Thank god it´s friday!!

Allmänt

168397-1113
Mitt hjärta igår i vagnen. Hon har lärt sig en ny sak! När jag sjunger sången "huvud, axlar, knä och tå, knä och tå, hvuvud…" så klappar hon sig på huvudet! Det är sånt som gör en mamma LYCKLIG! 🙂

Helt otroligt! Det är REDAN fredag igen!!! Tjohoooo! 🙂 Men allvarlig talat, nog går tiden fortare nu än förut?! Det är så himla märkligt det där med tiden… den kan gå sååååå sakta när man längtar & väntar på ett speciellt datum också kan den gå såååå FORT när dagarna bara flyter på…

Men oavsett hur fort eller sakta tiden går så ÄR det den 14:e september idag och det betyder att jag snart fyller år. Gud vad kul! 🙂 Jag är barnsligt förtjust i födelsedagar.

Nej, nu måste vi skynda på här om det ska bli något dagis besök för sessan idag.

Jag önskar dig en riktigt härlig dag och hoppas att du får avslutat veckans alla prosjekt på jobbet och att du får tid att städa skrivbordet så att det står och väntar på dig "från sin bästa sida" på måndag morgon 🙂 Och om du  studerar så  hoppas att du jobbar på så effektivt idag att du kan softa lite i helgen för det förtjänar du! 🙂 Och ni som liksom jag är hemma: NJUT dagen!! och ge dig själv lite härlig egentid i soffan 🙂

Vi ses senare! 🙂

P.S idag lanseras en bok som jag ser fram emot att läsa…. lägger ut den som ett tips senare! 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Thank god it´s friday!!”

 1. Sessan says:

  Tiden går alldeles för fort när man har små barn!
  Sessan lika vaker som alltid också…..
  Ha en fantastisk helg hela familjen!!

 2. Hej igen!
  Ja, mår lite bättre idag, det var nog den STORA chokladmuffinsen som gjorde susen! 🙂 Vad kul att du kikat in på min lilla blogg och JA, jag har oxå insett att vi några gemensamma intressen! haha! Ditt inlägg på min blogg hade dock inte kommit med, no worries! Sista dagen för tårtis på inskolningen idag, på måndag kör vi igång på “riktigt”! *Kram*

 3. Jam says:

  Allt fler bloggar är med i Jams länkar , vill du att din också ska vara med , läs instruktionerna längst upp i min blogg så
  lägger jag till dig på direkten 🙂

 4. Thea says:

  Hei Anna Stina! Ønsker deg en herlig bursdag:) Kos deg masse-masse! Mange bursdagsklemmer på dagen din fra Thea *du vet^^*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *