THAT WEEKEND FEELING…!

Happy weekend mina darlings! 

Jag fullkomligt älskar helgkänslan!!!

Och idag har jag lust att bjuda på ett bildregn från vår fantastiska Thailand semester men tyvärr så har jag inte fått ordning på allt tekniskt här på bloggen ännu efter min oplanerade bloggpaus så bilderna är fortfarande små… Men förhoppningsvis så dröjer det inte allt för länge till allt är på plats så vi får ha lite tålamod helt enkelt. Vi får se det lite som att jag pre-bloggar i “smyg” innan jag lägger upp på min instagram att jag är igång igen…

Men – Thailand var  som vanligt helt amazing!!! Vi reste dit direkt då Johanna fick jullov så vi lyfte från Oslo den 21 december, 1 vecka efter JIG som reste i förväg till Asien på jobb. Och alltså vilken adventstid jag hade innan vi reste iväg:

Testar att lasta ner lite bilder trots allt för inläggen blir så trista utan… Det här är ett nytt favoritställe i Phuket, missa inte det om du reser dit! The lazy coconut som drivs av Twinpalms uppe på Bangtao Beach.

1:a advent helgen 25-28/11 var jag och Johanna till London och att resa till London i jultider är helt perfekt för att få en maxad julfeeling !!!  Looooove it!!!  Vi mötte upp bästa vänner där och den resan ska förtjänar ett eget inlägg senare.

 

 

Jag älskar att resa tillsammans med min darling och London kändes mer magisk än någonsin eftersom detta var vår första resa dit på 3år (pga pandemin).

 

2:a advent helgen var vi i Oslo och vi var bjudna på en liten reunion från Johannas dagis på fredagskvällen och på lördagen var vi bjudna på “jul middag” hemma hos bästa vänner.

Till julmiddagen hemma hos våra bästa vänner så hade jag med mig en korg som gå bort present till hela familjen.  En chokladkalender som jag shoppade i London, årets glögg från Blossa, tändstickor till julens alla ljus och ett julkort med det lilla extra.. det både spelar musik och blinkar. Korgen hittade jag hos Søstrene Grene. Att fylla en korg med sånt som du vet att mottagaren tycker om är alltid en bra idé oavsett när på året du är bortbjuden. 

Tisdag 6/12 reste jag upp till Luleå, jag hjälpte bl.a. till att dekorera en lokal till en julmiddag min mamma skulle ha, jag var med mamma till sjukhuset och på fredagen kom även mina J upp. Vi firade “julafton” tillsammans med min familj och jag och J lyfte mot Oslo igen på söndagen.

En favoritbild från vår julafton-i-förskott med familjen. Vad som gömde sig i paketet? 1 kg löjrom. Det godaste både jag och Johanna vet om. 

Torsdag 15/12 lyfte både jag och JIG mot Stockholm tidigt på morgonen och sen flög han vidare till Asia och jag till Luleå tillsammans med vår älskade Gizella. Jag kände att hon har det bäst i vårt stora fina hus då vi är i Thailand och min bror är världens snällaste och tar hand om henne.  Jag hade returflight till Oslo redan dagen efter, fredag, men – flyget blev så mycket försenat att jag bokade om och blev kvar till lördag morgon istället.  Landade i Oslo runt lunch och hade sen “jul middag” hemma hos oss med bästa vänner på kvällen.

Passade på att leverera lite julklappar då jag var tillbaka i Luleå. Den här placerade jag utanför dörren till en fin vän som gillar flamingos… 

Och på onsdagen lyfte vi mot vårt hem i Phuket.

Vi reste med Emirates och flög Oslo – Dubai – Phuket.  Efter att ha rest med Thai Airways i 15 år så kände vi plötsligt att detta är en riktigt bra lösning då vi får vår tid i luften uppdelat i 2.

 

Så många resor på en och samma gång och självklart maxade jag julen både här och där så undrar hur många julgranar jag egentligen styrt upp julen 2022? Låt mig räkna… 6 stycken i huset i Luleå… 5 stycken i lägenheten i Oslo… 1 i lägenheten i Thailand… Det blir…12!  Men om vi hade varit hemma i jul så hade det blivit fler! för jag gick inte riktigt all in i år p.g.a. att vi reste bort. Har tex fortfarande 2 ouppackade granar  här i Oslo som jag var bra sugen på att dra fram idag.. ha, ha. Också gjorde jag jul hemma hos mamma & H i år också så det blir egentligen 14 granar när jag tänker mig om…

Nu tar vi tillvara vår lördag och fyller den med happiness! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

♥♥♥

57
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “THAT WEEKEND FEELING…!”

 1. Sandra says:

  Lyckan när man tittar in och ser att det inte bara finns ett utan flera nya inlägg gjorde mon kväll! Så glad att du är tillbaka och ser fram emot att härlig inspiration som din blogg bjuder på!

 2. Mia L says:

  Dags att uppdatera infon om er också
  Länge sen J var 6 år

 3. Linda says:

  Så roligt att du är tillbaka!
  Ska bli spännande att följa er från både Oslo och Luleå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *