THE BLING BLING DRESS.

Klänning från Soup Store och den söta väskan fick hon i present av en klasskompis.

Oj, vad jag sover idag…zzz…. Vaknade precis efter nap #2 ute på terrassen (tog med mig täcke + kudde och la mig i en solstol för att få frisk luft samtidigt) och känner mig helt snurrig…. Men måste tyvärr klä mig och gå ut för lilla J ska starta på turning (gymnastik) idag och saknar dress + sko i riktig size.  Får ta en slow walk + gömma mig bakom stora solbriller…

Men nog om hur jag mår nu och över till något festligare:  nämligen Johannas u.n.d.e.r.b.a.r.a. klänning!

Hittade den hos Soup Store dagen före kalaset och gissa om J blev lycklig då hon fick se den? She looooves it!!! och hon har bokstavligt talat bott i den hela helgen och om hon fått så hade hon gått i den till skolan i måndags 😉   Den har härligt snurr  (ett lager med tyll under…), glittrar som en discokula och har ett silvrigt sidenband som man knyter i ryggen.  Hur perfekt som helst till kalas och höstens + julens alla fester.

En discokula stod högst upp på J´s önskelista så gissa om hon blev glad då hon fick en! (den ska hänga i Johannas rum, inte där den hänger på bilderna, det var bara till kalaset…)

Njut din dag vidare  min fina bloggvänn så ses vi lite senare!  Är det föresten någon som vet var jag får köpt större discokula än den på bilden? Såg tex att Moods of Norway skyltat med massor av discokulor i olika size i sitt skyltfönster så det måste ju finns någonstans…. ? Tipsa mig gärna !

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “THE BLING BLING DRESS.”

 1. Cathrine says:

  Ett lite tips om hvor du kanskje kan få tak i større discokuler 🙂 Millaboutique i Oslo skal ha 🙂 De har ihvertfall hatt for ikke så lenge siden 🙂 kanskje Bolina også?
  Også må jeg få takke såå mye for bloggen din!! Gir meg supermye energi og inspirasjon og stor glede i hverdagen!!! 🙂 Savner butikken din, men med bloggen, instagram og Gizmolinas Closet så går det seg til 😉
  Fortsett med å være fantastiske deg!! 🙂

  Ha en super-duper dag!!!
  Cathrine 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack snälla du för tips! 🙂 Jag checkade Bolina innan J´s bursdag men de hade inte… och jag var även inom Eske för de trodde jag hade ! men nix pix… Sen vet jag att Milla har en i entrén så tänkte på dem men glömde bort det i kalasstressen så BRA du påminde mig! Ska ringa dem i morgon !

   Och miljooooner TACK för underbar feedback !!! åh så glad jag blev nu. Du gjorde verkligen min dag Cathrine !! 🙂

   Önskar dig den mysigaste kvällen och en riktigt festlig weekend !

   Klem !

   • Cathrine says:

    Du fortjener litt underbar feedback du også sånn som du gir oss hver dag med bla bloggen din 🙂
    Håper at du finner discokulene!! 🙂 Og om jeg plutselig skulle komme over noen gir jeg deg en meld 🙂
    Men nå må du ha god bedring og bli frisk og ha en super weekend!! 🙂

    Klem 🙂

    • gizmolina says:

     Miljoooooner T.A.C.K. !!!! 🙂 jag vet inte vem du är (eller gör jag det?) men du lyser verkligen upp min dag med dina fina kommentarer ska du veta ! så : tack igen ! Have a HAPPY weekend !!!! Klem !

 2. katta says:

  Snälla vad är de för märke på klänningen? Hittar den inte på deras hemsida. Har en blivande 7 åring som älskar disco och precis fått ficklampa i nyinredd källare;-).
  Krya på dig.
  /K

  • gizmolina says:

   Visst är den bara helt underbar? Johanna äääälskar den! och det gör jag också 😉 Märket är: ilovegorgeous men du, ring Camilla på Soup Store! Jag är helt övertygad om att hon postar en klänning till dig! tror nämligen inte att det här märket är så lätt att få tag i …. Grattis i förskott till din discodotter ! och tack för krya-på. Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *