THAT SUNDAY FEELING…!

Allmänt

Goood söndag mina kära bloggvänner! 

Så super härligt att vakna utan alarm! och idag blev det en riktigt skön sovmorgon på mig vilket var välbehövligt. Jag startade dagen med DEN peppen att se sista “vad hände sen” episoden av Love is Blind Sverige men så upptäckte jag att den inte släpps förrän kl. 18 idag…  Så nu räknar jag ner här till den släpps, bara ca 5 timmar kvar! Och dessa timmar ska jag maxa på vårt kontor för all dekor som jag fixade till min Pop Up ska packas ner och köras hem och sen ska jag styra upp underbart fina Alla Hjärtans Dags presenter + födelsedagsdekor som ni kan beställa från mig!

Jag kommer att lägga upp de produkter jag säljer här på bloggen + på min instagram story i veckan också hoppas jag att jag ska få packa fina paket och skicka till er.  Åh det finns inget som inspirerar mig så mycket som att få göra fina paket… jag har det vackraste blanka puderrosa presentpappret och cremefärgade silkesband så låt mig gärna packa in de ting du beställer så är presenten du ska ge bort klar då du tar emot ditt paket från mig.

Men mer om det senare! Nu njuter vi söndagen och fyller dagen med härlig feelgood!

 

 

Alltså nivån på snön på vår terrass.. Oh my. Det är verkligen crazy mycket snö i år. Måste vara snö rekord?

 

Denna bild från vårt vardagsrum 2020 dök plötsligt upp i mitt arkiv… de här underbara pastellfärgade ballongerna kommer från den ballongbåge som du kan beställa från mig (vi hade den på Johannas födelsedag det året). Det är den absolut finaste ballongbågen jag vet om så jag är så glad över att jag säljer de nu!  Lägger upp bilder av den på min insta story då jag kickar igång försäljningen.

 

About yesterday… Det var så lyxigt att få tid tillsammans med min kära vän B och vår date slutade med ett glas champagne hemma hos henne innan jag skulle på middag + hockey hos mamma.  De bor grannar så väldigt praktiskt att ha så nära. (tusen miljoner TACK för igår kära vännen. jag somnade med ett smil efter vår date!)

När hockey matchen började gå åt fel håll ( Luleå förlorade ) så tog jag tag i att dansa ut julen hemma hos mamma & H istället så gick ner i förrådet, tog upp alla förvaringskartonger etc, packade ner allt, gick ner med allt i förrådet och vips! så var julen borta och de tulpaner som jag hade med mig i present till mamma fick bli det första vårtecknet.

 

Du kommer bl.a. att kunna beställa dessa looooovely LOVE hårspännen från Bon Dep från mig och de är verkligen den allra bästa Valentine / Alla Hjärtans Dags presenten om du frågar mig!  

Jag har endast ett begränsat antal så om du redan nu vill att jag lägger av ett spänne till dig så får du gärna skicka mig ett DM på instagram eller mejl: annastina@gizmolina.com

 

Önskar dig en loooovely söndag fylld av feelgood!

Och till alla er som också sett Love is Blind Sverige: vilka par tror du fortfarande håller ihop?

Kramar & Kärlek!

56
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “THAT SUNDAY FEELING…!”

 1. LLA says:

  Gillar verkligen att sidan är mobilanpassade nu. Mycket lättare att läsa. Och jätteroligt att du bloggar så ofta. Ser framemot din alla-hjärtansdag butik.

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner TACK för din magiska feedback ! Nu gjorde du verkligen min morgon här !

   Önskar dig en lovely day!

   Stor tacksam kram! 🙂

 2. Caroline Tangen says:

  Ååh, gleder meg til å se hva du skal selge!
  Koser meg med å lese bloggen din, har fulgt deg i maaange år – men er ikke så flink til å legge igjen kommentarer… Men tusen takk for din herlige blogg, elsker feelgooden jeg får <3
  Ha en fin søndagskveld og en god ny uke i morgen!
  /Caroline

  • gizmolina says:

   Men åh nu blir jag riktigt rörd… Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för din helt fantastiska feedback och fina ord Caroline! Om du bara visste hur mycket din kommentar betyder för mig för att läsa att du har följt mig i många år och att du uppskattar den feelgood jag delar är den bästa blogg pepp jag kan få! You made my week !!!

   Önskar dig en magisk dag fylld av happiness!

   Stor tacksam klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *