Thai mama blad.

Allmänt

168397-2446

Jag kunde inte lata bli att shoppa detta Thai mama blad da jag sag det. Mest for att jag tycker att det ar sa kul att se vilka typer reportager och annonser det ar for mammor har i Thailand. Men jag maste val erkanna att jag inte forstar sa mycket…. 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Thai mama blad.”

  1. Maria says:

    Se det som en ny utmaning i livet, men vem vet, efter några fler veckor där nere kommer du kanske förstå lite i den 🙂

  2. AnnaStina says:

    Maria-
    Ja, jag har faktiskt valdigt stor lust att lara mig Thai men jag tror jag haller mig till att prata, inte lasa 😉 Manga som varit har i over 20 ar kan int lasa Thai for det ar tydligen inte det lattaste…! Men som sagt – en utmaning! 🙂 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *