THAT SUNDAY FEELING…!

Happy söndag mina bästa bloggvänner! 

Söndagkänslan alltså…  Nyhetsmorgon rullar i bakgrunden (med min favorit programledare!), solen strålar och jag ska strax sätta mig ute i solstolen på terrassen och samla fräknar…

Igår blev det nästan 9 timmar dans på Johanna (genrep inför föreställningarna där hon har en huvudroll) och då jag lämnat henne på Dansmagasinet tidigt på morgonen så körde jag inom pappas hus och alltså att få starta lördagen med utsikten där… magisk!!! Sen sladdade jag förbi återvinningen och överraskades över hur många som startar sin lördagsmorgon där kl 09.30. Resten av min lördag maxade jag städandet här hemma också bjöd jag över familjen  på hockey och vilken match det blev! Såg du?  Kvällen bjöd på chill och Let´s Dance och jag var så otroligt nöjd då jag landade i soffan efter allt jag fått gjort och städ flow ska man verkligen ta till vara på så efter att jag njutit solen på morgon ska jag fortsätta !

Och TACK för alla kärlek ni strösslar mig med. Jag har nolltolerans på att tjejer ska ifrågasätta varandras sätt att leva och livsval, därför jag reagerar.  Det här är något jag och Johanna pratar otroligt mycket om här hemma p.g.a. både hennes och mina livserfarenheter och därför lever jag som jag lär i denna fråga.  Livet är helt enkelt för kort för att det ska läggas tid på att förklara eller försvara sitt sätt att leva för andra och om vi lägger mindre tid på att analysera hur andra lever så får vi mer tid över till att leva! Dagens tips!

Och! om jag lägger mindre tid och energi på negativa kommentarer så blir bloggen så mycket roligare så jag ska verkligen göra mitt yttersta för att inte några få personer ska få förstöra vår härliga vibe här inne. Det blir dagens note-to-self från mig till mig!

 

Happy vibes – Happy lives!  Alltså vi hade en så galen foto-stund i Dubai, ska berätta mer om den vid tillfälle. SOM vi skrattade och som Johanna fick jobba….  Sen skulle vi ta familjebild och jag blev kanske inte mest lyckad på den nej, ha, ha. 

 

Önskar dig en lovely day fylld av feelgood ! 🙂

Och du – lyssna på den HÄR !!! Sååååå BRA och kommer garanterat att bli sommarens stora hit!

P.S det ligger ute artiklar om JIG & Northug på VG, E24 & Finansanvisen i Norge och jag kunde inte vara mer stolt! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

57
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *