Tekniska problem….!

Allmänt

168397-1176
Mitt lilla hjärta har redan lärt sig hur man gör då man betalar med kort i butiken 😉 Här sitter hon på kassadisken på "Høyer" butiken och trycker vant på knapparna.

Idag då vi gick hem så satt min lilla darling som vanligt och lekte med min mobiltfn i vagnen och vad händer? Jo, när vi går över gatan och kryssar mellan bilarna i värsta bilkön så råkar hon tappa telefonen i gatan och sedan då är den totalt jätte död… 🙁 Så – kära vänner som smsat mig eller som väntar på att jag ska smsa er: sedan runt kl. 17 är jag utan telefon.

Jag var innom Telebutiken och det enda personalen gjorde var att säga "din telefon är död"…  Så nu blir kvällens prosjekt att söka fram någon av mina gamla  telefoner och starta upp en av dom. Det här var min andra rosa Nokia som min prinsessa lekt sönder.  Hon är dyr i drift den lilla sötisen 😉

Nu ska här badas och nattas och jag ska mysa med  IDOL och sen ska jag fortsätta "the story of my life" + svara på bröllopsfrågorna jag fick i ett tidigare inlägg (förlåt förseningen).

Önskar dig en mysig kväll!! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Tekniska problem….!”

 1. maria says:

  trots att jag inte känner dig så känns det som att jag gör det, läser ofta din blogg-den är helt UNDERBAR att läsa.
  tro mig när jag blev förvånad när jag dök på ett recept idag på kladdkakemuffins med kinapuffar och tänkte på Dig, vet inte om du gillar varken kladdkaka eller muffins men vet att lyx för dig är kinapuffar. har bakat dessa nu och om du vore min granne så hade du garanterat fått hälften, gissa om de blev underbara 🙂
  stor kram!

 2. Madde says:

  Hon är så söt din prinsessa..! Det kommer att bli dyrt för er när hon kommer upp i åldern och ska ut och shoppa själv! Det syns redan nu! Det ska bli så kul att i slutet av veckan se hur ni har det hemma, för det verkar så fint! Nu är det idol tajm! kramkram

 3. kim says:

  Guud vad sööt! Kolla gärna in på min blogg! Ha det bra!

 4. Jag tänkte också på dig här om dagen när jag såg kinapuffar i en affär =) Själv är jag fast i TWISTER, isglass =))) helt galet gott!!!

 5. Hej! Uppdrag utfört – har mailat dig.*kram*

 6. Denise says:

  Ajdå, vore jag dig skulle jag nog inte låta mitt barn leka med en telefon, dem e ju trotsallt inte gratis! 😉

 7. AnnaStina says:

  Emilia-
  Tack! 🙂
  Maria –
  TACK för ditt underbara inlägg! 🙂 Önskar verkligen att jag bodde granne med dig för SOM jag hade älskat de muffinsarna! 🙂 Menar du verkligen att det är chokladmuffins med kinasnacks? Jag dööör. Det receptet bara måste jag ju få! Om du orkar och får tid någongång så får du jätte gärna mejl mig det. Jag sitter faktiskt och mumsar på Kina snacks i skrivande stund.. jag tror jag har blivit helt beroende.. jag är helt enkelt en “kinasnacksoholic” 😉 Önskar dig en mysig kväll och TACK igen för dina fina ord! *kram* 🙂
  Madde-
  Tack så jätte mycket snälla du! 🙂 Ja, jag vågar inte ens tänka på när hon blir större och vi är ute på shopping hon och jag.. bäst att jag startar ett “girl shopping” konto redan nu tror jag 😉 Jag fick inte med mig hela IDOL för det är mitt i nattningen av min sessa men jag älskar att se det! Och imorgon ska de ju bara bli 16 kvar.. spännande! Önskar dig en mysig kväll! *kram* 🙂
  Kim-
  Tack så jätte mycket snälla du! 🙂 Ska självklart titta in på din blogg. *kram* 🙂
  Mamma till två små pojkar-
  Du är så söt.! AnnaStina = Kinasnacks 😉 Som jag skrev här ovanför, jag tror jag har blivit en “kinasnacksoholic” 😉 Sitter faktiskt och mumsar i mig en påse här och nu.. Hur gott som helst! Glass är ju också super gott! 🙂 Twister tror jag inte finns i Norge men här finns galet mycket GOD glass. Det är i alla fall en sak de kan här i Norge – att göra god glass! GB försökte lanseras sig här för ett antal år sedan men de blev utkonkurrerade! Önskar dig en mysig kväll! *kram* 🙂
  Madeleine Gbg-
  Thanx sweetie! 🙂 Jag var blixtsnabb idag och har redan svarat. *kram* 🙂

 8. sofie says:

  hejhej, kolla gärna in min blogg och svara på vad just DU satsar på i höst:P alltid kul att veta, ha det bra! kram

 9. Lola says:

  Hehe, vilken söt bild, det ska läras tidigt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *