den høsten 2003. Kjempeflott side. Kan besøke den igjen…Takk for gode tips ifht. linker.Og god tur til Thailand!

 96. Ida says:

  Svaret på frågan är Jakob Åsard.

  Jag tycker att det var en jättefin tunika, jag tror att den kan passa mig och min stil bra. Sjalen var också fin, mysig nu i höst/vintermörkret.

 97. Elin E says:

  Hej!

  Nordljus startades av Jakob Åsard hösten 2003.

  Jag skulle jättegärna vilja vinna den fina tunikan och sjalen, de skulle pasa perfekt på mig som nyförlöst med degig mage i juletider. Har bf på julafton. 🙂

  Ha en toppenvistelse i Thailand!

 98. Elisabeth Krogh says:

  Svaret er Jakob Åsard!

  Jeg fikk tvillinger for et halvt år siden og pga svangerskapet der magen vokste til uante dimmensjoner nekter den å gå tilbake til sånn den var før graviditeten. Selv om kiloene og kroppen ellers er som den skal, vil altså ikke magen samarbeide. Derfor er tunikar mine favorittplagg for tiden. Jeg er helt avhengig av dem, og hadde blitt overlykkelig over å vinne. Særlig siden tiden for shopping blir noe knapp når man må ha med to frøkner som sitter utålmodig i vogna og venter utenfor prøverommet…

 99. Nordljus startades hösten 2003 av Jakob Åsard

  Jag vill gärna vara med och tävla. 1 december idag och i bilen på väg till jobbet funderade jag över vad jag ska ha på mig på kommande julfester med jobb och privata med vänner. Jag har ännu inte hittat något och tiden är knapp. Hoppas på tur här så blir det löst med det här fina!!

 100. Lena says:

  Hei.
  Så fin konkurranse, vil gjerne være med å delta:)
  Ha en god tur til Thailand.
  Kram

 101. Joss says:

  Hej!

  Jakob Åsard startade Nordljus 2003.

  Jag skulle vilja vinna tunikan till min fina mamma som alltid ger mig massa saker (både ting och kärlek förstås). Vore kul att kunna ge något extra tillbaka någon gång (studentekonomi). Speciellt så här i jultider.

  Jag önskar er en härlig resa!
  Kram

 102. Hestia says:

  Jeg er så lite flink til å ta vare på meg selv, men prøver å gjøre noe med det. Det blir imidlertid lite rom til meg med en mann som har trenger sårskift to ganger for dag, en sønn som trenger mye leksehjelp på grunn av epilepsi (og manglende hjelp i skolen)… Nå har mannen min nylig begynt i arbeid etter kreftoperasjon. Da blir han sliten, og mor "trør til" og måker snø og bærer ved innimellom skiftarbeid. Fridagen i dag tilbringer jeg i nærheten av David som har halsbetennelse og masse feber..
  Dette er ikke ment som syting.. mange har det mye vanskeligere enn meg, men jeg har så lyst til å pynte meg litt, jeg også :o)

 103. Hestia says:

  .. og selvfølgelig er det Jakob Åsard som startet Nordljus! Beklager at jeg glemte å skrive det tidligere..

 104. malin says:

  Jakob Åsard startade Nordljus
  Hej på er i värmen!
  Å vad jag skulle behöva lite nya kläder,har blivit arbetslös och behöver något snyggt att ha på mig i mina anställningsintervjuer.Har besökt Nordljus några gånger och det är så mysigt och mycket fint,fick en underbar vit bolero därifrån i 40 årspresent av min goa vännina.
  Ha en underbar ledighet och njut av värmen.
  Kramar Malin

 105. Anonymous says:

  Jakob Åsard startade Nordljus
  Hej på er i värmen!
  Å vad jag skulle behöva lite nya kläder,har blivit arbetslös och behöver något snyggt att ha på mig i mina anställningsintervjuer.Har besökt Nordljus några gånger och det är så mysigt och mycket fint,fick en underbar vit bolero därifrån i 40 årspresent av min goa vännina.
  Ha en underbar ledighet och njut av värmen.
  Kramar Malin

 106. Johanna says:

  Åh, vilken lyxig och snygg vinst! Jag bara måste vinna. Har precis hittat din blogg och I love it 🙂 Jag borde vinna för jag behöver definitivt hotta up min garderob just nu. Det är kris!!
  Svar: Jakob Åsard

 107. Gunilla Norén says:

  Rätt svar är :Jakob Åsard

  Önskar vinna den underbart vackra sjalen, snygg både til skinnjacka & kappa.
  Min motivering: Kom hem från underbara Fuerta ventura igår ( 26 grader )till kalla Sverige, så skulle verkligen behöva en sjal att värma mig med
  Ha det så trevligt i värmen ! // Gunilla

 108. bella says:

  jag önskar vinna detta till min älskade mamma. hon om någon förtjänar något fint till sig själv, hon sliter sex dagar i veckan på ett jobb med väldigt dålig lön och dessutom går de mesta utav hennes pengar till mat och kläder mm. till mig. hon unnar aldrig säg själv något, förutom denna månad då hon köpte ett par jätte jätte fina skor som skulle vara grymt fina tillsammans med denna tunika och sjal 🙂

  Rätt svar är : Jakob Åsard

 109. Katrine T says:

  Hej! Tack før en toppen bra blogg och massor pep-talk. Jag vill så gærna vinna eftersom jag ær nybliven mamma med ingen sømn, jag behøvar lite fint till att få bort fokus ifrån svarta rænder under øgonen och mitt jætte munsår:)Hadde varit så kul med något att forgylla vardagen med.
  Kram från mig!

 110. tessan says:

  Varför skulle jag vilja vinna? För att jag skulle ge den vackra tunikan till min underbara vän Gabriella, hon skulle passa så bra i den. Sjalen skulle jag behålla själv så skulle vi vara så snygga tillsammans på vårt glöggpartaj.

  kram tessan

 111. evamar says:

  Nordljus startades av Jakob Åsard hösten 2003.

  Jag vill gärna vinna den fina tunikan och sjalen för att bli lite kvinnligare. Jag är en typisk jeansochtshirttjej som aldrig har kjol eller klänning men gärna vill vara lite mer feminin. Kanske en tunika vore en start?

 112. Sandra says:

  Jakob Åsard är hans namn.

  Jag vill vinna den här fina tunikan för att jag inte lägger ner särskilt mycket tid på kläder. Att stå framför spegeln och se om plaggen matchar med varandra är något jag inte kan minnas när jag senast gjorde.
  Dessutom klär jag mig i normala fall som en man. En karl kom t.o.m. fram och frågade mig om jag var en man eller kvinna för några månader sedan och jag har trots allt långt hår.
  Nu håller jag tummarna!

 113. MakeUpYourMind says:

  Hans namn är: Jakob Åsard. Jag tycker faktiskt att jag förtjänar att vinna detta pris för att jag är gravid i 3:e månaden och går precis igenom allt det jobbiga med graviditet. Tycker att allt är fullt på mig, känner mig tjock, illamående, trött osv osv. Hade gjort mig så glad om jag vann den fina tunikan, som även hade passat småtjocka mig =)

 114. Madde says:

  Rätt svar är:
  Nordljus startades: Hösten 2003. Av: Jakob Åsard
  Om jag skulle vinna detta skulle min mamma bli den lyckliga 🙂 Hon skulle få det av mig i julklapp. Hon älskar kläder och sådant men har inget riktigt jobb för tillfället så kläder till sig själv är något hon fått dra in på och om hon skulle få detta vet jag att hon skulle bli glad.
  Det är väl det julen handlar om? Att ge bort gåvor och göra andra glada. 🙂

 115. Caro says:

  Nordljus ble startet av Jacob Åsard.
  Jeg har følt med trett, grå og forferdelig kjedelig den siste tiden. Tunikaen og skjerfet var rett og slett lekkert. Jeg tror at dette antrekket kunne fått meg til å se elegant ut igjen, og det trenger jo enhver kvinne iblant. Spesielt i mørk desember. Klem

 116. Nelly says:

  Svar: Jakob Åsard!
  Jag är verkligen heelt förtjust i sjalar! Har på mig dem varenda dag 🙂 Och tunikan var också jätte fin, så den skulle jag ge till min mamma i julklapp, för det var verkligen hennes stil 🙂
  kram!

 117. R♥sida says:

  Svaret är Jakob Åsard, och jag vill vinna för jag tror att min mamma skulle passa bra i den där tunikan och sjalen! 😀 Hon skulle bli superglad om hon fick dem.
  Mycket kläderna kostade! ;D
  Om jag vinner vill jag ha den i storleken L.

 118. Gunilla says:

  Jakob Åsard startade Nordljus.

  Jag som skriver är en 39-årig tvåbarnsmamma, som det senaste året har varit med om livets med-och motgångar. Uppsägning, en nära anhörigs bortgång men också det ljusa: nytt jobb, viktnedgång och giftemål. Tänk vad mycket som händer i varje människas liv i ett så pass kort perspektiv. Stora som små saker. En liten sak i sammanhanget kan väl vara att vinna en tunika, men samtidigt är det också de små glädjeämnena som tar mig igenom jobbiga perioder i livet och som kryddar tillvaron… Därför vill jag gärna vinna i din utlottning. Tackar samtidigt för din fina blogg; den ger mig också inspiration när det behövs!

 119. Lotta says:
  2009-12-01 @ 19:56:46

  Postat av: Lotta

  Nordljus startades av Jakob Åsard hösten 2003.

  Jag behöver något snyggt och nytt att bära till nyår. Med fyra härliga ungar blir det inte ofta min garderob får nya kompisar. Att får bära nytt, snyggt och modernt skulle få alla i min vänkrets att le stort av glädje för min skull.

  Lotta

 120. susanne says:

  Jakob Åsard heter nordljus grundare!
  Åh ja vilka underbara vinster , skulle förstås bli överlycklig om jag skulle ha tur att vinna!
  Skulle känna mig otroligt lyckligt lottad!
  Det är inte ofta man har chans att hinna med att shoppa & defenitivt inte till sig själv , då vardagen rullar på med två små barn, så det vore jätte lyxigt att vinna verkligen!
  Tack för en underbar blogg!!
  Många kramar Sussi

 121. Marie says:

  Hei!

  Svar: Jakob Åsard!
  Jeg hadde blitt kjempeglad om jeg hadde vunnet tunikaen og sjalet. Jeg trenger noe fint å ha på meg i juleselskap. Har ikke tid eller penger til å kjøpe noe til meg selv nå i disse juletider.

  Takk for en inspirerende blogg 🙂

 122. Eva says:

  Svar på frågan: Jakob Åsard

  Om tomten detta år skulle komma från Nordljus med en gåva till lilla mig, skulle jag hoppa jämnfota av glädje och lyckorus.

  Snöiga hälsningar från en norrländsk tjej, som hoppas att detta med att vinna något fint, kanske äntligen blir min grej.

 123. Karolin says:

  Hej!

  Rätt svar är Jakob Åsard. Anledningen till att jag vill vinna tunikan och den vackra sjalen är enkel. Jag vill känna mig lika vacker utanpå som jag äntligen känner mig inuti.

  Tack för en trevlig läsning

 124. Cina says:

  Svaret är Jakob Åsard.

  Allvarligt … skulle behöva bota min blivande 40årskris.Fyller i januari, och börjar inse att jag inte alls är bara 30 som jag känner mig .. Skulle känna mig som en snygg 40 åring i den stilrena, och snygga tunikan iallafall !

 125. ANNAANNA says:

  Hej Hallå!

  Vilken fin tunika å sjalen…åååååååå den vill jag verkligen vinna.

  Jacob Åsard startade Nordljus.

  Jag har skrivit ett inlägg om tävölingen i min blogg, använt dina bilder och länkat hit. http://wonderings.blogg.se/2009/december/tavla-om-tunika-sjal.html

  Önskar dej en fortsatt mysig julmånad.

  MVH/ANNA

 126. Elisabet says:

  Hej,
  Svaret är Jakob Åsard. Vore kul att vinna, skulle verkligen pigga upp i vintermörkret som gör mig deppig. Förhoppningsvis skulle jag känna mig lite piggare inombords med en vacker utsida!
  Kramar

 127. Dessan says:

  Jag älskar färgerna och det ser ut som typsikt mig, det liksom syboliserar, tänker inte försöka låta värre än jag faktiskt är! Hehe, det är ju en tävling, och man ska vara lika ärlig för det! Kramar..

  Svaret på frågan är Jakob Åsard 🙂

 128. Matilda says:

  Jakob Åsard startade Nordljus.

  Jag vill verkligen vinna tunikan och sjalen…varför?
  Jo jag är "bara" 33, men känner mig som 63! Min mamma som är 62 klär sig piffigare och modernare än jag! Skall inte skylla på att jag fick barn för 20 månader sedan och fortfarande kämpar med dom där envisa efterhängsna gravididtetkilona. Utan jag har helt tappat lusten! Som egen företagare och småbarnmamma är ju dessutom tid en bristvara, men sedan jag hittade din blogg har intresset för mode börjat väckas till liv igen, jag har gått med i Viktväktarna och till och med varit på Stil,färg och form seminarium för att lära mig klä mig efter min nya kroppsform. Så skulle jag inte vinna skall du ändå ha ett stort tack för puschen du ger 🙂

 129. Maria says:

  Jag ar garna med och tavlar 🙂
  Jag vill garna vinna for att kunna ge detta till min kara mamma i julklapp, skulle passa sa fint pa henne! 🙂

 130. Emma says:

  Hej Anna-Stina,

  Vi är mitt uppe i flytt och kläderna ligger överallt känns det som nu. Skulle vara jätte härligt att vinna denna fina tunikan och sjalen som en liten peppning i kaoset =)

  Jakob Åsard startade Nordljus hösten 2003. Tack tjejer för en super fin blogg som inspirerar mig varje dag!

  Många kramar till er!, Emma

 131. Mia says:

  Härlig inspirerande blogg, första besöket för mig, så självklart passar jag på att delta i tävlingen.
  Nordljus grundare är Jakob Åsard.
  Väntar just nu mitt andra barn och börjar närma mig sluttampen (3 veckor kvar), jag kommer ihåg sist jag var gravid att kläderna man haft innan graviditeten inte riktigt satt som dem skulle och att det blev tvunget att investeras i en ny garderob. Därför skulle jag uppskatta en ny tunika.

  Ha det skönt i thailand.
  Kram

 132. Lotta says:

  svar: Jakob Åsard

  Jag vill gärna vinna för att kunna få lite nytt i min sletna garderob. När det ät klädinköp hos oss går det alltid till någon av de sju barnen, sällan till mig… =/

 133. Lena Bakke says:

  Nordljus startades av Jakob Åsard hösten 2003

  I år skal jeg for første gang handle alle mine julegaver på internett, for å spare miljøet og istedet kose meg foran dataskjermen med en varm kopp gløgg. Juleglede! Om jeg i tillegg kunne fått den vakre tunikaen som mitt antrekk til julaften ville det vært stjernen i toppen av treet.
  Juleklem fra Lena.

 134. Två helt underbara plagg som jag borde vinna eftersom jag ALDRIG vinner något, för en enda gångs skull borde det vara min tur! 🙂 Jag har länkat till dig här: http://lillpiga.blogspot.com/2009/12/mysiga-vinterklader.html och Jakob Åsard hette han som grundade Nordljus.

 135. Sofia says:

  Nordljus startades av Jakob Åsard hösten 2003.

  Jag skulle vilja vinna tunikan samt sjalen åt min syster som alldeles nyligen gjort slut med sin pojkvän sedan 7 år tillbaka. Hon behöver all uppmuntran hon kan få för att ta sig vidare i livet och se det positiva. Extra tufft är det att vara bli själv i juletider…

  Kram Sofia

 136. Sandra says:

  Hej Anna-Stina och tack för en helt suverän blogg. Jag tycker att jag bör vinna denna tunikan pga att jag precis gått ner ca 10kg i vikt och har inga kläder som passar mig längre plus att jag jobbar på julafton så det skulle vara en perfekt julklapp till mig och jag skulle bli mycket gladare då 🙂

  Ha en underbar dag
  Kramar Sandra

 137. Anna Friberg says:

  Han som startade heter Jakob Åsard (hösten 2003).

  Hej!
  Jag är en tjej på 31 år.
  Jag läser din blogg VARJE dag.
  När jag läser den får jag insperation till hemmet, shoppingtips på kläder och en livsglädje som gör att jag trivs med min tillvaro….

  Jag fullständig älskar din klädsmak.
  Tunikan är ett plagg som passar till både vardag och fest,och jag vet att jag skulle passa i den allra bäst!!!

  Tack för allt!
  Kram Anna

 138. Anna-Lena says:

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna tunikan till mig själv.
  Anledningen är att jag har så svårt att hitta fina kläder som jag kan ha.
  Jag har kroniska ryggsmärtor och kan inte ha kläder som sitter åt och jag ser att denna tunikan sitter löst runt om kroppen.
  Det skulle vara så roligt att kunna klä mig fint nu till jul.
  Ha det gott.
  Mvh/Anna-Lena

 139. Sandra says:

  Hej Anna-Stina och tack för en helt suverän blogg. Jag tycker att jag bör vinna denna tunikan pga att jag precis gått ner ca 10kg i vikt och har inga kläder som passar mig längre plus att jag jobbar på julafton så det skulle vara en perfekt julklapp till mig och jag skulle bli mycket gladare då 🙂

  Ha en underbar dag
  Kramar Sandra

  (Glömde självklart skriva vad han hette, Jakob Åsard är namnet på denna man)

 140. Emma says:

  Jakob Åsard startade Nordljus.
  Och jag skulle så väldigt gärna vilja ha tunikan och sjalen! Jag har just insett det fantastiskt sköna i att gå runt på jobbet i tights och tunika, det känns ju som att mysa runt i pyjamas fast i den här så ser man ju dessutom jobbmässigt snygg ut! Och sjalar är min passion, andra kvinnor älskar skor och har mängder, jag köper alltid sjalar! Utan en sjal känner man sig ju naken:-)

 141. Helén says:

  Åker till Phuket om två veckor och har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig på en sådan lång flygresa. Detta ser ut att vara PRECIS det som jag borde bära, ekelt och bekvämt för att klara ett halvt dygn i luften. Kanske ses vi där 🙂 Då lovar jag att komma fram och hälsa. Ha en underbar semester!

 142. Lillan says:

  han som startade nordljus heter Jakob Åsard.

  skulle vilja vinna för vi är mitt i en flytt. skulle igentligen flytta i går men i dag ringde hyresvärden å sa att lägenheten inte blir färdig förns om 2 veckor och allt är redan packat. inte kul alls att vara här hemma så en vinst skulle verkligen pigga upp 🙂 ochtunikan skulle vara underbar i jul!

 143. Helene says:

  Jeg håper jeg vinner denne FINE tunikaen og sjalet fra Nordljus! Jeg er student med barn, og 4. desember har jeg min siste eksamen. Hvis jeg vinner, hadde det vaert en ekstra belönning for all strevet 🙂

  Han som startet opp Nordljus heter Jakob Åsard.
  Kos dere i Phuket!

 144. Ann-Sophie says:

  Jakob Åsard startade det.
  Underbart fin tunika.Har aldrig vunnit i nåt lotteri vad jag kan minnas.Men nån gång måste det väl vända och varför inte nu:)

 145. Peter says:

  I år skall ingen i min familj/släkt byta Julklappar och slippa julstress , byten och massa utgifter istället skall vi bara njuta av julen.
  Måste dock ändå erkänna att det kliar mycket i fingrarna att köpa något till min sambo sedan 10 år. Hon visade mig denna tävlingen och då vet jag precis vad som gäller 🙂
  Denna vill jag lägga på hennes sängbord till julaftons morgon.

  Jakob Åsard startade Nordljus i 2003

  MVH Peter

 146. Kattis says:

  Hej!

  Svaret i tävling är Jakob Åsard, han grundade Nordljus.
  Varför skulle jag vinna; För att jag tycker helt enkelt att jag är värd att vinna. Det skulle verkligen pigga upp!

  Håller tummarna för att det är just jag som vinner denna lovely tunika med sjal.

  <3 Stor kram från kattis<3

 147. Randi says:

  Jakob Åsard grundla Nordlys.
  Jeg skulle vunnet fordi jeg aldri har noen vinnerlykke.. Tvi tvi… 🙂

 148. Monica says:

  Jakob Åsard grundade förresten Nordljus!
  Om jag vinner så blir jag den lyckligaste personen:)
  Och så fin……

 149. Jessica says:

  Jakob Åsard grundade Nordljus 🙂
  Jag skulle faktiskt ge bort de, jag tycker det ser lite "gammalmodigt" ut på något sätt? Så jag skulle nog ge det till mamma (haha inget illa menat där inte;) ). Kramar

 150. Nina says:

  Nämen åååå, jag vill också vara med att tävla.
  Varför just jag ska vinna, oj.. jo jag vet, har precis blivit mormor till en underbar liten gosse. Jag var med på förlossningen och vill ge min underbara duktiga dotter denna tunika och sjal.
  Grundaren är: Jakob Åsard.

 151. Jag vet precis hur jag skulle bära upp kläderna- med ett par slitna jeans, lite lockat hår o så ett par UGGS klar för vad som helst- men först så skulle jag inviga dem på min dotters 1-års dag! Vill känna mig extra fin en sådan viktig dag!!
  Hoppas du har det varmt o skönt!:) Kramkram Tack för en super blogg! SVAR: Grundaren av Nordljus heter Jakob Åsard 🙂

 152. Anonymous says:

  Hej!!
  Varför just jag ska vinna den fina tunikan och sjalen är för att just nu skriker min garderob av förnyelse och just nu och jag kan verkligen inte av många orsaker lägga pengar på kläder..Fast jag vill!! Jag älskar ju kläder, fönstershoppar på stan eller webben varje dag och drömmer mig bort. Det här vore lycka för mig!!
  Grundaren till Nordljus heter Jakob Åsard. Vilken únderbar nätbutik!!
  KRAM Anna

 153. Jakob Åsard heter mannen som grundade Nordljus. Glömde att skriva det i den tidigare kommentaren… Men motiveringen är densamma:
  Jag är LIVRÄDD eftersom jag helt plötsligt har blivit klädintresserad… Frågan är ifall det beror på inspirerande blogg-tjejers kläd-bloggande, eller en kommande 40-årskris… Gissa vad jag föredrar?

 154. Jessica says:

  Åh jag vill gärna vara med och tävla! =)
  Svaret på frågan är: Jakob Åsard heter han som startade Nordljus!
  Jag skulle vilja vinna för att tunikan och sjalen var så snygga och jag skulle så gärna vilja ge bort detta till min mamma! Hon älskar den här stilen och sjalen och tunikan skulle matcha henne perfekt! =)

  Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/december/vinn-en-tunika-en-sjal-fran-nordljus.html#comment

  Hoppas på tur!
  /Jessica

 155. sandra says:

  Åh vad snygg tunika&sjal, skulle nog vara en perfekt nyårsoutfit till mig!

  +Jakob Åsard grundade Nordljus .

  Håller tummarna , GODJUL!:)

 156. Anna says:

  Tunikan och sjalen ser hur mysiga ut som helst! Nu med blivande prins/prinsessa i magen har jag kommit till stadiet då allt, förutom en och en annan tunika och kofta, i garderoben börjar strama alltför tajt om den växande magen! Jag hde gärna klätt mig i denna mysiga tunika och sjal i vinter!

  Han som grundade Nordljus heter förresten Jakob Åsard.

  Ha nu en underbar semester i Thailand! Ser fram emot att föklja era äventyr, du är en stor inspiration!

  Varma hälsningar Anna

 157. Jennie says:

  Jakob Åsard var det som grundade Nordljus.
  Det är nybliven mamma till min lilla prins, nuförtiden är det lättast att det hamnar saker till honom i shoppingkassarna. Tunikan och sjalen hade jag gärna velat ha!

  Ha en härlig semester. kRam

 158. Tova says:

  Åh, vilken härlig tävling! Hoppas bara det inte är försent!
  Jag har faktiskt en bra anledning till att vinna både tunikan och den fina sjalen 🙂
  Är gravid nu och söker efter kläder som både är snygga och kan passa en växande mage, vilket inte är helt lätt.
  Denna tunika är ju dock så snygg att jag t.o.m. kan använda den även efter graviditeten 🙂
  Sjalen skulle sitta så fint nu när det börjar bli kallt och ruggigt utomhus, och man vill ju gärna skydda sig från kylan nu när ett litet liv ska växa och utvecklas inom en…
  Dessutom kommer den nog bli min bästa vän sen på alla barnvagnspromenader 😉

  Och svaret på frågan är: Jakob Åsard! 🙂
  Kramar

 159. Lena Helmersson says:

  Hej!
  Grundaren heter Jakob Åsgård. Toppen butik och massor med fint och ger massor med energi och inspiration. Jag hoppas jag vinner och får ge mig själv en toppenpresent att ta med till Thailand efter nyår!

  Håller en stor tumme för mig…
  // Lena H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *