Thailand närmar sig !


Här är vi på vår favorit beach : Nai Harn då vi hade vår "paus" dec-07 till juni -08.

Nu kan jag berätta att vi egentligen skulle resa till vårt andra hem i paradiset den 5:e november  ! MEN – nu då jag fått detta spännande jobbuppdrag så flyttar vi fram resan lite….  Så i skrivande stund så är det oklart exakt när vi reser för business först och pleasure sen ! 😉

Det ska i alla fall bli underbart skönt med en längre period i solen & värmen igen. Lovar att berätta mer om när vi reser, hur länge vi ska vara etc så fort jag vet det själv 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Thailand närmar sig !”

 1. Felicia says:

  Gud vilken söt bild på er 🙂

 2. Cristel says:

  åh vad det ser mysigt ut! =)

 3. melissa says:

  åh vad härligt 🙂

 4. Anna says:

  Vad kul med jobb men VAD exakt är det du ska göra? Har du någon högskole- eller universitetsutbildning och isåfall vad och hur många år? Är mammaledigheten slut eller? Vill ni ha fler barn förresten? Många frågor… ler Lycka till!

 5. Anonymous says:

  låter super skönt 🙂

 6. Jenny says:

  Va härligt att ni ska iväg igen. =)

 7. Emma says:

  åh vilken härlig bild!

 8. Nelly says:

  va mysigt. det ska både bli kul att läsa om ditt jobbuppdrag och er resa. : ) kram

 9. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tusen TACK för era söta kommentarer ! 🙂

  Anna-

  Jag kan tyvärr inte berätta mer om mitt uppdrag just nu men lovar att göra det då jag kan 🙂 Jag har gått "Livets hårda skola" och är även Diplomerad Marknadsekonom. Min mammaledighet är slut. Har drivit eget företag i ca 5 år som jag tyvärr inte har kvar men jag planerar att starta upp på nytt i februari -09 🙂 Och ja, jag vill absolut ha ett syskon till Johanna en dag. Kram! 🙂

  Kram på er kära bloggisar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *