THAT FRIDAY FEELING!

Allmänt Julen 2021

Happy fredag darlings! 

Åh om ni bara visste hur glad jag blir över er underbart peppande respons på att jag bloggat igen!  Ni är de bästa!!! och när jag läser att jag varit efterlängtad så gör dig mig väldigt, väldigt lycklig så nu sitter jag här med ett extra stort smil thanx to you! Så från hjärtat: tusen miljoner TACK !

Jag kom precis hem från min “fredagsrunda”. Startade med att få håret stylat hos Olivia. Jag har tider bokade en gång i veckan hela december och det känns bara hur lyxigt härligt som helst!  för när håret är i box så känns faktiskt allt lite lättare. När håret var fixat så körde jag ut och helghandlade mat och 2 till ljusslingor. Oh my. Om det flyger ett flygplan över Östermalm i vinter så kommer de att tro att vårt hus är en landningsbana med alla ljus ! ha, ha. De ljusslingor jag köpte idag ska upp på 2 utomhusgranar för vet du vad jag gjorde efter mitt blogginlägg igår? Jag körde ut och köpte en till kungsgran ! för jag såg att jag inte alls ska ha en rödgran vid entrén, det passade inte helt… Så – jag flyttade på den och nu är det en lite mindre kungsgran där i stället och det blev bara helt perfekt !  Och med en till utomhusgran i box så betyder det att jag har 4 st utomhusgranar i år och de sprider sååå magiskt härlig stämning att jag blir helt lycklig!

Men att köpa gran och flytta på granar är ju inget litet prosjekt så igår blev det en riktig ute-fixar-dag på mig och när jag var klar var jag så frusen att jag aldrig fryst så mycket så då passade det fint att vara inne och få på plats vår stora “huvudgran” i vardagsrummet och det mina vänner är inget litet prosjekt det heller för den är s.t.o.r. och jag har tappat bort foten till den så det är ingen lek att få den att stå tryggt… Så det var nära att jag körde den till tippen och köpte en ny men – nu ger jag den en sista chans eftersom jag efter många om och men lyckades få den att stå tryggt. Sen fick jag dessutom ett ryck och satte igång att klippa bort miljoner små ljus från den slinga som granen kom med eftersom den gått sönder.   Så ja, fortsättning följer och ni ska få se bild då den är 100% på plats. Men OM det skiter sig och granen välter och allt blir kaos så kör jag raka vägen till Rusta för de har en riktigt fin stor fake gran med “inbyggd” ljusslinga som kommer att bli ett riktigt fint alternativ! 🙂

 

Årets dörrkrans på vår entré dörr – Check !  Den var färdig pimpad med rosetten då jag köpte den så allt jag gjort är att snurra en ljusslinga runt. Du hittar den här kransen hos Blomsterlandet. 

Nej men det blev så mycket bättre med den här granen vid sidan om entrén!  Jag köpte den hos Granngården och där köpte jag även den kungsgran som jag har ute på terrassen och jag måste verkligen ge cred till en kille som heter Martin som jobbar där!  Han har hjälpt mig att köpa / välja gran varje år sedan vi flyttade hit så det har blivit tradition att jag köper min gran av just honom. Och ni känner ju mig, jag är över snittet upptagen av bra service så när jag säger att han är bra, ja, då är han verkligen det!  Så om du ska ut och shoppa gran i Luleå  så är mitt tips Granngården ! 

Det blir mörkt sååå tidigt (är redan mörkt nu kl. 14.14) så inte lätt att fota men…  här ser du var jag ställde rödgranen så nu är den mitt emellan 2 kungsgranar, perfekt symmetri !  Och du förstår ju vilken skillnad det kommer att bli när granarna har fått på sig ljusslingor !!! Jag ska visa en efter bild senare i helgen då allt är på plats. 

Det känns såå skönt att starta helgen med nystylat hår!  (och ja, min finaste Gucci väska har gått sönder och jag hade tänkt lämna in den då jag var inom Gucci butiken i Stockholm men det skulle ta 3 månader så jag väntar… är nog mest jag som tänker på det…).

Cheers for the weekend !!!  Jag såg att Åhléns har fått in dessa julgranspynt i år igen så jag måste ju bara tipsa om de i år igen. De är så fina och perfekta till en gran på champagne vagnen där hemma… ! (om man har en sån).  Super fin också att fästa med ett silkesband utanpå en flaska bubbel om du ska gå bort på middag… 

Nu ska jag gå ut och få på slingorna på granarna så att det är i box innan J kommer hem från skolan. Sen blir det basket på oss i kväll. Det är Luleå Basket (damerna) som spelar match och eftersom vi har VIP bord så blir det middag där.  En perfekt start på helgen för oss girls !

Önskar dig en FAB fredag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

52
Kategori: Allmänt, Julen 2021 | 5 Comments

5 responses to “THAT FRIDAY FEELING!”

 1. Anna says:

  Så fint du gör det! Älskar verkligen all härlig inspo du bjuder på. Tusen tusen tack för det!!! Om jag får lova att komma med ett önskemål så är det att få se lite mer av ert fina hem, julpiff, inredning, DIG <3 och små vardagsglimtar 🙂

  Trevlig helg Anna-Stina och glad andra advent lite i förskott 🙂
  Stor kram

 2. Lena says:

  Vilket glatt och trevligt inlägg – precis vad jag känner att jag behövde idag när jag kom hem.
  Tack för dina alltid så fina inlägg och allt arbete du lägger ner med din blogg. Vi är många här som uppskattar din blogg och jag är definitivt en av dom. Älskar håret by the way….

 3. Vera says:

  Tittar in på din blogg flera gånger per dag för att kolla uppdateringar. Så peppande och inspirerande. Den bästa bloggen enligt mig. Trevlig helg!

 4. Lollo says:

  Du fick flera frågor under förra inlägget. Frågande till varför du inte tycker det är viktigt att besvara dem?

 5. Lena Karlsson says:

  Funderar pa hur du far granarna att sta rakt i korgarna, julgransfot eller…. Bor i Quebec Canada och har ar det redan vitt och mörkt dar ute precis som hos dig. tack for all inspiration, kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *