THAT FRIDAY FEELING…!

Allmänt Dubai 2019

 

Gooodmorning mina fina vänner! 

Vilken bloggvecka det här har varit. Så mycket kritik på en och samma gång … Jag är ju inte mer än människa så det är klart att även om mycket rinner av mig så kändes det tyvärr inte lika festligt att titta in här på morgon då ny kritik blossat upp, nu mot min shopping p.g.a. att jag tipsat om var ni hittar årets finaste fake gran.   Jag har, ändå sedan jag började blogga för över 12 år (!) sedan valt att lyfta fram våra resor och mina bästa shoppingtips eftersom jag vill vara er “shoppingsyster” och underlätta för alla er som inte har tid och möjlighet att springa runt lika mycket i butiker som mig som har det som jobb i min roll som personalshopper. Och nej, jag lägger inte armarna i kors och struntar i er kritik om Dubai. Jag läser allt ni skriver och tar åt mig av allt och jag läste själv på om landet innan vår första resa dit förra året.  Men jag fortsätter ändå att stå för att jag väljer att resa dit. Men det betyder inte att jag inte bryr mig eller att jag tycker att det är hemskt hur många kvinnor behandlas där, och jag har följt historien om både prinsessan som försökt att fly och en av kungens fruar som ganska nyligen flydde och jag tycker dessutom att det är helt förfärligt att homosexualitet är förbjudet.  Men det får mig inte att avstå. Det får mig att resa dit och uppleva landet på plats och prata med människor som lever och bor där för att bättre kunna förstå varför landet ser ut som det gör.  Min dotter har dessutom valt att skriva om prinsessans rymningsförsök i en uppgift på skolan. Så – vi samtalar massor om både Dubai´s och andra länders olikheter här hemma eftersom vi är så nyfikna på världen och reser mycket.

Sen så är ju min blogg lite som ett glossy magasin med en mix av inredning, fashion, resor, mitt mammaliv, karriärtips, shopping, dukningstips, festtips osv osv och majoriteten av mina läsare har varit min blogg trogen över alla just p.g.a. av jag bloggar mixen.  Så att några av er nu tycker att det är så avskyvärt att jag rest till Dubai att ni väljer att lämna bloggen,  kan jag bara beklaga och jag vill tacka er för den tid som ni valt att titta in hos mig!

Med det sagt så behöver jag fylla den här dagen med positiv härlig energi nu så – jag loggar av och fokuserar på den inspirerande kontorsdagen som jag har framför mig istället! 🙂

 

Miljöerna på Mina A´Salam är så fantastiskt vackra… som att vara i en sagovärld…

 

Önskar dig en riktigt FAB fredag!!!  🙂

Kramar & Kärlek!

P.S vilket fruktansvärt hemskt mediadrev Isabella Löwengrip går igenom… Hon är stark om hon reser sig ur det här. 

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt, Dubai 2019 | 39 Comments

39 responses to “THAT FRIDAY FEELING…!”

 1. Madelene says:

  Ibland lurar man på varför man fortsätter läsa en blogg eller följa någon på Instagram när man endast kan klämma ur sej negativa saker! Det är ju faktiskt frivilligt att läsa och följa!
  Strunta i dessa negativa troll och fortsätta med det som är du!! Vill ni resa, RES…vill ni shoppa, SHOPPA…att man lever som man vill och kan betyder inte att man inte har empati för allt och alla som inte har det som man själv har det…
  Ha en trevlig helg! KRAM

 2. Elisabeth says:

  Elsker bloggen din!!!! Drit i nett trollene skjønner ikke hvordan voksne mennesker kan holde på sånn!!!! Ønsker deg den beste helgen!!!

  Klem Elisabeth

 3. Elisabeth says:

  Herregud så mange folk som tydeligvis er helt blottet for dannelse og folkeskikk når de kan gjemme seg bak tastaturet sitt. Jeg syns oppriktig synd på folk som FRIVILLIG trykker seg inn på en blogg som åpenbart ikke appellerer til deres ønsker eller moralske ståsted. Det er jo bare så trist bruk av det som jeg tenker må være altfor mye fritid, og lite å bruke den til.

  Jeg håper fortsatt du vil inspirere med koselige reiseinnlegg, supre shoppingtips og glade budskap

  God helg ❤️

 4. D says:

  Jeg skjønner ikke hvordan folk kan skrive så strengt til andre som det folk gjør på blogger. Snakker de sånn til kollegaer og venner som tar andre valg de gjør selv også? Heldige meg som ikke har de i min omgangskrets i alle fall..

  Og ja, herlighet som Løwengrip får gjennomgå, ikke lett å være offentlig person i media. Vi har jo sett ganske tragiske utfall av mediasheksejakt tidligere, og DET fortjener hun ikke, uansett om hun har tatt dårlige valg eller ikke. Håper hun har fine folk rundt seg.

  Ønsker deg en fin fredag. Her er jeg hjemme med pjusk datter, vi ser serier, drikker colazero og ser snøen dale ned i Oslo:)

 5. Elisabeth says:

  Det kule er jo at du ikke sletter kommentarfeltet, RESPEKT!!!!!!!!!
  Gleder meg til å se hva dere shoppet i Dubai og håper på bare shoppingtips neste uke❤️❤️❤️

 6. Anna says:

  Att man överhuvudtaget lägger sin tid på att dels följa och läsa, dels kommentera en blogg man inte alls tycker om är för mej ett mysterium… jag väljer att lägga min tid på sådant som får mej att må bra istället! Du inspirerar mig miss Gizmolina och din blogg får mej att orka lägga lite extra glitter på en ibland jobbig och trist vardag!

 7. Ulrika says:

  Gillar din ärlighet och din blogg, därför går jag in här och inspireras – lätt som en plätt att bestämma själv på vilka bloggar man trivs 🙂

  Ha en fin helg och kram från Ulrika

 8. A-L says:

  Även jag sitter här, förundrad över hur människor orkar lägga energi på en blogg som de uppenbarligen inte har förstått syftet med. Så vitt jag förstår, har du A-S aldrig gjort sken av att den här bloggen är något annat än en källa till inspiration. Och det är den. Iaf för mig. Vill jag förkovra mig i hur det politiska läget i världen ser ut, så finns det andra ställen för mig att hitta den informationen. Inte här. Bara för att den här bloggen inte avhandlar klimatkris och kvinnoförtryck, behöver inte betyda att A-S och hennes familj gör det de kan i de frågorna. Alla kan verkligen inte göra allt.

  Näe, fy för pekpinnar och “viktig-pettrar” som ser sig själv förmer än andra. Och heja DIG för att du fortsätter inspirera!

 9. Viktoria-pinkpastry says:

  Jag förstår om du tar åt dig, helt fruktansvärt! Det är ju helt frivilligt om man vill läsa. Undrar om dessa människor kommenterar på samma sätt irl när exempelvis kollegan eller chefen åker till Dubai över höstlovet. Älskar din blogg! Vill inte ändra nått och om jag har andra intressen tex politik och liknande så får jag det behovet tillfredsställt någon annanstans. Jag tycker det känns som dessa människor som senaste tiden har kommenterat en massa här verkar ha ett konstigt behov av att ifrågasätta och skriva trista och elaka kommentarer. Tycker du har svarat dem jättefint, att alla är olika och att alla gör så gott de kan inom olika områden och bidrar på olika sätt. Som jag har nämnt tidigare så är ju faktiskt den bästa tjänsten man kan göra att bara ha ett barn, det kompenserar ganska mycket shopping och resor. Ta hand om dig och stor kram!

 10. malin says:

  Svårt att inte ta åt sig men du väljer ju vad du vill skriva om och man väljer själva om man vill läsa din blogg eller inte. Ni/du har dem ekonomiska förutsättningar för att resa och leva som ni gör det gör ju varken er sämre eller bättre. Kan erkänna att ibland kan jag känna en liten avund då mitt liv är så långt ifrån ert men samtidigt så ger det oss vanliga “dödliga” lite glamour i vardagen ; )) Vilket vi alla behöver!!

 11. Ulrika Lagergren says:

  Jag är dålig på att kommentera på din blogg trots att jag läser den dagligen och fullkomligt älskar din inspiration och feelgood-känsla jag får när jag besöker din blogg. Lovar mig själv att jag ska bli bättre på att kommentera i framtiden.
  Så tråkigt med alla negativa kommentarer och alla dessa pekpinnar. Håller med de andra kommentarerna här, vill man läsa en samhällsblogg eller politik finns det andra forum för det.
  Håller även med att du svarat jättefint, trots deras tråkiga bemötande.

  Keep up the good work och fortsätt i din anda av feelgood-mix! Vi är många som vill läsa om det. Ha en fin helg!

  P.S. Tack för tipset om granen, den ser ju helt fantastisk ut. Sugen på att byta ut den mot min “färska” gran som brukar vara helig för mig. Men den där kan ha fått mig att byta sida 🙂

 12. Des says:

  Ett tips till er som har åsikter och en massa tips om miljön o bot på shoppinghysterin som råder här är att själv starta en blogg eller att skriva indändare i dagstidningarna där ni bor så kan dom som är intresserade av det läsa allt ni vill ha sagt. För dom flesta som läser här gillar att läsa om shoppingtips resor o kalas. Svårare än så är det inte…ödsla inte er energi här för det enda ni skapar är negativ energi tyvärr!

 13. A says:

  Jag var och köpte en sån gran du tipsade om igår. Jättefin och perfekt för oss som har allergi i familjen, så tack för det tipset!

  Om jag inte minns fel efterlyste du ett avlångt smalt soffbord i trä för ett tag sen. Jag var på Ikea häromdan och såg ett fint i trä och bambu och tänkte direkt på dig, det tror jag du gillar. Supersnyggt och inte alls dyrt, det heter Stockholm 2017

  Hoppas ni får en fin helg hela familjen.

 14. Karina says:

  Jag älskar din blogg och kommer aldrig att lämna den frivilligt! Jag tycker om blandningen du skriver om och skulle det vara något jag är mindre intresserad av så hoppar jag bara över det. Hur lätt som helst. Du gör ett jättebra arbete Anna-Stina så fortsätt precis som du gör…du är bäst.

 15. Anna says:

  Men orka… hur kan vissa ens lägga energi på att angripa andra…vi är vuxna som väljer eller väljer bort vilka bloggar vi följer… Jag älskar din positivitet och den glädje du sprider.. fortsätt så!
  Stor kram och så hoppa jag att tomten kommer med mer snällhet och omtanke i världen…

 16. Caroline says:

  Bry dig inte. Jag läser med glädje alla dina resor och allt du köper.

 17. Josefine says:

  Jag har följt dig sedan start och inspireras dagligen av dina inlägg. Om vi alla skulle leva utan att göra “fel” skulle vi fortfarande sitta i varsin grotta och vara självförsörjande… Jag reser med glädje till olika länder, alla med sina brister, men jag väljer att se det med öppna och medvetna ögon. Om vi isolerar oss kommer ju inte vi att kunna påverka.
  Tack för din härliga blogg! Kram!

 18. Amie says:

  Ja jäklar vad vissa saker kan engagera men se det positivt, du berör ju. Tack för en härlig glossy blogg, ärlig o utan massa jäkla reklam. Jag är trogen sen måååånga år och fortfarande kvar.. och vet du, vi gillade också Dubai Kram o trevlig helg

 19. Mia says:

  Hej
  Snälla fortsätt precis dom du gjord de senaste 10 åren jag följt dig.
  Skulle resa till Thailand för 1:a gången och blev tipsad om din blogg. 10 år senare reser jag och min numera Man tillbaka med våra 2 barn. Vi ska bland annat visa de stranden Freedom beach där deras mamma och pappa förlovade sig för 10 år sedan.
  Upptäckte ju då att din blogg är mer än tips i Thailand. Den är som solen i mörka november. En riktigt feelgood place ❤️

 20. Marie Å says:

  Håller med ALLA positiva ovanstående! De som läser en livsstils-blogg men som egentligen är ute efter något annat kan man ju däremot undra om… Internet är brett och det finns något för alla så helt klart värt för dem att kika vidare! Vi andra stannar!!! ❤️❤️❤️

 21. Harriet says:

  Jag förstår att du tar åt dig av kritiken och det gör mig uppriktigt ledsen att du fått den. Har läst din blogg sedan start, varje dag och faktiskt förundrats och varit glad över att klimatet härinne varit så uppmuntrande och att du tagit dig tid att svara på många kommentarer. Men nu verkar det som
  trollen även hittat hit vilket gör mig ledsen. För oavsett vad de tycker så har de fel metod att upplysa dig. Att vara nedvärderande och elak kommer tyvärr aldrig leda till en förändring. Jag längtar så till nästa blogginlägg och strunta i de negativa att börja sålla bland kommentarerna så vi slipper trollen.
  Sköt om dig Anna -Stina! Kram

 22. Charlotte says:

  Men varför är det synd om Isabella Löwengrip?
  Om erkänner ju att hon behandlar personal illa? Hon har ljugit om sina siffror och sålt reklam på falska siffror?
  Hon har kört företaget i bott och gjort folk arbetslösa?

  • L says:

   Tycker faktiskt inte heller synd om Isabella. Det har varit alldeles för mycket påhitt och konstigheter, ja till och med en massa ljug för att få uppmärksamhet och läsare. Sanningen brukar ju ofta hinna ikapp!

  • Josefin says:

   Håller helt med, det är inte ett dugg synd om IL. Verkligheten har kommit ikapp henne och då får hon tåla att granskas och att folk har åsikter. Hon har valt att vara offentlig och leva sitt (fejkade) liv på bloggen och instagram och när det nu har kraschat rejält så är det väl inte konstigt att det skrivs?

 23. Marlen says:

  Ps älskar din Blogg!, Så jag hoppas du struntar i de som bara vill dig illa ❤️
  Många kramar Marlen

 24. Camilla says:

  Jag sållar mig till mängden: Låt det negativa rinna av dig. Din blogg ger så mycket positivt med sitt innehåll. Kram!

 25. Rosa Oman says:

  Jag vill dela mitt underbara vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man till mitt liv, jag vill berätta för människorna i världen att det finns ett riktigt stava caster online och är kraftfullt och äkta. Hans namn är Baba Wale Wiseman, han hjälpte mig nyligen för att återförena min relation med min man som dumpade mig, När jag kontaktade Wiseman kastade han en kärleksförtrollning för mig och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen kallade mig och började tigga mig. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp Wiseman kan också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, domstolsmål, graviditet stavning, vi är nu mycket nöjda med oss ​​själv. Wiseman får honom att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är på riktigt och bra. Han kan också hjälpa dig att fixa ditt trasiga förhållande. Jag hade min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Ingen äktenskapsrådgivning och vi klarar oss mycket bra i vårt kärleksliv.Kontakta den här fantastiska mannen om du har problem med en varaktig lösning
  via e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551
  Viber: +2348136951551

 26. Anna says:

  Bara nyfiken. är din dotter ett Greta-fan ? En tjej som vill klimatstrejka ? En som tycker man skall skippa flygresor och konsumtionshets?

  • Viktoria-pinkpastry says:

   Tycker man ska lämna barn utanför, oavsett vad diskussionen gäller!

   • L says:

    Varför skall man det? Greta är ett barn och många ser upp till henne. När det gäller klimat och miljöfrågor är barn och ungdomar ofta väldigt engagerade.

    • Viktoria-pinkpastry says:

     Ja Greta har ju valt att vara en del av debatten och är fantastisk! Men Johanna har ju inte valt att vara en del av diskussionen här, tror även a-s tycker att hennes dotter ska hållas utanför. Men om man läser bloggen så förstår man att det verkar va en fantastisk tjej, smart och omtänksam. Jag tycker inte att a-s ska behöva redogöra för hennes dotters åsikter .

     • L says:

      Naturligtvis behövs inte J åsikter redovisas men hon kan ju knappast ha undgått debatten. Som jag förstår så diskuteras det också hemma, vilket ju är bra. Sen vad man tycker i en specifik fråga behöver man inte redovisa. Men ingen kan ju ha undgått debatten, ungdom eller vuxen.

   • A says:

    Jag håller med dig Victoria till 100% ♡♡♡

  • Charlotte says:

   NEJ – det är inte okej att ställa såna frågor! Man får tycka vad man vill och någons shopping, resande osv men man gör det inte till en samvetsfråga för ett barn! Johanna läser säkert här inne och en sån fråga hör alls hit!

 27. Hulda says:

  Älskar din blogg, du inspirerar mig med dina fina pysseltips 🙂

 28. Imelda Diamante says:

  Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan nå honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *