THAT FRIDAY FEELING…!

Happy fredag mina vänner! 

“Mamma, sover du?” ja, det är en av de vanligaste frågorna här hemma och ofta så kommer den redan då vi sitter vid middagsbordet runt kl. 17. Oh my, jag somnar hela tiden…zzz… Så – jag längtar redan till jag får gå och lägga mig i kväll. Ha, ha. Nej men idag så känner jag mig faktiskt l.i.t.e. piggare för solen strålar och vi hade lite sovmorgon. Att ställa klockan på 08 istället för 07 gör verkligen stor skillnad. I alla fall för mig. Sen är ju fredagskänslan alltid något helt extra! Jag älskar det! Också försöker jag vara snällare mot mig själv och inte förvänta mig att jag ska få gjort så mycket varje dag och istället tänka att allt jag får gjort är BRA! men det är en träningssak för det är väldigt lätt att fokusera på allt som blev ogjort…

Som idag tex så ska jag fortsätta att städa ut julen här hemma för ja, här är det fortfarande granar i alla rum men efter att jag körde till IKEA i fredags så blev jag SÅ klar för vår ! Så vi får se om jag behåller granarna till 2 februari som jag bloggade om förra året eller om de packas ihop tidigare…  Ute har jag i alla fall tagit bort 2 granar nu (så 3 kvar) och de ska jag pressa in i bilen idag och köra till återvinningen. Men först ska jag iväg och vecko styla håret. Det blir nog min sista styling med så här kort hår. Oh my, SOM jag saknar mitt långa svall så jag tok längtar verkligen till det är dags att byta ut mina extensions.  Det är enda nackdelen med Hairtalk, att man lyfter de var 8:e vecka så ju längre de sitter i, desto kortare blir det…  Till skillnad mot Great Lengths som blev längre och längre ju längre det satt i.  Och mycket hårfix blir det den här veckan för igår var jag med Johanna till frisören i 3 timmar då hon klippte + slingade sitt hår lite blondare.  En perfekt sak att göra så här i starten av sista terminen i 9:e klass!

Herregud, tänk att Johanna går ut grundskolan om 5 månader. Det är ju helt vilt !!! Och nu är det snart dags att välja vägen vidare så vi sitter och följer med på alla digitala Åpent Hus i Oslo på em/kvällen.  Det är väldigt bra för oss att de endast kör digitala åpens hus där eftersom vi inte kan resa dit lika lätt just nu.  Så – vi var med på 2 st i veckan och ska delta på 3 nästa vecka. De har nämligen senare ansökningsdatum i Norge mot i Sverige.  Som planen är just nu så söker J in både i Norge och Sverige men det finns även möjligheter att tex ta ett år utomlands så allt är möjligt ! (med vissa reservationer p.g.a. pandemin så klart) Vi ger henne inga begränsningar, valet är 100% hennes och jag tänker att hon är lyckligt lottad som kan välja mellan olika länder. Och blir det Luleå så blir det bra, och blir det någon annanstans så blir det också bra. Vi är väldigt flexibla och öppna i vårt framtidstänk ! 🙂

 

När solen strålar som den gör idag så vill jag frossa i härliga vårfärger som dessa ! Och visst är det en underbar färgpalett som vi bjuds på s/s 2022 ?! Jag älskar detta !

…och min garderob matchar vårens färger ganska så bra måste jag säga!  Knipsade bilder inne i mitt dressingroom innan det blev historia… Undrar vad jag ska ta på mig idag? Det kan jag säga blir ingen lätt nöt att knäcka för klädstativet som jag placerade alla kläder på inne på mitt sovrum knäckte på morgon så ALLT ligger i en enormt kaos hög på golvet. Oh my…  Tur inte JIG kommer upp till Luleå förrän i morgon em… ha, ha… 

 

Önskar dig en riktigt fin fredag fylld av härlig feelgood !

Och tusen 1000 miljoner TACK för alla fantastisk pepp, kärlek och omsorg ni skickat till mig efter mitt förra inlägg. Jag blir så otroligt rörd och tacksam då jag läser era kommentarer. Tänk att jag har så fina bloggvänner där ute! Det är ju inget annat än helt fantastiskt !!! Jag är så glad i er och så otroligt tacksam över att ni följer mig här.  Ni är bäst !!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

99
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “THAT FRIDAY FEELING…!”

  1. Malin says:

    Ett tips! Kolla ditt zink värde. När det varit mycket stress/oro för kroppen så kan zinket sjunka, vilket leder till bla trötthet. Man kan tappa hår osv. Har själv varit med om detta och om man inte har rätt zinkvärd i kroppen så är det ungefär som att man inte har olja i bilen. Be din vårdcentral ta dina värden och stäm av.

  2. D.S says:

    Spännande med gymnasiet,det är många som flyttar hemifrån för att gå gymnasiet nån annastans så det fixar nog Johanna galant. Hon verkar klok och mogen för att klara sig själv. Kul att du börjat blogga igen. Ha en trevlig helg!

  3. Anna says:

    Vilken godisbutik din garderob är. Underbara färger!❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *