Thank god it´s friday !


Ofta låter vi tankar om vad som kan hända stoppa oss på vägen mot våra mål och ofta tänker vi "om jag gör x så kan ju y hända så därför vågar jag inte göra x… " . Tänk möjligheter istället för hinder för de flesta saker vi oroar oss för händer aldrig och "det ordnar sig alltid" 🙂

GODMOOORGON alla härliga ! Tänk att det redan är en HELG igen, visst är det fantastiskt ?! 🙂  Planen var att jag & Johanna skulle resa till Stockholm igår och besöka våra bästa vänner Lotta & Co i helgen men så dök ett jobb-möte upp för mig på måndag som jag känner att jag vill prioritera så därför blir vi hemma i Oslo i helgen för: business before pleasure 😉

Nu pågår morgonfix här och vi ska snart iväg till dagis så jag önskar dig en perfekt start på helgen !


Jag ser att ni efterfrågat fler bilder från min vän Randis hus. Detta är den sista bilden jag har, från sovrummet, så nu har ni sett hela hennes vackra hem 🙂

CARPE DIEM !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Thank god it´s friday !”

 1. Anne says:

  Oh my, varje morgon jag går in här får jag inspiration att klara dagen. Tack söta! Jag märker att med en positiv attityd och inställning kommer man långt. Ibland är man inte lika positiv och då är det bara att kika in här och vips så är man på banan igen. Tackar!

  Inga negativa tankar idag. Stor kram till dig från Malmö..

 2. Du är som ett vitamin piller Tack för det

 3. Laura says:

  Varje gång jag går igång på din blogg blir jag så glad för du har en så positiv syn på livet så det smittar av sej till mig som läsare:)Tack för en mycket bra blogg!

 4. Hej Anne, Att ha det gott & Laura!

  Tusen miljoner TACK för era fina kommentar! De lyser upp min dag och gör mig riktigt, riktigt GLAD! 🙂

  Önskar er en underbar dag och en fantastisk weekend!

  Kramar ! 🙂

 5. eva says:

  Så grymt härligt med helgen framför sig 🙂 hoppas du får en fin helg.

 6. Daniel says:

  OSLO? Varför då? Kom till Finland vetja!

  Ska med mormor å syjuntan på Siv Malmkvist konsert!

  Lovar mormor å ska ragga ikväll! KOOOOM!! Tervetuloa!

 7. Veronica says:

  jag gillar din blogg, jag blir också så glad (och inspirerad) av den! Hoppas du får en jättefin dag!

 8. Eva-

  Tack detsamma ! Njut helgen ! Kram 🙂

  Daniel-

  Din "taktik" att skriva som att du känner mig känns lite konstig.

  Veronica-

  Tusen TACK för dina fina ord ! 🙂 Önskar dig en underbar weekend. Kram ! 🙂

 9. Sara says:

  Takk for din inspirasjon!! Takk for enda et bilde fra Randis hus…..synd det ikke kan klikkes opp!! 😀 Ønsker det en riktig fin helg!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *