Tävling: vinn valfritt smycke från Creative Lounge!

Tävling!


Mina kära bloggisar ! ♥

En dag som denna då jag sitter och jobbar för fullt så passar det utmärkt att köra igång en ny FANTASTISK tävling i samarbete med CreativeLounge som ni kan mysa med.


Halsband Tro, Hopp & Kärlek från Nord. Pris: 549sek.

♥ VINN VALFRITT SMYCKE FRÅN CREATIVE LOUNGE! ♥

 
Här ser ni Tro, Hopp & Kärlek halsbandet på mig (jag är väldigt glad i mitt fina halsband).


Snyggt armband från OXXO.Pris: 298sek.

Klicka in dig hos CreativeLounge och surfa runt bland alla vackra smycken. Välj ut ditt FAVORIT smycke som du vill ha om du vinner och skriv sedan en kommentar om vilket smycke du valt i detta inlägg och vips ! så är du med i tävlingen där du kan vinna "ditt" smycke.
 
Tävlingen pågår t.o.m. söndag 7:e juni.

KRAM & LYCKA TILL !

Kategori: Tävling! | 144 Comments

144 responses to “Tävling: vinn valfritt smycke från Creative Lounge!”

 1. Camilla says:

  åå vad glad jag blev nu! Jag bara älskar smycken så denna tävlingen passade mig perfekt=) Jag läser din blogg flera gånger om dagen och blir alltid så glad! Din blogg gör att man får nytt hopp om livet och att ingenting är omöjligt, därför skulle jag vilja vinna "tro hopp och kärlek" halsbandet från Nord. (det du har). På fredag tar jag studenten så halsbandet skuller verkligen bli en perfekt present till mig=) Nu när jag slutar skolan och går in i "riktiga" livet hade det varit skönt med ett halsband som påminner om att tron, hoppet och kärleken aldrig sviker. Hoppas du får en Underbar dag! Miljoner Kramar Camilla

 2. Christine says:

  heisann G

  Jeg ville helt klart valgt Tro Håp og Kjærlighet- de tre ordene og symbolene passer så fint sammen!

  tvi tvi til meg- måtte lykken falle på meg denne gang….

  ellers må jeg takke deg for god inspirasjon og glede!

  Jeg venter spent på neste kamille mor og barn- har du jobbet med det også kanskje?

  klem til deg

 3. Bonnie says:

  Hejsan

  Jag skulle vilja ha ett Sydney Armband

  Armband med hjärtan = miss dee. Skulle passa halsbandet från miss dee jag fick till mors dag!

  Tack för en underbar blogg!

  Kram Bonnie

 4. Sandra says:

  Om jag vinner, vilket skulle vara jättekul då det skulle bli som en studentpresent vill jag ha Halsbandet Tro, Hopp & Kärlek från Nord 🙂

 5. Alexandra says:

  Jag skulle välja det svarta design armbandet! Skam den som ger sig 😉 Tack för en fin blogg!

 6. Åsa Jonsson says:

  Jag blev kär direkt! I detta:

  Oxxo Design Armband Svart.

  Jag som har letat efter ett svart snyggt armband, hoppas på min tur nu!! Kram Åsa

 7. Ciccie says:

  Åh myspys tävling igen! 🙂

  Jag skulle gärna vilja vinna halsbandet med kors och stjärna på. Korset skulle få symbolisera min tro, tron på att allting kommer bli bättre. Stjärnan symboliserar de människor i min närhet som försvunnit från mig den senaste tiden. Dem kommer alltid att vara mina stjärnor som jag vill bära med mig!

  Kram

 8. stina says:

  I'm in love.

  armbandet Sydney Armband- armbandet med hjärtar.

  skulle göra allt för att vinna det. har inte sett dessa armbanden innan, men dom var sjukt fina och skulle bli väldigt glad om jag vann det. Jag älskar armband och brukar själv sitta och pyssla med det.

  kram

 9. Annika says:

  Gud vilka fina smycken!! Var hittar du alla dessa hemsidor?!

  Jag skulle vilja vinna "Fragile earth", halsband Nord smycken. Hoppas att ni får en fin sommar, var ni än befinner er:-)

  Du har en toppen fin blogg!

  Kram från Annika i Västerås.

 10. om jag hade sån tur att jag vann

  skulle jag vilja ha tro hopp och kärleks halsbandet

 11. Anna says:

  Åhh jag älskar smycken, speciellt halsband, tro, hopp och kärlek med vitt kors skulle passa perfekt till mina kläder och övriga halsband. Även om jag haft tur i kärlek så hoppas jag på lite tur nu också, ingen skulle vara lyckligare än jag, om jag vann 😉 Kramar Anna

 12. Marie says:

  Oj vilket fint pris. Jag skulle bli överlycklig för halsbandet tro, hopp och kärlek. Väldigt symboliskt för mig- jag har tre söner…!

  Jag har tagit mig igenom en jobbig separation och halsbandet skulle kännas så lyxigt att vinna- En tröst- i det tunga.

  Men nu är det snart sommar och jag hoppas på en ljus och härlig sådan..och gärna med det fina halsbandet kring halsen!

  Kramar /Marie

 13. Linda says:

  Hej Anna-Stina! Vilka fina smycken, om jag hade turen att vinna skulle jag välja halsband hjärta, för att sedan ge det i present till min kära o underbara tvillingsyster som allt ställer upp för mig, speciellt när jag snart ska in o föda(kejsarsnitt), hon har hjälp mig att orka hela denna graviditet pga av min förra som höll på att sluta i dödsfall för både mig o min dotter! Som många säger, livet vill annat, och idag är jag glad och vågar hoppas på att denna fölossning skall ge mig glädje att få se min kommande bebis, och att min älskade dotter ska få ett syskon. Det är hon värd min syster!

  kram Linda

 14. Jenny says:

  Hej Anna-Stina,

  Om jag får välja så hade det blivit en ring från Oxxo (Scripted ring) har letat efter något i den stilen i flera år o blev helt förälskad när jag såg den!

  Skulle vara kul att vinna och få en present eftersom jag förtjänar det 😉 Heltidsstuderande ensamstående mamma till en liten tjej på 4 månader, tog bara uppehåll en månad o har sen kämpat på för att bli klar med min drömutbildning 🙂 Och jag vet om någon att allting går bara man vill och har vänner och familj som finns där !

  Tusen tack för en bra blogg!

  Mvh Jenny

 15. Daniel says:

  Halsbandet vill jag ha!

  En liten krydda på i:et i jakt efter min DRÖMPRINS!

 16. Sofia says:

  Jag skulle vilja vinna halsbandet tro, hopp och kärlek i vitt…För det var såååå himla fint.

  Det skulle vara så kul att få något nytt att sätta runt halen.

  Jag tycker att din blogg är super mysig och läser den så fort jag får en liten stund över.

  Och det var super trevligt att du kikade in i min butik när du var i Luleå.

  Kram / Sofia

 17. Tove says:

  Jag skulle absolut vilja vinna det jätte-fina halsbandet; tro, hopp och kärlek! Tack för en jätte-bra blogg, jag kollar här varje dag. Du är en sån fin inspiration för mig och mina 3 prinsessor. Kram

 18. Helena says:

  Åh! Vilken bra och rolig tävling! Jag skulle välja Halsband "Symbol" med ankaret, blev alldeles kär! (Om man nu kan bli det i en SAK, men i alla fall..) Skulle kanske vara lite plåster på såren då min ohängde sambo GLÖMDE Mors dag i söndags.. 🙂 Kram!

 19. Ahnna says:

  Oxxo Design Scripted ring

  Tuff & stilren ring med diamanter och skript.

  Den skulle man kunna ha varje dag och även på nya jobbet till hösten. Jag har fått mitt drömjobb och tar examen på fredag. Förskollärare är mitt nya jobb och visst behöver man en ny ring jämte vigselringen. Kram Ahnna

 20. Lena says:

  Å jeg skulle hatt Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style. Satt på eksamen i dag og hadde ingen anelse hva klokken var, så jeg skulle helt klart hatt denne fine klokken! Pen og pynter opp ett hvert antrekk. neste uke er siste eksamen og da kan jeg endelig bevege meg ut og nyte sommerværet her i oslo! Kanskje jeg er heldig å har klokke på siste eksamen! nå gjennstår bare jakten på drømmejobben!

  Klem Lena

 21. Anonymous says:

  Å jeg skulle hatt Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style. Satt på eksamen i dag og hadde ingen anelse hva klokken var, så jeg skulle helt klart hatt denne fine klokken! Pen og pynter opp ett hvert antrekk. neste uke er siste eksamen og da kan jeg endelig bevege meg ut og nyte sommerværet her i oslo! Kanskje jeg er heldig å har klokke på siste eksamen! nå gjennstår bare jakten på drømmejobben!

  Klem Lena

 22. Martina says:

  Älskar att piffa upp vardags kläderna med snygga smycken, tyvärr har jag brist på snygga och användbara ringar. Vinner jag vill jag ha Oxxo Design Ring Diamant. Den kan jag använda både till vardag och fest.

  Håller tummarna!

  Kram M

 23. Kristina says:

  Jeg ønsker å vinne Sydney Armband

  Armband med hjärtan som jeg ønsker å gi til min lille prinsesse. Du er en daglig inspirasjonkilde for meg. Takk!

  Hilsen trofast leser

 24. Lena says:

  Å jeg skulle hatt Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style. Satt på eksamen i dag og hadde ingen anelse hva klokken var, så jeg skulle helt klart hatt denne fine klokken! Pen og pynter opp ett hvert antrekk. neste uke er siste eksamen og da kan jeg endelig bevege meg ut og nyte sommerværet her i oslo! Kanskje jeg er heldig å har klokke på siste eksamen! nå gjennstår bare jakten på drømmejobben!

  Klem Lena

 25. Åh vilka fina tävlingar du får förmånen att lägga upp i din underbara blogg!

  Halsbandet tro, hopp & kärlek hoppas jag få turen att vinna

  Kraaam Anna

 26. Hanne says:

  Der var det utrolig mye fint:) Hvis jeg skulle være så heldig å vinne, så vil jeg gjerne ha: Oxxo Design Watch Lady Style White. Den var virkelig superfin:) Ha en fortsatt fin dag:)

 27. Josefine says:

  Jag vill vinna Sydney armband, helt enkelt för att jag inte äger ett enda armband! Skulle vilja ge mig själv det i försenad Mors dagspresent! : )

 28. Josefine says:

  Jag vill vinna Sydney armband, helt enkelt för att jag inte äger ett enda armband!

  Skulel vilja ge mig själv det i försenad Morsdags-present!

 29. Tess says:

  Jag skulle vilja vinna halsbandet Tro,hopp och kärlek, i vitt.

  Jag har haft ett sviktande år gällande kärlek och tro på mig själv. Jag har mycket funderingar på om mitt karriärsval är rätt, när min dröm egentligen är något helt annat än vad jag utbildar mig till för tillfället.

  Halsbandet skulle jag behöva för att påminna mig själv om att tro på mig själv och på kärleken samt att våga hoppas och chansa ibland.

  Jag vill passa på att tacka för en inspirerande blogg. Den fyller ungefär samma funktion som halsbandet som jag önskar vinna skulle göra.

  Ha en fin dag!

 30. Johanna says:

  hej!

  Jag undrar vad det är för värme spolar som du rullar upp håret i?? Jag brukar själv locka håret men funderar nu på att köpa en plattång från ghd eller värmespolar.

  MVh Johanna

 31. Linn says:

  Hei!

  For en herlig konkurranse! Alltid spennede å se om en er den heldige denne gangen ;O) Jeg synes armbandet med stjerne fra Nord var veldig fint, og det får gjerne pryde hånden min i sommer :O)

  Ønsker deg en fin kveld!

  Klem-L

 32. Jessica says:

  Åh, jag vill ha Sydney armband från Miss Dee, det har fyra stora hjärtan och det passar så bra – ett för varje älskling i min familj, så kan jag ha dem representerade runt min arm vart jag än går!

  Tävlade för inte så länge sedan om just detta armband men hade inte turen med mig då… Andra gången gillt kanske?

 33. Ivy says:

  jaså du JOBBAR? Det skriver du i avrje inlägg som om det vore något speciellt emd det. Lata bruden jobbar haha!

  Tänk om du skulle bryta en nagel då hur skulle de gå? Nej du får nog sluta JOBBA för det måste bli jobbigt att skriva det så ofta haha!

 34. Jojo says:

  Oh vilken underbar tävling!

  Mitt smyckeskrin behöver en rejäl uppdatering, finns inget kul alls. Men "Oxxo Design Armband Black And Diamond Balls" skulle verkligen pigga upp vilken outfit som hellst..

  Underbart armband och skulle användas mer än flitigt! 🙂

  Ha de!

 35. Hannah says:

  Hej AnnaStina och sötaste Johanna.

  Läser din mysiga blogg dagligen men lämnar oftast ingen kommentar. Men idag kan jag bara inte låta bli, vilken toppen tävling…Är i akut behov av en ny klocka då min gamla precis gjort sitt i detta liv :), jobbar som sjuksköterska och då är det bra att ha koll på tiden….

  Om jag vinner skulle jag vilja ha Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style.

  Kram till er

  Hannah

 36. Anonymous says:

  Hejsan! En kul tävling igen.. Om jag denna gång (suck) sku mot för modan vinna skulle ja välja Miss Dees Dover halsband. O va snygga smycken de fanns, svårt att välja.. måste säkert titta om man skulle beställa nåt.. 🙂

 37. Elisabeth says:

  Hei! Jeg fant masse fint på nettsiden deres, tror jeg må bestille meg noe derfra….. Skulle jeg være så heldig å vinne ønsker jeg meg armbåndet stjärna, det likte jeg veldig godt – men det er vanskelig å velge…. Krysser fingrene for at jeg blir den heldige vinner. Elisabeth : )

 38. M i n d i says:

  Åh vad skoj med tävling! 🙂

  Jag blev helt förälskad i

  Sydney Armbandet med hjärtan från Miss Dee. 🙂

  Jag älskar fina smycken men oftast så glömmer jag bort att unna mig själv något sånt så nu tar jag chansen då det är en tävling. 🙂

  Kram

  M I N D I

 39. Cecilie G says:

  Hei! Her var det jammen mange fine smykker, vanskelig å velge..Min favoritt er oxxo Design armband black and dimomd pearls:) Ha en fortryllende aften og takk for fin blogg:)

 40. Tess says:

  Hej! Hemma och mammaledig med min lilla 1-åring, och med ytterligare en liten som bakas i magen min. Skulle bli så glad om jag vann "Tro, hopp och kärlek-halsbandet" med vitt kors. Då kunde det dingla ner på magen min och ge mig tro på att det skall gå vägen, hopp om att jag får en lättare förlossning denna gång… Kärleken har jag i mig, men den skulle hänga fint utanpå min runda kula också. Kram på dig, du inspirerar mig stort med din mysiga, kreativa blogg!!!

 41. U says:

  Dina tävlingar är verkligen KANON!

  Jag skulle jubla av lycka om jag vann ett Hope & Faith Halsband … Jag tillverkar själv smycken (http://www.lillau.se) men då jag fått min andra son nyligen och vi har varit sjuka väldigt mycket den sista tiden skulle jag uppskatta så mycket att vinna ett 'färdigt' smycke … SNÄLLA!

  Tack för dina positiva heja-rop i vardagen!

 42. Lena says:

  Hej o trevlig försommar!

  Ännu en fin tävling AnnaStina!

  Jag vill jättegärna vara med o tävla om ett NORD smycke: Tro, Hopp o Kärlek. Jag blev förälskad i det första gången du visade det på din blogg, kändes som "jag"!

  Min stads logo är just Tro Hopp o Kärlek ända sedan det bodde sjömän o skeppare i staden.Kvinnorna hemmavid närde en tro o ett hopp om att deras kära skulle komma tillbaks hem till dem. Lagom till första advent tänds över stadens storgata ett kors, ett ankare o ett hjärta. Korset finns där gatan slutar vid stadens kyrka. För mig personligen betyder dessa symboler en hel del. Var än jag befinner mig i världen så för de mina tankar hem, hem till min familj. Min familj består nu också (äntligen!) av en liten son, där tron och hoppet starkt funnits med. Utan dem, o förstås också kärleken hade vi inte haft någon liten baby. Tro och hopp kan göra mirakel!

  Många varma hälsningar till dig o din familj!

  Lena i Jakobstad/Finland

 43. Anna says:

  Jag skulle vilja vinna Exklusivt halsband Lyx i diamant.Jag har mest långa halsband och detta var lite kortare, precis vad jag letar efter.

 44. Hanna says:

  Jag

  håller

  mina

  tummar

  och

  hoppas

  att

  jag

  vinner

  halsbandet

  "Fragile Earth"

  kalasfint!

 45. marit, fast läsare :) says:

  Jag skulle utan tvekan välja Oxxo Design Armband i Silver 🙂 Det skulle se så oförskämt bra ut på mitt handled, till vilka som helst outfitts! Ser för mig att det blir vackrare och vackrare utöver sommaren, när jag blir gyllenbrun i skulle det verkligen komma till sin rätt 🙂

  Igen, tack för upplyftande blogg!! 🙂

 46. Lena Helmersson says:

  Hej!

  Kul med tävling och jag som är så svag för smycken… Svårt att välja bland alla godbitar, men då hjärtan är min favoritsymbol så skulle jag välja "Halsband Hjärta" från Nord i vitt. Så jättefint.

  Nu håller jag tummen och hoppas att jag har lite tur och så hoppas vi att solen och värmen kommer tillbaka till oss.

  Ha det gott,

  Lena

 47. Ina says:

  det superfine sølvarmbåndet fra Oxxo design hadde passet perfekt tilmeg. jeg er trofast mot sølv og det hadde vært et perfekt hverdagsarmbånd. (og til fest selvsagt!

  fin nord smykker og. men er veldig glad i armbånd!

  🙂

 48. Johanna says:

  Hej!

  Tro hopp och kärlek-halsbandet är bara såååå fint.

  Ett vitt sådant runt min hals i sommar vore hur fint som helst.

  Tack för en mysig blogg.

  /Johanna

 49. Jennie says:

  Oxxo smyckena är riktigt fabulous! Helt i min smak!

  Det smycket jag föll mest för var halsbandet Oxxo Design Halsband Ring.

  Urtjusigt till sommarklänningarna 😉

  Njut den underbara kvällen

  xox

 50. Jeanette says:

  Mitt favoritsmycke är Nords halsband Fragile Earth. Den får en att tänka till och påminna en om att hela tiden vara miljövänlig så vi får ha kvar vår jord.

 51. Elisabet says:

  Åh vad fina smycken!

  Dock så tycker min lilla son också det är otroligt roligt med smycken, och vill gärna dra tag i dom… Med följd att de flesta av mina halsband och armband nu behöver lagas…

  Men skulle jag få chansen att vinna, skulle jag välja Oxxo Design Watch Lady Style White, vilken snygg klocka! Tänk på en solbränd handled…åh så fint!

  Önskar dig en toppenkväll!

 52. pangis says:

  Oxxo Design Halsband Ring är en hit! Jag älskar smycken och parfymer och Oxxo smycken var helt i min stil, den sportiga och pangiga:-)

  Oftast när jag deltar i en tävling önskar jag vinna åt någon annan men det här smycket skulle bli en present åt mig själv.. och vinner jag inte kommer jag nog köpa det ändå.

  Fin kväll till dig

 53. Hanna says:

  Himmel vad fina smycken och vilken bra tävling!

  Om jag hade vunnit denna tävling hade jag blivit överlycklig. Jag studerar och har därför inte råd att unna mig något extra till bara mig själv utan jag måste alltid vända, vrida och prioritera allt jag köper. Om jag hade vunnit hade jag velat ha en Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style då jag inte ens äger en klocka idag =( Kram Kram

 54. Lynetmor says:

  Hei, så gøy med konkurranse. Jeg vil gjerne vinne tro, håp og kjærlighet smykket. Ha en fin kveld 🙂

 55. linn says:

  Jeg ville ønsket meg ett Halsband Prisma smykke, det var utrolig fint. Takk for en super blogg:)

 56. Jessica says:

  Åh jag bara älskar smycken, kan aldrig få för många 🙂 Om jag hade turen att vinna så skulle jag välja oxxo design ring diamant (en liten födelsedagspresent till mig själv) 🙂

  Nu håller jag tummarna!!!

  Kram kram

 57. Caroline H says:

  Ett halsband som Oxxo Design Halsband Ring skulle verkligen piffa upp en annars lite vanlig outfit. Är just nu inne i en sån period då ingenting i garderoben känns riktigt bra, känner mig lite tråkig i allt. Men som student är det inte alltid lätt att göra något åt saken, speciellt inte nu i början av sommaren då man hamnar i ett glapp och varken får studiemedel eller lön.

  Tack för en inspirerande blogg! Kram

 58. Elin och Selma says:

  Hej!

  Jag skulle gärna vilja vinna Halsbandet "Fragile Earth" , tycker att det har en sån fin betydelse! 🙂

  Ha det bra!

 59. Idha says:

  Det armbandet du lagt in bild på var ju urfint, det skulle jag vilja ha!

  Tack för en inspirerande blogg!

 60. Ida says:

  Heisann! Åhh.. de har sååå mange fine smykker! Men skulle jeg være så heldig å vinne ett så hadde jeg valgt ———-. Dette smykket vil jeg gi til min venninne – som fikk en gutt to uker etter meg tidligere i år. Hennes gutt har fått diagnosen Cerebral Parese – og ble operert i går – bare 3 måneder gammel. Hun er kjempeglad i engler, og gutten hennes heter Gabriel. Dette smykket tror jeg hadde styrket henne i en tøff tid. 4.mai hadde du en post i innlegget ditt ' Be happy for this moment – this moment is your life' – syntes det var så passende og vakkert! Ikke ta ting for gitt – og lær å ta bedre vare på hverandre 🙂

  Krysser fingrene for meg selv 🙂

  Klem fra Ida

  ps. Du har virkelig en fantastisk og inspirerende blogg. Hver dag dukker det opp noe nytt som både gjør meg glad, inspirert og nysgjerrig 🙂

 61. Ida says:

  Smykket het : Miss Dee – Alexandria 😀

 62. Lena says:

  Hej,

  Oxxo Design Armbandet tycker jag är jätte fint, jag har lite problem med nacken och kan tyvärr inte ha halsband så jag får "pryda" mina armar.

  Vill passa på att säga, tack för en jätte bra blogg, är inne flera gånger per dag och följer din fantastiska vardag. Kram Lena

 63. Carola says:

  Jag skulle vilja vinna det enkla, stilrena och otroligt snygga Venedig armbandet från Miss Dee.

  Är "dålig" på att använda smycken, förutom min sons egentillverkade pärlhalsband och armband – och de är otroligt fina de också, men Miss Dee armbandet skulle definitivt vara trevligt att variera med.

  Hoppas på tur!

  Kram Carola

 64. Mikaela says:

  Åh, Anna-Stina, det skulle glädja mig så om jag fick bära Oxxo Design-ringen "Scripted" i strl 19.

  Jag skulle kunna rada upp anledningar till varför jag är den mest värdiga vinnaren. Men det kan jag inte säga att jag är, för alla kämpar vi varje dag med våra egna hinder eller problem. Ingen har rätt till att bestämma vem som har det värst.

  Detta skulle ringa få påminna mig om, de stunder min värld känns grå.

  Du, Anna-Stina, är en riktig glädjespridare, din kärlek till livet smittar av sig och du har varit en stor del av mitt liv det senaste året då jag har gått igenom mycket som stundtals varit lite väl jobbigt.

  Tack.

 65. Elise says:

  Hei, hvis jeg skulle være så heldig å vinne ville jeg vvalgt Tro, håp og Kjærlighet – det er jo selve meningen med livet:-)

  Takk for en super blogg – du inspirerer!

 66. Sandra A says:

  Hej Anna Stina 🙂

  Dina tävlingar är ju bara sååå nedrans bra!!! Va mycket fina smycken där var, det är ju hur svårt som helst att välja. Men jag kom fram till "Oxxo Design Armband Svart" hade passat mig utomordenligt väl 😉

  Ha en skön kväll ! // Kramisar Sandra A

 67. Wenche says:

  Tusen takk for den fineste bloggen, Anna-Stina:)

  HVIS jeg skulle være så heldig å vinne ville jeg valgt Håp, tro og kjærlighet med hvitt kors fra Nord. Da jeg var ung! (eller yngre mener jeg!, er 39 nå) fikk jeg et håp, tro og kjærlighetsmykke av mine foreldre. Var veldig glad i det smykket, men det har dessverre kommet bort. Og det er ekstra trist siden min mor døde for 9 år siden, bare 58 år gammel. Så jeg ønsker meg et nytt, og dette fra nord var jo bare SÅ stilig:)

 68. Becka says:

  Åh! En tävling om smycken vill jag givetvis va med i. Jag som älskar smycken! 🙂

  Skulle jag vinna väljer jag "Oxxo Design Ring Diamant". Riktigt fin och stilfull ring. Har inte så mycket ringar (dock väldigt mycket andra smycken :p) så även om det fanns mycket fint att välja mellan va valet ganska självklart!

  Så nu hoppas jag på en vinst! 🙂

  Tack för en härlig blogg! Men det har jag ju sagt förut… 🙂

 69. Anniken says:

  For en flott konkurranse!

  jeg vil veldig gjerne vinne armbåndet stjærne, fra Nord. :–))))

 70. Fiffi says:

  Då min favoritring ramlade av efter att ha tagit årets första dopp, så är valet givet –

  Oxxo Design Ring Diamant

 71. Linda B says:

  Härligt! Hemsidan innehåller två av mina favoritmärken på smycken, Miss dee & Oxxo. 🙂

  Efter en ganska jobbig vår då jag opererat halsen två ggr, först för struma (växande knöl) + att det sedan visade sig vara cancer i den bortopererade halvan, vilket medförde en ny operation nu i början av maj, så skulle jag bli så glad att få förgylla min numera normalsmala hals med halsbandet "Alexandria" från Miss dee under fina sommardagar/kvällar. En fin ängla-vinge som kan "vaka" över mig då jag nu vänter på besked om cancern spridit sig…

  TACK AnnaStina för en mycket inspirerande & härlig blogg! Den andas så mycket livsglädje & jag blir så glad av att läsa den! 🙂 Kram på Er!

 72. Hei:) Ingen tvil: Tro, Håp og Kjærlighet smykket! Det var bare helt nydelig! Et trekløver som er i harmoni med hverandre og er fantastiske utgangspunkter i livet! "Og størst av dem er kjærligheten…"

 73. marie says:

  Åh, vad fina smycken! Skulle vilja ha "tro,hopp o kärlek" från Nord om jag vann. Fyller ju år nästa vecka så det vore väl en perfekt present till mig själv!

 74. karin says:

  hej,skulle hemskt gärna vilja vinna halsbandet tro hopp o kärlek från nord,jätterolig tävling,fast du har alltid helt otroliga tävlingar,ha den bästa dagen,kram

 75. Tessan says:

  Åhhh hej!

  Först tack för din fina o inspirerande blogg!

  Jag är helt "olik" dig, vilket syns spec på bloggarna – vilket kasnke gör det extra skoj att läsa just DIN 😉 Jag bryr mig inte mycke om mode, spec inte rosa o typiskt "tjejiga saker", är nog ganska "killig" när det gäller, sminkar mig aldrig o fixar inte med hår o naglar – MEN jag fastnade DIREKT för den fina liiite "bling-klockan" Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style dreggel

  Tack för att jag fick delta!

  Mvh Tessan aka Powermum

 76. Anna-Lena says:

  Bara älskar Tro Hopp och Kärlek från Nord med vitt kors!!! Det är ju helt underbart! SKulle bli överlycklig att vinna det! 😀 Ha en skön dag i solen! 🙂

 77. mia Lindahl says:

  Hej hej vilken fin sida du har 🙂 råkade komma in på den när jag var på en annan blogg. Man blir konon inspirerad, varför ska jag vinna ett smycke? jo själv är jag en tjej på 28 egen företagare som har fullt upp, men just halsbandet tro , hopp och kärlek är som handen i handsken för mig, det är mina motton här i livet. tack för en jätte bra sida.

  mvh Mia

 78. sussi says:

  God morgon!

  Det fanns väldigt mycket fina smycken att välja på men jag fastnade för detta vackra halsband:

  Lissabon kort halsband

  I mitt arbete kan jag inte använda ringar eller armband så därför vore det otroligt kul med ett vackert halsband att förgylla den i övrigt tråkiga uniformen!

 79. Tvi tvi says:

  Hei,

  Solen skinner og igjen tror jeg at jeg vinner 🙂 Oxxo Design Watch Lady Style White 🙂

  Jeg har blitt helt avhengig av å se innom bloggen flere ganger om dagen, det er som å ha et nytt og gratis ukeblad hele dagen, digg!! Liker så godt at det er POSITIV lesing, mye pent å se på, man får gode ideer både på interiør og mote. Prøver selv å være positiv og nyte de små gleder i hverdagen,: igår f eks.:kamille i posten og en skål med is = LYKKELIG.

  Klem fra meg.

 80. Malin says:

  "Vabbar" idag, kan man göra de i Norge också? Har en liten tjej som kräks……har bytt sängkläder,duchat barn mmmmm. Som en liten uppmuntran till mig själv skulle jag vilja ha armbandet "Sydney" från Miss Dee! Tack för en väldigt inpirerande blogg, som jag läser varje dag!

 81. Karianne Bøen says:

  Kjempe flotte smykker, men her drømmer jeg om tro, håp og kjærlighet kjedet (m/hvitt kors)!

  Må nå innom bloggen din hver dag, og jammen er det ikke oppdateringer flere ganger om dagen også 😀

  Passer bra for en som er hjemme i mammapermisjon 😉

 82. e says:

  Hej! Jag är supergärna med och tävlar, och hittade ett armband jag har valt ut: Oxxo Design Armband Svart . Ha en fin dag! Kram

 83. Marion Thorneus says:

  Hej Anna-Stina! Har följt din blogg sedan det härliga reportaget om dig i Kuriren. Det är verkligen en feelgood blogg, man kan inte bli annat än glad och inspirerad. Tack för att du delar med dig av ditt liv!

  Jag skulle vilja vinna Armband Stjärna som jag föll för direkt jag såg det. Hoppas hoppas och fortsätt med din härliga blogg.

  /Marion

 84. Nana says:

  Hej! Ända sedan du visade ditt fina halsband tro,hopp och kärlek har jag suktat efter ett likadant men då det kostar en del och man är student så har det ännu inte kunnat prioriterats så nu tar jag chansen och hoppas på att vinna ett sådant 🙂

 85. Anna says:

  Hej!

  Mina hemtrakter Jakobstad i Finland har tro, hopp och kärlek som symbol för staden så jag skulle bära det smycket med stor ära. Tack för fin och inspirerande blogg. Anna

 86. Stephanie says:

  Hej! tack för en bra blogg!

  Jag skulle vilja vinna halsbandet tro, hopp & kärlek för det är verkligen vad man behöver i vardagen.

  Ha en tevlig dag!

 87. gabriella says:

  Jag gillade Fragile Earth. Jag uppskattar smycken med ett budskap. Något som får en att tänka efter.

  Tack från soliga skåne

 88. Anna says:

  Jag följder din blogg varje dag! Alltid spännande att få följa med din vardag, shopping, ideér och en massa annat! Jag önskar att jag kunde ha turen att vinna det fina halsbandet Tro hopp och kärlek med det vita korset.

  Ha en bra dag!

 89. Jag skulle vilja ha "Oxxo Design Flower Halsband Silver" om jag vann. Det halsbandet är ju underbart! Följer din blogg varje dag och jag missar sällan en tävling. Tack för en underbar blogg!

 90. Madeleine says:

  Hoppas lyckan kommer till mig denna gången, skulle kännas så härligt att vinna :-). Om jag vinner önskar jag mig halsbandet tro, hopp & kärlek med vitt glaskors. Jättefint! O det skulle passa fint att ha runt halsen då jag jobbar inom vården, dels för budskapet det sänder ut o dels för att vi inte får ha ringar eller armband på oss, så ett vackert halsband skulle vara väldigt roligt att få ha på sig :-). Tack för världens bästa blogg :-). Trevlig helg! Kram

 91. jenny says:

  Jag vill vara med & tävla 🙂

  Så mycket fint men hmm skulle nog välja detta: Halsbandet Tro, Hopp & Kärlek från Nord

  Cross my fingers!

 92. Hej! Min favorit är Halsband "Fragile Earth" från Nord. Det kan vara bra att påminnas om att man måste ta hand opm miljön och vår kära jordklot!

 93. Line says:

  Jag blev jättesugen på halsbandet "Fragile Earth" från Nord, snyggt halsband med ett tänkvärt och viktigt budskap. Det skulle jag gärna bära runt halsen, så hoppas på tur i din tävling!

 94. VeronicA says:

  Hej!

  Vilken rolig tävling! Jag älskar smycken men har knappt köpt nåt till mej sen barnen kom. Det blir alltid så att man handlar till dom när man är ute och shoppar. Om jag vann skulle jag välja halsbandet Tro Hopp & Kärlek.

  Tack för en bra blogg!

  Ha de gott!

 95. Linda says:

  Åh vilka fina! Jag skulle vilja vinna Oxxo Design Armband Black And Diamond Balls till min mamam som pluggar på halvtid och jobbar 80% och inte har råd att unna sig något just nu. Det skulle vara kul att ge som en uppiggande gåva! Själv kommer jag nästa månad köpa samma halsband som du har för det var supersnyggt och i klockan Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style blev jag kär!

  Tack för den bästa bloggen!!

  Kram på dig!

 96. jessica says:

  Halsbandet "tro, hopp och kärlek" skulle jag vilja vinna. Jag skulle isåfall ge den till min lillasyster som har genomgått en jobbig skilsmässa, men livet börjar att ljusna nu för henne. Början på ett nytt liv för henne.

 97. Jessica S says:

  Hej!!

  Vill först tacka för en härlig blogg, man får alltid så mycket inspiration när man läser den.

  Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha:

  Oxxo Design Hope & Faith Halsband

  Den fastnade jag för direkt. Så nu håller jag tummarna att jag vinner =o)

  Trevlig torsdag,

  Kramar!!

 98. Kattis says:

  Hej! Sen du visade ditt halsband (tro, hopp…) så har jag drömt om det. Vissa nätter har jag faktiskt haft svårt att somna för jag kan inte släppa det… Visst är jag knäpp men sån är jag 🙂

  Hoppas nu att jag vinner så jag kan få sova snart… Har två små döttrar som stör skönhetssömnen också så ett snyggt halsband kanske kan få min se lite bättre ut.

  Tack för en toppenblogg!

 99. Ida says:

  Ååhh, äntligen en smycketävling! Har hållt utkik efter denna ända sen du visade ditt fina "tro, hopp och kärlek-halsband". Jag läser troget din blogg och tycker den är underbar. Blir alltid så glad och inspirerad. Känns som om jag känner dig och din fina Johanna vid det här laget =).

  Skulle jättegärna vinna halsbandet "Symbol" med hänget "Ängel". Det fina halsbandet skulle jag bära med stolthet.

  Kramar till dig från mig.

  Ida

 100. milla says:

  Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style skulle sitta snygg på min arm i sommar=) deb e så underbart snygg!

  Sen vill jag passa på och tacka för en helt underbar blogg…får så mycket inspiration till min lilla tös rum! du har en fin dotter, och du tar verkligen tillvara på varje sekund!härligt att få följa med er…

 101. Rövarmamman says:

  De senaste dagarna har jag gått o funderat vad jag ska ha för armband på armen när jag gifter mig…

  "Exklusivt Armband Lyx från Nord" skulle passa som pricken över I:t då jag vill ha något enkelt, så nu håller ja tummen att detta kommer hänga runt min handled den 27 juni när ja kommer säga "ja" i kyrkan 🙂

  Hoppas du får en fin kväll finaste Gizmolina!

  Kramkram

  ps. älskar dina tävlingar 🙂 ds.

 102. Linda says:

  Hej.

  Hopaps allt är väl med dig och Johanna. Länge sedan jag lämnade en kommentar men jag smyger in och kikar lite då och då.

  Först tänkte jag på halsbandet som du hade på bilden. Jättefint! Men….. sen kollade jag noga igenom alla smycken och kom fram till att halsbandet: "Fragile Earth" Vore det perfekta halsbandet för mig. Det var inte bara riktigt snyggt, utan hade även en mening, Skydda vår värld!

  Vår värld har så mycket att erbjuda och många gånger tar vi människor bara moder jord alltför given. Miljöförstöring och global uppvärmning är stora hot mot våra barns framtid, så tänk om alla stannade upp och tänkte lite extra på att skydda vår värld … innan det är försent.

  Jag skulle bära halsbandet själv, som en hyllning till moder jord!

  Imorgon är det fredag igen….. trevlig helg! Kram Linda

 103. Sara says:

  Först måste jag säga att din blogg er toppen og inspirernande. Bor i oslo sedan ett år tillbaka och stortrivs. Så tycker du delar me deg en massa bra tips:)

  vann jag tävlingen skulle helt klart välja Oxxo Design Armband Black And Diamond Balls..passar perfekt till vardags men även till alla underbara sommarfester:som väntas:)

 104. Michelle says:

  Åh va glad jag blev när jag såg Miss Dee smyckerna 😀 så otroligt vackra och kvinnliga! Om jag får vinna skulle jag välja "Sydney Armband" från Miss Dee, jag tor det skulle passa min romantiska stil perfekt 🙂 Tack för en fin blogg!

 105. Tävling, så kul! Hoppet finns ju alltid… Mitt favoritsmycke är just halsbandet från Nord – Tro, hopp och kärlek, med orange kors. Jag tycker om detta klassiska tema just för att det är så enkelt, alla kan ta det till sig och det kan göras i hur många versioner som helst, bara fantasin sätter stopp. Det orangea korset sticker ut! Hoppas, hoppas.

  Kram Hanna

 106. Malin says:

  Åh vilken underbar tävling! Smycken kan göra vilken bad hair day eller likaså dom dagar man bara inte trivs i de kläder man valde på morgonen till en endå ganska bra dag! 🙂 Det piffar upp helt enkelt! Skulle jag vinna skulle jag välja Sydney Armbandet med hjärtan, så fint!!

 107. Sussie says:

  Halsbandet Tro, Hopp & Kärlek från Nord skulle jag vilja ha kring min hals i sommar.

  Håller tummarna för en toppensommar!

  Tack för en härlig blogg

 108. siri says:

  Hei jeg skulle så gjerne ha vunnet oxxo Designs halsband i Silver. Jeg skal ha barn, termin 4 august, og har fremdeles ikke kjøpt så veldig mye utstyr til babyen. Jeg må derfor prioritere denne fremover. Derfor skulle det vært hyggelig å vinne noe til meg selv. Jeg tror smykket skulle være suverent til hverdag og fest, jeans og kjole. Jeg har kun et halskjede jeg bruker, så det ville være veldig fint om jeg kunne variere litt. Takk for en fin blogg:) Siri

 109. Jenny says:

  Vilken kanon tävling!

  Jag skulle vilja ha en Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style. Jag är stort behöver verkligen en fin och bra klocka. Har inte haft någon på flera år så nu tycker jag att det är dax. =) Förövrigt så har jag bf 2 dagar innan min födelsedag så de skulle vara en fin förtidig present.

  Tusen tack för en kanon blogg och förgyller mina dagar!

  KRAM

 110. Liza says:

  Åh så mycket fina smycken! =)

  Får man välja den vita klockan från OXXO om man vinner?

  Annars fastnade jag får halsbandet Prisma med en klar prisma!

  Ha det fint!

  Mvh Liza

 111. Helena says:

  Så mycket fina smycken att välja mellan, svårt att välja bara ett. Men om jag nu måste välja ett får det bli halsbandet biarritz från Miss Dee. Det skulle bli en perfekt present till mig själv som skulle symbolisera att jag klarar av mer än jag tror. Har precis avklarat ett år på universitetet med bättre betyg än jag hade kunnat hoppas på. Det har inte varit en enkel resa då jag för några år sedan hade en hjärnblödning som gör att jag ofta är trött och lider av ständig huvudvärk. Med det vill jag bara visa att man klarar mer än man tror ibland även om livet inte alltid är en dans på rosor. Det gäller helt enkelt att göra det bästa av situationen och glädjas åt det positiva som finns i livet.

  Tack för en inspirerande blogg!

  Kramar Helena

 112. Malin says:

  Gud så många otroligt underbara kreationer! Jag fastnade för Miss Dees Marstrand (Kort kedja) och Lissabon (kort halsband) Båda så otorligt underbara. Jag har en förkärlek för allt vad Hjärtan heter. Kärlek är meningen med livet och vilken som helst av de här kreationerna skulle sitta fint runt min hals som en påminnelse.

 113. Bokmalen says:

  Det är ju riktigt svårt att välja bland alla fina smycken!! Men "Lissabon kort halsband" blir mitt val om jag har turen med mig.

  Hoppas du får en fin helg!

  Kram, Maria

 114. Hilde says:

  Om jeg skulle være så heldig at jeg vant ville jeg gjerne hatt "Fragile Earth" smykket:)

  Elsker bloggen din! <3 Må innom MINST en gang hver dag og suge til meg litt "feelgood" -vibes fra deg 😉

 115. Millah says:

  Åh vilken underbar tävling, jag är aboslutmed 🙂

  Och gud vilka fina smycken dom har på sidan man kan ju int bestämma sig, man fastnar ju för så mkt.

  Och jag älskar ju bara smycken…<3

  Men detta fastnade jag lite extra för :

  Oxxo Design Flower Halsband Silver

  ha det brahåller tummarna

  Kram

 116. Christin says:

  Hei på deg! Jeg vil gjerne være med på denne konkurransen. Jammen fant jeg mye fint på sidene til Creative Lounge, og jeg falt fullstendig for den enkle og fine Oxxo Design Carpe Diem Ring. Den ønsker jeg meg 🙂

  PS! Jeg har smuglest bloggen din lenge. Er mektig imponert over alt du får til. Du inspirerer virkelig alle som er innom. Takk for det og takk for alt du deler med oss lesere.

  Hilsen Christin

 117. Anna says:

  Hej! Vill väldigt gärna vara med och tävla, om jag lyckas vinna är det "tro hopp och kärlek halsbandet" som du har, som ligger högst på önskelistan. Ett riktigt snyggt halsband med ett budskap om vad som är viktigt i livet, som jag gärna skulle bära med mig varje dag. Kram och tack för en underbar och inspirerande blogg. Anna

 118. Viktoria ♥ says:

  Vilken fin tävling!

  Jag skulle välja en Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style om jag vann. Jag älskar klockor och smycken med för den delen men tyvärr så har min fina Dolce & Gabbana klocka gått sönder så jag är verkligen i behov av en ny klocka och denna från Oxxo är riktigt fin och skulle passa mig perfekt!

  Trevlig nationaldag! Kram

 119. Andrea says:

  Hej! Först vill jag passa på att säga att du verkligen inspirerar med din blogg! =) OM jag nu har den extrema turen att vinna så har jag fastnat för den otroligt snygga klockan "Oxxo Design Watch Lady Style White". För tvärt emot dig så är jag en tidspessimist och får alltid vänta…haha, men med en klocka på min arm kanske jag skulle slippa stressa så mkt och faktiskt inse att jag har GOD tid på mig…;) Kram och ha en fantastisk dag! =)

 120. carola says:

  Hej!

  Blir så glad av alla tävlingar på din fina blogg!

  Var på dop idag till en av mina bästa vänners son. Det har varit en sån fin dag med mycket kärlek!

  Min bästa vän (mamman) hade fått ett så fint halsband av sin man igår som hon bar på cermonin.

  Skulle jag ha turen att vinna inspireras jag av hennes fina!

  Jag skulle välja ett halsband från Nord Smycken, Halsband "symbol" med ett hjärta (bild 3)

  Ett hjärta för att symbolisera all kärlek vi har till våra nära och kära..

  Och för att kunna bära dem nära!

  KRAM!!!

 121. Ellen says:

  hej jag läser in blogg lite då och då och du skriver väldigt bra och att läsa om vad du och Johanna hittar på är väldigt roligt . Jag chansar att du inte valt vinnare än för jag skulle vilja vinna halsbandet Oxxo Design Flower Halsband Silver och då skulle jag ge det till min underbara mamma som är en blomma för mig /Ellen

 122. Helena says:

  Oxxo design örhängen med "carpe diem" vore kul att vinna. Det skulle påminna om din fantastiska blogg, samtidigt som det skulle påminna mig om 20 år sen den 100 mil långa flytten till Luleå, 10 år sen när jag blev fru. Tur att jag fångade dagen, då för 20 år sedan.

  Kram/H

 123. Marith says:

  Hei på deg. Jeg ville ønsket meg smykket. Flott blogg. Du har en utrolig fin smak, både på klær og interiør. Og sånn en vakker liten Johanne. Og ikke minst "æ elske Luleå!!!!" En weekend i året er et must. :-)))))

 124. Nora says:

  Vad skulle vi göra om inte det fanns något hopp? För livet, för förbättring, för hälsan, för kärleken.

  Jag skulle bli otroligt glad om jag vann smycket "Symbol" från Nord med symbol ankaret för hopp – för att det alltid finns hopp och för att jag även älskar havet!

  Tack förresten för en blogg full av färg, glamour och inspration! Har följt med den länge redan. Kram och ha en skön kväll!

 125. Nora says:

  Jag skulle bli otroligt glad om jag vann smycket "Symbol" med ankaret=hopp! För att det alltid finns hopp – för förbättring, för livet, för hälsan, för kärleken! Och för att jag älskar havet!

  Och så vill jag passa på att tacka för en väldigt färggrik, inspirerande och glamourfylld blogg! Kram och ha en skön kväll!

 126. cialis says:

  buy viagra uk Online Bestellen Im Ausland | Jackets For Men Your browser does not support our Online Store. cheapest cialis india side effects for men, cialis at walmart .

 127. delivery says:

  Sildenafil Citrate (revatio or fast delivery viagra) Commercial for Kent State University nursing class. Discount prices on fast delivery cialis for daily use online.

 128. cialis says:

  viagra price is a drug used for impotence or more recently more commonly known as erectile dysfunction. RIP » Similar Threads FDA approves cialis for BPH By MR.

 129. cialis_price says:

  viagra is not scheduled to become an available generic for some time yet. Drug Uses cialis price is a drug used for oral administration.

 130. cialis_price says:

  Liquid viagra Drink For Women in Allen . Circulation c is can you only get cialis price professional on prescription for for those those.

 131. for says:

  generic for viagra and is a Power booster for men. buy cialis cheap prices fast delivery (tadalafil) is a patent for Climate Justice!

 132. cialis says:

  viagra without prescription For Sale In Usa Stores With Next Day Delivery in Amarillo . These capsules are so a bargain shopper, viagra better than generic cialis mexico is easy for our relationships.

 133. suppliers says:

  Wind worse than the fragrance is IS buy viagra suppliers in the uk in sa online at for Tweezerman Pedro file the best. MONGOLIA buy cheapest cialis for order [url=-us.

 134. viagra canada online usa, natural replacement for viagra cialis tadalafil buy online . Maestros; generic cialis canada delivery cialis uk average cialis prices for viagra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *