TGIF.

Allmänt

13394023_10153577103725796_1671530758820674036_n

Mooorning dalings! 

Vet du vad som hände igår? Jag somnade! Jo, det är sant. Jag var helt slut i både kropp och knopp så på väg till kontoret så såg jag sängen och den var som en magnet…zzz…. Så kan det gå!  Men jag sov bara ca 1 time, men det gjorde oavsett dagen lite för kort för att jag skulle hinna med allt. Så – idag är det nya tag!!! och – för att hitta energin jag behöver så tänker jag trotsa skit vädret (vi snackar +6 grader och helgrått) och sticka ut på en PW typ nu på en gång. Jag måste känner jag. Speciellt efter att jag såg på finalen i Biggest Looser igår.

Alltså på riktigt – HUR sjukt duktiga har inte de deltagarna varit? Jag tar av mig hatten för dem alla! För det kräver en jäkla karaktär att gå ner så mycket på så kort tid. Och han som vann hemmapriset? Herregud vilken skillnad!  Jag vet inte om du såg? (se finalen på play annars) men – jag blev i alla fall såååå peppad så nu jäklar ska jag köra! 🙂

IMG_8419

Den här bilden är knipsad på beachen i Thailand för några år sen. Mål: Den klänningen ska jag i igen! 

IMG_8176

Jag och darlingen i poolen på gården i vårt andra hem i Phuket för ja, säkert 7 år sen?!  Om kort stund är vi tillbaka och då jäklar ska jag besöka gymmet så ofta jag kan. Målbild: jag springer på löpbandet med palmerna som utsikt.  (se så liten J var…älskade hjärtat mitt).

Nej, nu ska träningskläderna på och off I go!

Önskar dig en riktigt glittrig fredag fylld av festliga stunder! 🙂

P.S ska blogga veckans festligheter när jag är tillbaka så stay tuned.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “TGIF.”

 1. Titti/Umeå says:

  Här körs också Biggest looser!
  Slutat med godis o choklad.
  Gick trapporna till o från frukosten imorse!
  Ja tänk vad Ola som vann hemmapriset hade gått ner overkligt mycket!
  Ska se finalen på play som de inte hade den kanalen här på hotellet på TV.
  Nu väntar shopping och lunch med dottern.
  Ha en fin fredag trots vädret.
  Kram Titti

 2. Lycka till!det ska bli kul att följa din resa och bli inspirerad =)jag har med ett mål med vikt och träning och behöver bli lite inspirerad,det är ju kul! =)
  Ha en fin fredag!
  Kramar

 3. Åsa says:

  Ja vilka kämpar! Och han som tog hemma priset, vilken kille, hjärtat på rätt ställe.
  Klänningen kommer sitta fin fint ska du se, alltid bra att ha ngt klädesplagg att ha som mål, så spännande att prova under resans gång.
  Lycka till & trevlig helg!

 4. Nilla says:

  Såg inte programmet, men jag kan tänka mig vilka kämpar dom har varit och på kuppen börjat leva ett nytt liv. Jag började med 5:2 för 3 veckor sedan, och det funkar jättebra, jag mår redan mycket bättre. Jag har ca 3-5 kilo som jag vill få bort, och med denna metod så äter jag i stort sett som vanligt, tänker mig såklart för i veckorna men unnar mig gott till helgen. Härligt att ni har en resa i sikte, vi åker tillbaks i november, men det är långt kvar. Ha en härlig helg och hejja dig som kom iväg på en pw. Kramelikram <3

 5. Frida says:

  Jag såg också finalen och blev peppad både av det och av dig så så fort jag har ätit klart mina ostkrokar till fredagsmys så ställer jag in mig på beach 2016-mode ☺️ Ha en lovely fredag nu och lycka till med träningen! Kram

 6. Emma says:

  Ja herregud så peppad man blir! De är ju grymma.
  Hur mycket vill du gå ner tror du?
  Vet att du fått kommentarer när du pratar om vikt men jag skulle bli jätteglad över ett viktinlägg. Hur du kommer ta dig an de där kilona etc. Alla tips jag kan få då jag är ting efter graviditet etc.
  För ingen Anna-Stina kan ju peppa som du så bring viktinlägget on säger jag

 7. Emma says:

  Tung 🙂
  Och stor kram med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *