Tävling: vinn tunika!


Vinsten är tunikan jag har på mig! En fräsch vit med små söta broderier som är perfekt till sommaren! 🙂 På bilden ser ni Johanna också som provar min nya hatt. Det är SNYGGT med stråhatt & vit tunika….! 🙂

Phuket kl.13.30 lördag, +32,5 grader & sol från klarblå himmel.

Nu är det äntligen dags för en tävling igen och den här gången är det ni läsare som har valt vinsten: en tunika! Jag har själv en exakt likadan och älskar den. Den är super skön att bara slänga på sig utanpå bikinin och passar perfekt till sommarens alla härliga dagar 🙂

Här kommer "tävlings reglerna" :

  
Här ser ni hur snygg tunikan är med accessoarer till. Och på den högra bilden har jag försökt att visa de diskreta broderade detaljerna på tunikan.


Tunikan är enkel och helt perfekt tycker jag. Passar till "allt".

Tävlingen pågår fram t.o.m. måndag (du kan tävla fram till kl. 24.00 måndag kväll svensk/norsk tid)  och jag önskar dig stort….
 
LYCKA TILL!

Kategori: Allmänt | 127 Comments

127 responses to “Tävling: vinn tunika!”

 1. Anonymous says:

  Hej! Tunikan såg superfin ut 🙂 Heter Elin är 21 år och har tyvärr inga barn. Men längtar till den dagen…

 2. Anonymous says:

  Hej! Tunikan såg superfin ut 🙂 Heter Elin är 21 år och har tyvärr inga barn. Men längtar till den dagen…

 3. Jag är med och tävlar! Jag är 25 år och bor i Sverige. Några barn har jag inte ännu, men förhoppningsvis blir det aktuellt inom något år. 🙂

 4. Lina says:

  Vad fin den är. Lina, 23 från Sverige utan barn men med sambo. Ha det bra!

 5. Sofia says:

  Sofia heter jag 24 år, bor i Malmö

  Har en liten prinsessa på 2 år (född-06) och en till liten sessa i magen som beräknas komma i mitten på Juni 🙂

 6. Starmama says:

  Jag är 30 år gammal tvåbarnsmamma, har två pojkar, en som precis har fyllt 4 år och en som fyller 3 år i september och vi bor i Sverige, i Stockholm.

 7. Malin says:

  Jag är 22 år, 23 om några dagar 😉 Jag bor i Finland och är finlandssvensk, jag har inga barn, ännu….

  Läser din blogg varje dag och älskar den!

 8. anna matilda says:

  hehe kanske skulle vara med o tävla för en gångs skull 😀

  anna 25 år bor i usa, har inga barn ännu, men har 2 prinsesser till låns här borta i usa 😀

 9. Tina says:

  Tina heter jag bor i Holland sedan 3 ar med min hollanska man, o jobbar sten hart att fa barn, men an sa lange fa vi noja oss med att passa andras, det ar ionte sa dumt det heller. 33 ar har jag nyss fyllt. Din blogg ar kanon bra!!

 10. Jenna says:

  Hej 🙂 Jag heter Jenna och bor i Sverige och är 20 år. Har inga barn än 😉 Tunikan var superfin!

 11. Sarah says:

  Jag vill också tävla! Jag är 19 år och bor i sthlm inga barn men 2 katter istället :))

 12. Titti says:

  Hej igen!

  Jag heter Titti, är 30 år och bor i Sverige! Två barn, en kille på 10 månader och en flicka på 2 år och 4 månader. (och så en katt på 5 år!)

  Självklart vill jag vara med och tävla!

  Kram Titti

 13. y says:

  30 år

  2 pojkar på 4 resp 1 år

  Malmö

  Kram från oss!

 14. JonnaT says:

  Åh, den är ju perfekt till beachen 🙂 Jag heter Jonna och är 19 år. Bor i Sverige och har inga barn men en 7 årig lillasyster som jag älskar mer än livet 🙂 Kram!

 15. Alexandrah says:

  Åhhh såååå snygg tunika!! Vill gärna vara med och tävla.

  Är 33, bor i Sverige, Dalarna och är mamma till två, en flicka på 3,5 år och en pojke på 8 månader 🙂

 16. Anna says:

  Jag är 32 år och har två pojkar på 5 och 3 år, vi bor i Sverige.

 17. Cissi says:

  Du har så bra smak när det gäller kläder och inredning och det är så härligt att läsa din blogg varje dag. Tunikan vill jag jättegärna vara med och tävla om. Jag är 47 och bor i kalla Stockholm. Har varit i Thailand tre gånger och längtar till nästa gång. Har två vuxna (22 och 25 år) grabbar och ett barnbarn – en riktig prins – som är 1 år.

 18. Sanna says:

  Sanna heter jag, 20 år och bor i Sverige. Några barn har jag inte, men en liten bebiskatt 🙂

 19. Jeanette says:

  Jag är gärna med och tävlar, gillar din smak både med inredning och kläder jättemycket.

  Jeanette heter jag, 37 år gammal och bor i Bålsta,Sverige.

  Tre barn har jag, en hockeykille på 15 år, och 2 tjejer som fyller 12 och 7 i sommar.

 20. Ida says:

  Hej! Lite pinsamt att min första kommentar på din blogg är för att få vara med i en tävling… Men ok. 🙂 Jag heter Ida och bor i Sverige, Göteborg närmare bestämt. Jag är 22 år och har inga barn. Dock har jag en liten systerdotter som jag gosar med så ofta jag kommer åt 🙂 Ha det bra!

 21. eva says:

  Goddag! Eva, 26 år, bor i Oslo Och här skiner solen idag! Ska visa en vän runt i byn idag 🙂 Trevlig helg

 22. malin says:

  19 år och bor i sverige (borlänge). inga barn, men drömmer om en liten dotter en dag, då alla barn som föds i släkten senaste tiden har varit pojkar.. kan liksom inte ge dom prinsessklänningar och massa annat rosa som jag älskar ;).

 23. Jennifer says:

  Hejhej! 🙂 Jag heter Jennifer, är 18 år och bor i Karlstad, Sverige. Jag har inte några barn än..så jag får vara min egna rosa prinsessa 🙂

 24. H-S says:

  Jag heter Hanna-Sara bpr i Skövde, Sverige och ahr precis fyllt 23! Inga barn men många planeras i framtiden. Kram

 25. Carolina says:

  Jag läser Din blogg dagligen och jag älskar den!!:-)

  Du skriver från hjärtat om Din vardag och jag blir så himla inspirerad utav allt Du skriver.

  Jag har aldrig varit med och tävlat förut men nån gång ska väl vara den första… 😉

  Jag fyller snart 29 år och firar min första bröllopsdag i sommar! lycka Tyvärr inga barn ännu, men vi jobbar på det för fullt.. 🙂

  Så tänk vad roligt det vore att få vinna den fina tunikan så jag har nåt att växa i!!

  Älskar detta mode som är nu, för tunikor passar alla stl.

  Bor i Sverige förresten!:-)

  Ha en härlig helg med Din Johanna!

  kramar

 26. Hej!

  Jag är 29 år, bor i Sverige och har två barn! En dotter som är 9 år och en son som är 4 år.

  Kram!

 27. Madeleine says:

  Jag är 23 och bor i Sveriges härliga Skåne :). Jag har inga barn, jag och min pojkvän sedan 8 år väntar tills vi är färdigutbildade om 3 resp 4 år :)!

  Kram och ha en underbar dag :)!!!!

 28. Jenny Sv says:

  Jenny heter jag och är 30 år. Bor i Skåne, Sverige och har två prinsessor – födda år 01 & 07.

  Självklart vill jag vara med och tävla. Tunikan är väldigt fin. Kram!

 29. Farmor V. says:

  Nybliven farmor 60+ till jättesöta Vera, läser gärna din blogg från härliga Thailand. Lilla Vera, nu 4 mån. ska idag på sin första utl.resa till Mallorca. Blir nog Thailand senare,hennes föräldrar har varit där flera gånger och även farmor & farfar. Tunikan skulle passa Veras mamma (eller kanske mig,Farmor). Carpe diem!

 30. Farmor V. says:

  Farmor glömde landet; Sverige. Senil??!

 31. Jennie says:

  Hej, Jennie heter jag är 31år och bor i blekinge, har 2 busiga pojkar på 10 och 9 år, och läser din blogg varje dag om din vistelse i Thai, men är tyvärr dålig på att kommentera, sorry.

 32. Madelene says:

  Hej!

  Vill gärna vara med i din tävling.Du har så otrolig bra smak på kläder och inredning du kan få komma hem och styla mitt hem. Jag heter Madelene och bor utanför Göteborg och har en dotter på 6år.

  Kram Madelene.

 33. Agnethe says:

  Hei hei!

  Jeg er 24 år og har en liten gutt på 1 år. Bor i Norge. Vi har akkurat flyttet til hus (bodde ikke så langt unna deg før, så har både vært innom din butikk og sett deg i Bogstadveien flere ganger :)) og derfor passer det perfekt med en slik tunika nå til sommeren som man bare kan slenge utenpå en bikini når man et uti hagen.

  Ha en fin dag videre!

 34. Tuva says:

  Hej! Jag heter Tuva och jag är 18 år och kommer från Åland. Det är en liten holme ute i östersjön som hör till finland.

 35. Tuva says:

  Hej! Jag heter Tuva och jag är 18 år och kommer från Åland. Det är en liten holme ute i östersjön som hör till finland.

 36. anna says:

  Hej!

  Jag heter Anna och är 30 år. Jag bor i Sverige och har inga barn ännu, men däremot älskade syskonbarn :).

 37. anna says:

  Hej!

  Jag heter Anna och är 30 år. Jag bor i Sverige och har inga barn ännu, men däremot älskade syskonbarn :).

 38. Ahnna says:

  Ahnna Hter jag och bor i sverige med två underbara ungar Emil 17 år och Abbe 6år. Själv är jag 32år(ja, jag fick barn när jag var 15år). Här håller vi på att bygga ett nytt badrum och det är inte så kul . damm överallt!!!Men när vi är klara med golvet blir det nog roligt/Ahnna

 39. Elin says:

  Hej! Jag vill jättegärna vara med och tävla!

  Elin heter jag och är 24 år gammal. Jag bor i Mariestad, mitt emellan Vänern och Vättern, med min sambo och vår son Wilmer som är drygt 2 år.

  Jag läser din blogg flera gånger per dagen för att den förgyller mitt liv och inspirerar mig som entreprenör =)

  Ha det gott i solen!

 40. Ahnna says:

  Ahnna heter jag och bor i sverige med två underbara ungar Emil 17 år och Abbe 6år.Själv är jag 32(ja, jag fick barn när jag var 15år). Nu bygger vi nytt badrum!! damm i hela huset intekul!/Ahnna

 41. Mie says:

  Den var nydelig! Jeg er er en 26 år gammel jente fra Asker, men bor nå i Oslo sammen med min samboer og hans sønn på 8,5 år. Han bor hos oss nå på ubestemt tid, da hans mamma ikke har det så lett. Det er en stor utfordring, men det vekker morsinnstinket så mye at jeg ikke kan vente til den dagen vi får egne barn! Kanskje neste år?! Hvis vi er så heldige 🙂 Barn er en fantastisk gave og jeg føler med heldig som får lov til å være "stemor" for en så fantastisk gutt.

 42. Anna says:

  Hejsan!

  Anna heter jag och bor i Karlstad. Är 35 år gammal och har Lucas som blir 5 i juli och Klara som är 2,5 (3 i november). Jag läser din blogg varje dag och Klara tycker så mycket om att titta på "flickan"" 🙂

 43. Emma says:

  Jag heter Emma och är snart 25 år. Jag bor i Göteborg och pluggar till lärare för grundskolan, har bara ett år kvar! Jag har inga barn, -än! Jag läser din blogg varje dag, är fast! Kram och ha en bra dag!

 44. Maria says:

  Hej! Jag hter Maria, bor i Sverige och är 29 år gammal och stolt förstagångsmamma till en liten tjej som är 19 dagar gammal idag 🙂

  Skulle vara härligt att vinna den underbara tunikan och "gömma" kroppen i i sommar haha 😉

 45. Minna says:

  Hej!Jag heter Marina och är 25 år.Jag har en dotter som är 10 mån och vi bor i Arvika.Jag är inne kollar din blogg flera gånger per dag för den är så himla mysig:)Kram!

 46. Åsa says:

  Åsa 27 år. Sverige. Har en underbar liten flicka 2 år och en bebis i magen som beräknas komma till världen om 4 veckor!

  Många kramar

 47. Liza says:

  Hej Anna-Stina! Jag heter Liza, är 26 år i år och bor i svenska småland. Jag har inga barn ännu men älskar dom små liven och har jobbat på förskola i mer än 6 år. Jag gillar att läsa din blogg eftersom du har så mycket bilder och inspiration, din blogg gör en glad helt enkelt! Kram

 48. Julias mamma says:

  Hej Anna-Stina! Jag heter Ulrika och är mamma till en prinsessa på 17 år, själv är jag 37 och bor i Skien, Norge. Har även fått två busiga söner som nu är 15 och 13 år. Men precis som du pyntade jag min förstfödda med de finaste kläder, shoppade hellre till henne än mej själv, för inte att prata om skosamlingen hon hade i de helt minsta storlekarna… Har sparat en hel påse full till denna dag! Njut prinsessetiden =), för om du som jag får en busig kille eller två senare så blir det lite annan fokus…

  Ha en fin dag=) Ulrika

 49. Wedding Anna says:

  Hej! Anna heter jag, bor i Sverige, 31 år snart gift (28 dagar kvar!) Inga barn än men snart så blir det väl dags att sätta igång.. 😉 Älskar din blogg och har vart med dig från "starten". Tycker att du verkar vara en helt fantastiskt kvinna, du insiprerar mig en massa och sedan har ju världens sötaste Johanna som är väldigt roligt att få se växa upp! Sköt om er och tack för att du låter oss "vara med" 😉 Njut dagen! Kramar, Anna

 50. Erica says:

  Hej!

  Man blir otroligt sugen på thailand och värme och sol i allmänthet när man läser din blogg! Dessutom verkar Johanna vara en riktigt gulleunge!

  Jag heter Erica, bor i Sverige, är 25 år och har inga barn men sambo sen 5 år tillbaka. Njut av er "sista" tid i Thailand, tiden ni varit där har verkligen gått fort! Kramar

 51. Jessica says:

  Hej Anna-Stina!

  23 år, nej förresten fyllde 24 igår 😉 Virrig! Bor i Halmstad med sambo och en sessa som nyligen fyllt 1 år och vår lilla dog.

  Sköt om er!

 52. Anna says:

  Jättefin tunika verkligen 🙂 Jag heter Anna, bor i Sverige ( Karlstad ), är 21 år och har inga barn än.

 53. Tess says:

  Hej Anna-stina! Har läst din blogg ganska länge men aldrig lämnat ett avtryck, så här kommer det första! Therese heter jag och är 20 år gammal. Bor i Stockholm och pluggar till sjuksköterska :D. Har inga barn ännu men i framtiden hoppas jag! Kram

 54. angelica says:

  Hejsan på er sötnosar nere i värmen!

  Jag bor i Ystad i Skåne, är 22 år. Har inga barn men har en liten hundvalp som jag älskar och två katter (en perser/skogskatt och en bondkatt), bor i en takvåning tsm med min sambo.

  Jag skulle jättegärna hoppa runt i den ursnygga tunikan 😉

  Kram på er!

 55. angelica says:

  Glömde skriva min blogg adress!

  /Kram angelica

 56. Suzanne says:

  Hej!!

  Jag heter Suzanne och är 25 år.

  Född o uppvuxen i Sundsvall (kompis till Jossan) och bor numera 2 mil utanför Sundsvall i Matfors.

  Tillsammans med min sambo Andreas har jag 2 barn, Ida som blir 3 år i juni och Oliwer som fyllde 1 år i mars.

  Tack för en underbart hrlig o positiv blogg!

  Kram!

 57. Linda says:

  Hej!Åhh vilken super fräsch tunika…vill ha 😉

  Jag heter Linda är 34 år och har en liten tjej som heter Millice 3 år och hon har en liten vit tunika som matchar.

  Vi bor i soliga Skåne!

  Ha det godis!!

 58. Michelle says:

  Hej!

  Jag heter Michelle 18 år och bor i Sverige (norrköping), men nu den 7:e juni åker jag till spanien i drygt 3 månader för att jobba som au-pair till en liten kille på 7 månader. Tror ett sådant plagg som tunika skulle passa utmärkt då i hettan.

 59. Frida says:

  Hej Anna-Stina!

  Din blogg är så himla underbar, och jag tycker din söta lilla dotter påminner lite om Lotta på bråkmakargatan, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör det 😛

  Jag är i allafall 21 år och bor i Sverige. Men har inga barn.

  Kram

 60. Kjerstin says:

  Jeg falt av stolen når jeg leste dette innlegget så følte det betydde noe.. hehe.. det har seg sånn at jeg skulle bare lene meg litt over til venstre mens jeg satt her fredelig å spiste lunsj på jobben, men så er jo selvfølgelig setet på stolen løst, noe som endte med at jeg falt i golvet med stolen, søppelbøtten og brødskiven over meg.. 🙂 hahaha!! så derfor tenkte jeg at hvor deilig hadde det ikke vært å kunne sette på seg den freshe tunikaen når man har ligget å rullet på golvet i søppel!! hahaha 🙂 Jeg er by the way en jente på snart 23 år 🙂 har ingen barn ennå, men det vet du jo :)!! En annen ting er at jeg akkurat har fått meg ny jobb, så den hadde vært super å ha på seg på jobb i sommer 🙂 Kos deg søta 🙂

 61. Linda Bunn says:

  Hejsan Anna-Stina!

  Jag heter Linda, stolt mamma till Christoffer- 90, Carolina-92, Cevin-98, Cameron-01, Angel Cieran f/d-04 och Lilla miraklet Caitlin- 05.

  Är en av dom mammor som valt att vara hemma med barnen och hoppas så innerligt att dom ska kunna minnas sin barndom med glädje och förnöjsamhet.

  Trots begränsad ekonomi ( då bara en förvärvsarbetar )vaknar jag varje morgon och känner att vi har gjort rätt val som passar just vår familj.Att leva i nuet tillsammans med barnen är en ynnest få förunnat, att få ge dom en stabil plattform att börja sin spännande resa genom livet ifrån.

  Då vi förlorade vår lille son i April 2004 ändrades livet i ett andetag och inget skulle längre bli sig likt. Jag är så oerhört tacksam för glädjen och styrkan min andra barn ger och för att vi fick uppleva vårt lilla mirakel som föddes 18 månader efter förlusten av vår lille ängel.

  " En ängel flög förbi, på himmelen så fin, men han lämnade sitt leende, på vår jord" – det underbara leendet heter Caitlin Victoria och är en gåva utan dess like!

  Tack för en positiv, inspirerande och uppmuntrande blogg!

  Kramar!

  Linda

 62. laila says:

  hej!

  jag ar 24 ar, bor i providenciales turks & caicos islands, var son delano ar 3.5 ar och i slutet pa juli ska vi fa en till pojke.

  ha en bra dag!

 63. Anne_K says:

  Hej!

  Jag heter Anne är 35 år och bor i Sverige.

  Jag har en dotter som heter Josefine och som fyller 2 år i juli!

  Det är så kul med din blogg, den lyser upp vardagen!

 64. Jenny says:

  Hej!

  Jenny heter jag och blir 23 i sommar. Bor i Kopparberg, har inga barn.. ännu.. vi planerar, så de kan blir + vilken månad som hellst 😉

  Ha en underbar dag=)

  Kram

 65. KarolinaN says:

  Tänk om jag har tur denna gången!? Då blir det tredjegångengillt… Jag heter Karolina är 28 år och bor i Gävle med min sambo och mina två barn. En kille och en tjej på 5 och 2år. Ett härligt avbrott i mitt mammaliv är att sätta sig ner med din blogg och mysa! Jag ser till att göra det ett par gånger per dag 🙂 Kram KarolinaN

 66. Caroline says:

  Jag heter Caroline, fyller 29 år om lite mer än en månad. Förlovad och sambo sedan 6 år, vi har inga egna barn ännu, men har 2 underbara gudbarn. Vi bor i en mellanstor stad, Motala, i södra Sverige!

  Ha en underbar dag!

 67. linnea says:

  Hej! Jag har länge letat efter den perfekta sommartunikan så nu tar jag min chans! Jag heter Linnea, är snart 20 år och kommer från Norrland – Sverige! Har inga barn än då jag har många planer som jag vill fullfölja innan dess, får låna mina syskonbarn när det behövs 🙂 Underbar blogg förresten!

 68. Caroline says:

  jeg er fra fantastiske norge 😉

  litt utenfor oslo, 22 år og veldig blid,hehe :))))

  som jeg har sagt før:bloggen din makes me happy 😀

  ingen barn,studerer juss (juridik (?)) så har ikke akkurat tid til det! så regner med at jeg er på din alder når jeg kommer til å få barn.har sååå mange planer og ideer jeg skal gjennomføre først!!!

  takk for alle fine ord og bilder du kommer med hver eneste dag!

 69. Emelie says:

  Emelie, 16 år ifrån Sverige! (: Lite ung för barn just nu tyvär ;/

 70. Emelie says:

  Emelie, 16 år ifrån Sverige! (: Lite ung för barn just nu tyvär ;/

 71. gabriella says:

  jag heter Gabriella och är 28 år och bor i Sverige, jobbar som fritidsledare på ungdomsgården.

 72. Anne says:

  Anne, 34 år, bor i Uppsala med min dotter född 2003 och jag har lyckligtvis två bonusdöttrar på 9 & 12 år (å så barnens far). Det är avkopplande att följa din & Johannas vardag – det är en daglig rutin för mig…

 73. Linnéa says:

  Hej! Det var en väldans fin tunika.. =) Jag heter Linnéa, är 22 år och bor i Göteborg, utan barn..Hoppas på vinst!

  Tack för en bra blogg!

 74. Anna says:

  Anna heter jag, en 32-årig trött och sliten tvåbarnsmamma som börjar längta tillbaka till jobbet nu efter att ha varit hemma och mammaledig i nästan 2 år. Bor utanför Uppsala & har en tjej på 22 månader och en lillasyster på 7 månader, så älskade barn men samtidigt så otroligt energikrävande!

  Önskar att jag hade lika mycket energi och livslust som du verkar ha varje dag med din söta lilla dotter!

 75. Line W says:

  Hej! Jag är 25 år och bor i Göteborg med sambo. Har inga barn än, med nog på gång snart…längtar ännu mer när jag läser din och Josefines bloggar om era gulliga barn.. inte blir det bättre av att jobba som förskollärare heller, där jag möter underbara små barn hela dagarna….jobbar på småbarnsavdelning med 1-3 åringar och de så himla goa! FIn tunika! den vill jag vinna!

 76. Sara says:

  Hej!

  Sara heter jag. Är 24 år i år och bor i en 3:a som jag delar med min 2 år yngre syster! Vi trivs jättebra här och tillsammans med oss bor vår egna lilla bebis..vår 8åriga Golden Retriver! 🙂

  Jag bor i Karlshamn, Blekinge.

  Tycker om att läsa din blogg o vill jättegärna vinna denna tunikan! 🙂

  Ha en underbar dag, Kramar

 77. ANNA says:

  Hej! 😀 – Anna Maria Linnéa heter jag och bor i Jönköping/Sverige (precis nyinflyttad). Har inga barn än om man inte räknar min bortskämda 'bebis' Isis (katten i lghten) och ibland min sambo ;P.

 78. ANNA says:

  Oj – är 28 år förresten 😀

 79. Izabella says:

  Izabella heter jag bor i Skåne är 23år gammal, å inga barn än så länge.. Super najsig blogg du har, läängtar själv efter att få åka till Thailand. Ha det bra å njut nu 🙂

 80. Izabella says:

  Izabella heter jag bor i Skåne är 23år gammal, å inga barn än så länge.. Super najsig blogg du har, läängtar själv efter att få åka till Thailand. Ha det bra å njut nu 🙂

 81. emma says:

  Emma heter jag, bor i Norrköping, jag har inga barn än så länge. Jag läser din bloggdagligen. Tycker den är bra.

 82. mieha says:

  marie heter jag o bor i sundsvall och har 3 grabbar 24, 23 och 19 år…snygg tunika och vill vinna den 🙂 ha de bra!

 83. Nicki says:

  Jag heter Annica, är precis fyllda 20 år. Bor lite utanför Stockholm.

  Tycker tunika är underbart snygg och vill självklart därfor vara med och tävla.

  Du har en jätte rolig blogg som jag tycker om att följa, fortsätt så 🙂

 84. Marie says:

  Hej!

  Jag är 29 år, kommer från Sverige (Sundsvall) och har en tjej på 2,5 år. I sommar händer det mkt, har hyrt hus i Skåne två veckor, ska gifta mig och åka till New York på bröllopsresa. Den fina tunikan skulle passa fin, fint som strandklänning och som reseklänning.

  Läser jämt till blogg och inspireras mkt av den då jag själv jobbar som dekoratör på ett stort svenskt företag.

  Ha det underbart i solen, kram

  Marie

 85. Christina says:

  Hej! Christina heter jag, alias "Lattemamman" i bloggvärlden. Jag bor på Ekerö utanför Stockholm tillsammans med min D och våra barn Loke 3,5 år samt Elmer 1 år. Själv fyller jag alldeles snart 35 år. Vi läser din blogg tillsammans allihopa (ja, inte Elmer kanske…, men vi andra tre!)varje dag!

  Kram från Christina

 86. Sara says:

  Du har så snygg handstil! Är 29 år, inga barn. Bor i Göteborg men är uppvuxen i Norge så det gör din blogg till extra trevlig läsning, lite skön nostalgi =).

 87. Lynetmor says:

  Hei, jeg er 33 år og bor i Norge. Har en gutt på 5 år og ei jente på 1,5 år. Ønsker deg en fin dag 🙂

 88. Madde says:

  Hej hej hallå! 🙂 Som alltid kikar jag nu in på din blogg. Jag får tuppskinn av att se alla tropiska bilder och din leende lilla flicka – så härligt. Jag är Madde från Sverige. Har tyvärr inte några barn, men det ska nog hinnas med. Är bara 22 än så länge, så… Däremot gläds jag åt en del av mina vänner som blivit föräldrar och ser mycket fram emot den dagen jag får en egen liten sessa/prins. Ta hand om er där borta, ja hälsa Thailand från mig!

 89. Bella says:

  Jeg er 30år, to barn og bor i Oslo. Bloggen din er veldig inspirerende og har jeg en litt tøff dag, er det alltid godt å titte inn her og få litt oppmuntrende ord! Kos deg videre i Thailand 🙂

 90. Petra says:

  Jag är 26 år och bor i Finland. Jag har inga barn ännu. Ha det så bra!

 91. hege says:

  Hei, jeg er 28 og bor i Oslo. Har ingen barn og nettopp blitt singel etter 10 år så må nok vente litt til på å bli mamma… Var ikke helt etter planen det, men livet blir jo ikke alltid som man planlegger;)

 92. Madelene says:

  Hej.

  Har redan mejlat om tunikan men gör det en gång till.Har varit toppen väder här hemma i landvetter idag så jag låg och solade på altanen och då hade det varit perfekt att ha den tunikan.Min dotter som är 6 år var och lekte med kompisar,så mamma fick litte egentid som man kan behöva i bland.Ha det så jätte bra kram Madelene.

 93. Anita says:

  Hei! Jeg heter Anita 22 år kommer fra Norge,ingen barn enda..

 94. Kajsa says:

  Jag heter Kajsa, är 20 år och bor i Heidelberg i Tyskland. Har inga egna barn, men jobbar här som barnflicka i en familj med tre barn; 4, 9 och 12 år gamla 🙂

  Kul idé med handskrivna regler (blir mycket personligare då, dessutom har du ju coolaste handstilen)

 95. Johanna says:

  Hej, jag heter Johanna och är 22 år. Är svensk men bor i Oslo. Jobbar på Voice i Bogstadveien 🙂

  Har inga barn ännu men jag hoppas verkligen på det i framtiden.

 96. karin says:

  hallo.

  jag heter Karin. Bor i Spanien (gran canaria) men är just nu på jobb i Oslo i 2 1/2 månad (3 veckor kvar)

  Har inga barn men försöker;) Just nu är det lite svårt då mannen min är väldigt långt bort..Men snart ska vi fortsätta att försöka….

 97. karin says:

  oj, glömde skriva min ålder.. 29!!

 98. Caroline says:

  Hej, jag vill vinna en fin vit tunika till sommaren. 🙂 Jag är 29 år bor utanför Stockholm, Sverige. Har en son på 6 månader. Livet leker!

 99. Hejsan!

  Trillade in på din blogg när jag för ett tag sedan när jag googlade om vädret i Thailand. Då hade ni ännu inte "flyttat" till Thailand och jag sträckläste din blogg från början till slut…Blev så fascinerad av ditt (i jämnförelse med mitt) annorlunda mammaliv….Jag är mamma till 4 härliga barn. Sara 18 år som nyss flyttat hemifrån, Niclas 16 år, Tilda 6 år och Ida 1 år….Vi har alltid rest mycket med våra barn och det är en enormt bra social upplevelse som lär barnen mer än man tror….

  Jag läser din blogg dagligen men har inte skrivt ngn kommentar tidigare…Gjord ett försök men lyckades aldrig skicka kommentaren….

  Men nu….Älskar tävlingar och vem gör inte det..Jag har precis gått igenom en Gastric-by-pass (magsäcksoperation) och hela mitt liv känns nytt…Vikten rasar och jag försöker lära mig att äta igen…I november ska jag och min man åka till Brasilien i 2 veckor och även om tunikan idag inte passar så skulle den vara ett mål att nå fram till…

  Låååång kommentar blev det…Bloggar gör jag oxå…Inte om barn/familj utan om våra två hundar av rasen Rhodesian Ridgeback…Kika gärna in…

  Stoooor kram och jag fortsätter att med glädje följa ditt liv….Så nyfiken på ditt nya prosjekt….//Ulrica Westling 37 år ung….

 100. Denying says:

  Jag är 17 år. Är bosatt i Sverige och har tyvärr inga barn,.

 101. Anette says:

  Jah är 43 år och bor i Sverige…jag har 3 söner 13, 18 och 23 år…Det vore toppen att vinna den jättefina tunikan 🙂

 102. Jessica says:

  Jag är 33 år (fyller imorgon måndag). Har två barn en flicka på 11år och en pojke på 8år. Vi bor i Lappland i Sverige.

  Reply

 • Cissi says:

  Börjar som många av de andra med "jag är" 23 år (24 om en vecka 🙂 & bor i Sweden. Än så länge gullar jag mest med kompisars barn & ungarna på min praktikskola (pluggar till lärare & tar examen till jul). Får så mkt inspiration och motivation då du visar hur fullt möjligt det är att resa och uppleva sina drömmar tillsammans med sitt barn. Längtar till den dagen vi får egna barn men i dagsläget njuter jag för fullt av tiden jag & min sambo har på tu man hand. I sommar väntar en längre vistelse i NYC (min favoritstad no1), tunikan skulle passa så bra till ett par piffiga Manolo då jag promenerar i värmen längs fifth avenue med en icecoffea i handen! hihi

 • Lovisa says:

  Hej! Jag är 21 år och bor i Sverige och jag har inga barn.

  Det var en fin tunika!

 • karin says:

  åh jag älskar din blogg Annastina,o tunikan e så snygg,jag är 35 år o bor i göteborg med mina tre prinsar,altså en make o två pojkar på 9 och 7 år,o ja just det jag får inte glömma hunden en liten griffonvalp också,ha det bäst,många kramar

 • Marianne says:

  Hej

  Marianne från Sverige, 54 år och med ett underbart barnbarn på 1½ år !

 • Emelie says:

  Verkligen en superfin tunika! 🙂 Jag heter Emelie och bor i Sundsvall, Sverige. Jag är 19 år och har inga barn ännu.. 🙂

 • Jenny says:

  Jag är 16 år och bor i Sverige. Har inga barn 😉

 • Anna N says:

  Tack för att du delar med dig och inspirerar!

  Min familj består av mina två barn, tjej 10 år och kille 7 år, min man och jag själv som är 36. Vi bor utanför Gävle i Sverige. Kram på dig!

 • Anonymous says:

  Tack för att du delar med dig och inspirerar!

  Min familj består av mina två barn, tjej 10 år och kille 7 år, min man och jag själv som är 36. Vi bor utanför Gävle i Sverige. Kram på dig!

 • Vilken underbar tunika, skulle passa fint till sommaren då man förhoppningsvis har bruna ben 🙂

  Anna heter jag och bor i en liten by som heter Mölnbo. Det ligger ca 6 mil söder om Stockholm.

  Jag har en son som är 11 månader (blir 1 år 25 maj).

  Har läst din blogg länge men är lite dålig på att kommentera.

 • .helena says:

  Hej!

  Jag heter Helena, är 32 år och bor strax norr om Göteborg, på västkusten.

  I vår familj finns det tre härliga barn, Ludvig 11 år, Vilhelm 6 år och lilla Ingrid som precis fyllt två år.

  Tack för en härlig blogg!

  .helena

 • Natali says:

  Hej AnnaStina,

  Jag är 36 år, bor i Skåne och har en dotter på 14 år.Den fiiina tunikan hade passat oss båda 🙂

  Sköt om er! Ha en trevlig kväll.

 • Camilla says:

  Godmorgon, efter en ljuvlig helg med trädgårdsarbete och rosenplantering vill jag också vara med i din lilla "tävling".

  Du vet ju redan det mesta om mig eftersom vi träffats i det verkliga livet under ett bröllop (för övriga läsares info var detta i somras och jag presenterade mig som en läsare av Anna-Stinas blogg när vi fick bordsplaceringarna mittemot varandra). Dock är jag född -70, heter Camilla, har en dotter på snart 7-år så jag har delad vårdnad om. Vi bor i Skogstorp strax utanför Eskilstuna och där bor vi tillsammans med Fredrik.

  Ha en skön dag!

  Kram Camilla

 • Anette says:

  Hej Heter Anette är 40 år , gift,4 barn och driver en inredningsbutik. Kram Anette

 • Anna G says:

  Hej! Jag heter Anna är snart 25 år och är skriven i Uppsala där jag bor med min sambo men som nu är min särbo då jag fått jobb i Hässleholm i Skåne.Har varit i Uppsala över helgen men ska snart ta tåget till Hässleholm. Som "tur är" har vi inga barn som vi måste dela på :-). Tack för en bra blogg.

  Kram Anna

 • Sara says:

  Sara 20 år från Sverige. Bor hemma. Ska börja plugga till hösten. Ingen pojkvän. Inga djur. Åkte till Thailand i januari – februari, efter att ha sett dina fina bilder.

 • jenny says:

  Jenny heter jag är i från sverige. Är 22 år inga barn än så länge men hoppas det blir inom något år. Jag bor i en medelstor stad i västergötland med min sambo. Älskar din blogg en stor inspirationskälla Love and Peace !!!

 • Sofia says:

  Sofia är mitt namn och är 23 år. Bor i Härnösand, Sverige, snart Linköping.

  Jag och sambon har ännu inga barn, men det står högt på listan efter att skolan är avklarad.

  Tack för en solig och varm blogg!

 • Anna says:

  Anna heter jag och är snart 29 år. Bor i Sundsvall, Sverige med min sambo och min son som är 15 månader drygt. Jag skulle jättegärna vilja vinna tunikan! Tack för en mysig blogg!

 • Lena says:

  Hej!

  Jättefin tunika som jag självklart vill vinna!

  Heter Lena och bor i Gävle, Sverige. Är 26 år gammal och har en dotter, Tuva-Li som är 1,3 år. Mitt mirakel!

  Ha det så gott!

  Kram!

 • Lena says:

  Hej!

  Jättefin tunika som jag självklart vill vinna!

  Heter Lena och bor i Gävle, Sverige. Är 26 år gammal och har en dotter, Tuva-Li som är 1,3 år. Mitt mirakel!

  Ha det så gott!

  Kram!

 • Philippa says:

  Har varit på landet hela helgen och hemma väntade en massa läsning, trevligt! Jag heter Philippa, är 35 om 5 dagar och är mamma till Alexander, Benjamin, Caspar och Flora. Vi bor i Sverige.

 • Anna says:

  Anna heter jag, bor i sverige och är 26 år gammal. Har en son som heter Gustav och är 15 månader och en nyfödd liten prinsessa som är 2 dygn bara, har därav inte hunnit fått något namn än.

  Jag är med och tävlar!

 • Madelene says:

  Skriver en tredje gång vill så gärna vinna tunikan i dag när jag och min dotterbpå 6år kom hem efter jobbet så sa hon mamma kan vi inte gå ut och sola…så sprang hon in på sitt rum och tog på sig sin bikini och sen sin strand tunika och sa kom mamma men jag tyckte att det var litte kalt att bara gå ut i bikini så jag skulle behöva en tunika pricis den som du har i din tävling så skulle mor och dotter bli jätte finna ihop…Jag hoppas på vinst Bamse Kramar från mamma Madelene men dotter Emma.

 • Linda says:

  Linda, 22 från Sverige, bor just nu nere i Skåne.

  Åh den där tunikan är så grymt snygg!! Jag tänkte köpa en sånn när vi va i thailand i feb/mars. Men jag glömde totalt bort det och nu ångrar jag mig. Får se om jag har turen med mig nu, annars får jag väl köpa den nån annan gång 🙂

 • Jag heter Isabella och fyller 18 nu i sommar. Jag bor i Sverige. Som du kanske förstår så har jag inga barn så jag är ingen "ungmamma". Men tycker att jag är värdig att vinna en tunika ändå nu till sommaren då man har pluggat som tusan 😉 och nu till jag fyller 18=frihet :).

  Den tunikan är sååå FIN och sommarmysig. Hoppas att jag får LYCKAN att vinna denna.

  Kram till dig och Johanna.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *