THAT FRIDAY FEELING!

17358960_10154292323675796_4107164246589378146_o

Happy friday sweeties! 

Åh den fredagskänslan…. L.o.V.e. it!!! men snön däremot… alltså nu räcker det. På riktigt! Jag vaknade nämligen till ett snökaos ute och sen, på väg in i bilen så halkar jag och ramlar i princip in under bilen för att det är så halt. Alltså vilken syn! Ha, ha. Tur ingen såg! (I hope…). Så någon vår ser vi inte till här uppe i norr ännu som ni hör men – här inne i Casa Gizmolina skiner solen och jag har de härligaste vårkänslorna!

Ett 12-pack påskmust står på köksön vid sidan om påskäggen jag köpte igår och här, i matsalen /spisestua, förgyller både påskliljor och påskris rummet och sprider hopp om att det nog faktiskt blir vår även här till slut….!  Och på tal om dagens quote… nu åker en flaska Victoria in i kylen för i kväll ska den här halkade-in-under-bilen-i-snökaoset-mamman njuta ett glas kalla bubblor!  That´s for sure! Ha, ha.  🙂

17311379_10154292349675796_6417753717025958626_o

Måste bara visa er utsikten från vårt köksfönster. Hur kan man ha så mycket snö fortfarande??? det borde vara förbjudet. Ha, ha.!  Hade en plan om att skotta framför dörren häromdagen så att det går att använda den igen men alltså snön är sååååå t.u.n.g. och hård! att det bara var att glömma…  och sen är det förenat med livsfara att stå där för check takraset som är på G…  Orkar inte! Ha, ha.

Nej, nu kör vi fredag girls! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “THAT FRIDAY FEELING!”

 1. Unni says:

  Är det inte enklast hålla sopat/skottat på altanen och framför dörren som dom flesta andra i Norrbotten gör? Smältvattnet till våren (ja det är vårvinter i Luleå nu) kan göra en del skada på snickerierna, kanske inte direkt men i längden… Jag talar av egen erfarenhet… (dumhet) haha 🙂

  • gizmolina says:

   Det är det helt säkert! men vi är nog helt enkelt inte som de flesta andra här i Norrbotten… Ha, ha. 😉 Förra året, som var vår 1:a vinter här, så skottade jag av altanen längre fram på vårvintern… blir nog så även i år. Eller så vågar jag mig kanske ut i helgen… Hade nämligen varit fint att få tag i blomkrukorna som gömmer sig under snön… Ha, ha.

   Önskar dig en underbar dag och en magisk weekend Unni! Och tusen tack för omtanken! Kram! 🙂

 2. Pia says:

  Ser ut som ni fått den snö som vi i Stockholm saknat under vintern.

  Här skiner vår solen men om det är så vårigt ute vet jag inte ännu.

  Önskar dig en bubblig fredag och var rädd om armar och ben.

  • gizmolina says:

   Ja, om någon undrar var snön varit så kan du hälsa att det är här den är! Ha, ha. 🙂 Och så underbart att ni har sol idag! Till min stora glädje så har vi också det nu, solen strååålar och takdroppet är igång så förhoppningsvis så åker nog snart snön från taket så att jag vågar mig ut på terrassen… !

   Önskar dig också en riktigt bubblig & härlig fredag och en helg fylld av både solsken & lyckliga stunder! Kram! 🙂

 3. Lena says:

  Hade gett vad som helst för den snön i vintras… nu kan det ju kvitta förstås. Ha en fin dag bästa du 🙂

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Ja, på vintern är ju snön både vacker och härlig! Men inte nuuu…. i slutet på mars. Nu vill jag ha VÅR! 🙂 och trippa runt i joggeskor och sitta på uteserveringar och frysa under en filt… Men, men bara att ha tålamod… ! 😉

   Önskar dig också en riktigt, riktigt f.i.n. dag Lena! Njut fredagskänslan och ta tillvara helgen! Kram!

 4. Tror ni har mera snö i Luleå än i Umeå.
  Dock helt hopplöst att cykla, som jag alltid gör året om.
  Spårigt, slirigt , halkigt…..välte på gården häromdagen! Gjorde tack o lov ej illa mig.
  Har dubbdäck på cykeln men det hjälper inte i detta föret.
  Ikväll Let´s Dance. Kul med två västerbottningar, Jesper och Anja samt härliga Samir.
  Trevlig helg önskar Titti
  Kram

  • gizmolina says:

   Ja, jag tror helt enkelt inte att man kan ha mer snö än det vi har!? Ha, ha. 😉 Men så sporty du är som cyklar året runt! det hade jag aldrig vågat mig på. Du får vara försiktig så att du inte cyklar omkull fler gånger! Och ja, Let´s Dance är lite kul. Det här var första programmet jag såg från start till slut. Lättsam underhållning!

   Önskar dig en underbar lördag fylld av solsken Titti! Kram! 🙂

 5. Karin says:

  Ha en riktigt härlig kväll :)))så kul att gå in o läsa hos dig ,man blir bara så glad helt enkelt :)))

  • gizmolina says:

   Men åhhh…Tusen 1000 miljoner t.a.c.k. för din härliga kommentar och magisk feedback! 🙂 Att få hör att du blir glad när du tittar in här gör mig väldigt, väldigt glad!

   Njut din lördag Karin och fånga de lyckliga stunderna! Stor kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *