Tekniska problem..

Allmänt

168397-2323
Jag & Johanna för några dagar sedan på wireless resorten. hade lastat ner bilden tidigare..

Phuket kl. 01.10 natt mellan måndag & tisdag.

Idag åkte vi iväg till den resorten som har wireless internet då hjärtat skulle sova sin fm nap bara för att jag skulle få möjlighet att lasta ner bilderna från igår så att jag kan blogga. Vi var där i ca 2 timmar, från kl. 11-13,  och inte en enda gång under dessa 2 timmar fungerade Blogg.se 🙁

Det är inte första gången detta händer och jag misstänker att orsaken till att Blogg.se ligger nere på nätterna (när jag försöker gå in är klockan runt 5 i Norge & Sverige) är tekniskt underhåll. Men – om de fortsätter att ha det varje natt så måste jag tyvärr flytta  min blogg från blogg.se för det känns inte kul att lägga så mycket tid på något som inte fungerar. Det tar bara energi och gör mig lite små irriterad och irriterad är det sista jag tänker vara den period då jag är här för att njuta! 🙂

Så – bli inte förvånade om jag snart ger er en ny blogg adress….!

Efter denna dumma händelse så kom jag lite av mig för jag önskar helst att blogga med bilder så därför har jag faktiskt inte varit inne på nett något mer idag. Istället har jag super myst och njutit denna soliga & vackra måndag här i lovely Phuket.

Förutom att sola & bada här hemma på resorten så har vi varit till banken och fixat så att vi har thai konton för att slippa de avgifter vår bank hemma tar varje gång vi tar ut pengar i minibanken (bankomaten) etc också har vi fått våra nya gardiner levererade. Det fungerade ungefär lika dåligt som blogg.se så de tog med sig alla gardiner tillbaka och ska sy om dem 😉

Min stora LYCKA idag var att jag fick post igen! Jag fick svenska "mama" av mina kära vän Kjersti och jag blev så glad att jag nästan började att gråta…! Hur lyxigt som helst!!! 🙂 (tusen miljoner TACK igen vännen min).

Nu ska jag krypa i säng och sova gott också hoppas jag av hela mitt hjärta att Blogg.se inte kör något tekniskt underhåll i natt så att jag kan blogga imorgon. Vi får hålla tummarna helt enkelt! 🙂

Jag avslutar med en dagens som jag hittat på helt själv och som passar väldigt bra just idag:

"De mindre bra dagarna kommer och går men det är de fabulous dagarna som består."

Önskar dig en jätte mysig måndag kväll!

Kram & god natt! ♥

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Tekniska problem..”

  1. Nettis says:

    Åhhh, kära du… Jag förstår precis hur du känner dig.. Sitta och skriva och vill ladda ner och ingenting funkar…. Nä du ta kontakt med dom eller byt blogg…. Va synd med gardinerna.. Hoppas du snart får tillbaka dom som du vill ha dom…. Annars njut av allt annat som är härligt..
    Kramisar från Nettis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *