Tekniska problem – igen..


Vi lunchade  i restaurangen på resorten i dag och jag åt en jätte god fiskrätt. Mums! 🙂

Phuket kl.22.15 , torsdag kväll.

Nu har jag försökt att lasta ner den här bilden i 1 time och när det äntligen fungerade så blev det så här! typ halv bild.. Så det är uppenbarligen något tekniskt problem på blogg.se… Jag testar igen men om det inte fungerar så går jag och sover för ikväll är jag trött mama….

Kram! ♥

Uppdatering: Jag ser nu att bilden faktiskt blev publicerad normalt! Så bra! 🙂 då fungerade allt trots allt, de såg bara inte så ut…

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Tekniska problem – igen..”

 1. anette says:

  hej.

  sitter precis och läser din blogg,härrlig läsning!

  längtar tillbaka,fast nu har vi det oxå lite varmt här.

  ha det så bra!!

  Kram Anette

 2. Johanna says:

  När forstätter "The story of my life"? 😉 Tycker det får bli en egen katergori! Läste lite i det och har du varit gift? Nyfiken 😉 Kram

 3. Jag tycker att du ska lägga dig tidigt. Det är du värd! 🙂

 4. Starmamas says:

  Hejhej, ja, blogg.se verkar ha stora problem, speciellt på kvällarna, alltid svårt att logga in och sen ladda ner bilder. Hoppas problemet snart är löst! Åkte förresten på en jäkla bot idag, ja, mer om det hittar du min blogg. Otur kallas det. Hoppas Ni har det bra och att JIG snart flyger tillbaka till dig & Johanna! KRAM!

 5. sanny says:

  hon är ju så söt

 6. Alexandra says:

  åh vad söt hon är =D

 7. Zun says:

  Ni verkar ha det såååååå mysigt i Thailand! Planerar ni att flytta hem till Skandivanien igen så småningom? Antar att du är föräldraledig (men har inte riktigt koll…..) Drömmen vore verkligen att leva utomlands några år innan barnen börjar skolan!

  Kram Zun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *