The bride.

Allmänt


Fantastiska vännen med lilla babyn i magen.

Nu har jag precis varit och lämnat hjärtat på dagis och jag blir helt lycklig när jag ser att hon skiner upp som en sol då vi kommer fram och hon ser de andra barnen 🙂 Så ska det vara !

 
Finaste bruden and a kiss !

Idag har jag ett litet privat ärende att fixa så nu ska jag piffa till mig och byta om och sen iväg men jag återkommer med dagens före jag går ut.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “The bride.”

 1. Bonnie says:

  Mysiga bilder!

  Ja jag önskar att det va så när jag lämnade min sessa. Hur jobbigt som helst!

  Kram Bonnie

 2. AnnaStina says:

  Bonnie-

  Det ÄR jobbigt att lämna på dagis även om de små är glada… Och häromdagen var Johanna såå ledsen då jag gick att jag själv också grät (då hon inte såg), men – vi får tänka på hur BRA dom har det med de andra barnen och att vi gör det för deras eget bästa 🙂 Men jag vet , det är jobbigt ! Kram! 🙂

 3. Madelene(Landvetter) says:

  Hej.

  Hoppas att ni har det bra.Här skiner solen och det är ett underbart höstväder hoppas att hösten blir så här då är den underbart.Är Johanna färdig in skolad nu? Jag jobbar själv på dagis(Förskola).

  När min kompis skolade in sin dotter ringer hon hem till mig och bara gråter så säger hon varför finns det ingen inskolnings kurs för föräldrar.Hon tyckte det var jätte jobbigt. Men bara mamma eller pappa går så går det fort över.Ha nu en jätte härlig Måndag. Kram Madelene.

 4. Farmor says:

  Bästa mammor, ett litet tips från en pedagog. Ring förskolan då ni kommer hem/till jobbet och kolla läget. Ni får 100% veta att de små slutat gråta för länge sedan. Känslan hos er vuxna vid det beskedet får er att utan oro och kanske lite skuld kunna arbeta resten av dagen. När man är liten är tid okänt och hur ska man veta när mamma är åter… och kommer hon tillbaks? Det tar tid att få den tryggheten. De små smarta liven kanske också vill testa hur långt de kan gå, så var tydliga och konsekventa vid avskedet så skapar det trygghet. Lätt som en platt eller hur :)!

  Alldeles för snart vill de aldrig vara med er eller hemma, suck, det är en ny pärs!!

  Lycka till!

 5. Josefine says:

  Jag ringer alltid direkt då jag kommit till jobbet om Elian gråter, han slutar alltid eb minut efter jag gått och det ær så skønt att få høra!

  KRAM! TUR att det går så bra før Johanna, Elian ælskar också dagis men imorse var han superkramig med mig, bara mysigt 🙂

 6. Emmelie says:

  Vad vackert! Och vilken otroligt fin brudklänning!

 7. louise says:

  ojoj så vackert 🙂 så fin vill jag också vara på mitt bröllop, okej, det kommer dröja många år men ändå man kan drömma 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *