Thai supermarket!

Allmänt

168397-372
Det är skönt att veta att reflexerna på Johannas vagn fungerar 😉

Igår eftermiddag tog vi en taxi till en stor supermarket som ligger ca 30 min med bil från resorten där vi bor. Det var BARA Thai människor där också vi 3 så gissa om Johanna fick mycket uppmärksamhet! 🙂 hon var såååå trött då vi kom dit så planen var att hon skulle sova sin "eftermiddag" men eftersom ALLA kom fram till henne så kunde hon så klart inte sova…  Men hon älskar ju uppmärksamhet så hon koste sig! 🙂

Det var JÄTTE intressant att se hur en typ "ICA" ser ut här speciellt med tanke på våra planer om att vara här en hel del 2008. Det var en hel vägg full av 1 1/2 liters matolja flaskor, pallar med ris i stora säckar, stor pack med ägg (som ni ser på bilden) och galet stor avdelning med vatten på flaska…..!

Och sen var det hur mycket ROSA saker som helst!!!!!!!! Jag bara ÄLSKADE allt jag såg!!! 🙂 Det var super fina ljus rosa skurhinkar (kanske jag plötsligt börjar städa? *skratt*),  rosa stekpannor (!), rosa förvaringsboxar till mat etc, rosa fina "sticks" till tex oliver med söta figurer på toppen (jag ÄLSKAR figurer.. typ Hello Kitty), rosa ägg (jo, det är faktiskt sant!!!) osv osv osv.

Jag kommer inte att ha några som helst problem att trivas här i detta rosa landet!!!! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *