TEKNISKA PROBLEM.

1809d3ff6ccfe728564227bc5aebe921

Jag blir tooookig… Mitt instagram fungerar som ni vet inte sedan i lördags så idag gick jag till mobiltelefonsjukhuset med hopp om att få hjälp. Det resulterade i att både min mac + min i-phone fick läggas in i ca 2 timmar.  Sen, då jag gick dit för att hämta dem så visade det sig att uppdateringen av min i-phone (som kanske löser instagram problemet) misslyckats så – de bad mig ta med mig allt hem och  uppdatera hemma i stället. Sagt och gjort! jag gick raka vägen hem och kopplade upp och klickade på uppdatera och allt så riktigt bra ut, i ca 4 minuter, fram till att uppdateringen avbröts även här hemma… Nu har jag försökt att få till detta i ca 1, 5 time utan lycka och strax börjar jag gråta känner jag. V.a.r.f.ö.r. går det inte att uppdatera min i-phone?

Finns det någon tekniskt duktig där ute som kan ge mig tips / hjälp ?

Teknik alltså… det ska bara fungera ! 😉

P.S som tur är så är J på playdate hos en kompis så hon slipper se hur irriterad jag är… 

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “TEKNISKA PROBLEM.”

 1. Ida Marie says:

  Har du tatt sikkerhetskopiering på lenge? Ellers så er de veldig behjelplige og hyggelige på apple kundeservice per telefon 🙂

  • Gjorde det strax före vi reste till Thailand men det kan absolut vara det. Killen jag går till på “sjukhuset” är galet duktig så jag kör på honom. Har funkat bra i alla år… men toppen att veta att det går att ringa och få support också så tack snälla för tipset!

   Happy tisdag! Kram!

 2. Mari says:

  Jeg må bare spørre om hvor i Oslo du gjør de utrolig fine neglene dine..? Du ser alltid så utrolig fresh ut og fransk på neglene er prikken over i’en altså! Så klassisk men allikevel elegant! Holder de bra?

  • Åh så kul att du har uppmärksammat mina naglar! Tack! 🙂 Jag är super nöjd med dem! Har akryl sedan länge tillbaka och gör dem hos en tjej som heter Marna. Hon har en egen salong i Kirkeveien på Majorstua, tror det är Salong M den heter. Kan varmt rekommendera dig att boka time hos henne!

   Happy tisdag! Kram!

 3. Lotta says:

  Är det nog med utrymme ledigt för uppdateringen? Har du den kopplad till datorn och iTunes behöver du inte lika mycket utrymme som när du uppdaterar den mot wi-fi:n, utan att vara kopplad till datorn. Jag fick ta bort en del appar och bilder för att ha utrymme till att uppdatera då jag inte kopplade till datorn.

  Himla irriterande när det inte fungerar som det ska..
  Hoppas det löser sig 🙂

  • Jo, vi kastade ett par tusen (!) bilder för att skapa utrymme för uppdateringen så det är tyvärr inte det som spökar… det är något annat… Och precis som du skriver så är det SÅ himla irriterande när de inte fungerar… ! Ska försöka komma mig iväg och fixa saken nu.

   Önskar dig en riktigt fin dag och tack snälla för tips / råd Lotta! Kram!

 4. Mirva says:

  Precis som Lotta skriver ovan så beror det oftast på att du har för lite utrymme kvar. Då gäller det att rensa innan du kan hämta uppdateringar. Mitt tips är att köpa nästa iPhone med mycket minne. 😉

  • Vi rensade allt som behövdes för att telefonen skulle fixa en uppdatering men det är tyvärr inte det som är problemet… Så – ska tillbaka till sjukhuset idag igen… Och ja, om det fanns en i-phone som fixar typ 15.000 bilder så hade jag löpt och köpt!

   Njut din dag! Kram! 🙂

 5. Lina says:

  Gir deg samme tips som Lotta- kople iphonen til macen og oppdater via iTunes. Da trenger du ikke like mye ledig plass på telefonen (jeg måtte gjøre det samme…) 🙂
  Lykke til!

  • Jag har redan testat det, fler gånger, men det fungerar tyvärr inte… Men tusen tack för tipset Lina ! 🙂 Sätter stor pris på att ni engagerar er och svarar mig!

   Happy tisdag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *