Tekniska problem..

Allmänt

Just nu går det inte att blogga som vanligt märker jag, så nu tar jag en liten  paus i soffan och hoppas att felet är fixat då jag är tillbaka igen så att jag kan visa er dagens shopping. 🙂

P.S mitt inlägg ang. Ikea är egentligen bra mycket längre än det ni ser… det är som sagt något fel här..

Men! nu, kl. 23.30 har jag skrivit till texten så nu är inlägget komplett igen! 🙂

Det blir sånna här knasiga tekniska problem då vi är för många som bloggar samtidigt så runt kl. 20-21 ska man egentligen hålla sig undan bloggningen precis på samma sätt som man ska hålla sig undan rusningstrafiken runt kl. 17 och sytembolaget/vinmonopolets köer dagen före nyårsafton 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Tekniska problem..”

  1. Lisa says:

    Hej. Jag hoppas det ordnar sig med bloggen för jag har en liten fråga till dig som jag hoppas jag kan få svar på =) Jag har sett en massa kort på dig med ett mycket fint halv lockigt hår som du nämner flera gånger att du använt spolar för att få till.. Jag har tidigare försökt mig på detta omöjliga jobb utan resultat. Min fråga är då om du har “valiga” stora hårrullar och i så fall hur stora? Rullar du upp håret i våglängd eller i våglängd på huvudet? Har du några produkter i innan och efter? Fönar du håret med dom i eller låter du det självtorka? Nästan tio frågor här men jag hoppas att få ett bra svar 🙂 Jag tycker att det är så fint då håret faller lite lätt lockligt utan att det ser för mycket ut som det lätt gör om man lockat med tång. Tack på förhand!

  2. Ja, BARA problem med bloggen. Börjar bli omöjligt att ladda upp bilder mm, inte kul längre 🙁 KRAM!

  3. mia says:

    Hej tjejen ikea er verkligen super bra eller hur då kænner men sig lite som hemma kramis Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *