Tävling: vinn underbara barnkläder!

Tävling!


Det är en ÄRA för mig att få arrangera en tävling för ett NYTT underbart FINT barnklädesmärke som dessutom blivit nominerad i kategorin "årets barnklädesdesigner" hos magasinet mama med motiveringen:
"enkelt, skräddat och charmigt!".

Det är systrarna Maria & Malin Holmberg som står bakom märket HowtoKissaFrog och detta är deras allra första hostkollektion och DU kan vinna ett ♥ PRESENTKORT PÅ 700SEK ♥ som gör att du kan välja dina favoriter i deras nylanserde web-shop.

"Barn skrattar när de är glada och gråter när de är ledsna, fogar sig icke efter andras vilja och ställer frågor vid undran. De är så mycket roligare än oss kontlade vuxna. De är våra som änglar, för barn ser och hör saker som vuxna inte uppfattar i våra hektiska liv. Och barn vet hur man kysser en groda…

Våra änglar måste klä sig och inget är sötare än barnkläder. Små miniatyrer av vår vuxna värld. Så litet. Så fint. Vi vill skapa ett basprogram i glassiga vackra färger som man kan matcha i evighet. Enkla rena skärningar av skjortor och klänningar, jackor och byxor. En modernt "skräddad" garderob med roliga detaljer för barn! "

Detta är grundtanken med HowtoKissaFrog. Kläder gjorda av bästa kvalitet, design och charm. En kollektion som känns modern och lyxig utan att ha en skyhög prislapp, kläder med finess.

     

Jag blev helt KÄR i kollektionen då jag såg den och kände att jag ÄNTLIGEN har hittat ett märke som passar Johanna helt perfekt ! titta bara på de vänstra bilderna… det ser nästan ut som Johanna 😉

   

Nu kan DU vinna ett PRESENTKORT PÅ 700SEK hos How to Kiss a Frog ! ♥

Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att skriva en kommentar i detta inlägg om varför just Du borde bli den lyckliga vinnaren. Tävlingen pågår t.o.m. fredag 28:e november. Och om du inte har egna barn så är ju denna vinst en PERFEKT JULKLAPP till en vän / ett syskon som har barn!

♥ Kram & stort LYCKA TILL kära bloggisar! ♥

Kategori: Tävling! | 146 Comments

146 responses to “Tävling: vinn underbara barnkläder!”

 1. Karoline says:

  Äntligen en tävling som passar mig, som heltidsstuderande mamma till två, är ekonomin inte på topp, detta fina pengakort skulle vara ett bra sätt för mig att få en liten guldkant i vardagen.

  Tack för en bra blogg!

  Karoline

 2. Jessica says:

  Såå fina kläder! Har tre pojkar hemma, och det är så svårt att hitta fina pojkkläder tyvärr 🙁 Min minsting på 9 mån skulle behöva lite nytt. Och kläder från How to kiss a frog skulle passa perfekt till min lilla prins!

  Tack för all inspiration du ger mig genom din blogg!

  Stoor kram

 3. Hej

  Jag anser inte att JAG förtjänar att vinna men jag anser att min lilla dotter Leonie förtjänar det!

  Eftersom hon är yngst av två tjejer blir det lätt så att hon konstant går runt i "andra hands" kläder och sällan får något nytt. Det är iof bra att man kan spara några kronor men när denna tävling kom kände jag att detta är en chans för henne att få något JÄTTEFINT som bara är hennes eget!

  Hon har självklart fått lite nytt men är man även en stressad mamma är det lätt hänt att man glömmer bort och enklast är då att hämta begagnade i källaren!

  Så, jag tävlar gärna i min dotters namn

  Kram Åsa

 4. bambi says:

  Vilken underbar tävling! Jag känner igen märket, har kikat på deras kläder förut!

  Jag skulle jättegärna vilja vinna så fina kläder till min underbara prins. Då min sambo studerar och vi ska flytta och lever bara på min föräldrarpenning så har vi inte riktigt råd med så fina kläder till vår fina prins…

 5. Ida says:

  Vilka fina kläder! Jag skulle vilja vinna så jag kan köpa min bebis (som kommer i april) första kläder!

  Tack för all positiv energi du ger varje dag!

  Kram

 6. Mirva says:

  Hej Anna-Stina!

  Jag deltar så gärna i tävlingen med min dikt! Är mamma till Vincent 4 1/2 år och Dominic 3 år 2 mån så snygga stilrena kläder är precis vad som saknas i killarnas garderob.

  Enkla och snygga kläder är precis vad vi saknar,

  något som jag tänker på varje dag vi vaknar,

  barnkläder är roligast av allt,

  det bästa är en kombination av sött och salt,

  barnen älskar också finfina kläder,

  tänk att ha en garderob till alla slags väder,

  vi hoppas på en vit underbar jul,

  att alla har lika kul,

  så nu hoppas vi på denna vinst,

  julen är här när du anar som minst…

  Kram Mirva

 7. Sophie says:

  För att jag ska bli faster och få mitt allra första syskonbarn vilket jag ser fram emot enormt mycket!! Gud vad jag ska bort det barnet!!!

  Kramar Sophie (med två egna små söner….dom blir också bortskämda ler)

 8. Jag är singelmamma till två barn, älskar barnkläder och jobbar som timvikarie. Vill unna mina barn nya kläder till jul- och nyårsfesten!

 9. Kjære Anna Stina says:

  Jeg har en liten prinsesse på 3år som skulle vært så fin i disse klærne…

  How to kiss a frog er bare så perfekt til min Marie!!

  Ingenting er mere morro for en mor å se sin jente i en nydelig kjole eller et pent antrekk…da smelter ihvertfall jeg!!!

  Håper du velger meg!

  Hilsen Cecilie

 10. Marie says:

  Hej! Jag skulle vilja ge detta till min syster som i somras fick missfall men nu är gravid igen! Det blir mitt första syskonbarn och mina föräldrars första barnbarn. Min syster är så värd detta då hon haft det kämpigt på olika sätt i livet men nu äntligen har hittat rätt. Det skulle bli en underbar julklapp eller födelsedagspresent till henne (hon fyller 30 precis innan jul!!).

 11. R says:

  Hejsan Annastina. en vän till mig har nyligen drabbats av cancer och jag skulle verkligen vilja ge hennes lilla dotter på 3 år en bra julklapp i form av lite fina kläder nu när det är dom värst för dom. hennes dotter ska fira jul med min familj då hennes mamma blir på sjukhuset. jag hade viljat unna dom detta.

 12. Caroline says:

  Hej!

  Jag skulle vilja vinna detta underbara pris för jag ska få en liten kusin i februari och det skulle vara så kul att få ge dem så fina kläder till deras första son.

  Hoppas att jag har tur denna gången!

  Tack för en underbar blogg, jag blir alltid lika glad att läsa den. Du skrver alltid på ett positivt sätt och det gillar jag. Har även fått så mycket inspriation av dig!

  Kramar Caroline

 13. Sofia says:

  Vi ska lagom här till jul fotograferas hela familjeen (har 2 sessor på 2½ samt 5 månader) och det skulle vara så kul att få klä de i något utav dessa fina plagg!

 14. mini says:

  åå jag vill himla gärna vinna för att kunna överraska min lille prins med en till fin present då han förra veckan fyllde hela 6 år! jag hittade en fin randig skjorta till prinsen min på hemsidan, den skulle bli perfekt då fina mormor har stort kalas i december! lycka till till oss! mini

 15. Emelie says:

  Hej!

  Min lilla flicka kom till världen den 5 juli i år. Hon fyller snart 5 månader och är vår underbara lilla ögonsten. Till henne vill jag ge hela världen, men varför inte börja med lite fina kläder? 😉

  Hoppas att ni får en mysig kul!

  kram och tack för en härlig blogg!

 16. Emelie says:

  mysig jul skulle det vara såklart! 😉

 17. Bonnie says:

  Oj va roligt. Vill

  jätte gärna vinna. Mina tjejer är helt galna i kläder. 4 o 6 år gamla.

  Kan inte förstå vad de fått det ifrån??

  🙂

  //Bonnie

 18. Katarina says:

  Men guuud så fina kläder! Skulle passa min dotter på 2 år! Och kanske till den lill* som kommer om exakt 3 veckor är det tänkt. Nu orkar man ju inte springa i butiker så nätshopping passar mig perfekt 🙂

  Ha de!

  /Katarina

 19. K says:

  Hej Anna-Stina!

  Vill gärna vinna fina jul- och nyårskläder åt mina lillprinsar födda 07 och 08:a. Blir svårare och svårare att lyckas hålla deras kläder hela och rena, så man får passa på att klä dem fint när man kan. 🙂 Ha en bra dag! Roligt med tävling!

 20. Mikaela R says:

  Kära Gizmolina!

  Vinner aldrig men provar iaf. Jag och min fästman får vår första bebis om 4 v. Vi ska gifta oss i sommar 2009, och då kommer vår lille vara 6 mån, och då vill vi ju att hon ska få vara extra fin!

  Vilket är härligt och om vi skulle vinna så skulle de vara så underbar att få fylla bebisens garderob med söta plagg, så snälla ge oss den chansen att få vinna detta presentkort 🙂 de skulle förgylla vår dag, kramar från de snart nyblivna föräldrarna.

 21. Tina says:

  Jag vill vinna dessa underabara kläder till min bros dotter Therese. Hon är den underbaraste 6 åringen som finns. Tyvärr gick hennes pappa bort (min bror)innan han ens visste att han sulle bli pappa. Nu försöker resten av familjen fylla hans tomrum så det gått det går. Därför skulle ett present kort till henne passa så jätte bra. Hoppas att du och Johanna får en toppen dag

 22. Anette says:

  Åh vilka superfina barnkläder. Tänk om jag ändå kunde ha lyckan att vinna presentkortet – då skulle mina älskade flickor få nya kläder till julafton. De får mest ärva av vänner och bekanta och det är allt för sällan de får några nya kläder (förutom underkläder etc förstås). De kom till oss för tre år sedan (genom adoption)och även om vi inte är rika ekonomiskt sett så är vi rika på kärlek i vår familj.

 23. Marie says:

  Fantastiskt fina kläder – skulle passa perfekt till vår prins/essa som vi ska hämta i Kina framåt sommaren efter 11 års väntan på barn !

 24. Jag skulle bli jätteglad om jag vann

  Det skulle vara en fin julklapp till något/några av mina barnbarn

 25. Line says:

  Så flotte klær…så klart jeg vil delta..uten det vinner man ikke noe..så jeg venter spent da…ser for meg lille gutten min på snart 3 år i mye her…og min lille prinsesse som elsker å pynte seg i kjolene her…hadde blitt SÅÅÅ gla viss jeg vant!!! Lykke til alle sammen!!

 26. FI says:
  2008-11-24 @ 14:06:50

  Postat av: Viktoria

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna. Om jag vann så skulle jag ge presentkortet till min syster som fick en liten prins den 6:e november. Är student så kan inte ge riktigt så fint som jag skulle önska. De förtjänar de verkligen båda två, hennes kille har precis blivit varslad.

 27. Fia says:

  vem vill inte vinna de här?,jag har två kusiner som jag inte vet vad de ska få i jul klapp båda två är tjejer och inte så gammla och nu har jag hittat eact va de ska få för jul klappar på deras hemsida!

  så jag skulle va jätte glad om jag vann och mina kusiner skulle bli överlyckliga om de fick de kläderna i jul klapp för det är inte så ofta att jag har råd med sånna kläder annars eftersom att jag bara är 12 år,och tack för en jätte fin blogg

 28. Vilka otroligt fina kläder! trevligt med present kort och skulle passa mina små prinsessor jätte fint.

  Håller tummarna på att det blir våran tur 🙂

 29. Ulrica says:

  Jag är en vanlig mamma med tre underbara barn som skulle bli jättefina i kläder från How to Kiss a Frog.

 30. Lina says:

  Vilka fina barnkläder! Antingen skulle jag ge dem till mina finaste syskonbarn Ceasar, Stina och Lukas eller också vänta på att min bebis i magen kommer ut.

  Hoppas!

 31. ulrika says:

  vi har nyss flyttat till hus och alla kostnader det innebär så behöver jag verkligen ett extra tillskott så jag kan köpa nåt fint till barnen i jul!!

 32. Lisa says:

  OJ vad roligt det skulle vara och få ta del av detta pris. Jag skulle verkligen bli glad.

  Har en son född i sep-06 som verkligen skulle passa dessa kläder.

  Har även ett syskon på gång till grabben.

  Annars är jag en norrlands tjej som verkligen älskar din blogg och följer den varje dag även fast jag är dålig på att kommentera.

 33. susanne says:

  Jag har tre små söta "grodor" som verkligen skulle bli fina i dessa kläder! Såg annonsen i mama och tänkte att det där är precis mina killars stil.

 34. Jag vet inte om jag är mer värd än någon annan att vinna dessa underbart söta käder men jag testar min lycka…

 35. Jag tycker att jag borde vinna, för att jag har 3 barn, en flicka och två pojkar. Pengar till kläder växer tyvärr inte på träd, och oftast så handlar man allt på HM eller Lindex, men någon gång vore det kul att få sätta på dem kläder som är finare.än det de brukar ha på sig. (Även om de faktiskt har kläder som är hela och rena alla dagar).

  Nu när det lackar mot jul så är pengar inget som det vimlar av, så jag skulle vara jätteglad om jag vann.

 36. Jenny Sv says:

  Hej Anna-Stina!

  Jag befinner mig i en tungt period i mitt liv där det har varit mest motgångar. Det har påverkat min familj, speciellt mina flickor. Samtidigt studerar jag på heltid och försöker vara en närvarande mamma och sambo. Det är oerhört svårt att fixa det här. Samtidigt är det här med finanskrisen. Det påverkar oss också. Vi vill bo kvar i vårt hus så vi håller hårt på alla slantar vi har. Så det blir inte många julklappar för våra flickor. Jag vet inte hur vi ska göra med vår lilla tjejs födelsedagspresenter för hon fyller år i början av januari. Nya kläder skulle hjälpa oss mycket för hon växer så mycket nu och vi har då något att ge henne i födelsedagspresent. Vi skulle bli otroligt glada över det. Ljuspunkt i det här tunga perioden.

  Tack för ett fin blogg. Du är så positiv. 🙂

  Kram Jenny

 37. Anna says:

  Åhhhhh me like a lot 🙂 Vill jättegärna vinna, har tre små änglar och det finns något som skulle passa alla. Ja varför är jag värd att vinna, ja jag vet inte jag har ingen snyfthistoria att förtälja men jag jobbar hårt med att alltid finnas för mina tre barn ställer mig själv i andra hand hela tiden precis som alla mammor gör förmodar jag 🙂 Men jag håller tummarna för att mina änglar får fina kläder från det fanastiskas klädföretaget. Kramar Anna

 38. Ulrika says:

  Hej,

  Jag skulle vilja vinna detta UNDERBARA pris då ag just fått reda på att min syster väntar barn – efter många års fösök. Snälla, låt mig vinna så jag kan köpa alla de vackra barnkläder åt henne som hon så länge gått och trånat efter att få köpa. Det vore så skoj att se henne lysa upp ännu mer än vad hon redan gör efter det positiva beskedet.

  Håller tummarna för den lilla ärtans skull!

 39. Helena Louise says:

  Hejsan! Läser din blogg varje dag och jag älskar den men har aldrig förr lämnat ett medelande. Så nu när jag så att man kan vinna barn kläder tyckte jag att det var dags att skriva! Har precis blivit faster till en liten pojke i vår hollänsk/svenska/skottska familj och det vore kul att ge såååå fina barn kläder till honom! KRAMAR till dig och Johanna

 40. Melissa says:

  Hej!

  Jag skulle vilja vinna och köpa lite kläder till mitt lilla fadderbarn som inte har det så gott ställt. Jag har redan köpt ett par stövlar och skulle vilja köpa något mer som håller honom varm i vinter, men som student är det svårt att få det att gå ihop. Därför skulle detta sitta fint till honom =)

 41. Laura says:

  Ännu en tävling, inte för att jag tror jag vinner..men om man inte ger det en chans så vet man inte..

  Ser ingen egentligen anledning till varför just Jag skulle förtjäna att vinna presentkortet…men det skulle vara trevligt atgt investera i lite nyakläder till min dotter Destiny på 2 år, gillar snygga, praktiska o hållbara barnkläder, ska passa min lilla prinsessa som gillar att känna sig fin men även ha kläder som passar för bus o lek.

  Det vara allt från mig.

 42. Jessica says:

  Å vilka fina kläder! Jag vill vinna till min underbara dotter Zoe som förtjänar lite snygga dagiskläder efter en lång och jobbig inskolning. Nu trivs hon som fisken i vattnet och utvecklas enormt med nya ord och lekar.

 43. Madelene(Landvetter) says:

  Hej.

  Skulle vilja vinna det här presentkortet det är vekligen både min och Emmas stil.Jag berättade för hene att det var en tävling och vissade hene bilderna.Så komentaren från Emma var klart vi skall vara med och tävla det var ju jätte finna kläder till mig.Kram Madelene,Emma.

 44. Malin says:

  Hej!!!

  Först vill jag bara tacka för en underbar blogg, läser den dagligen!! Den innehåller lagom mycket glitter och glamour.

  Men nu till tävlingen. Jag önskar att min syster vann detta presentkort, hon behöver all uppmuntran hon kan få. I sommras hamnade hon på sjukhus, nersövd pga allvarlig blodförgiftning. I och med dettta så missade hon sina barns dagis/skolavslutningar midsommarfirande och semester tillsammans med sin familj. Nu kämpar hon på för att hitta tillbaka till vardagen med sin familj. Detta skulle glädja henne enormt!!!!!!!!!!!

  Kramar från Malin

 45. Fia says:

  Dessa kläder är så fantastiskt fina. Skulle verkligen vilja köpa några fina plagg till min lilla dotter. Då vi haft en ganska begränsad ekonomi nu under föräldraledigheten har det mest blivit begagnat och ärvda kläder. Vore så kul att få köpa lite nytt, speciellt nu till dagisstarten.

 46. Titti says:

  Hej!

  Jag har 2 barn under 3 år (inte tvillingar) som ska kläs lite snyggt. I vår lilla stad finns inga annorlunda affärer, så det blir bara samsamma heeela tiden! Skulle vara kul att få handla utan att tänka på pengarna en gång.

  Hoppas på tur!

 47. Emma says:

  Julen kommer i en himla fart,

  men innan dess ska man njuta såklart!

  Ta det lungt och dricka glögg,kaffe,thé,

  mysa med tända ljus om man gillar det.

  Men för mig blir det ändå lite brått,

  nio barn önskar sig stort & smått.

  Jag vill ge alla vad de vill ha,

  men för plånboken är det inget bra.

  Så ett presentkort skulle inte vara dumt,

  att stressa runt innan är inte särskilt sunt!

  Puss & Kram på er!!

 48. Maja says:

  Åh, jag skulle så gärna vilja vinna! Våra söner (födda mars -07 resp -08) är inte precis bortskämda med "finkläder" och det skulle vara SÅ kul att få lite ekonomiskt bidrag till att shoppa så fina kläder som Howtokissafrog erbjuder!

  Tack för en jätteinspirerande blogg! /Maja

 49. Ronya says:

  Hej Anna-Stina.

  Vilken rolig tävling!

  Nu har jag tre egna barn men jag vill ändå vinna denna tävling för att ge bort en underbar present till mina systerbarn som jag sällan träffar pga att vi bor i olika städer.

  Kram

 50. Fina Matilda says:

  Mamma tycker att jag behöver nya kläder. Jag behöver alltid nya kläder för jag bara växer och växer och kladdar.

 51. Denise says:

  Åh, det hade passat mig som handen i handsken att vinna detta till min ofödda prinsessa i magen som beräknas komma i slutet på februari!

 52. Mian says:

  Vilka vackra kläder som skulle passa min prinsessa och min prins perfekt, modelejon är de bda två. hoppas att jag kan vinna det till dem. Tack for en härlig blogg

 53. Katja says:

  Jag förtjänar inte vinna denna tävling, men min underbara dotter gör det:) Hon är min räddande ängel och när hon kom till världen för snart ett år sen när raketerna flög på himlen, visste jag för första gången vad riktig kärlen va och vad orden JAG ÄLSKAR DIG betydde! Jag skulle bli så glad om hon vann denna tävling, och kunde bära några av dessa underbara plagg på nyårsafton, den dagen hon föddes.

  Och tack för en underbar blogg, alltid som en frisk fläkt varje dag:)

  http://www.nogg.se/AStarIsBorn

 54. Kristin says:

  Jag tycker jag borde vinna present kortet. Eftersom jag har tre små söta brorsdöttrar till prinsessor. De förkänar det bästa.

  Att kunna ge dessa underbra kläder i detta märke till dom vore en helt underbar julklapp. Borde till mig och till dem.

 55. Fridatjejen says:

  Lite konstigt kanske men jag som inte har några barn än vill verkligen vinna detta pris! Jag och min sambo har börjat prata om att vi snart ska försöka bli med prins eller prinsessa och när jag ser alla dessa underbara kläder blir jag bara ännu mer sugen. Jag fick livsmoderhalscancer i somras men har opererats och verkar nu vara frisk, men man vet aldrig helt säkert. Vid ett återfall kan det handla om att plocka bort hela livmodern så vi vill inte vänta för länge med att få egna underbara barn. Så nu håller jag tummarna för att jag ska vara frisk och att vi ska bli gravida och att jag kanske till och med kommer att kunna klä en liten älskling i dessa fina kläder!

  / Frida

 56. Emelie says:

  Hej

  Jag har själv inga egna barn, är lite för ung för det, men min stora syster väntar just nu sitt första barn. hon ska ha i januari. Detta hade vart en perfekt julklapp/födelsepresent till henne och barnet 🙂 Vill ge henne nått fint då jag varken är hemma på jul eller när barnet föds för jag åker och jobbar på annan ort nu innan jul 🙂 presentkortet hade verkligen suttit perfekt 🙂

  // Emelie

 57. Lotta mamma till Alicia och ängeln Philip says:

  Sitter och räknar ner de sista dagarna innan nummer 3 ska ut, på onsdag gäller det. Då ska vi bli trebarnföräldrar, fast vi har än så länge bara ett barn i livet. Det är med enorm glädje och förväntan jag längtar, men jösses vad nervös jag är, man vet ju aldrig hur det ska gå, vi vågar inte riktigt hoppas förräns vi har bebisen i famnen.

  Det skulle vara så roligt att få vinna och kunna beställa några ursöta kläder till bebisen. Psst, det verkar vara en lite kille därinne och att få klä upp en liten pärla till jul är ju aldrig helt fel.

 58. Cajsa says:

  Åhh så perfekt! Underbara kläder till min underbara lillprins! Har nyligen börjat jobba efter mammaledigheten och snart ska sonen in på dagis. Vi har aldrig haft sämre ekonomi, det smärtar när man känner att man inte riktigt kan ge honom vad han verkligen förtjänar! Jag skulle stolt skicka iväg min guldklimp till dagis i en ny härlig How to Kiss a frog mundering!

  Hoppas hoppas!!!! Massa kramar!

 59. Sofia says:

  Hej!

  Men gu vad fina kläder, skulle passa min prins alldeles utmärkt. Han blir 2 månader imorgon. Tycker det är jätte svårt att hitta fina "prins" kläder annars men dessa var sååå fina.

  Hoppas johanna blir frisk snart,ge henne en krya på sig kram från mej! =)

  Kram Sofia

 60. mia says:

  Hej!

  jag skulle gärna vilja vinna fina kläder till mina två hjältar, mina barn. Dom har de sista åren fått konstaterat hörselskada och fått hörapparater och all denna omställning har de tagit jättebra! De är så stolta över sina små blåa apparater med glitter på. Kram Mia

 61. Erika says:

  Jag vill vinna!! Varför? Jo mina två troll Anton och Alva, för dom vill jag bara det bästa, men ibland säger plånboken stopp och den fina tröjan eller byxan som skulle passa så bra får i affären hänga kvar.

 62. jenny says:

  Om jag hade haft barn hade jag lätt ställt upp 🙂

 63. Emma says:

  vilken rolig tävling!!

 64. Bella says:

  Jag tävlar åt min fina och underbara storasyster. Hon är gravid med sitt FJÄRDE barn och är nu i åttonde månaden. Hennes yngsta barn är 3 år, sedan kommer mellanbarnet på 4 år och sist men inte minst den äldsta på sju år. Alla tre är pojkar.

  Vet du hur glad och tacksam hon skulle bli om hon kunde köpa något fint åt den nya bebisen, och jag skulle bli så stolt över att vinna detta åt henne.

  Min älskade syster har haft en riktigt riktigt kämpig graviditet (många har säkert också haft det), men ändå klarat av att ta hand om superbusiga pojkar, pluss jobbat heltid väldigt långt in på graviditeten trots att hon mått jätte dåligt. Ändå har hon inte klagat.

  Min syster är en riktig kämpe! Jag älskar henne.

  Tack för en fin blogg :). Jag tycker jätte mycket om att läsa din blogg.

  Ha det bra!

  Kramkram Bella

 65. Pethra says:

  Jag tycker att min underbara dotter kan få stå som vinnare, hon har redan, vid 16 månader ett stort klädintresse har vi märkt, till min förtjustning och till sin pappas fasa. ;o) Det är svårt att hitta snygga stilrena kläder till flickor i hennes ålder men How to Kiss a Frog har verkligen lyckats, de har helt fantastiska kläder som skulle passa vår lilla tjej perfekt!

 66. Hanna says:

  Om jag skulle vinna denna check så skulle jag inte handla åt mina två små prinsar. Jag skulle genast ge kläderna till dem jag vet behöver dem mer. Det är snart jul och jag känner många som inte har råd mid julklappar, och inte heller kläder till sina barn. Samhället i dag är inte så stabilt som det borde, allt fler lever i ständig nöd. Och då gör jag allt jag kan för att hjälpa. Jag vill därför ge det till dem som verkligen behöver.

  Kramar från Hanna

 67. Stina says:

  OK here goes nothing! Har tävlat så många gånger men aldrig vunnit men dom här kläderna var så söta så denna tävlingen bara måste jag vinna!!

  Please, Bitte, Snälla 😉

 68. Anna-Lena says:

  Åh vad massa fint! Nu i juletid när pengarna gärna försvinner fortare än kvickt… 😉 passar både Nora och Oscar på att växa så det knakar och ur sina nuvarande storlekar! Nora byter till 86, började för en stund sedan så hon har väl ok med kläder men jöss… Oscar växer så det knakar så jag köper nya kläder varje gång jag är inom en butik känns det som! Det äter iaf hål i plånboken… Det skulle underlätta med denna vinsten för att säga det så! 😀 Ha en skön kväll! Kram

 69. Caroline says:

  Hejsan!

  Jag vill vinna för att mina prinsessor Maja och Ellen är värda att bära så fina plagg! Min stora tjej, snart tre år har blivit väldigt intresserad av kläder. Så en vinst skulle sitta finfint!!!

  KRAM Caroline

 70. Lina says:

  åhhh vad jag känner igen mig i din dag. Min lilla prinsessa är bara 4 månader men lika förkyld som din 🙁 Hoppas att de båda mår bättre snart. Under tiden skulle lite fina barnkläder sitta fint!

  kram

 71. Emma says:

  Hejsan AnnaStina & Johanna!

  Trots att jag kommit en bit i livet har jag ALDRIG vunnit så mycket som en 5 öres kola men jag har vunnit så mycket att fint i livet som min stora kärlek och två fantastiska barn, störst av allt är kärleken..

  Skulle tycka att det vore superkul med en vinst så Hugo och Ebba kunde pimpas lite xtra! 😉

  En glad jul till dig, Johanna och JIG

  Bästa hälsning

  Emma

 72. Hej, ja vaför vill jag vinna? Först och främst så skulle jag inte behålla det själv utan jag skulle ge det till min kompis som beräknas få sitt fösta barn på självaste julafton. Det är alltid svårt att shoppa kläder till andras barn då vi har olika smak. Därför skulle detta var perfekt 😉

  Kram,

 73. Linda says:

  Med tre tjejer i familjen skulle presentkortet verkligen komma till stor glädje!

 74. Josefin says:

  Hej!

  Detta vore en perfekt julklapp till min man som blivit som tokig nu när vi väntar vårt första barn (i början av 2009). Han kan knappt gå förbi en butik med barnsaker utan att han ska in och klämma och han har lagt upp en massa shoppingsidor som favorit i väntan på att vi ska få veta om det blir en liten kille eller tjej.

  Detta vore perfekt till honom dom dessutom är riktigt kräsen.

  Adventshälsningar

  Josefin

 75. catti says:

  en underbar collection av kläder, kan det verkligen finnas något så sött.

  Jag har två pojkar och kan ärligt säga att det finns ont om speciella kläder. Men detta kan vara något att tänka på.. för oss som vill vara annorlunda, att då kunna starta shoppingen med ett presentkort är minsann aldrig fel elr vad säger du? mvh Cathrine

 76. Åh vilka underbara kläder, skulle väldigt gärna vilja köpa något till min 1.5 årige son. Sen har vi nyligen fått släktens första tjej på sisådär 20 år så jag skulle gärna köpa något fint till henne.

 77. kim says:

  åh vilken mysig tävling. HTKAF är ett av mina favoriter. Deras kråsbodiesar och kråssuit är ljuvliga.

  vår dotter är 9 månader idag. och när jag dagen till ära skulle ta på henne ngt fint så inser jag det som jag inte vill inse så här inpå jul. de flesta av hennes kläder är försmå. så det här hade varit ett fint bidrag till hennes "nya" garderob.

  tusen tack för en jättemysig inblick i er vardag.

 78. Cinsaga says:

  Skulle vara så kul och så skönt att kunna köpa nåt supergulligt till jul, utan för att för en gångs skull behöva tänka på vad det kostar. Att bara kika runt, och få frossa i alldeles underbara kläder till Thea 9 månader och Olle, snart 2 1/2 år.

 79. Tindralen says:

  Jag vill vara med att tävla om detta eftersom jag är en arbetslös tjej som måste köpa massa barnjulklappar snart och detta är ju ultimat!

  Julklappar är till för att vara kul att ge bort och detta är ju superkul!!!

 80. Linda says:

  Det skulle vara en perfekt julklapp till vår gudson Olle och en riktigt uppskattad present av hans föräldrar =)

 81. maria petersson says:

  Hej !

  Jag blir såååå inspirerad av dig och vill bara springa och shoppa allt som du har. men det går ju inte. MEN MAN KAN FÅ DRÖMMA och det bjuder du på TACK

 82. maria petersson says:

  Hej !

  Jag blir såååå inspirerad av dig och vill bara springa och shoppa allt som du har. men det går ju inte. MEN MAN KAN FÅ DRÖMMA och det bjuder du på TACK

 83. anna says:

  Hejsan!

  Min lilla sessa på 2,5 år vill gärna vinna lite fina kläder. Hon ska bli storasyster imorgon(hoppas jag har då gått 10 dagar över tiden, puh)Det är en STOR förändring för henne även om hon också tycker det ska bli spännande med en liten bebis så finns ju avundsjukan där. Hon har själv spelat bebis i 2 mån.nu. Så lite fina presenter skulla passa bra iom bebisens ankomst.

  Tack för en fin blogg!

  MVH anna och gabriella

 84. GucciMama says:

  Jag var på Älvsjö mässan och såg detta märke. Föll pladask. Älskade deras kläder. problemet var att Valencia min dotter började gråta och gnälla så jag hann aldrig prata med dem som hade sitt lilla bås.

  Sen när Valencia blev tyst så glömde jag helt enkelt bort dem.

  Ohh vad jag vill vinna. Hittade så mycket fint där och skulle vara en perfekt juklapp tillmin älskade lilla flicka.

 85. Chissra says:

  Min treåriga lilla son är en riktig charmör. Klädd som en prins växer han nog upp och lär sig vara precis den groda som en underbar tjej vill kyssa.

 86. Susanne says:

  Jag är gudmor till Filippa, men vi bor så långt ifrån varandra, och träffas så sällan!! Hon är fyra år, och det skulle vara så kul att överraska henne med ett paket på posten, en liten extra julklapp så här innan jul!!! Jag vet ju att hon skulle bli överlycklig!!!!!!

 87. Stina says:

  Vilken underbar tävling! Jag, eller rättare sagt min lilla Maja, fötjänar att vinna just därför att kläderna var helt underbara och vi vill ha allihop! Det blir ju tokdyrt med en knaper föräldrapenning, så ett presentkort på 700 kr skulle vara guld värt! Kram

 88. åsa w says:

  Jag har spanat in deras kläder och gillar de skarpt men är hemma med lillkillen 7 månader och lyckades bli gravid försent enligt försäkringskassan….. 11 dagar… så nu får jag 80% av 80% på en redan usel lön så det blir ärvda kläder så ofta….

 89. maria says:

  Hej !

  TACK FÖR ATT DU FÖRGYLLER MIN VARDAG MED GLAMOUR KRAM

 90. Tina H says:

  Jag vill också vara med och tävla, tack. Ja, varför borde just jag vinna? Likt alla andra föräldrar så kräver barnens garderober en ny uppsättning kläder vareviga årstid och motsatsen till oss vuxna så växer ju barnen ur sina kläder vare sig vi vill eller ej. Jag har aldrig tidigare kommit i kontakt med HowtoKissaFrog men deras kläder är rena drömmen för en klädälskare som jag. Må bäste föräldern vinna – jag hoppas på MIG själv! 🙂

 91. Nettan says:

  Vad bra att vinna presentkort såhär före jul, detta vill man ju inte missa. Jag har själv tre barn men har även barn i min närhet så det skulle vara fint att ge bort nåt xtra fint i julklapp.

  Hoppas verkligen på tur….

  Kram Nettan i Hälsingland.

 92. Sunniva says:

  Heihei! Dette var superfin konkurranse!! Jeg klarer ikke å la være å legge inn kommentar, selv om jeg har liten tro på å vinne da jeg veldig sjelden har lykken med meg i konkurranser. Men prøver man ikke har man iallefall ingen sjanse. Denne kolleksjonen hadde nyydelige klær i herlige duse farger. Ville vært såå stolt hvis vi kunne kledd opp lillepia mi på 21 mnd. i disse supersøte klærne. Vi tar oss sjelden råd til å bruke penger på "finklær", når vi kjøper klær blir det alltid ull og praktiske barnehageklær som vi ikke trenger å være så redde for.

  Ellers vil jeg si at du har en herlig blogg! Føler man kan drømme seg bort en liten stund når jeg leser bloggen din:) Ha en toppers dag! Klem

 93. Ann-Sofi says:

  Åhh jag vill jätte gärna vinna presentkort till min lill som kommer just på fredag den 28:e då jag snittas och hn tittar ut i den stora världen! Perfet att kunna få köpa lite klädet som passar just henne/honom och i lite färger då jag nu bara har vit/begit i gaderoben.

  Kram

 94. Anita says:

  Hej!

  Min guddotter fyller 2år den 26december, vore så roligt att få ge bort lite annorlunda och väldigt snygga kläder till henne.

 95. Marika says:

  Hej! skulle bli så glad om jag vann ett presenkort. Jag har världens bästa tvillingtjejer, älskar dom såklart över allt annat! Det blir ju dubbelt av allt med tvillingar, både skratt, gråt, mys mm men även dubbelt med kläder då de växer ur allt samtidigt.. så därför skulle det vara så roligt att vinna såhär i juletider när det går ut en hel del pengar på julklappar till alla nära & kära! Kram

 96. Yasmin says:

  Underbara kläder till vår lilla prinsessa som fyller 1 år på LUCIA.

  Helt otroligt fort har det gått men vi ser fram emot alla år vi har framför oss med den här underbara lilla Leah.

  Kanske har hon en fin klänning ( HOW TO KISS A FROG ) på sitt 1 årskalas som vi firar stort med henne med familj och goda vänner.

  Tack för skön, härlig,lycklig blogg

  Kram yasmin

  p.s önskar dig och din familj en riktig god jul och gott slut.

 97. Sofie <3 says:

  Hej : ) Jag gör mig lite kortfattat, för att " visa " mig lite mer, eftersom alla andra skriver så långt o fint till dig : )men kortfattat o enkelt att läsa. Jag önskar att jag vinner, för det snart är julafton & min födelsedag är nu på söndag 30 nov. Så denna gång & detta år, kanske man är en lycklig vinnare = ) Kram till er <3 / Sofie & dottern Nicole

 98. Hej Anna-Stina,

  i augusti blev jag storasyster & hade gärna velat dela pesentkortet med min underbara lillasyster så att vi kan bli lika fina i jul♥

  Om jag fick välja så hade jag velat ha lika samma kläder som lillasyster varje dag!

  Mamma försöker matcha så gott det går…

  Kram från en stolt storasyster/ Emilia 3½ år.

 99. Jennie says:

  Åh, skulle så gärna vinna denna tävling och ge bort till min systerdotter. Vet att min kära syster vill ge 'allt' till sina barn men med tre barn och är det inte så lätt har jag förstått. Nu vill jag ge detta till min älskade syster så att hon kanske kan unna sig själv något istället för att handla till barnen. Mamma ska jju sätta barnen först men jag vill att min syster ska ha tid/råd till sig själv, nog så viktigt.

 100. Jennie says:

  Glömde mailadrssen 🙂

 101. Em says:

  Hej!

  Va kul med tävling. =)

  Har en dotter på 2,5år som älskar kläder, här hemma blir det minst fyra-fem ombyten per dag. Dock får inte jag vara med och styra.

  Med dessa läckra kläder kan det inte bli fel. Så dom vore perfekta att ha i garderoben.

  Bor tyvär inte i någon storstad så jag brukar shoppa det mesta när jag åker till stockholm, för det finns inget som jag tycker är så tråkigt som när man befinner sig på en plats med mycket barn och alla ser ut som små minikopior från hm & kapphal.

  Hoppas på dessa vackra kläder annars så tackar jag för tipset om deras webshop iaf!

  Snöiga hälsningar från Sverige/Em och Hannah

 102. tone says:

  Kjempefine klær!! Tror min lille prins på snart to år hadde blitt en supersjarmis i disse klærne!

  Min lille supersjarmis skal bli storebror i mars, så tror de hadde blitt helt nydelige med klær som matcher ♥

  Det er lov til å håpe, og det er lov til å ønske;o)

  Ha en flott dag, og go bedring til din søte prinsesse!!

 103. soffie says:

  Åhh till mina två små töser skulle detta va drömmen. Min dotter önskar sig kläder i julklapp och hon är bara 5 år. Hehe de flesta vill ju ha leksaker. Får hon nått blir hon så glad att hon vill ha klänningen som en nalle den natten i sängen. Hennes lillasyster är lika glad i kläder hon med. Här vi bor är det ju låångt till alla äffärer med lie roligt utbud.

 104. Jessica says:

  Precis köpt hus och ont om pengar.

  Har inte ens råd med nya sängar.

  Vore perfekt julklapp till mina små syskonbarn.

  Annars får jag göra egna kläder av garn.

  Men de tor jag inte jag hinner.

  Därför hoppas jag att jag vinner.

 105. Lina says:

  helt underbart fina små kläder! och nu när jag är hemma med min lilla magsjuka prinsessa Lova och ser tvätthögen växa och gaderoben eka allt tommare så känns det här som ett drömprensentkort! snart dags för en ny runda med skedmatning och vätskeersättning när lillan vaknar här, håller tummarna för att hon snart mår bättre igen. ha en fin dag! kram lina

 106. Linda says:

  Det skulle vara så kul om mina små änglar här hemma fick vinna. Min 4-åriga prinsessa börjar bli mer och mer medveten om vad hon vill ta på sig och framförallt vad hon INTE vill ta på sig. Min lille prins, som sorasyster ofta vill klä på, behöver såklart fina kläder, så han matchar storasyster.

 107. Caroline says:

  Hade varit jätte skoj att vinna ett presentkort hos detta fantastiska märke! Min sambo har en dotter och vi tillsammans väntar en pojke nu inom två veckor=) HAde varit skoj att köpa kläder både till henne och honom=) Vill ju att bägge två ska vara nyårsfina och lite speciellt fina nu när Den lille firar sin första nyår=)

 108. Linda says:

  Ösnkar att min älskade dotter Emma få gå i dessa fina kläder, då jag inte mår så bra just, är gravid i början och mår riktigt dåligt, en kamp att gå upp varje morgon och försöka genomföra dagen, men tack vare världens bästa dotter som ger många omtänksamma pussar och ord, klarar jag det, därför vore extra kul att vinna ett presentkort från how to kiss a frog.

  Kram Linda

 109. Kjersti says:

  Min sønn 2 år – som synes det er så gøy med frosker…. Han vet ikke helt hva han skal tro…. er frosk en fisk eller fugl…..eller et grønt ekorn??…han hadde kledd froskeklærne så godt. Takk for fantastisk blogg med flotte tips og inspirasjon. Man skjønner at du legger din stolthet og profesjonalitet i dette…og merker at du ønsker det beste for oss leserne. Det setter jeg pris på!

  Kraftklem

 110. Cathrin says:

  Hej, jag är mamma till två underbara prinsessor på 1,5 och sex år som verkligen skulle förtjäna att få klä sig i dessa underbara kläder. Älskar att drömma mig bort i din underbara blogg som får en att glömma matlagning och tvätthögar utan botten för en liten stund. Det är min vardagslyx att sitta en liten stund vid datorn och din blogg förgyller verkligen min vardag. Skulle ju vara ännu roligare om man fick vinna detta och göra barnen fina till jul! Kramar från Cathrin

 111. Lene-Therese says:

  Jag skulle vilja vinna för att få köpa en liten extra julklapp till min lillasyster som är min lilla ängel. Som fattig student så finns ju inte den möjligheten annars. 🙂

 112. Johanna says:

  Hejsan på er!

  Vilka underbart fina barnkläder! Varför jag skall vinna? Ja, kanske för att det är just min tur denna gången och för att mina 3 små änglar skulle passa så fint i dessa kläder förstås!

  ha det!

  Johanna

 113. Hilde says:

  Jeg vil gjerne være med og konkurrere om gavekortet. Min lille prins kommer i april og det er mange utgifter på en gang når man får barn så gavekortet ville vært midt i blinken!

  Takk for en inspirerende blogg! 🙂

 114. julia says:

  jag vill vinna för att jag vill ge det i julklapp till mina småsyskon som är 1,2½ och 4½ år gamla :)jag skulle dessutom låta mamma välja plagg så blir det fem som får glädje av det haha 🙂

 115. Susanne says:

  åh, vilka ljuvliga kläder fina och coola. Jag har fyra pojkar i olika åldrar det har alltid varit svårt att hitta lite "egna" kläder till dem. De här skulle sitta som en smäck att sätta på någon av dem itll jul:) Håller tummarna. Kram Susanne

 116. Jag har valt att vara föräldraledig läääänge med mina 3 barn ~ då får man mycket tid med dem, men man har väldigt lite pengar… De kläder som jag köper till dem är ALLTID på rea, och det blir alltid bara det mest nödvändiga. Vore helt underbart att vinna ett presentkort som jag inte skulle kunna köpa mjölk för… Kram! ♥

 117. Lisa says:

  Vill du läsa en blogg som har det där lilla extra? Checka in dubbelbloggen, och ha en trevlig kväll! 🙂

 118. Julia says:

  underbar bild på barnen! 😀

  Mysig tävling!

 119. Carola says:

  Jag skulle gärna ge dessa jätte mysiga kläder till mina små prinsessor i julklapp, då kan jag inrikta mig på nån leksak istället för kläder:)

 120. Linda says:

  Tyvärr så har jag inga barn själv men jag skulle vilja vinna detta åt min gudson Melker =) som är så otroligt snäll barn (snart 8 månader) varför just jag ska vinna? uhmmm, för jag har aldrig tur i tävlingar och detta skulle va helt otroligt och få kunna ge presentkortet till min gudson i julklapp =) Ha en toppen kväll. kram Linda ♥

 121. Guri says:

  Jeg skulle så veldig gjerne ha sett 4 åringen min Susanne i disse klærne. Synes de var nydelige i snitt og hadde fantastiske farger.

  Tror hun hadde følt seg som en prinsesse 🙂

 122. Sarah says:

  Har inga barn själv, men skulle gärna se min väninnas son Gustav i nåt av dessa plagg. Tycker att dessa 2 förtjänar att vinna då deras höst varit av det tuffare slaget.

  Kram

 123. Anonitota says:

  Åh, jag vill gärna vara med och tävla!

  Min lilla dotter håller snart på att växa ur sin nuvarande klädstorlek, så jag behöver skaffa en hel del nytt.

  Som mammaledig har man ju inte råd att köpa lyxiga barnkläder direkt, så ett presentkort på dessa fina kläder vore varmt välkommet så här till jul och allt. 😀

 124. Lizelotte says:

  Jag skulle vilja vinna detta för att ge det till min syster. Hon är trebarnsmamma och studerar på heltid så pengarna räcker nästan inte till. Skulle även vilja ge de lite andra kläder än de vanliga som finns på t.ex. hm, lindex och kappahl.

 125. Johanna says:

  Min lilla Ella skulle vara jättefin i DORABELLA dress – cherry och BASIC leggings lilac när tomten kommer. Lyxiga vackra plagg som man annars inte kostar på sig när lillan byter storlek var 3:e månad och man försöker spara på föräldradagarna.

  Håller tummarna!

 126. Sara says:

  Jag vill gärna vara med och tävla! Perfekta julklappar till min son på 8 månader 🙂

 127. Stina says:

  Befinner mig för tillfället i Sydkorea och här klär man alla flickor i rosa, gärna med glitter, rosetter och volanger. Det är tyvärr inte min och min mans stil så vi har problem att hitta fina kläder till vår dotter.

  Det skulle vara härligt att få klicka hem lite tuffa men flickiga kläder till henne. : )

  Ha en bra dag!

 128. Malin says:

  Jag vill så gärna att min lilla dotter ska få

  lite fina kläder från How To Kiss A Frog till julen.

  Tänk så gott hon då kan leka och må

  oavsett om dagen är både grå och kulen.

  Puss på er 🙂

 129. catherine says:

  Hej

  Jag vill gärna vara med och tävla om presentkortet!

  Skulle vara roligt om mina killar på 4 år samt 7 år kunde bära extra fina kläder på julafton.

  Tack för en bra blogg1§

 130. Yvve says:

  Tack för att din underbara glädjespridande blogg finns! Har suttit och läst kommentarer från en massa tävlande, och insett att det finns många som har så goda tankar om de vinner presentkortet och som jag verkligen unnar att vinna. Själv har jag bara lite ont om pengar, men en frisk och glad familj!!! Ha en bra dag!

 131. Carola L says:

  Jag skulle behöva vinna eftersom budgeten är rätt tight just nu – hittar inget jobb och har ingen a-kassa kvar (får bara i 75 dagar eftersom jag jobbar 25%) – det vore kul att kunna överraska lillan med något riktigt speciellt! Jag gillade att det var så fina kläder, men inte så "flickigt" eftersom det absolut inte är vår stil

 132. Maria Östberg says:

  Jag skulle vilja vinna ett presentkort till min syster som väntar sitt andra barn. Men en jobbig graviditet och ett änglabarn skulle detta sprida lite värme och glädje lagomt till jul :-).

 133. Emma says:

  Fina kläder… Skulle gärna klä min lilla prinsessa i dessa fina kläder. Snart jul och även 2-årsdagen närmar sig så det hade ju passat väldigt bra med nya fina kläder! 😉

 134. Mingar says:

  Oj, idag har jag verkligen svårt för att komma på en enda bra motivering till varför just jag skulle vinna detta fina pris. Hmm…. kanske för att jag helt enkelt känner mig så lycklig över att jag har 'Lilla E' och för att hon skulle bli så fin i ett plagg från How to kiss a frog.

 135. Kristine says:

  Først vil jeg si du har en fantasktisk blogg, blir i utrolig godt humør av å lese den. Har brukt mange av interiørtipsene dine allerede:-)

  Jeg pleier aldri å vinne slike konkurranser, men jeg prøver alikevel. I går var jeg på ultralyd for første gang og fikk se vidunderet som vokser i magen min, fikk også vite av vi venter en jente 🙂

  Så nå skal jeg ut og shoppe masse fint barnetøy og klærne til How to kiss a frog var jo bare helt nydelige. Akkuratt slike klær jeg vil ha.

  Fortsett med en fantastisk blogg.

 136. Stockholmstjej says:

  Jag brukar leta efter söta kläder till mitt barnbarn, en pojke som blir 2 år i mars. Han är den goaste lillkillen i hela världen för mig förståss och han skulle förjäna få klä upp sig fint till jul om jag vinner. Hoppas, hoppas!

 137. Martina says:

  Hej Hej!

  jag skulle vilja ge detta presentkort till en nära vän till familjen, då hennes man nyligen gick bort och lämnade efter sig två underbara barn och en mamma. Han var världens finaste man, som älskade barn så mycket och det gläder mig att fortfarande ha hans bror, som är min morbror, kvar på jorden, då de har samma underbara inställning till livet!

  Tack för en toppen bra blogg, du inspirerar så mycket!

 138. Lovisa says:

  Min underbara vän ska få sitt första barn nu i början av Januari och det hade varit så kul att kunna ge henne någon extra fin present till den lilla.

  Tack för en inspererande blogg! Kram

 139. MarieLouice says:

  Hej=)

  Jag vill vara med och tävla om presenkortet. Jag skulle vilja ge det i julklapp till min sons bästis. Bästisens mamma är arbetslös och enstamstående. Nu precis i juletider har försäkringskassan ytterligare minskat hennes ersättning, inte mkt pengar till julklappar blir det. Jag vet att detta presentkort skulle göra henne stormglad, så hon kan köpa lite kläder i julklapp till sin goding=)

  Tack för en jättetrevlig blogg, keep up ´the good work =)

  //MarieLouice

 140. Terese Palmgren says:

  HEJ!!

  Om jag vann skulle jag bli så lycklig!

  Jag har tre barn och det innebär att barnen ärver varandra, den stora pojken ärver från sin kusin och sen får de två mindre tjejerna ärva efter storebror. OM jag köper nytt blir det mest HM då det är vad vår budget tillåter. Kläder som kommer från "How to kiss a frog" kan jag bara drömma om att köpa annars, det skulle vara så roligt att kunna skicka iväg barnen med lite nya fina kläder!

  Håller mina tummar.

 141. Johanna says:

  Hej och tack för en otroligt inspirerande blogg! Har precis hittat hit och jag kan knappt slita mig! Jag har en liten prins i magen som sparkar för full fart idag. Han kommer ut till oss i slutet av mars och längtan är så stor. Kläderna från "How to kiss a frog" är helt underbara och jag är säker på att min prins skulle må som en kung i dessa =)!

  Kram och trevlig första advent!

 142. Maria says:

  Min lilla flicka fyller 1 år om en vecka och skulle såklart behöva dessa snygga kläder för att bli kalasfin, ja det är hon ju oavsett, men du fattar 😉 Trevlig helg!

 143. Josefine says:

  Vilken underbar tävling!

  Bor just nu hos mina svärföräldrar då det snabbt blev bestämt att vår lägenhet skulle renoveras. Men våra underbara svärföräldrar ordnade till hela källaren till oss så att vi verkligen skall känna oss hemma. Till saken hör att min pojkvän har två tvillingsystar på 6 år, och det vore så kul att kunna ge deras föräldrar detta presentkort som ännu ett tack för allt dom gör för oss!

  och så tack till dig för att du ger vardagen lyx! 🙂

 144. Jenny says:

  Hej! Tack för en sådan positiv och underbar blog du har. Jag skulle vilja att min son kunde vinna denna tävling pga det urusla utbud av pojkkläder det finns i vår hemstad. Antingen har man köpt av det lilla som finns eller så är det bara döskallar och spindelmannen kvar (!) Han är en liten kille på 2,5 och har en underbar personlighet och dessa kläder skulle passa honom. Håller tummarna. Kram!

 145. karin says:

  åhh vilka fina barnkläder.

  Själv försöker jag få barn. Har precis fått diagnosen pcos och det gör det lite svårare att bli gravid men fick denna månaden börja med medicinering så att jag kan få ägglossning.

  Jag håller tummarna att det ska gå vägen och hade velat ge detta presentkort till mig själv som en morot på vägen. För innan jul VET jag om det blir en liten kotte som tittar ut om nio månader….

  happy advent!

 146. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TUSEN MILJONER TACK för alla tävlingsbidrag ! Verkligen jätte KUL att ni är så många som är med ! Jag presenterar vinnaren senar i kväll (måndag). Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *