TEKNISKT PROBLEM I.G.E.N…!

Mina kära bästa bloggvänner! 

När jag var som allra mest bloggpeppad och satte mig vid datorn lördag morgon så blev jag helt förtvivlad då jag upptäckte att min blogg låg nere IGEN !?! Vad är det som händer ??? Jag som bloggat utan några som helst stora tekniska problem i nästan 15 år får plötsligt 2 tillfällen med nedslängd blogg så kort tid efter varandra… Uff, det kändes förfärligt trist och jag är bara så otroligt tacksam över att allt är uppe och står igen!

Och idag tisdag och vi har haft en del praktiska saker att fixa efter pappas bortgång så jag har varit ute på vift en stor del av dagen. Det är precis 2 månader sedan pappa somnade in idag, och den 7:e varje månad kommer för alltid att vara en speciell dag i mitt liv.  När jag bäddade Johannas säng på morgon så ramlade plötsligt den “skyddsängel” som vi sov med hela pappas sjukdomsperiod ner framför mina fötter. Det är såna små saker som jag tänker visar att pappa hela tiden finns här omkring mig… för den ängeln hade jag inte sett på väldigt länge också idag, den 7:e, så låg den plötsligt där…

Och när vi ändå pratar siffror… idag är det julafton om 17 dagar! alltså, på dag 17 fr.o.m. nu ! Nej men hur overkligt känns inte det?! Har du gjort klart årets julklapps shopping?  Jag passade på att shoppa en del då vi var i Oslo men kom inte i mål så igår kväll fick jag ett ryck och satte mig och klickade hem en del.  Och jag måste säga att just i år, med pandemin som spökar, så känns det väldigt smidigt att näthandla istället för att trängas i butiker med andra människor så jag ska faktiskt ta och lägga de sista beställningarna i kväll och sen är det bara att kryssa fingrarna för att allt kommer fram i tid!

 

Det är verkligen winter wonderland deluxe här uppe i norr nu och här ser du årets utegran på terrassen! Först när jag kom hem med den så såg den i.n.t.e. bra ut alltså…. så jag tänkte köra och lämna tillbaka den! Men – efter några dagar , då alla grenar lagt sig på plats så blev den bara helt perfekt!  Sen är som du ser olivträden kvar där ute men de ska jag flytta på en dag då jag får hjälp för det väger typ 38 ton….  (jag lät de vara kvar ute, gav upp tanken på att få de att övervintra inne,  så det ena ska bara stå på en annan plats på terrassen)

Alltså lyckan att få en advenskalender av sin bästa vän!  Vi ger varandra presenter varje advent och dessa paket förgyller verkligen min förjulstid såå mycket. Tusen miljoner TACK kära bästa K ! Love U!  (det fina gröna silkesbandet hittar du hos Systrarna Grene).

Och Johanna fick också, enligt tradition, julkalender av våra bästa vänner. Och i år fick hon t.o.m. 2 stycken! Så varje morgon bjuder på dubbel glädje!  något hon är sååå tacksam över! (tusen miljoner TACK kära K & Co.!). 

 

Nu ska jag , på tal om julklappar, ta och packa in de sista paketen till J´s julklander. Uff, jag skäms SÅ mycket för att den inte är i box ännu… men bättre sent än aldrig.

Och – tusen tack för era fina peppande kommentarer! jag ska sätta mig och besvara de senare dag. Att bloggen låg nere några dagar gör att jag tyvärr släpar lite med sånt…

Önskar dig en riktigt fin fortsättning på dagen !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

55
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “TEKNISKT PROBLEM I.G.E.N…!”

 1. Anna says:

  Glad att du är tillbaka! <3
  Sänder extra många varma kramar till dig denna dag

 2. Elin says:

  Fint å lese blogginnlegg fra deg igjen. Hvor skal dere feire jul/nyttår i år? Vi blir hjemme i Oslo. Lengter til tradisjonelle romjuls-/nyttårsturer til Italia!

 3. Nilla says:

  Jag satt på Arlanda i lördags och försökte komma in på din blogg, men trodde att det var något knas med uppkopplingen där, men nu ser jag att det var tekniskt strul..
  Förstår precis känslan att sakna sin pappa, jag förlorade min för 4 år sen, och varje gång jag är vid hans grav så kommer det en fågel och sätter sig på hans sten ❤️ Det måste finnas något mer än det vi vet, så jag tror att din pappa är med dig också ❤️
  Nu ligger jag under palmerna på Gran Canaria och om 4 veckor åker vi till Thailand om allt går som det ska.
  Hur ser det ut för er, kommer nu iväg?
  Tack för dina härliga inlägg
  Kram från mig i solen ☀️

 4. Lena says:

  Också glad att du är tillbaka 🙂
  Usch för teknik som strular, verkligen jättetrist.
  Tänker också försöka köpa så många julklappar som möjligt på nätet. Avskyr att stressa runt och irra hit och dit. Så ikväll tänker jag parkera mig framför datorn och förhoppningsvis kanske t o m blir klar med klapparna.
  Så glad för dina bloog A-S. Alltid så positivt och trevligt att kika in här.
  Önskar dig en fin kväll.

 5. kerstin says:

  Tyvärr så är nog dina olivträd redan dödsdömda…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *