TEKNIKENS UNDER.

Jag älskar fina pennor, söta sudd och glittriga notatblock till Johannas stora glädje.

Godmorgon sweeties!

En av nackdelarna med att vara egen företagare och att ha hemmakontor är att jag inte har någon att ringa när tekniken strular….som på morgon tex. när jag inte kommit mig ut på nett… Vid sånna tillfällen tänker jag på hur mycket enklare det är när man jobbar på ett större företag. Då är en dataexpert runt hörnet eller bara ett telefonsamtal bort.  Jag minns speciellt en datakille på ett stort företag där jag jobbade en period, för då han kom för att hjälpa mig så ställde han alltid frågor som gjorde att jag förstod att han måste ha läst mina mejl / sett hur jag surfat… lite skummelt (och ibland pinsamt…) men han var verkligen världens snällaste så jag bjöd på det (och de har ju faktiskt rätt att se loggen på vad man gjort). Hur som helst – jag har blivit ganska bra på att fixa tekniken själv här hemma och nu fungerar äntligen allt igen! 🙂

Är det föresten någon mer än jag som packat in skolböcker i bokbind / papper på morgon? Det är en sån där sak som alla föräldrar bara förväntas kunna men alltså jag blev lite osäker på hur jag skulle få till det snyggast / bäst (mormor fixade J´s böcker förra året) så jag googlade och hittade den HÄR filmen som visar hur man gör. Vad hade vi gjort utan internet ?   😉  Och just det, ni kanske undrar vilket papper J valt?  Ett med Hannah Montana på…

J vägrade vara med på bild igår 1:a skoldagen och sen, då jag visade den här bilden på kvällen och frågade varför jag inte fått ta en bild av henne? så sa hon “men mamma, det där är ju en riktigt fin bild det också, jag må inte smile på alla bilder!” 😉 

Nu har jag en crazy hektisk dag här så girls – vi “ses” lite senare och fram till dess så önskar jag dig den bästa tisdagen fylld av solsken!

KrAmAr!

P.S jag slog in J´s böcker enligt filmens 2:a förslag. 

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *