Tekniska problem :-(


Vackra Heidi Klum.

Mina kära bloggisar!

Jag har försökt att blogga från min pc heeeeela dagen men den fungerar tyvärr inte 🙁 och efter att jag nu försökt 110 gånger till i kväll så har jag tillfälligt gett upp och bloggar nu från mamma & Hans pc. Men – eftersom jag tyvärr inte kan lasta ner bilder från min kamera till den här pc´n så ska jag försöka få igång min egen pc igen nu för det är MYCKET roligare att kunna blogga med egna bilder från dagen…


Kolla in Eva Langorias nya frisyr!

Vi har i alla fall haft en TOPPEN dag idag och TACK för alla gissningar i min lilla gissningstävling ! 🙂 Jag ska avslöja det rätta svaret så fort jag får till bloggningen här och imorgon ska jag avslöja vinnaren i "den vackra tävlingen".

Jag hoppas att du har haft en lovely dag!?

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Tekniska problem :-(”

 1. Irene says:

  Misstänker att Eva är gravid 🙂

 2. Madelene says:

  Undrat vad du hade tagit vägen i går.Inget bloggande men det är skönt att se att allt är bra.

  Kram Madelene(Landvetter)

 3. Agneta says:

  Vad skönt att du är tillbaka….hade faktiskt lite abstinensbesvär igår, hör ju till rutinerna för dagen att läsa din blogg.

  Ha en trevlig dag!

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *